ik heb 6 Dividend Aristocraten tips voor je

  

Veiligheid boven alles, zeker in de huidige markt

  

 
DE grote angst van beleggers in de huidige markt is aandelen veel te duur te kopen.

En terecht! 55% van mijn lange lijst van 235 GroeiDividend aandelen zijn momenteel overgewaardeerd. Slechts 15% van de aandelen zijn ondergewaardeerd en dat is historisch laag.

Maar ondanks dit historisch lage niveau, wil dat niet zeggen dat er zich binnen die 15% geen aantrekkelijk geprijsde Alsmaar Meer Dividend Betalers bevinden.

Kijkt u maar eens naar mijn kooptips van deze maand.

GroeiDividend

Daar zitten maar liefst 6 Dividend Aristocraten bij, namen van bedrijven die al minimaal 25 jaar op rij het dividend verhogen.

En zoals u kunt zien, doen veel bedrijven dat zelfs nog veel langer. Bedrijven die al heel wat stormen hebben doorstaan en desondanks al vele jaren hun dividend weten te verhogen en gezien de veilige pay-out ratio's zeker blijven doen.

Met deze aandelen weet u zeker dat ze u ook de komende jaren zullen voorzien van een alsmaar stijgend inkomen. Daarbij koopt u deze aandelen in de huidige overgewaardeerde markt ook nog eens tegen een ondergewaardeerde prijs.

Hierdoor verkleint u uw kans op koersverlies significant.

Ik licht 5 Dividend Aristocraten met het langste trackrecord even voor u toe:

  

Dividend Aristocraat 1:

Een goed geleide mondiale reus die teruggaat tot 1902. De onderneming keert al sinds 1927 onafgebroken dividend uit, waarvan het de afgelopen 41 het elke jaar heeft verhoogd. De eindproducten van deze onderneming bestaan o.a. uit plantaardige olie, eiwitten, meel, maïs, zoetstoffen en zetmeel. Voedsel is niet onderhevig aan trends en de vraag zal nooit afnemen. Iedereen moet nu eenmaal eten. Aangezien de wereld verder verstedelijkt, komt de taak van het verbouwen, produceren en distribueren van voedsel op de schouders van een relatief kleine groep mensen en bedrijven. Deze onderneming is er daar één van.
 

Dividend Aristocraat 2: 

Een van de grootste vermogensbeheerders ter wereld met een geschiedenis van meer dan 65 jaar oud. Wereldwijd opererende met $720 miljard onder beheer en klanten in meer dan 180 landen. Ook mijn collega Paul van den Heuvel heeft een aantal fondsen van de onderneming in zijn portfolio. Sinds de uitslag van de Amerikaanse presidentsverkiezingen en de overwinning van Trump zitten de financiële aandelen flink in de lift, zo ook dit aandeel. Maar de grootste groeikatalysator voor de onderneming is toch wel de vergrijzende samenleving. Miljoenen mensen gaan jaarlijks in de VS met pensioen en dit vergt de nodige financiële planning, zeker in Amerika. Als een grote vermogensbeheerder, die driekwart van de omzet in de VS realiseert, is deze onderneming daarom uitstekend gepositioneerd.
 

Dividend Aristocraat 3:

Deze onderneming bestaat al 125 jaar en wereldwijd producent voedsel en vleesproducten met een aantal zeer bekende merken. Ongeveer 53% van de producten zijn beperkt houdbaar, 19% bestaat uit pluimvee en 18% uit ingeblikt voedsel. De onderneming heeft één van de veiligste dividenden die er zijn. De onderneming is de meest recent gekroonde Dividend Koning onder de aandelen. Onlangs werd het dividend nog met 16% verhoogd en hiermee werd de 50e jaarlijkse dividendverhoging bereikt. Elke belegger zou bedrijven als deze op zijn radar moeten hebben.
 

Dividend Aristocraat 4:

Een van de grote discounters in de VS. Retail heeft het momenteel niet makkelijk en is nog duidelijk op zoek naar een antwoord op het veranderende on-line koopgedrag van de consument. De koers van het aandeel krijgt de laatste tijd dan ook rake klappen. Wat te doen met bedrijf dat al 49 jaar op rij het dividend verhoogt, een k/w verhouding van 12 heeft, een pay-out ratio van slechts 45% en een dividendrendement van ruim boven de 4%? Geduld hebben. Ondertussen ontvangt u een zeer aantrekkelijk en uiterst veilig wachtgeld met kans op enorme koerswinsten als het tij keert.
 

Dividend Aristocraat 5: 

De grootste lifestyle onderneming op het gebied van kleding, schoenen en aanverwante producten. De onderneming heeft een aantal zeer bekende merken in het assortiment. Merken die vaak al langer dan 40 jaar bestaan of zelfs al 120 jaar. Merken dus die niet vlug uit de gratie zullen raken bij de consument of onderhevig zijn aan tijdelijke grillen. De onderneming bestaat al 125 jaar en verhoogt al 44 jaar op rij het dividend, onlangs nog met 13,6% waardoor het aandeel boven een historisch hoog dividendrendement van 3% is uitgekomen.

 

Dividend helpt ons om prachtige winsten te behalen

Mijn naam is Eveline Vrisekoop en ben auteur van de GroeiDividend nieuwsbrief. Een nieuwsbrief die zich concentreert op aandelen van hoogwaardige bedrijven, die er een gewoonte van maken hun dividend regelmatig te verhogen. Ik noem deze aandelen de Alsmaar Meer Dividend Betalers (AMDB's)

Maar dividend heeft nog een functie.

Wij meten dagelijks de verhouding van koers en dividendrendement en zetten dit af tegen de historie. Zo weten we exact wanneer een aandeel is ondergewaardeerd of niet.

Zo helpt de GroeiDividend-methode u niet alleen met de selectie van aandelen maar ook met timing van uw aankoop.
 

GroeiDividend

 

De GroeiDividend-grafieken die wij speciaal hebben ontwikkeld, zijn voor beleggers een handig hulpmiddel en uniek in Nederland en België. Van elke aandeel (uit de lange lijst van 235 AMDB's) is in één oogopslag te zien of het is ondergewaardeerd of niet.

Is elk ondergewaardeerd aandeel koopwaardig?

Nee, natuurlijk niet. Er kunnen hele gegronde redenen zijn waarom beleggers een aandeel negeren.

Daarom vindt u in mijn nieuwsbrief elke maand een lijst met "Favorieten van de maand". Een lijst met eersteklas kooptips die wordt geselecteerd na een grondige analyse van elk ondergewaardeerd aandeel.

      

Maar GroeiDividend doet meer

Als extra service krijgt u van ons ook te horen wanneer een aandeel overgewaardeerd is en kunt verkopen. Abonnees ontvangen van ons hiervoor een apart advies. U beslist dan zelf of u het aandeel verkoopt en het vrijgekomen vermogen investeert in een ander ondergewaardeerd AMDB aandeel.
 

GroeiDividend

 

De GroeiDividend-methode biedt u de mogelijkheid te profiteren van behaalde koerswinsten en te genieten van uw aangegroeide kapitaal.

Als GroeiDividend abonnee slaat u twee vliegen in één klap.

AMDB's geven u een stijgend inkomen en tegelijkertijd stijgt de koerswaarde van uw belegd vermogen. Zo groeit uw vermogen gegarandeerd.

 

Zet uw horizon op GroeiDividend

Mijn doel is voor u een vermogen op te bouwen met een hoge mate van zekerheid.

Natuurlijk is het niet zo dat het verleden een garantie is voor de toekomst. Maar het is wel zo dat bedrijven met een cultuur waarin aandeelhouders belangrijk zijn, het alles aangelegen is deze reputatie te behouden.

En mensen zoeken die zekerheid in onzekere tijden.

Onderzoek in Amerika heeft dat uitgewezen. Want wist u dat 72% van de Baby Boomers, mensen die kort na de tweede wereldoorlog zijn geboren, denkt dat zij hun pensioen moeten uitstellen en dat 50% zelfs gelooft, dat zij helemaal niet aan een pensioen toekomen?

En wist u dat mensen banger zijn op een gegeven moment geen pensioen meer te krijgen dan dat zij angst hebben voor de dood?

Nu leven wij hier nog in een verzorgingsstaat, maar die wordt in een hard tempo afgebouwd.

Zekerheid is dus het sleutelwoord.
 

Ik zoek die zekerheid voor u

Met GroeiDividend geef ik u naast zekerheid ook voldoende keuze. Want spreiding is bij beleggen een absolute must!

Ik heb voor u dus een lijst samengesteld van 236 Alsmaar Meer Dividend Betalers. Deze bedrijven heb ik aan de hand van een aantal strenge criteria voor u uit zo’n 40.000 beursgenoteerde bedrijven geselecteerd. U heeft dus keuze genoeg.

Zoals ik al zei, staat per AMDB vermeld of het aandeel koopwaardig is of niet. Dat hangt af van de koers. De beurzen staan hoog dus het is raadzaam voorzichtig te zijn.

U vindt deze lijst op mijn website.

Daarnaast ontvangt u van mij elke maand een nieuwsbrief met daarbij de top aanbevelingen van de maand. Dat zijn er meestal zo’n 10, maar het kan ook wel eens iets meer of iets minder zijn.

En u krijgt elke week per e-mail een overzicht van het laatste dividendnieuws, ex-dividenddata en dividendverhogingen.

Voor nieuwe abonnees heb ik nog iets bijzonders.
 

U krijgt GroeiDividend nu 3 maanden GRATIS

Ga ook beleggen volgens de GroeiDividend methode. De risico's zijn laag en de beloning is groot. Want dat de GroeiDividend-methode geen windeieren legt, bewijst deze methode al meer dan 50 jaar.

Als u nu een abonnement neemt op GroeiDividend, ontvangt u bij een abonnement van 3 maanden van ons nog eens 3 maanden gratis. Dat zijn 6 maanden voor slechts €49,90

Een korting van wel 50%. 

Ja, u leest het goed. U krijgt GroeiDividend drie maanden extra als u deze week een kwartaalabonnement afsluit. 

Daarbij behoort u eveneens tot die groep abonnees, die exclusief alle informatie krijgt uit onze lijst van 235 Alsmaar Meer Dividend Betalers.
 

3 maanden GRATIS
   

Maar dan moet u wel nu reageren

En u loopt geen enkel risico!

Want ook op deze aanbieding geldt de gebruikelijke niet goed, geld terug garantie. Als enige uitgever van financiële bladen in Nederland en België geef ik u het niet gebruikte deel van uw abonnement terug als u niet tevreden mocht zijn. Zonder verder te vragen of moeilijk te doen.

Dat is een harde garantie en daar mag u mij altijd aan houden!

Beleggen in mijn tips is erg eenvoudig. Bij Binck Bank, maar ook bij andere banken kunt u mijn aanbevelingen gemakkelijk kopen en verkopen.

 

Laat uw vermogen groeien en 

START HIER

 

Mijn nieuwsbrief van de maand maart is afgelopen woensdag verschenen met hierin o.a. mijn 5 eerder genoemde ondergewaardeerd Dividend Aristocraten. Zorg dat u ze niet mist.

 Eveline Vrisekoop

Met vriendelijke groet,
100_handtekening.png
Eveline Vrisekoop

 

  

Share this page

 

  

PS: Ik krijg veel reacties van lezers. Hieronder vindt u er een aantal:

"Even om je te laten weten dat ik je nieuwsbrief een verademing vind. Wat een geweldig systeem! Een prima uitleg in je nieuwsbrief en vervolgens je kooptips opvolgen. Ik ben er ontzettend blij mee." Anita B. - Amsterdam

  

“Ik lees Groeidividend nu anderhalf jaar en zie steeds meer Alsmaar Meer Dividend Betalers op de beurs. Mij zijn de ogen opengegaan. Vroeger ging ik alleen voor koerswinsten. En die heb ik natuurlijk wel eens gehaald, maar daar stonden dan ook weer koersverliezen tegenover. Ik heb het speculeren vaarwel gezegd. Ik ben nu op een leeftijd, dat ik over enkele jaren van mijn vermogen wil gaan genieten zonder dat ik al teveel inteer. Ik zie nu bij al mijn aandelen het dividend stijgen. En ik vertrouw erop, dat dit jaar en dag door zal gaan. Zo heb ik er straks een aardig inkomen bij en dat gaat nog elk jaar omhoog ook. Eveline, je doet dit ontzetten leuk en ik hoop, dat je nog veel van die meer dividend betalers op de beurs gaat ontdekken….” Bert van K. 

     

“In het begin las ik alleen de nieuwsbrief. Heel informatief, maar ik vind de lijst met Alsmaar Meer Dividend Betalers veel interessanter. Ik ben nog geen nieuwsbrief tegengekomen, die zo’n lange lijst met aandelen volgt. En bij elk aandeel staat een status waar je uit kunt afleiden, of je het aandeel kunt kopen of juist verkopen. Ik vind het een geweldig pluspunt zo’n lijst. Ik raadpleeg hem regelmatig.” Annemiek van H. 

     
 
 abonneer hier
  

  

Direct inloggen

Over Eveline Vrisekoop

Eveline Vrisekoop

Actuele beleggingsresultaten

18-07-2023
Evert: zonder Groeidividend Evert: zonder Groeidividend
$ 32.997,-
Martijn: met groeidividend Martijn: met Groeidividend
$ 237.750,- !
Bekijk het actuele praktijkvoorbeeld

Bekijk hier de video

Een uniek kijkje in de keuken van groeidividend

BELANGRIJK BERICHT VOOR ABONNEES

We hebben de voorbije maanden hard gewerkt aan een compleet nieuw platform om je als abonnee nog beter te dienen.

Via BeleggersPlaats 2.0 word je makkelijker en sneller voorzien van updates, beheer je op een vlotte manier je abonnementen en heb je straks ook de mogelijkheid tot extra interactie.

Je ontvangt van ons binnenkort een email (of je hebt die reeds ontvangen) met als onderwerp “Belangrijk: activeer je account bij BeleggersPlaats”. Open deze mail meteen na ontvangst en zorg ervoor dat je een nieuw wachtwoord aanmaakt zodat je account geactiveerd wordt.

Vanaf dan kan je inloggen op BeleggersPlaats.com (ipv. BeleggersPlaats.nl) om je favoriete nieuwsbrieven te consulteren.