Nieuwsbrief GroeiDividend

 
Onderzoek Noors ministerie van Financiën bewijst het:

Het is een goed dividend dat telt

Koerswinst bepaalt slechts 7% van uw rendement 

  

Beste belegger,

Terwijl allerlei doemscenario's over huidige aandelenmarkt het internet en de media regelmatig vullen, heb ik als tegenhanger opbeurende beleggingsinformatie voor u.

Onderzoek door het Noors ministerie van Financiën in samenwerking met indexsamensteller MSCI wijst namelijk uit dat na een periode van 20 jaar koerswinst voor slechts 7% verantwoordelijk is van uw totaalrendement.

Zeven procent maar! Volgens het onderzoek bepaalt het dividendrendement en dividendgroei samen juist het overgrote deel van uw rendement  …  en wel  voor 93%!
 

Hoe waren ze te werk gegaan?

De prestaties van wereldwijde aandelen werden opgesplitst in drie onderdelen: dividendrendement, dividendgroei en veranderingen in waardering.

Wat bleek (en hier hoef je als belegger geen wiz-kid voor te zijn) op korte termijn hebben koersschommelingen veel invloed op het rendement van uw portefeuille. Over twaalf maanden bleek dat zelfs meer dan de helft van het rendement te verklaren.

Maar… (en nu komt het!) over langere periodes verandert dit beeld DRASTISCH. Over een periode van 20 jaar dragen dividendrendement en dividendgroei samen voor maar liefst 93 procent bij aan het totaal rendement!

 GroeiDividend

 
93%!

Als de component dividend dan zo belangrijk is, zouden beleggers met een horizon van 10 jaar of meer, zich dus moeten focussen op gedegen dividendbetalers die dat ook nog eens met enige regelmaat verhogen.

Natuurlijk waren we bij GroeiDividend al langer overtuigd van de kracht van Alsmaar Meer Dividend Betalers, maar dat het zo’n krachtig instrument was, deed zelfs ons verrassen.
 

Een eenvoudige methode om prachtige
rendementen te behalen!

Mijn naam is Eveline Vrisekoop en ben auteur van de GroeiDividend nieuwsbrief. Een nieuwsbrief die zich concentreert op Alsmaar Meer Dividend Betalers (AMDB's). Aandelen van hoogwaardige bedrijven, die er een gewoonte van gemaakt hebben hun dividend regelmatig te verhogen.

300_keurmerk_nw.jpg

De nieuwsbrief en de website zijn geconcentreerd rond large en mid-cap ondernemingen, die consequent aan een aantal uitgangspunten voldoen. Want niet elk aandeel komt zomaar op mijn lijst. Hiervoor moeten ze aan strenge criteria voldoen. Welke criteria dat zijn, leest u hiernaast.

Zo beschikt GroeiDividend over een lijst van eerste klas aandelen, met een conservatieve balans en veel cash, en heel aandeelhoudersvriendelijk met alsmaar hogere dividenden en flinke inkoopprogramma’s voor eigen aandelen.

Het idee klinkt gemakkelijk, maar dat is het niet. Want de meeste beleggers hebben niet de tijd en de middelen om de meer dan 46.000 aandelen te boordelen, die de wereld rijk is, om daarbij het beste van het beste boven water te krijgen.

Dat is mijn taak en het resultaat daarvan vindt u terug in mijn nieuwsbrief.

Daarmee doe ik de vele abonnees, die GroeiDividend inmiddels heeft, een groot plezier.
 

GroeiDividend heeft daarmee een uniek concept!

Nergens in Nederland vindt u een nieuwsbrief met zoveel informatie over de AMDB’s.

Niet alleen heb ik een lijst met 236 AMDB’s waarmee u een ruime keuze ter beschikking heeft, deze lijst is ook dynamisch. Hij wordt dagelijks geactualiseerd en bij elk aandeel geef ik aan of dat aandeel op dit moment ondergewaardeerd is of niet. Bovendien heb ik van elk aandeel een grafiek, waarin u de koers- en dividendontwikkeling kunt aflezen.

Elke maand ontvangt u van ons de nieuwsbrief met mijn Favorieten van die maand, die we bijzonder aanbevelen. En als extra stuur ik u elke week een overzicht met de laatste dividendaankondigingen en of daarbij sprake is van alweer een dividendverhoging. 

Deze week heb ik voor de nieuwe abonnees van GroeiDividend een heel aantrekkelijke aanbieding.
  


3 maanden GRATIS 
 

Doe uw beste belegging ooit

Als u nu een abonnement neemt op GroeiDividend ontvangt u bij een abonnement van 3 maanden van ons nog eens 3 maanden gratis. Dat zijn 6 maanden voor slechts €49,90 i.p.v. €90,80. Dat is een korting van wel 50%. 

Ja, u leest het goed. U krijgt GroeiDividend drie maanden extra als u deze week een kwartaalabonnement afsluit. 

U behoort dan gelijk tot de groep abonnees, die exclusief alle informatie krijgt uit onze lijst van 238 Alsmaar Meer Dividend Betalers.  
   

Maar dan moet u wel nu reageren!

En u loopt geen enkel risico! Want ook op deze aanbieding geldt de gebruikelijke niet goed, geld terug garantie. Als enige uitgever van financiële bladen in Nederland en België geef ik u het niet gebruikte deel van uw abonnement terug als u niet tevreden mocht zijn.

Zonder verder te vragen of moeilijk te doen. Dat is een harde garantie en daar mag u mij altijd aan houden!

Beleggen in mijn tips is erg eenvoudig. Bij Bink Bank maar ook bij andere banken kunt u mijn aanbevelingen gemakkelijk kopen en verkopen.
 

Aarzel dus niet en reageer vandaag nog!

 

START HIER

 

Vorige week is de nieuwsbrief van februari verschenen. Deze staat weer boordevol koopwaardige tips. Zorg dat u ze niet mist.

  Eveline Vrisekoop

Met vriendelijke groet,
100_handtekening.png
Eveline Vrisekoop

 

  

Share this page

 

PS: Ik krijg veel reacties van lezers. Hieronder vindt u er een aantal:

"Even om je te laten weten dat ik je nieuwsbrief een verademing vind. Wat een geweldig systeem! Een prima uitleg in je nieuwsbrief en vervolgens je kooptips opvolgen. Ik ben er ontzettend blij mee." Anita B. - Amsterdam

  

"In eerste instantie was ik nogal sceptisch over uw nieuwsbrief, zulke lage dividendrendementen. Naarmate het abonnement vorderde, hoe enthousiaster ik over uw AMDB's werd. Inmiddels heb ik al menig dividendverhoging te pakken waardoor diverse aandelen een dividendrendement van boven de 5% noteren, nog los van de behaalde koerswinsten. Ik dank u zeer." W.G. Voogd - Weert

  

“Ik lees Groeidividend nu anderhalf jaar en zie steeds meer Alsmaar Meer Dividend Betalers op de beurs. Mij zijn de ogen opengegaan. Vroeger ging ik alleen voor koerswinsten. En die heb ik natuurlijk wel eens gehaald, maar daar stonden dan ook weer koersverliezen tegenover. Ik heb het speculeren vaarwel gezegd. Ik ben nu op een leeftijd, dat ik over enkele jaren van mijn vermogen wil gaan genieten zonder dat ik al teveel inteer. Ik zie nu bij al mijn aandelen het dividend stijgen. En ik vertrouw erop, dat dit jaar en dag door zal gaan. Zo heb ik er straks een aardig inkomen bij en dat gaat nog elk jaar omhoog ook. Eveline, je doet dit ontzetten leuk en ik hoop, dat je nog veel van die meer dividend betalers op de beurs gaat ontdekken….” Bert van K. 

     

“In het begin las ik alleen de nieuwsbrief. Heel informatief, maar ik vind de lijst met Alsmaar Meer Dividend Betalers veel interessanter. Ik ben nog geen nieuwsbrief tegengekomen, die zo’n lange lijst met aandelen volgt. En bij elk aandeel staat een status waar je uit kunt afleiden, of je het aandeel kunt kopen of juist verkopen. Ik vind het een geweldig pluspunt zo’n lijst. Ik raadpleeg hem regelmatig.” Annemiek van H. 

     
 
 3 maanden GRATIS