Welkom bij GroeiDividend

Nu ter kennismaking:

3 maanden voor maar €9,99 

Ook u kunt abonnee worden, zonder dat u daarvoor diep in de buidel moet tasten. U krijgt de nieuwsbrief drie maanden lang voor maar €9,99! Dat is een korting van 75%! En voor die paar euro, kunt u zelf de conclusie trekken of deze nieuwsbrief iets voor u is. Bent u tevreden, dan hoeft u niets te doen. Het abonnement wordt dan na 3 maanden automatisch verlengd voor de prijs van €49,90 per kwartaal. Bent u niet tevreden, dan is een berichtje aan onze administratie voldoende om uw abonnement te stoppen. 

 

Niet Tevreden, Geld Terug!

Indien u, om wat voor reden ook, niet tevreden bent, laat het ons dan weten. U kunt het abonnement te allen tijde opzeggen. Wij hanteren GEEN opzegtermijn! Wanneer u het abonnement binnen 7 dagen opzegt, krijgt u het volledige abonnementsgeld terug. Na 7 dagen krijgt u het niet verbruikte gedeelte terug.

 

600_certificaat6.jpg

 

Indien u betaalt middels iDEAL, Bancontact of Credit Card, krijgt u de login gegevens direct toegestuurd. Kiest u voor een andere betaalwijze, kan het 1 tot 3 werkdagen in beslag nemen.
 

Betaal veilig met

600_betaallogo_s.jpg

 
Succes met uw beleggingen!
 

Klik hier om te abonneren

BELANGRIJK BERICHT VOOR ABONNEES

We hebben de voorbije maanden hard gewerkt aan een compleet nieuw platform om je als abonnee nog beter te dienen.

Via BeleggersPlaats 2.0 word je makkelijker en sneller voorzien van updates, beheer je op een vlotte manier je abonnementen en heb je straks ook de mogelijkheid tot extra interactie.

Je ontvangt van ons binnenkort een email (of je hebt die reeds ontvangen) met als onderwerp “Belangrijk: activeer je account bij BeleggersPlaats”. Open deze mail meteen na ontvangst en zorg ervoor dat je een nieuw wachtwoord aanmaakt zodat je account geactiveerd wordt.

Vanaf dan kan je inloggen op BeleggersPlaats.com (ipv. BeleggersPlaats.nl) om je favoriete nieuwsbrieven te consulteren.