Historisch hoog dividendrendement met kans op grote koerswinst

  Terwijl wij wachten op koersherstel

Ontvangen we een historisch hoog dividendrendement

– We get paid to wait! –

  

 
De GroeiDividend nieuwsbrief van april is deze week weer verschenen. Met ook deze maand weer 11 aantrekkelijk gewaardeerde kooptips in mijn lijst met Favorieten. Want ook al is de markt overgewaardeerd, wil dat niet zeggen dat er geen individuele aandelen zeer goedkoop geprijsd zijn met koerswinst-verhoudingen van 14 en lager.

Zo heeft deze maand één van mijn kooptips hierdoor zelfs een historisch hoog dividendrendement van 4,4%.

GroeiDividendDe koers van deze Alsmaar Meer Dividend Betaler staat momenteel bijzonder laag, waardoor het dividendrendement tot ver boven de 4% is opgelopen. De afgelopen decennia is een dergelijk hoog dividendrendement zelfs niet voorgekomen tijdens de beurscrash van 2009.

De koers/winst verhouding is inmiddels gedaald naar 11,8 terwijl het gemiddelde van de afgelopen vijf jaar 19,8 bedraagt.

Deze cijfers hebben natuurlijk een reden. De omzet van deze meer dan 100 jaar oude onderneming zit sinds een aantal jaar in een dalende trend. Reden? Het veranderende gedrag van de consument.

 

Beleggers slaan door en wij gaan daarvan profiteren

De retail sector is momenteel niet populair onder beleggers. De gehele sector heeft het zwaar en zucht onder het veranderende online koopgedrag van de consument, wat door bedrijven als Amazon op gang is gebracht.

Maar ongeacht de vele uitdagingen in retail, kun je natuurlijk ook overdrijven.

Want ondanks de dalende omzetcijfers heeft deze onderneming nog steeds een zeer gezonde balans met een uitstekende cashflow. Daarbij beloont de onderneming haar aandeelhouders al decennia lang met een stabiele dividendgroei. Het aandeel heeft namelijk één van de veiligste dividenden die er zijn en verhoogt dit al 49 jaar op rij.

Er zijn maar een handjevol ondernemingen ter wereld die het trackrecord van dit bedrijf kunnen evenaren. En u weet het, dividend liegt niet.

Daarbij zit de onderneming natuurlijk niet stil. Zo stijgen de online verkopen van het warenhuis zelf ook, alleen is dit nog niet genoeg om de dalende same-store verkopen te kunnen opvangen. Verder investeert de onderneming de komende twee jaar voor $7 miljard in haar digitale, nieuwe en bestaande winkels. Volgens de CEO van de onderneming zijn hierin al diverse testen gedaan. Hij verwacht echter wel dat 2017 en 2018 investeringsjaren zullen zijn, waarna in 2019 de onderneming kan terugkeren naar stabiele groei.

Veel beleggers hebben het geduld niet zolang te wachten en hebben het aandeel in de verkoop gedaan. Bij GroeiDividend hebben we dat geduld wel, met de kans op enorme koerswinsten tot gevolg als het tij keert.

En tot het zover is, ontvangen we een veilig en aantrekkelijk GroeiDividend van 4,4%.

 

Dividend helpt ons om prachtige winsten te behalen

Mijn naam is Eveline Vrisekoop en ben auteur van de GroeiDividend nieuwsbrief. Een nieuwsbrief die zich concentreert op aandelen van hoogwaardige bedrijven, die er een gewoonte van maken hun dividend regelmatig te verhogen. Ik noem deze aandelen de Alsmaar Meer Dividend Betalers (AMDB's)

Maar dividend heeft nog een functie.

Wij meten dagelijks de verhouding van koers en dividendrendement en zetten dit af tegen de historie. Zo weten we exact wanneer een aandeel is ondergewaardeerd of niet.

Zo helpt de GroeiDividend-methode u niet alleen met de selectie van aandelen maar ook met timing van uw aankoop.
 

GroeiDividend

 

De GroeiDividend-grafieken die wij speciaal hebben ontwikkeld, zijn voor beleggers een handig hulpmiddel en uniek in Nederland en België. Van elke aandeel (uit de lange lijst van 229 AMDB's) is in één oogopslag te zien of het is ondergewaardeerd of niet.

Is elk ondergewaardeerd aandeel koopwaardig?

Nee, natuurlijk niet. Er kunnen hele gegronde redenen zijn waarom beleggers een aandeel negeren.

Daarom vindt u in mijn nieuwsbrief elke maand een lijst met "Favorieten van de maand". Een lijst met eersteklas kooptips die wordt geselecteerd na een grondige analyse van elk ondergewaardeerd aandeel.

      

Maar GroeiDividend doet meer

Als extra service krijgt u van ons ook te horen wanneer een aandeel overgewaardeerd is en kunt verkopen. Abonnees ontvangen van ons hiervoor een apart advies. U beslist dan zelf of u het aandeel verkoopt en het vrijgekomen vermogen investeert in een ander ondergewaardeerd AMDB aandeel.
 

GroeiDividend

 

De GroeiDividend-methode biedt u de mogelijkheid te profiteren van behaalde koerswinsten en te genieten van uw aangegroeide kapitaal.

Als GroeiDividend abonnee slaat u twee vliegen in één klap.

AMDB's geven u een stijgend inkomen en tegelijkertijd stijgt de koerswaarde van uw belegd vermogen. Zo groeit uw vermogen gegarandeerd.

 

Word abonnee en ontvang 3 maanden GRATIS

Ga ook beleggen volgens de GroeiDividend methode. De risico's zijn laag en de beloning is groot. Want dat de GroeiDividend-methode geen windeieren legt, bewijst deze methode al meer dan 50 jaar.

Als u nu een abonnement neemt op GroeiDividend, ontvangt u bij een abonnement van 3 maanden van ons nog eens 3 maanden gratis. Dat zijn 6 maanden voor slechts €49,90

Een korting van wel 50%. 

Ja, u leest het goed. U krijgt GroeiDividend drie maanden extra als u deze week een kwartaalabonnement afsluit. 

Daarbij behoort u eveneens tot die groep abonnees, die exclusief alle informatie krijgt uit onze lijst van 229 Alsmaar Meer Dividend Betalers.
 

3 maanden GRATIS
   

Maar dan moet u wel nu reageren

En u loopt geen enkel risico!

Want ook op deze aanbieding geldt de gebruikelijke niet goed, geld terug garantie. Als enige uitgever van financiële bladen in Nederland en België geef ik u het niet gebruikte deel van uw abonnement terug als u niet tevreden mocht zijn. Zonder verder te vragen of moeilijk te doen.

Dat is een harde garantie en daar mag u mij altijd aan houden!

Beleggen in mijn tips is erg eenvoudig. Bij Binck Bank, maar ook bij andere banken kunt u mijn aanbevelingen gemakkelijk kopen en verkopen.

 

Laat uw vermogen groeien en 

START HIER

 

Zoals ik al zei, is deze week de nieuwsbrief van de maand april verschenen. Als u nu abonnee wordt, bent u gelijk op de hoogte van mijn meest actuele kooptips. 

Zorg dat u ze niet mist.

Eveline Vrisekoop

Met vriendelijke groet,
100_handtekening.png
Eveline Vrisekoop

 

  

Share this page

 

  

PS: Ik krijg veel reacties van lezers. Hieronder vindt u er een aantal:

"Even om je te laten weten dat ik je nieuwsbrief een verademing vind. Wat een geweldig systeem! Een prima uitleg in je nieuwsbrief en vervolgens je kooptips opvolgen. Ik ben er ontzettend blij mee." Anita B. - Amsterdam

  

“Ik lees Groeidividend nu anderhalf jaar en zie steeds meer Alsmaar Meer Dividend Betalers op de beurs. Mij zijn de ogen opengegaan. Vroeger ging ik alleen voor koerswinsten. En die heb ik natuurlijk wel eens gehaald, maar daar stonden dan ook weer koersverliezen tegenover. Ik heb het speculeren vaarwel gezegd. Ik ben nu op een leeftijd, dat ik over enkele jaren van mijn vermogen wil gaan genieten zonder dat ik al teveel inteer. Ik zie nu bij al mijn aandelen het dividend stijgen. En ik vertrouw erop, dat dit jaar en dag door zal gaan. Zo heb ik er straks een aardig inkomen bij en dat gaat nog elk jaar omhoog ook. Eveline, je doet dit ontzetten leuk en ik hoop, dat je nog veel van die meer dividend betalers op de beurs gaat ontdekken….” Bert van K. 

     

“In het begin las ik alleen de nieuwsbrief. Heel informatief, maar ik vind de lijst met Alsmaar Meer Dividend Betalers veel interessanter. Ik ben nog geen nieuwsbrief tegengekomen, die zo’n lange lijst met aandelen volgt. En bij elk aandeel staat een status waar je uit kunt afleiden, of je het aandeel kunt kopen of juist verkopen. Ik vind het een geweldig pluspunt zo’n lijst. Ik raadpleeg hem regelmatig.” Annemiek van H. 

     
 
 abonneer hier
  

  

Direct inloggen

Over Eveline Vrisekoop

Eveline Vrisekoop

Actuele beleggingsresultaten

18-07-2023
Evert: zonder Groeidividend Evert: zonder Groeidividend
$ 32.997,-
Martijn: met groeidividend Martijn: met Groeidividend
$ 237.750,- !
Bekijk het actuele praktijkvoorbeeld

Bekijk hier de video

Een uniek kijkje in de keuken van groeidividend

BELANGRIJK BERICHT VOOR ABONNEES

We hebben de voorbije maanden hard gewerkt aan een compleet nieuw platform om je als abonnee nog beter te dienen.

Via BeleggersPlaats 2.0 word je makkelijker en sneller voorzien van updates, beheer je op een vlotte manier je abonnementen en heb je straks ook de mogelijkheid tot extra interactie.

Je ontvangt van ons binnenkort een email (of je hebt die reeds ontvangen) met als onderwerp “Belangrijk: activeer je account bij BeleggersPlaats”. Open deze mail meteen na ontvangst en zorg ervoor dat je een nieuw wachtwoord aanmaakt zodat je account geactiveerd wordt.

Vanaf dan kan je inloggen op BeleggersPlaats.com (ipv. BeleggersPlaats.nl) om je favoriete nieuwsbrieven te consulteren.