Word abonnee

voor slechts €5! 

 

bonusrapportGroeiDividend bestaat 5 jaar en daarom willen wij graag trakteren. Wie nu een abonnement neemt op de nieuwsbrief, ontvangt mijn speciaal geschreven bonusrapport + een hele maand toegang tot de GroeiDividend website voor maar €5. Daarna betaal je €49,90 per kwartaal.

Indien je betaalt middels iDEAL of Credit Card, krijgt je de login gegevens direct toegestuurd. Kiest je voor SEPA (middels uw IBAN Bankrekeningnummer), kan het 1 tot 3 werkdagen in beslag nemen.

De GroeiDividend-methode is volledig transparant. Er zijn geen verborgen kosten en je bent 100% flexibel. Wij adviseren en je kiest zelf uit de "Favorieten van de maand" de aandelen die het beste bij je passen. Zo eenvoudig is het. Zelfs de niet ervaren belegger kan vandaag nog starten. 

 

Ja natuurlijk wil ik het speciale bonusrapport met de 50 beste GroeiDividend aandelen ontvangen en meld mij aan voor een abonnement.

 

Ik ontvang:

V Exclusieve toegang tot de website met alle informatie over eerste klas AMDB's en per aandeel een unieke grafiek met koers- en dividendontwikkeling.
 
V Maandelijks een GroeiDividend-nieuwsbrief met de "Favorieten van de maand".
V

Wekelijks een overzicht met de laatste dividendaankondigingen en verhogingen.

V

Aanvullende flashberichten bij bijzondere ontwikkelingen.

V Het bonus rapport De 50 beste GroeiDividend aandelen
  

 

Niet Tevreden Geld Terug!

Indien je, om wat voor reden ook, niet tevreden bent, laat het ons weten. Als je het abonnement binnen 30 dagen opzegt, wordt het abonnement niet verlengd. Een berichtje naar onze klantenservice met een verzoek tot stopzetting is voldoende. Horen we niets van je, dan wordt het abonnement automatisch met 3 maanden verlengd en schrijven wij, tot wederopzegging, de abonnementskosten van €49,90 ieder kwartaal automatisch af van je bankrekening of creditcard.

Het abonnement op GroeiDividend.nl is te allen tijde op te zeggen. Wij hanteren GEEN opzegtermijn. Indien gewenst, betalen wij het niet verbruikte deel terug. Je loopt dus geen enkel risico.
 

Weet je dat de GroeiDividend-methode één van de veiligste methodes is om je vermogen te laten groeien? Degelijke dividendaandelen, waarvan de koers ondergewaardeerd is, verkleinen de beleggingsrisico's significant. Het 50-jarig succes van onze formule is daarvan het bewijs! Je kan met een gerust hart gaan slapen.

 
Start vandaag nog met beleggen zoals beleggen ooit is bedoeld!
Eveline
Eveline Vrisekoop

 

E-mail adres
Aanhef
Voorletters
Voornaam
Achternaam
Straat + huisnr.
Postcode
Woonplaats
Land
Abonnement
 
 
Let op: door het verzenden van het aanmeldformulier geeft u automatisch aan
dat u akkoord gaat met ons privacy statement / algemene voorwaarden.