Ontvang een jaar lang
GroeiDividend 
voor €99,50 

 

Beste belegger, 

Regelmatig dividend ontvangen is heerlijk en is tevens het bewijs dat het goed gaat met de onderneming. Immers, dividend liegt niet! Winstcijfers kunnen worden gemanipuleerd maar dividend moet worden uitbetaald.

Dividend heeft echter nog een functie; wij meten dagelijks de verhouding van koers en dividendrendement en zetten dit af tegen de historie. Wij kunnen zo exact het juiste moment bepalen wanneer u moet kopen. Dat moment ligt minder voor de hand dan u met het blote oog kunt waarnemen. Dat is onze kracht.

Wij adviseren maandelijks een selectie van eersteklas GroeiDividend aandelen die ondergewaardeerd zijn. Aandelen die u de rest van uw leven een jaarlijks groeiende stroom aan inkomsten opleveren. Want een degelijk dividend is leuk maar we willen natuurlijk ook niet te veel betalen voor een aandeel.

Als extraatje krijgt u van ons ook te horen wanneer een aandeel overgewaardeerd is. U beslist dan zelf of u ze verkoopt en het vrijgekomen vermogen investeert in een op dat moment ander ondergewaardeerd GroeiDividend aandeel.

Het biedt u dus ook de mogelijkheid te profiteren van behaalde koerswinsten. Met GroeiDividend geniet u dus dubbel van uw aangegroeide kapitaal.

De GroeiDividend-methode is volledig transparant, er zijn geen verborgen kosten en u bent 100% flexibel. Wij adviseren en u kiest uit de "Favorieten van de maand" zelf de aandelen die het beste bij u passen. Zo eenvoudig is het. Zelfs de niet ervaren belegger kan vandaag nog starten. 

 

Ik ontvang:

V Exclusieve toegang tot onze website met alle informatie over onze eerste klas AMDB's en per aandeel een unieke grafiek met koers- en dividendontwikkeling.
 
V Maandelijks een GroeiDividend-nieuwsbrief met de "Favorieten van de maand".
V

Wekelijks een overzicht met de laatste dividendaankondigingen en verhogingen.

V

Flashberichten met verkoopadviezen

V Het GroeiDividend E-boek: Meer winst met Alsmaar Meer Dividend Betalers
  

 

Niet Tevreden, Geld Terug!

Indien u, om wat voor reden ook, niet tevreden bent, laat het ons weten. Als u uw abonnement binnen 7 dagen opzegt, krijgt u van mij uw volledige abonnementsgeld terug. Indien u daarna opzegt, krijgt u 100% van het uitstaande saldo terug. Zonder moeilijk te doen of u te houden aan een opzegtermijn. U loopt geen enkel risico! Dit aanbod kan ik u enkel aanbieden omdat ik overtuigd ben van de kwaliteit van de GroeiDividend strategie.

 

600_certificaat6.jpg

 

Indien u betaalt middels iDEAL, Credit Card of Bancontact, krijgt u de login gegevens direct toegestuurd. Kiest u voor een andere betaalwijze, kan het 1 tot 3 werkdagen in beslag nemen. 
 

Betaal veilig met

600_betaallogo_s.jpg

 

Weet u dat de GroeiDividend-methode één van de veiligste methodes is om uw vermogen te laten groeien? Degelijke dividendaandelen, waarvan de koers ondergewaardeerd is, verkleinen uw beleggingsrisico's significant. Het 50-jarig succes van onze formule is daarvan het bewijs! U kunt met een gerust hart gaan slapen.

 
Start vandaag nog met beleggen zoals beleggen ooit is bedoeld!
Eveline
Eveline Vrisekoop

 


Let op: door het verzenden van het aanmeldformulier geeft u automatisch aan dat u akkoord gaat met ons privacy statement / algemene voorwaarden.