Help, de inflatie komt er aan

De inflatie komt er aan!

Maak uw vermogen 
waardevast door een 
alsmaar oplopend 
Dividend

Het zijn de Alsmaar Meer Dividend Betalers die in koers
blijven stijgen. En die stijging gaat nog wel even door...

Doet u mee?
  

  
Steeds meer beleggers realiseren zich dat zij voor de oude dag afhankelijker worden van hun eigen beleggingsresultaten. De rente op spaargeld is nul en de pensioenuitkeringen worden nauwelijks geïndexeerd, zoals ons jarenlang is beloofd.

Ondertussen bedraagt het Europese inflatiecijfer in januari 2017 wel al 1,76%!

Langs alle kanten boert u dus achteruit. Dit betekent dat u meer en meer afhankelijk wordt van het inkomen uit uw eigen vermogen.

Dit betekent ook dat u als belegger een strategie moet ontwikkelen, die inkomensgericht is en dat is voor velen onder ons nieuw.

Want dachten wij bij beleggen tot nu toe niet alleen aan speculatieve winsten?
 

De strategie van GroeiDividend

Dividend wordt steeds populairder onder beleggers. Zij realiseren zich dat sparen niets meer oplevert.

De rente op spaargeld is zelfs al jaren zo laag, dat we na belasting op ons vermogen inboeten. En dat blijft voorlopig nog wel zo.

Daarom zoeken beleggers alternatieven.

Met GroeiDividend bied ik een alternatief.

Deze nieuwsbrief concentreert zich op kwaliteitsaandelen, die met de regelmaat van de klok hun dividend verhogen. Hierdoor ontvangt u elk jaar alsmaar meer dividend.

Ik heb jarenlang gewerkt aan een concept, waarmee u een portfolio kunt opbouwen voor de toekomst. En waarmee u door het alsmaar oplopende dividend een inkomen kunt creëren van 10% of meer op uw oorspronkelijke belegging.
 

GroeiDividend staat daarbij altijd voor u klaar

De kracht van mijn concept is niet alleen gebaseerd op een nieuwsbrief, maar ook op een hele informatieve website.

Elke maand verschijnt mijn nieuwsbrief en hierin ontvangt u van mij de top aanbevelingen van dat moment, waarbij ik die aanbevelingen uitvoerig voor u toelicht. U hebt dus altijd een lijstje van de beste aandelen bij de hand.

Per e-mail stuur ik u wekelijks een overzicht toe van de laatste dividendaankondigingen. Ik geef daarbij aan welke aandelen een dividendverhoging hebben aangekondigd.

En dat is nog niet alles!

Ik heb ook een lijst van 236 aandelen die ik op de voet voor u volg. Dat zijn aandelen die ik de AMDB’s noem. Dat staat voor Alsmaar Meer Dividend Betalers.

In één oogopslag kunt u hierbij zien, welke aandelen op basis van historie zijn ondergewaardeerd, dan wel overgewaardeerd door de aandeelhouders.

De beurzen zijn immers flink opgelopen en heel wat aandelen zijn eigenlijk te duur geworden. Ik geef daarom bij elk aandeel aan, of dat aandeel op dit moment koopwaardig is, met grafiekjes over de ontwikkeling in de laatste vijf jaar.

GroeiDividend heeft daarmee een uniek concept, dat u bij geen enkele andere nieuwsbrief in Nederland of België vindt!
 

Verantwoorde keuzes

Om in de portfolio van GroeiDividend te worden opgenomen, moeten aandelen aan een aantal voorwaarde voldoen.

Dat huiswerk doe ik voor u.

Vaak krijg ik de vraag welke criteria ik bij mijn selectie hanteer. Dat is geen geheim. Daarom geef ik u hierbij een paar belangrijke criteria.

De meest belangrijke is de dividendhistorie. Alleen aandelen, die bewezen hebben dat zij jaar op jaar het dividend verhogen, komen in mijn lijst. Daar zijn aandelen bij, die dat al meer dan 25 of zelfs 50 jaar doen. In goede tijden en in slechte tijden. De bedrijven achter die aandelen zullen niet snel hun beleid aanpassen. Ze weten immers, dat hun aandeelhouders erop rekenen dat hun loyaliteit beloond wordt. En als u aandeelhouder bij zo’n onderneming wordt, dan weet u, dat u gewaardeerd wordt!

Het dividendrendement is ook een belangrijk criterium. Daarbij kijk ik niet alleen naar het rendement op het moment van aankoop. Dat rendement lijkt vaak wat laag, maar dat komt omdat de beurs al incalculeert, dat de volgende dividendstijging van 20% of meer er al aan komt.

Het toverwoord bij AMDB’s is het rendement op de kostprijs. Als u de aandelen maar lang genoeg vasthoudt, ziet u het rendement op uw oorspronkelijke investering vanzelf stijgen. 10% of meer aan dividend is na verloop van jaren daarbij meer regel dan uitzondering. En dat hoge dividend krijgt u van de beste ondernemingen die op de beurs te vinden zijn.

Een ander belangrijk criterium is de houdbaarheid van het dividend. Met andere woorden, wat is de waarschijnlijkheid dat de onderneming achter het aandeel zijn dividendbeleid kan voortzetten. Factoren als winstgroei en payout ratio spelen bij die beoordeling een belangrijke rol.

U ziet het, ik ga bij de beoordeling van mijn tips niet over één nacht ijs. Kiest u voor GroeiDividend dan kiest u voor een betrouwbare kwaliteit.
 

Elke belegging heeft risico

Op de beurs gaat niet alles alleen maar omhoog. Koersen kunnen ook omlaag.  Dat hebben we vorig jaar kunnen zien, toen er een stevige correctie plaats vond.

Omdat de beurs momenteel zo hoog staat, zijn veel beleggers weer bang voor een correctie. Dat is helemaal niet nodig, Correcties zijn normaal en juist een kans aandelen extra voordeling aan te kunnen schaffen.

En wie nu niet instapt, loopt in ieder geval het dividend en verder koersstijgingen mis. Ook de inflatie wacht niet op u.

Met GroeiDividend heeft u geen slapeloze nachten. Integendeel. Omdat u doelbewust naar kwaliteit zoekt en weet dat uw inkomen met de Alsmaar Meer Dividend Betalers elk jaar verder zal toenemen.
   

GroeiDividend is een soort klimspaarrekening

Iets dat we tegenwoordig bij de banken niet meer tegenkomen.

En natuurlijk is beleggen in aandelen wat minder zeker dan sparen op een spaarrekening. Maar daar staat een mooie beloning tegenover. Zo keert McDonalds mij al een dividendrendement van 8,5% uit en dat is niet niks.

En als u deze aandelen nog langer vasthoudt, blijft de dividenduitkering groeien tot ver boven de 10%. 

Dat is het mooie van GroeiDividend !

Terwijl uw spaargeld op de bank minder waard wordt, groeit door het oplopende dividend uw vermogen, omdat de koersen van de onderliggende aandelen mee stijgen.

Van Bea van de V. kreeg ik een leuke reactie. Zij schreef:

Beste Eveline, ik ben nu bijna een jaar abonnee van Groeidividend en ik heb er al zoveel plezier van gehad. Op jouw advies heb ik bijvoorbeeld aandelen Cxxxxx gekocht. En ik heb nu al mijn eerste dividendverhoging van 6,67% te pakken. En niet alleen dat, de koers is sinds mijn aankoop ook nog eens met 20,5% gestegen. Aan dat laatste reken ik me overigens niet rijk, want ik heb besloten deze aandelen nog jaren vast te houden. Bedankt voor je adviezen!

 

Zet uw horizon op GroeiDividend

Mijn doel is voor u een vermogen op te bouwen met een hoge mate van zekerheid.

Natuurlijk is het niet zo dat het verleden een garantie is voor de toekomst. Maar het is wel zo dat bedrijven met een cultuur waarin aandeelhouders belangrijk zijn, het alles aangelegen is deze reputatie te behouden.

En mensen zoeken die zekerheid in onzekere tijden.

Onderzoek in Amerika heeft dat uitgewezen. Want wist u dat 72% van de Baby Boomers, mensen die kort na de tweede wereldoorlog zijn geboren, denkt dat zij hun pensioen moeten uitstellen en dat 50% zelfs gelooft, dat zij helemaal niet aan een pensioen toekomen?

En wist u dat mensen banger zijn op een gegeven moment geen pensioen meer te krijgen dan dat zij angst hebben voor de dood?

Nu leven wij hier nog in een verzorgingsstaat, maar die wordt in een hard tempo afgebouwd.

Zekerheid is dus het sleutelwoord.
 

Ik zoek die zekerheid voor u

Met GroeiDividend geef ik u naast zekerheid ook voldoende keuze. Want spreiding is bij beleggen een absolute must!

Ik heb voor u dus een lijst samengesteld van 236 Alsmaar Meer Dividend Betalers. Deze bedrijven heb ik aan de hand van een aantal strenge criteria voor u uit zo’n 40.000 beursgenoteerde bedrijven geselecteerd. U heeft dus keuze genoeg.

Zoals ik al zei, staat per AMDB vermeld of het aandeel koopwaardig is of niet. Dat hangt af van de koers. De beurzen staan hoog dus het is raadzaam voorzichtig te zijn.

U vindt deze lijst op mijn website.

Daarnaast ontvangt u van mij elke maand een nieuwsbrief met daarbij de top aanbevelingen van de maand. Dat zijn er meestal zo’n 10, maar het kan ook wel eens iets meer of iets minder zijn.

En u krijgt elke week per e-mail een overzicht van het laatste dividendnieuws, ex-dividenddata en dividendverhogingen.

Voor nieuwe abonnees heb ik nog iets bijzonders.
 

U krijgt GroeiDividend nu 3 maanden GRATIS

Ga ook beleggen volgens de GroeiDividend methode. De risico's zijn laag en de beloning is groot. Want dat de GroeiDividend-methode geen windeieren legt, bewijst deze methode al meer dan 50 jaar.

Als u nu een abonnement neemt op GroeiDividend, ontvangt u bij een abonnement van 3 maanden van ons nog eens 3 maanden gratis. Dat zijn 6 maanden voor slechts €49,90

Een korting van wel 50%. 

Ja, u leest het goed. U krijgt GroeiDividend drie maanden extra als u deze week een kwartaalabonnement afsluit. 

Daarbij behoort u eveneens tot die groep abonnees, die exclusief alle informatie krijgt uit onze lijst van 236 Alsmaar Meer Dividend Betalers.
 

3 maanden GRATIS
   

Maar dan moet u wel nu reageren

En u loopt geen enkel risico!

Want ook op deze aanbieding geldt de gebruikelijke niet goed, geld terug garantie. Als enige uitgever van financiële bladen in Nederland en België geef ik u het niet gebruikte deel van uw abonnement terug als u niet tevreden mocht zijn. Zonder verder te vragen of moeilijk te doen.

Dat is een harde garantie en daar mag u mij altijd aan houden!

Beleggen in mijn tips is erg eenvoudig. Bij Binck Bank, maar ook bij andere banken kunt u mijn aanbevelingen gemakkelijk kopen en verkopen.

 

Laat uw vermogen groeien en 

START HIER

 

De nieuwsbrief van maart verschijnt volgende week met ook hierin weer genoeg aantrekkelijk kooptips. Zorg dat u ze niet mist.

 Eveline Vrisekoop

Met vriendelijke groet,
100_handtekening.png
Eveline Vrisekoop

 

  

Share this page

 

Direct inloggen

Over Eveline Vrisekoop

Eveline Vrisekoop

Actuele beleggingsresultaten

18-07-2023
Evert: zonder Groeidividend Evert: zonder Groeidividend
$ 32.997,-
Martijn: met groeidividend Martijn: met Groeidividend
$ 237.750,- !
Bekijk het actuele praktijkvoorbeeld

Bekijk hier de video

Een uniek kijkje in de keuken van groeidividend

BELANGRIJK BERICHT VOOR ABONNEES

We hebben de voorbije maanden hard gewerkt aan een compleet nieuw platform om je als abonnee nog beter te dienen.

Via BeleggersPlaats 2.0 word je makkelijker en sneller voorzien van updates, beheer je op een vlotte manier je abonnementen en heb je straks ook de mogelijkheid tot extra interactie.

Je ontvangt van ons binnenkort een email (of je hebt die reeds ontvangen) met als onderwerp “Belangrijk: activeer je account bij BeleggersPlaats”. Open deze mail meteen na ontvangst en zorg ervoor dat je een nieuw wachtwoord aanmaakt zodat je account geactiveerd wordt.

Vanaf dan kan je inloggen op BeleggersPlaats.com (ipv. BeleggersPlaats.nl) om je favoriete nieuwsbrieven te consulteren.