Mijn zes aandelentips voor u

Ook nu kent de beurs nog veilige koopjes

Ontdek mijn zes ondergewaardeerde Dividend Aristocraten

En gun uzelf vermogensgroei voor later
  

 
Het valt niet te ontkennen, sparen levert nu echt helemaal niets meer op. De eerste bank in Nederland heeft de rente verlaagd naar 0% en bij andere grote banken krijgt u nog slechts 0,25%. Wie 0,5% ontvangt, is echt spekkoper.

Een groeiend aantal particuliere spaarders zoeken hun toevlucht tot beleggen. Een hele verstandige beslissing, zeker als het geld voor langere tijd gemist kan worden.

Maar … hoewel u graag rendement maakt op uw spaargeld, wilt u dat natuurlijk wel zo veilig mogelijk doen. En hoewel beleggen nooit zonder risico is, is beleggen in een Dividend Aristocraat een heel goed alternatief.

  

Een Dividend Aristocraat, wat is dat dan precies?

Voor wie het nog niet weet, Dividend Aristocraten zijn Alsmaar Meer Dividend Betalers die hun dividend minstens 25 jaar achtereen hebben verhoogd. Zonder een jaar over te slaan. Het dividend wordt dus verhoogd tijdens Bull- en Bearmarkten, tijdens dips op de beurs en zelfs tijdens recessies. Dividend Aristocraten hebben beleggers bewezen dat zij consistente winnaars zijn en dus het vertrouwen van beleggers waard zijn. 

 

Dividend Aristocraten doen het ook goed,
mocht de beurs naar beneden gaan

Zelfs tijdens recessies, bearmarkten en beursdips zijn de Dividend Aristocraten de boegbeelden van de beurs. Veel beleggers zijn doorlopend op zoek naar aandelen die het relatief goed blijven doen, in economisch mindere tijden maar ook als de beurs booming is.

Dividend Aristocraten bieden de veiligheid van een stijgend inkomen, of de economie het nu goed doet of niet, omdat ze altijd meer dividend uitbetalen, zowel in goede als in slechte tijden.

Voor de echte Dividend Aristocraten moeten we in Amerika zijn, de bakermat van het dividend. Toch maken op dit moment maar 51 Dividend Aristocraten deel uit van de S&P 500 index. Dat is slechts 10,2%. Het benadrukt maar weer eens wat voor een prestatie het is om als onderneming jaar in jaar uit het dividend te kunnen verhogen.

  

Is elke Dividend Aristocraat dan altijd koopwaardig?

Nee zeker niet. Sinds de verkiezing van Donald Trump hebben de beurzen een enorme rally doorgemaakt met hoge koers/winst-verhoudingen tot gevolg. Zo hebben deze 51 bedrijven volgens Standard & Poor’s inmiddels een gemiddelde koers/winst-verhouding van 23,42 en dat is beduidend hoger dan het S&P500 lange termijn gemiddelde van 16,6.

Daarbij is het ook zeer belangrijk te weten of het dividend inderdaad wel houdbaar is.

 

Evengoed kent de huidige markt nog
aantrekkelijke koopjes

Zo hebben wij deze maand zes aantrekkelijk geprijsde Dividend Aristocraten op onze KOPEN-LIJST lijst gezet, waarvan 3 met een koers/winstverhouding lager dan 16. Kijkt u maar even mee.

GroeiDividend

Ziet u ook dat:

 1. Van alle aandelen de pay-out ratio niet boven de 60% uitkomt: Dit betekent dat minder dan 60% van de winst wordt uitgekeerd aan dividend. Dit geeft nog genoeg marge voor dividendverhogingen in de toekomst.
   
 2. De koers/winst verhouding van alle aandelen onder het gemiddelde van 23,42 ligt: Drie van de zes aandelen hebben zelfs een k/w-verhouding tussen de 11,7 en 14,2. Het risico op koersverlies wordt hiermee beduidend verlaagd.
   
 3. U nu al een aantrekkelijk dividendrendement ontvangt: U kunt al beginnen met 4,5% wat alleen maar verder zal gaan oplopen.
   
 4. De gemiddelde jaarlijkse dividendgroei tussen de 12%-19% ligt: Dat betekent dat 4,5% nu in vijf jaar makkelijk 9% kan worden. Bedenk eens wat dit met de koers van het aandeel zal doen? Juist, dat gaat met een hoge mate van zekerheid met gelijke tred omhoog.
   
 5. Alle aandelen zelfs al meer dan 30 jaar op rij het dividend verhogen: Deze bedrijven nemen hun aandeelhouders serieus en zal er alles aan gelegen zijn hun status als Dividend Aristocraat te behouden.

Hoe veilig wilt u het hebben?

 

Dividend helpt ons om prachtige winsten te behalen!

Mijn naam is Eveline Vrisekoop en ben auteur van de GroeiDividend nieuwsbrief. Een nieuwsbrief die zich concentreert op aandelen van hoogwaardige bedrijven, die er een gewoonte van gemaakt hebben hun dividend regelmatig te verhogen. Ik noem deze aandelen de Alsmaar Meer Dividend Betalers (AMDB's). Hier vallen dus ook de Dividend Aristocraten onder.

GroeiDividendVoor de bezitters van die aandelen is dat heel aantrekkelijk, want zij zien het rendement op hun aandelen elk jaar verder stijgen.

Maar dividend heeft nog een functie. Wij meten dagelijks de verhouding van koers en dividendrendement en zetten dit af tegen de historie. Wij kunnen zo exact bepalen wanneer een aandeel is ondergewaardeerd of niet.

Zo helpt de GroeiDividend-methode niet alleen met de keuze van de aandelen, maar ook met de juiste timing om de aandelen aan te kopen. Daarvoor hebben wij een grafiek ontwikkeld op basis waarvan wij voor elke AMDB kunnen bepalen of deze ondergewaardeerd is of niet.

Een handig hulpmiddel, dat geen enkele andere Nederlandse nieuwsbrief u kan bieden. U kunt zo in één oogopslag zien, welke aandelen in mijn lange lijst van 235 AMDB's zijn ondergewaardeerd.

Natuurlijk is het ene ondergewaardeerde aandeel koopwaardiger dan het andere. Daarom maak ik voor mijn lezers elke maand een nieuwsbrief met daarin mijn Favorieten van de maand. Een selectie van eersteklas AMDB kwaliteitsaandelen die ondergewaardeerd zijn.

Deze kooptips worden geselecteerd na een grondige analyse, die ik voor mijn aandelen regelmatig doorvoer.

Het resultaat daarvan vindt u in mijn maandelijkse nieuwsbrief.

 

Maar GroeiDividend doet meer

Als extraatje krijgt u van ons ook te horen wanneer een aandeel overgewaardeerd is en zou kunnen verkopen. U beslist dan zelf of u ze verkoopt en het vrijgekomen vermogen investeert in een op dat moment ander ondergewaardeerd AMDB aandeel.

GroeiDividend biedt u dus ook de mogelijkheid te profiteren van behaalde koerswinsten. Hierdoor geniet u dus dubbel van uw aangegroeide kapitaal.

Als bezitter van AMDB’s slaat u dus twee vliegen in één klap.

U verzekert uzelf van een stijgend inkomen en tegelijkertijd stijgt de waarde van uw belegd vermogen. Zo groeit uw vermogen gegarandeerd.

 

Zet uw horizon op GroeiDividend

Mijn doel is voor u een vermogen op te bouwen met een hoge mate van zekerheid.

Natuurlijk is het niet zo dat het verleden een garantie is voor de toekomst. Maar het is wel zo dat bedrijven met een cultuur waarin aandeelhouders belangrijk zijn, het alles aangelegen is deze reputatie te behouden.

En mensen zoeken die zekerheid in onzekere tijden.

Onderzoek in Amerika heeft dat uitgewezen. Want wist u dat 72% van de Baby Boomers, mensen die kort na de tweede wereldoorlog zijn geboren, denkt dat zij hun pensioen moeten uitstellen en dat 50% zelfs gelooft, dat zij helemaal niet aan een pensioen toekomen?

En wist u dat mensen banger zijn op een gegeven moment geen pensioen meer te krijgen, dan dat zij angst hebben voor de dood?

Nu leven wij hier nog in een verzorgingsstaat, maar die wordt in een hard tempo afgebouwd.

Zekerheid is dus het sleutelwoord.

 

Ik zoek die zekerheid voor u

Met GroeiDividend geef ik u naast zekerheid ook voldoende keuze. Want spreiding is bij beleggen een absolute must!

Ik heb voor u dus een lijst samengesteld van 235 Alsmaar Meer Dividend Betalers. Deze bedrijven heb ik aan de hand van een aantal strenge criteria voor u uit zo’n 40.000 beursgenoteerde bedrijven geselecteerd. U heeft dus keuze genoeg.

Zoals ik al zei, staat per AMDB vermeld of het aandeel koopwaardig is of niet. Dat hangt af van de koers. De beurzen staan hoog, dus het is raadzaam voorzichtig te zijn.

U vindt deze lijst op mijn website.

Daarnaast ontvangt u van mij elke maand een nieuwsbrief met daarbij de top aanbevelingen van de maand. Dat zijn er meestal zo’n 10, maar het kan ook wel eens iets meer of iets minder zijn.

En u krijgt elke week per e-mail een overzicht van het laatste dividendnieuws, ex-dividenddata en dividendverhogingen.

Voor nieuwe abonnees heb ik nog iets bijzonders.

 

U krijgt GroeiDividend nu 3 maanden GRATIS

Ga ook beleggen volgens de GroeiDividend methode. De risico's zijn laag en de beloning is groot. Want dat de GroeiDividend-methode geen windeieren legt, bewijst deze methode al meer dan 50 jaar.

Als u nu een abonnement neemt op GroeiDividend, ontvangt u bij een abonnement van 3 maanden van ons nog eens 3 maanden gratis. Dat zijn 6 maanden voor slechts €49,90

Een korting van wel 50%. 

Ja, u leest het goed. U krijgt GroeiDividend drie maanden extra als u deze week een kwartaalabonnement afsluit. 

Daarbij behoort u eveneens tot die groep abonnees, die exclusief alle informatie krijgt uit onze lijst van 235 Alsmaar Meer Dividend Betalers.
 

3 maanden GRATIS

    

Maar dan moet u wel nu reageren

En u loopt geen enkel risico!

Want ook op deze aanbieding geldt de gebruikelijke niet goed, geld terug garantie. Als enige uitgever van financiële bladen in Nederland en België geef ik u het niet gebruikte deel van uw abonnement terug als u niet tevreden mocht zijn. Zonder verder te vragen of moeilijk te doen.

Dat is een harde garantie en daar mag u mij altijd aan houden!

Beleggen in mijn tips is erg eenvoudig. Bij Binck Bank, maar ook bij andere banken en brokers kunt u mijn aanbevelingen gemakkelijk kopen en verkopen.

 

Laat uw vermogen groeien en 

START HIER

 

De nieuwsbrief van de maand april verschijnt volgende week woensdag. Hierin behandelen we weer een nieuw GroeiDividend aandeel. Zorg dat u hem niet mist.

 Eveline Vrisekoop

Met vriendelijke groet,
100_handtekening.png
Eveline Vrisekoop

 

  

Share this page

 

  

PS: Ik krijg veel reacties van lezers. Hieronder vindt u er een aantal:

"Even om je te laten weten dat ik je nieuwsbrief een verademing vind. Wat een geweldig systeem! Een prima uitleg in je nieuwsbrief en vervolgens je kooptips opvolgen. Ik ben er ontzettend blij mee." Anita B. - Amsterdam

  

“Ik lees Groeidividend nu anderhalf jaar en zie steeds meer Alsmaar Meer Dividend Betalers op de beurs. Mij zijn de ogen opengegaan. Vroeger ging ik alleen voor koerswinsten. En die heb ik natuurlijk wel eens gehaald, maar daar stonden dan ook weer koersverliezen tegenover. Ik heb het speculeren vaarwel gezegd. Ik ben nu op een leeftijd, dat ik over enkele jaren van mijn vermogen wil gaan genieten zonder dat ik al teveel inteer. Ik zie nu bij al mijn aandelen het dividend stijgen. En ik vertrouw erop, dat dit jaar en dag door zal gaan. Zo heb ik er straks een aardig inkomen bij en dat gaat nog elk jaar omhoog ook. Eveline, je doet dit ontzetten leuk en ik hoop, dat je nog veel van die meer dividend betalers op de beurs gaat ontdekken….” Bert van K. 

     

“In het begin las ik alleen de nieuwsbrief. Heel informatief, maar ik vind de lijst met Alsmaar Meer Dividend Betalers veel interessanter. Ik ben nog geen nieuwsbrief tegengekomen, die zo’n lange lijst met aandelen volgt. En bij elk aandeel staat een status waar je uit kunt afleiden, of je het aandeel kunt kopen of juist verkopen. Ik vind het een geweldig pluspunt zo’n lijst. Ik raadpleeg hem regelmatig.” Annemiek van H. 

     
 
 abonneer hier
  

  

Direct inloggen

Over Eveline Vrisekoop

Eveline Vrisekoop

Actuele beleggingsresultaten

18-07-2023
Evert: zonder Groeidividend Evert: zonder Groeidividend
$ 32.997,-
Martijn: met groeidividend Martijn: met Groeidividend
$ 237.750,- !
Bekijk het actuele praktijkvoorbeeld

Bekijk hier de video

Een uniek kijkje in de keuken van groeidividend

BELANGRIJK BERICHT VOOR ABONNEES

We hebben de voorbije maanden hard gewerkt aan een compleet nieuw platform om je als abonnee nog beter te dienen.

Via BeleggersPlaats 2.0 word je makkelijker en sneller voorzien van updates, beheer je op een vlotte manier je abonnementen en heb je straks ook de mogelijkheid tot extra interactie.

Je ontvangt van ons binnenkort een email (of je hebt die reeds ontvangen) met als onderwerp “Belangrijk: activeer je account bij BeleggersPlaats”. Open deze mail meteen na ontvangst en zorg ervoor dat je een nieuw wachtwoord aanmaakt zodat je account geactiveerd wordt.

Vanaf dan kan je inloggen op BeleggersPlaats.com (ipv. BeleggersPlaats.nl) om je favoriete nieuwsbrieven te consulteren.