Neem nu een abonnement op:

GroeiDividend 

7 maanden voor slechts €77,-

Hoe u meer winst maakt met de winst
van 's werelds beste bedrijven!

 

Beste belegger,

Geraldine WeissVandaag neem ik u meer dan 50 jaar mee terug in de tijd! In de jaren zestig van de vorige eeuw bedacht een slimme dame, Geraldine Weiss, een formule die zijn weerga niet kent. Een beleggingsmethode waarmee u nog meer winst maakt met de crème de la crème van de Blue Chip aandelen zoals Coca-Cola, Pepsi of McDonald's.

Zelf noemt ze de door haar bedachte methode een beleggingstrategie die beleggers helpt koopjes op de aandelenmarkt te ontdekken. Maar dan wel koopjes van hoogwaardige bedrijven die er de gewoonte van maken hun dividend regelmatig te verhogen, de zo gehete Alsmaar Meer Dividend Betalers (AMDB).

 

En deze strategie heeft haar geen windeieren gelegd

Dividend blijkt de cruciale factor te zijn geweest voor haar succes. Dividend liegt namelijk niet! Winstcijfers kunnen worden gemanipuleerd, dividend niet, dat moet worden uitgekeerd. Als daarmee wordt gegoocheld, is dat direct zichtbaar.

Dividend is dan ook de sleutel bij de GroeiDividend-methode die deuren opent naar schatkamers waar koerswinsten klaarliggen om geïnd te worden. Maar je moet dan wel op het juiste moment toeslaan. Op de deur zitten namelijk twee tijdsloten! Eentje om er in te komen en eentje om eruit te gaan.

 

Hoe dan?

GroeiDividend meet dagelijks de verhouding van koers en dividendrendement en zet dit af tegen de historie. Wij kunnen zo precies bepalen wanneer aandelen zijn ondergewaardeerd, zelfs in de huidige overgewaardeerde markt. Als extraatje krijgt u van ons ook te horen wanneer een aandeel overgewaardeerd is en beter kunt verkopen. GroeiDividend biedt zo ook de mogelijkheid te profiteren van behaalde koerswinsten.

Als bezitter van AMDB’s slaat u twee vliegen in één klap. U verzekert uzelf van een stijgend inkomen en tegelijkertijd stijgt de waarde van uw belegd vermogen. Zo groeit uw kapitaal gegarandeerd.

 

Is het echt zo eenvoudig?

Jazeker! ‘Een kind kan de was doen’ zeggen ze wel eens. Elke maand selecteer ik voor mijn abonnees veilige ondergewaardeerde GroeiDividend-aandelen, ofwel mijn Favorieten van de maand. Deze zijn te vinden deze onder de groene knop "KOPEN" op mijn website.

De kooptips worden geselecteerd na een grondige analyse, die ik voor mijn aandelen regelmatig doorvoer. Het ene ondergewaardeerde aandeel is nu eenmaal koopwaardiger dan het andere. In de maandelijkse nieuwsbrief worden de Favorieten uitgebreid besproken.

Op elk gewenst moment van de dag kunt u op de website zien in welke categorie de door uw gekochte aandelen zich bevinden.

 

Meld u nu aan en krijg direct toegang tot de website van GroeiDividend

 

Dat de GroeiDividend-methode ook heden ten dagen zijn waarde bewijst, blijkt wel uit de resultaten. Sinds de start in 2011 heeft de nieuwsbrief al vele duizenden beleggers mogen inspireren en maandelijks kunnen voorzien van lucratieve beleggingstips. 

Aangezien we deze maand 7 jaar bestaan, willen wij graag trakteren. Profiteer ook van alle voordelen die de GroeiDividen-methode biedt. Wie nu een abonnement neemt op de nieuwsbrief, ontvangt zeven maanden toegang tot de GroeiDividend website met mijn bijzondere lijst van 246 Alsmaar Meer Dividend Betalers voor €77,-

 

Dat is een korting van maar liefst 33%

De GroeiDividend-methode is volledig transparant. Er zijn geen verborgen kosten en je bent 100% flexibel. Wij adviseren en u kiest zelf uit de "Favorieten van de maand" de aandelen die het beste bij u passen. Zo eenvoudig is het. Zelfs de niet ervaren belegger kan vandaag nog starten. 

 
 

V

JA, natuurlijk wil ik profiteren van een maandelijks extra inkomen. Ik wil direct toegang tot uw website, dus meld ik me nu aan voor een abonnement op GroeiDividend.nl. Mocht ik niet tevreden zijn, dan heb ik een absolute "Niet Tevreden Geld Terug" garantie. Ik loop dus geen enkel risico!
   
  • 24 uur per dag, 7 dagen per week toegang tot onze website. Deze site is toegankelijk voor betalende leden en bevat alle informatie die u als belegger in de beste Blue Chip aandelen moet weten.
  • Maandelijks een nieuwsbrief van GroeiDividend met gedetailleerde informatie over de AMDB aandelen in de portfolio.
  • Wekelijks het belangrijkste dividendnieuws
     

Niet Tevreden, Geld Terug!

Indien u, om wat voor reden ook, niet tevreden bent, laat het me dan weten. Als u uw abonnement binnen 7 dagen opzegt, krijgt u van mij uw volledige abonnementsgeld terug. Indien u daarna opzegt, krijgt u 100% van het uitstaande saldo terug. M.a.w. u loopt geen enkel risico! Dit aanbod kan ik u enkel aanbieden omdat ik overtuigd ben van de kwaliteit van de GroeiDividend strategie.

 

GroeiDividend

 

Indien u betaalt middels iDEAL, Credit Card of Bancontact / Mister Cash, krijgt u de login gegevens direct toegestuurd. Kiest u voor een andere betaalwijze, kan het 1 tot 3 werkdagen in beslag nemen. Zoals hierboven reeds beschreven, kunt u uw abonnement te alle tijde opzeggen. Wij betalen u dan het niet gebruikte deel terug.Eveline Vrisekoop

 
Start vandaag nog met beleggen zoals beleggen ooit is bedoeld!
150_handtekening.png
Eveline Vrisekoop

 

E-mail adres
Aanhef
Voorletters
Voornaam
Achternaam
Straat + huisnr.
Postcode
Woonplaats
Land
Abonnement
 
 
Let op: door het verzenden van het aanmeldformulier geeft u automatisch aan
dat u akkoord gaat met ons privacy statement / algemene voorwaarden.