Wat doet u? Ontloopt u de crash of mist u de rally?

Ook in de huidige markt zijn er nog koopjes

GroeiDividend spoort ze voor u op

 

  

MAGA 
We hoeven er niet aan te twijfelen dat de komende vier jaar met Trump in niets zal lijken op de termijnen van zijn voorgangers.

Naast de huidige golf van (veelal controversiële) maatregelen, wordt het kabinet Trump ook nog eens bezet door meer zakenlui en voormalig Wall Street coryfeeën dan enig ander kabinet ooit.

En hoe je hier ook tegen aankijkt, de heren betekenen wel “business” en de grootste kaart die voor Corporate America door hen in 2017 zal worden getrokken, is belastingverlaging.

En daar gaan de bedrijfswinsten zeker van profiteren.

Zelfs zonder belastingverlaging verwachten analisten dat de netto bedrijfswinst van de S&P500 in 2017 met 8% zal toenemen. Met belastingverlaging kan dit zelfs oplopen naar 20%.

En of het tarief nu wordt verlaagd naar 25%, 20% of 15%, de verlaging zal er ongetwijfeld toe leiden, dat veel multinationals hun geld van buiten de VS zullen terughalen. En een groot deel hiervan zal ook in de zakken van beleggers belanden door het terugkopen van aandelen.

U weet, wanneer het aantal uitstaande aandelen daalt, zal dit een gunstig effect hebben op de winst per aandeel, wat de koersen verder zal opdrijven.

Het economische optimisme is dan ook groot en niet alleen op Wall Street.

Ook veel Amerikanen zelf zijn uitermate optimistisch over de economie, hun baan en hun inkomen. En wanneer een consument meer vertrouwen heeft, zal hij ook meer uitgeven.

Consumentenuitgaven zijn een belangrijke factor voor economische groei en maken 70% van het BBP uit. Wat dat aangaat, zijn de vooruitzichten onder Trump gunstig.

Zelfs het IMF heeft onlangs aangekondigd dat het verwacht dat de Amerikaanse economie met 2,3% zal groeien in 2017 en 2,5% in 2018.

Wat nu? Het ontlopen van een crash of het missen van een verdere rally?

Veel beleggers kijken met angst en beven naar de huidige Amerikaanse aandelenmarkt. Zij zien een mogelijke beurscrash als het zwaard van Damocles boven hun portefeuille hangen. Maar zolang beleggers vertrouwen blijven houden in Donald Trump, kan de Bullrun op Wall Street nog wel even aanhouden. Tot nu wijst de Amerikaanse beurs in ieder geval nog altijd omhoog, en daar willen we toch wel van profiteren.

Aan de andere kant is er de terechte zorg over het prijsniveau van de beurs. Gelukkig zijn GroeiDividend beleggers veel minder benauwd, want zij kopen enkel ondergewaardeerde kwaliteitsaandelen.  

 

Dividend helpt ons om prachtige winsten te behalen

Mijn naam is Eveline Vrisekoop en ben auteur van de GroeiDividend nieuwsbrief. Een nieuwsbrief die zich concentreert op aandelen van hoogwaardige bedrijven, die er een gewoonte van maken hun dividend regelmatig te verhogen. Ik noem deze aandelen de Alsmaar Meer Dividend Betalers (AMDB's)

AMDB's zorgen dat het rendement op uw aandelen elk jaar stijgt.

Maar dividend heeft nog een functie. Wij meten dagelijks de verhouding van koers en dividendrendement en zetten dit af tegen de historie. Zo weten we exact wanneer een aandeel is ondergewaardeerd of niet.

Zo helpt de GroeiDividend-methode u met de selectie van aandelen en de timing van uw aankoop.
 

GroeiDividend

 

De GroeiDividend-grafieken die wij speciaal hebben ontwikkeld, zijn voor beleggers een handig hulpmiddel en uniek in Nederland en België. Van elke aandeel (uit de lange lijst van 236 AMDB's) is in één oogopslag te zien of het is ondergewaardeerd of niet.

Is elk ondergewaardeerd aandeel koopwaardig?

Nee, natuurlijk niet. Er kunnen hele gegronde redenen zijn waarom beleggers een aandeel negeren.

Daarom vindt u in mijn nieuwsbrief elke maand een lijst met "Favorieten van de maand". Een lijst met eersteklas kooptips die wordt geselecteerd na een grondige analyse van elk ondergewaardeerd aandeel.

      

Maar GroeiDividend doet meer

Als extra service krijgt u van ons ook te horen wanneer een aandeel overgewaardeerd is en kunt verkopen. Abonnees ontvangen van ons hiervoor een apart advies. U beslist dan zelf of u het aandeel verkoopt en het vrijgekomen vermogen investeert in een ander ondergewaardeerd AMDB aandeel.
 

GroeiDividend

 

De GroeiDividend-methode biedt u de mogelijkheid te profiteren van behaalde koerswinsten en te genieten van uw aangegroeide kapitaal.

Als GroeiDividend abonnee slaat u twee vliegen in één klap.

AMDB's geven u een stijgend inkomen en tegelijkertijd stijgt de koerswaarde van uw belegd vermogen. Zo groeit uw vermogen gegarandeerd.

 

Zet uw horizon op GroeiDividend!

GroeiDividend is mijn maandelijkse nieuwsbrief, die helemaal is samengesteld rond het idee, dat beleggen niet moeilijk of riskant moet zijn.

Integendeel!
GroeiDividend

De nieuwsbrief en de website zijn geconcentreerd rond een aantal bedrijven, die consequent aan een aantal uitgangspunten voldoen. Want niet elk aandeel komt zomaar op mijn lijst. Hiervoor moeten ze aan strenge criteria voldoen. Welke criteria dat zijn, leest u hiernaast.

Zo beschikt GroeiDividend over een lijst van kwaliteitsaandelen, met een conservatieve balans en veel cash, en heel aandeelhoudersvriendelijk met alsmaar hogere dividenden en flinke inkoopprogramma’s voor eigen aandelen.

Het idee klinkt gemakkelijk, maar dat is het niet. Want de meeste beleggers hebben niet de tijd en de middelen om de meer dan 46.000 aandelen te boordelen, die de wereld rijk is, om daarbij het beste van het beste boven water te krijgen.

Dat is mijn taak en het resultaat daarvan vindt u terug in mijn nieuwsbrief.

Daarmee doe ik de vele abonnees, die GroeiDividend inmiddels heeft, een groot plezier.
 

GroeiDividend heeft hiermee een uniek concept!

Nergens in Nederland en België vindt u een nieuwsbrief met zoveel informatie over de AMDB’s.

Niet alleen heb ik een lijst met 236 AMDB’s waarmee u een ruime keuze ter beschikking heeft, deze lijst is ook dynamisch. Hij wordt dagelijks geactualiseerd en bij elk aandeel geef ik aan of dat aandeel op dit moment ondergewaardeerd is of niet. Bovendien heb ik van elk aandeel een grafiek, waarin u de koers- en dividendontwikkeling kunt aflezen.

Elke maand ontvangt u van ons de nieuwsbrief met mijn Favorieten die wij bijzonder aanbevelen. En als extra stuur ik u elke week een overzicht met de laatste dividendaankondigingen en of daarbij sprake is van alweer een dividendverhoging.

  

Ga ook GroeiDividend beleggen,

de risico's zijn laag en de beloning is groot

Als u nu een abonnement neemt op GroeiDividend, heb ik een heel aantrekkelijke aanbieding voor u. Als u zich nu abonneert, krijgt u er van mij een jaar extra GRATIS bij. Dat betekent dus, dat u voor 2 jaar maar €199,90 betaalt.

 

1 jaar GRATIS

 

Ja, u leest het goed. U krijgt GroeiDividend een jaar lang gratis als u nu een jaarabonnement neemt. Maar u moet dan wel snel reageren. Uw aanmelding moet komende zondagavond binnen zijn om dat jaar gratis erbij te krijgen. 

U behoort dan gelijk tot de groep abonnees, die exclusief alle informatie krijgt uit onze lijst van 236 Alsmaar Meer Dividend Betalers. 
  

Aarzel niet langer want u loopt geen enkel risico

Want ook op deze aanbieding geldt de gebruikelijke niet goed, geld terug garantie. Als enige uitgever van financiële bladen in Nederland en België geef ik u het niet gebruikte deel van uw abonnement terug als u niet tevreden mocht zijn. Zonder verder te vragen of moeilijk te doen.

Dat is een harde garantie en daar mag u mij altijd aan houden!

Beleggen in mijn tips is erg eenvoudig. Bij Binck Bank maar ook bij andere banken kunt u mijn aanbevelingen gemakkelijk kopen en verkopen.
  


Nu €200 transactietegoed bij BINCK

Binck


  

Reageer vandaag nog en 

 
START HIER

 

Mijn nieuwsbrief van de maand februari is net verschenen en deze bevat weer 9 kooptips van eersteklas Alsmaar Meer Dividend Betalers. Zorg dat u op de hoogte bent.

  Eveline Vrisekoop

Met vriendelijke groet,
100_handtekening.png
Eveline Vrisekoop

 

  

Share this page

  

PS: Ik krijg veel reacties van lezers. Hieronder vindt u er een aantal:

"Even om je te laten weten dat ik je nieuwsbrief een verademing vind. Wat een geweldig systeem! Een prima uitleg in je nieuwsbrief en vervolgens je kooptips opvolgen. Ik ben er ontzettend blij mee." Anita B. - Amsterdam

  

“Ik lees Groeidividend nu anderhalf jaar en zie steeds meer Alsmaar Meer Dividend Betalers op de beurs. Mij zijn de ogen opengegaan. Vroeger ging ik alleen voor koerswinsten. En die heb ik natuurlijk wel eens gehaald, maar daar stonden dan ook weer koersverliezen tegenover. Ik heb het speculeren vaarwel gezegd. Ik ben nu op een leeftijd, dat ik over enkele jaren van mijn vermogen wil gaan genieten zonder dat ik al teveel inteer. Ik zie nu bij al mijn aandelen het dividend stijgen. En ik vertrouw erop, dat dit jaar en dag door zal gaan. Zo heb ik er straks een aardig inkomen bij en dat gaat nog elk jaar omhoog ook. Eveline, je doet dit ontzetten leuk en ik hoop, dat je nog veel van die meer dividend betalers op de beurs gaat ontdekken….” Bert van K. 

     

“In het begin las ik alleen de nieuwsbrief. Heel informatief, maar ik vind de lijst met Alsmaar Meer Dividend Betalers veel interessanter. Ik ben nog geen nieuwsbrief tegengekomen, die zo’n lange lijst met aandelen volgt. En bij elk aandeel staat een status waar je uit kunt afleiden, of je het aandeel kunt kopen of juist verkopen. Ik vind het een geweldig pluspunt zo’n lijst. Ik raadpleeg hem regelmatig.” Annemiek van H. 

     
 
 abonneer hier
  

  

Direct inloggen

Over Eveline Vrisekoop

Eveline Vrisekoop

Actuele beleggingsresultaten

18-07-2023
Evert: zonder Groeidividend Evert: zonder Groeidividend
$ 32.997,-
Martijn: met groeidividend Martijn: met Groeidividend
$ 237.750,- !
Bekijk het actuele praktijkvoorbeeld

Bekijk hier de video

Een uniek kijkje in de keuken van groeidividend

BELANGRIJK BERICHT VOOR ABONNEES

We hebben de voorbije maanden hard gewerkt aan een compleet nieuw platform om je als abonnee nog beter te dienen.

Via BeleggersPlaats 2.0 word je makkelijker en sneller voorzien van updates, beheer je op een vlotte manier je abonnementen en heb je straks ook de mogelijkheid tot extra interactie.

Je ontvangt van ons binnenkort een email (of je hebt die reeds ontvangen) met als onderwerp “Belangrijk: activeer je account bij BeleggersPlaats”. Open deze mail meteen na ontvangst en zorg ervoor dat je een nieuw wachtwoord aanmaakt zodat je account geactiveerd wordt.

Vanaf dan kan je inloggen op BeleggersPlaats.com (ipv. BeleggersPlaats.nl) om je favoriete nieuwsbrieven te consulteren.