Het veiligste Hoog Dividend dat er is

Van gewoon dividend naar een Hoog Dividend

McDonald’s betaalt
mij 8,5%

Ontvang ook een vorstelijk dividendrendement
van ’s-werelds topbedrijven.

  

 
Weet u dat u met aandelen die alsmaar meer dividend betalen zo op een veilig Hoog Dividend zit? Zo betaalt McDonald's mij inmiddels 8,5% dividendrendement en dat gaat de komende jaren alleen nog maar verder oplopen.

Hoe dat kan? Met een slotkoers van $122 op 1 februari heeft het aandeel van McDonald's toch echt slechts een dividendrendement van 3%. En ook al is dat altijd nog meer dan de spaarrente bij de bank, is het nog geen 8,5%!
 

Hoe zit dat dan?

Dat heeft alles te maken met uw Rendement op Kostprijs (ROK). Deze berekent u door het huidige dividend af te zetten tegen de prijs die u voor het aandeel oorspronkelijk heeft betaald.

Stel, u heeft 10 jaar geleden het aandeel McDonald's gekocht voor $44,48. Als we deze aankoopkoers afzetten tegen het huidige dividend van $3,76 dan is uw dividendrendement nu dus een mooie 8,5%.

En McDonald’s is niet de enige. Kijkt u maar eens naar de lijst van deze bekende multinationals waarvan het dividendrendement inmiddels is opgelopen tot Hoog Dividend niveau.
 

 GroeiDividend

Absolute toppers zijn Hasbro, Lockheed Martin en McDonald's. Maar ook grote namen als Boeing, Mattel en Texas Instruments keren inmiddels een dividendrendement uit van boven de 6%. 

Dividendrendementen waarvan u zeker weet dat deze in de toekomst alleen maar verder zullen stijgen.
 

En de koersen?

In bovenstaand overzicht ziet u hoe in 10 jaar een gewoon dividendrendement uitgroeit naar een hoog dividendrendement.

Wat denkt u wat voor effect dit heeft gehad op de koersen van deze aandelen? Juist die zijn ver-x-dubbeld!

GroeiDividend

 

Ondanks de financiële crisis en ondanks het feit dat u de aandelen misschien op een ongunstig tijdstip hebt gekocht.

En wat dan als de koersontwikkeling van een aandeel (zoals Mattel) niet voldoet aan de verwachtingen? Dan dient het hoge dividend duidelijk als vangnet. Ondanks de teleurstellende koersprestaties zorgt het dividend alsnog voor een een totaalrendement van 47,6%. 

Hoe een veilig gevoel geeft dat.
 

Alsmaar Meer Dividend

Mijn naam is Eveline Vrisekoop en ben auteur van de GroeiDividend nieuwsbrief. Een nieuwsbrief die zich concentreert op Alsmaar Meer Dividend Betalers (AMDB's). Aandelen van hoogwaardige bedrijven, die er een gewoonte van gemaakt hebben hun dividend regelmatig te verhogen.

Voor de bezitters van de aandelen is dat heel aantrekkelijk, want zij zien het rendement op hun aandelen elk jaar verder stijgen.

Sommige Alsmaar Meer Dividend Betalers (AMDB) verhogen hun dividend al meer dan 50 jaar! En zij hebben een reputatie hoog te houden.

Ik heb een lijst samengesteld van 236 AMDB’s. Allemaal bedrijven, die regelmatig hun dividend verhogen. U kunt die lijst terugvinden op mijn website en per aandeel geef ik aan, of u het aandeel nu kunt kopen of niet.

Dat is wel heel belangrijk, want te veel betalen voor een aandeel willen we natuurlijk ook niet!
   

GroeiDividend aandelen zijn te vergelijken 
met een spaarrekening met oplopende rente!

Iets dat we tegenwoordig bij de banken niet meer tegenkomen.

Natuurlijk is beleggen in aandelen wat minder zeker dan sparen op een spaarrekening, maar daar staat een mooie beloning tegenover. Want een dividendrendement van boven de 8% is niet niks. En als u deze aandelen nog langer vasthoudt, blijft de dividenduitkering groeien tot ver daarboven.

Dat is het mooie van GroeiDividend!

Terwijl uw spaargeld op de bank door de inflatie minder waard wordt, groeit door het oplopende dividend uw vermogen omdat de koersen van de onderliggende aandelen meestijgen.
 

Zet uw horizon daarom op GroeiDividend!

GroeiDividend is mijn maandelijkse nieuwsbrief, die helemaal is samengesteld rond het idee, dat beleggen niet moeilijk of riskant moet zijn.

Integendeel!300_keurmerk_nw.jpg

De nieuwsbrief en de website zijn geconcentreerd rond een aantal bedrijven, die consequent aan een aantal uitgangspunten voldoen. Want niet elk aandeel komt zomaar op mijn lijst. Hiervoor moeten ze aan strenge criteria voldoen. Welke criteria dat zijn, leest u hiernaast.

Zo beschikt GroeiDividend over een lijst van kwaliteitsaandelen, met een conservatieve balans en veel cash, en heel aandeelhoudersvriendelijk met alsmaar hogere dividenden en flinke inkoopprogramma’s voor eigen aandelen.

Het idee klinkt gemakkelijk, maar dat is het niet. Want de meeste beleggers hebben niet de tijd en de middelen om de meer dan 46.000 aandelen te boordelen, die de wereld rijk is, om daarbij het beste van het beste boven water te krijgen.

Dat is mijn taak en het resultaat daarvan vindt u terug in mijn nieuwsbrief.

Daarmee doe ik de vele abonnees, die GroeiDividend inmiddels heeft, een groot plezier.
 

GroeiDividend heeft daarmee een uniek concept!

Nergens in Nederland vindt u een nieuwsbrief met zoveel informatie over de AMDB’s.

Niet alleen heb ik een lijst met 236 AMDB’s waarmee u een ruime keuze ter beschikking heeft, deze lijst is ook dynamisch. Hij wordt dagelijks geactualiseerd en bij elk aandeel geef ik aan of dat aandeel op dit moment ondergewaardeerd is of niet. Bovendien heb ik van elk aandeel een grafiek, waarin u de koers- en dividendontwikkeling kunt aflezen.

Elke maand ontvangt u van ons de nieuwsbrief met mijn favorieten van die maand, die wij bijzonder aanbevelen. En als extra stuur ik u elke week een overzicht met de laatste dividendaankondigingen en of daarbij sprake is van alweer een dividendverhoging. 

 

Ervaar het succes van de GroeiDividend methode

Ga ook beleggen volgens de GroeiDividend methode. De risico's zijn laag en de beloning is groot. Want dat de GroeiDividend-methode geen windeieren legt, bewijst deze methode al meer dan 50 jaar.

Als u nu een abonnement neemt op GroeiDividend, ontvangt u bij een abonnement van 3 maanden van ons nog eens 3 maanden gratis. Dat zijn 6 maanden voor slechts €49,90

Een korting van wel 50%. 

Ja, u leest het goed. U krijgt GroeiDividend drie maanden extra als u deze week een kwartaalabonnement afsluit. 

Daarbij behoort u eveneens tot die groep abonnees, die exclusief alle informatie krijgt uit onze lijst van 236 Alsmaar Meer Dividend Betalers.
 

3 maanden GRATIS
   

Maar dan moet u wel nu reageren!

 
En u loopt geen enkel risico!

Want ook op deze aanbieding geldt de gebruikelijke niet goed, geld terug garantie. Als enige uitgever van financiële bladen in Nederland en België geef ik u het niet gebruikte deel van uw abonnement terug als u niet tevreden mocht zijn. Zonder verder te vragen of moeilijk te doen.

Dat is een harde garantie en daar mag u mij altijd aan houden!

Beleggen in mijn tips is erg eenvoudig. Bij Binck Bank, maar ook bij andere banken kunt u mijn aanbevelingen gemakkelijk kopen en verkopen.

 

Laat uw vermogen groeien en 

START HIER

 

In de nieuwsbrief van februari staan 9 aantrekkelijk kooptips, zorg dat u ze niet mist.

 Eveline Vrisekoop

Met vriendelijke groet,
100_handtekening.png
Eveline Vrisekoop

 

  

Share this page

 

Direct inloggen

Over Eveline Vrisekoop

Eveline Vrisekoop

Actuele beleggingsresultaten

18-07-2023
Evert: zonder Groeidividend Evert: zonder Groeidividend
$ 32.997,-
Martijn: met groeidividend Martijn: met Groeidividend
$ 237.750,- !
Bekijk het actuele praktijkvoorbeeld

Bekijk hier de video

Een uniek kijkje in de keuken van groeidividend

BELANGRIJK BERICHT VOOR ABONNEES

We hebben de voorbije maanden hard gewerkt aan een compleet nieuw platform om je als abonnee nog beter te dienen.

Via BeleggersPlaats 2.0 word je makkelijker en sneller voorzien van updates, beheer je op een vlotte manier je abonnementen en heb je straks ook de mogelijkheid tot extra interactie.

Je ontvangt van ons binnenkort een email (of je hebt die reeds ontvangen) met als onderwerp “Belangrijk: activeer je account bij BeleggersPlaats”. Open deze mail meteen na ontvangst en zorg ervoor dat je een nieuw wachtwoord aanmaakt zodat je account geactiveerd wordt.

Vanaf dan kan je inloggen op BeleggersPlaats.com (ipv. BeleggersPlaats.nl) om je favoriete nieuwsbrieven te consulteren.