dividendaandelen steeds meer in trek!

18 juli 2012

Steeds meer belangstelling voor dividendaandelen

Meer dan 100 AMDB aandelen zijn nu ondergewaardeerd!

Slimme beleggers maken meer winst
met de winst van Alsmaar Meer Dividend Betalers

 

In een Bull markt springen beleggers massaal op speculatieve aandelen en in een Bear markt beseffen beleggers dat er met AMDB aandelen wel geld valt te verdienen.

Maar voordat ze dat beseffen hebben ze al behoorlijk wat geld verloren door te lang door te gaan met speculatief beleggen.

Sommige gaan zelfs zo ver, dat ze niets meer met beleggen te maken willen hebben en daar maakt Warren Buffet dan weer gebruik van. En met succes, zoals de meeste beleggers wel weten.

Op het juiste moment toeslaan. Daar heeft hij een neusje voor.

GroeiDividend.nl heeft een succesvolle methode uit de jaren ’60 herontdekt, verbeterd en in een overzichtelijk website gegoten.

Honderden beleggers zijn in de afgelopen maanden zo slim geweest een abonnement af te sluiten.

Ook zij zijn er inmiddels achter.

 

De stijgende dividenden van AMDB aandelen leveren veel meer op dan ‘veilig’ sparen!

Icesave, Fortis… Ik kan er nog wel een aantal opnoemen, maar u begrijpt waar ik naar toe wil.

Als er één sector is die in de afgelopen jaren zijn ware gezicht heeft laten zien, dan is het de bankensector wel.

Zo werd afgelopen dinsdag nog bekend dat de opgestapte Barclays topman toch maar afziet van zijn bonus van… 25 miljoen. Werd het niet eens tijd?

Onbegrijpelijk dat er nog steeds mensen zijn die denken dat sparen veilig is.

Warren Buffet heeft aan sparen een broertje dood. Hij belegt niet voor niets in bedrijven waarvan hij de business snapt.

Bedrijven die jaar na jaar een gezonde winst laten zien en die de winst gedeeltelijk aan de aandeelhouders uitkeren in de vorm van alsmaar stijgend dividend.

Wij noemen ze niet voor niets Alsmaar Meer Dividend Betalers!

Bedrijven die al decennia lang bestaan, winst maken en de boel niet belazeren.

Gedegen management, ervaren commissarissen en kritische aandeelhouders zorgen daarvoor.

 

Alsmaar Meer Dividend Betalers 

Afgelopen maandag heeft u in de gratis nieuwsbrief van DividendRadar al iets kunnen lezen over een bekend AMDB aandeel.

Wie ooit in Amerika is geweest, moet ongetwijfeld minimaal 1 vestiging van deze reus hebben bezocht.

In Frankrijk doen we op vakantie massaal boodschappen bij de Intermarché supermarkt.

In Amerika kennen ze ook zo’n keten, maar die is tig keer groter.150_wv1.jpg

Wal-Mart heeft ruim 2 miljoen medewerkers en behaalde in 2011 een omzet van maar liefst 446 miljard dollar!

In elke grote plaats in Amerika en Canada vindt je minimaal 1 vestiging van deze gigant.

Je kunt er simpelweg niet omheen.

 

Dividend per aandeel Wal-Mart 2003 - 2012

500_wv2.jpg

 

2003 – 2012: +132 %

Wal-Mart is één van de zogenaamde Dividend Aristocrats en het bedrijf verhoogt al meer dan 25 jaar trouw elk jaar zijn dividend en het bedrijf zal er alles aan doen dit de komende 25 jaar wederom te doen. Het heeft een naam hoog te houden op dit gebied.

 

Met de stijgende dividenden van AMDB aandelen word je steeds rijker!

Had u op 10 juli 2003 aandelen Wal-Mart gekocht, dan was elke 1.000 dollar die u had geïnvesteerd veranderd in 1.515 dollar.

Een totaal rendement van 51,5 procent, ofwel 4,72 procent gemiddeld per jaar en dat is veel meer dan dat u met sparen bij elkaar geschraapt zou hebben.

600_wv3.jpg

Zonder stress en zonder gebruik te maken van opties, turbo’s, speeders of wat dan ook.

Natuurlijk daalt ook de koers van een AMDB aandeel wanneer de wereldeconomie onder druk staat, maar opvallend genoeg niet zo scherp.

En het zijn altijd de allerbeste AMDB aandelen waarvan de koers het snelst opveert, zodra de economie het weer beter doet.

 

Laat ook uw geld voor u werken!

Zonder tussenkomst van de bekende banken. Zij hebben immers bewezen hoe het niet moet! Uw geld blijft uw geld.

GroeiDividend.nl helpt u gegarandeerd uw inkomen uit Blue Chip aandelen te verdubbelen.
 

Het werk is al gedaan voor u:
Meer dan zes maanden heeft ons team van analisten samen met enkele software specialisten aan deze unieke methode gewerkt. Niemand beschikt over zo’n uniek stukje gereedschap. Dagelijks volgen wij meer dan 250 streng geselecteerde AMDB aandelen en slaan daarvan o.a. de koers en het dividend op. Ons team en de speciale software doen het werk voor u.

 

Wat kan ik verwachten van GroeiDividend.nl?

U krijgt de beschikking over een stukje software, dat speciaal voor dit doel is geprogrammeerd.

Aan de hand van de dividend- en koershistorie berekent het programma of een AMDB aandeel ondergewaardeerd en dus koopwaardig is.

Om het voor u zo makkelijk mogelijk te maken, hebben wij alle uitkomsten van data overzichtelijk in een tabel per categorie en per aandeel bij elkaar geplaatst. Deze vier tabellen kunt u terugvinden in onze maandelijkse nieuwsbrief.

In deze nieuwsbrief publiceren wij elke maand onze tien favorieten van alle ondergewaardeerde AMDB aandelen.

Kosten noch moeite zijn gespaard om het beste bedrijf, waarvan de aandelen ondergewaar-deerd zijn, naar boven te halen. En heeft u geen zin of tijd de gehele nieuwsbrief te lezen, dan kunt u ook alleen de tien favorieten terugvinden.

300_voorbeeld.jpgPer ondergewaardeerd AMDB aandeel geven wij u een aankooplimiet, de dividendhistorie sinds 1980 en de financiële resultaten van de afgelopen 5 jaar.

Tevens kunt u van de meer dan 250 AMDB aandelen zelf de GroeiDividend.nl grafiek bekijken.

Mocht het u misschien toch niet bevallen, kunt u tussentijds opzeggen en krijgt u het niet verbruikte deel van uw abonnement volledig terug.

Die service verlenen wij onze abonnees graag!

 

Zo veilig was beleggen nog nooit!

Nou ja, beleggen. Persoonlijk noem ik het liever investeren, maar het kopen van  AMDB aandelen noemt men nu eenmaal beleggen.

Omdat wij alleen gebruik maken van S&P500 aandelen die voldoen aan ons strenge keurmerk, durf ik te beweren dat dit misschien wel de veiligste methode van beleggen is.

Wal-Mart heeft de crisisjaren 2009 en 2010 glansrijk doorstaan. Het dividend werd elk jaar wederom verhoogd.

En dat blijft ze de komende jaren doen!

Waarom?

Omdat ervaren topmanagers aan het roer van deze bedrijven staan! Zij weten wat ze moeten doen wanneer er economische tegenwind is. Zo worden de belangen van aandeelhouders optimaal beschermd.

Ook die van u!

Laat u niet gek maken en verleiden tot het kopen van opties, turbo’s, speeders of wat dan ook. Beleggen in eersteklas bedrijven loont! Lekker onderuit gezakt en meer dan u zou verwachten.

Gekscherend noemen we het ook weleens de Melisana onder de beleggingsmethoden.

   

Start vandaag nog voor slechts € 39,95

Zo makkelijk gaat dat:

 • U neemt een abonnement op de nieuwsbrief van GroeiDividend.nl en dat kost u slechts € 39,95 per kwartaal. Als u zich nu abonneert, kunt u vandaag al aan de slag.
    
 • Elke maand publiceer ik op de website de GroeiDividend.nl nieuwsbrief met daarin de indeling per categorie van alle AMDB aandelen die voldoen aan ons keurmerk. Zo ziet u snel in welke categorie uw aandelen zich bevinden.
    
 • De maandelijkse 10 favorieten van ondergewaardeerde aandelen kunt u eenvoudig en snel bekijken. U hoeft daarvoor niet de gehele nieuwsbrief door te worstelen. Deze is natuurlijk alleen voor vaste abonnees toegankelijk.
   
 • Per favoriet aandeel krijgt u de dividendhistorie vanaf 1980 te zien, de GroeiDividend.nl grafiek en verschillende nuttige kengetallen. In onderstaande illustratie vindt u een voorbeeld daarvan.

500_wv3.jpg
  

 • U hoeft in België of Nederland alleen maar een rekening te openen bij een lokale bank of broker en de rest gaat vanzelf.
    
 • BinckTip van de redactie: Binck is al diverse malen uitgeroepen tot beste internetbroker van Nederland en is de snelst groeiende beleggingsbank van Europa. Het staat bekend om zijn uit-stekende helpdesk en scherpe tarieven. Alle AMDB aandelen uit de portfolio van GroeiDividend.nl zijn via Binck verhandelbaar. De website en klantenservice zijn bovendien 100% in het Nederlands. Klik hier om de tarieven van Binck met andere brokers te vergelijken en een gratis informatiemap aan te vragen. Dat is geheel vrijblijvend en verplicht u tot niets.
    
 • U gaat zelf beleggen. U blijft te allen tijde baas over uw eigen geld! Wij geven u een duidelijk en helder advies. Zo bespaart u enorm veel tijd en groeit uw vermogen optimaal!

 

U krijgt 100% geld terug garantie 
     600_certificaat6.jpg

Deze service vindt u haast nergens. Wanneer u een abonnement neemt op een tijdschrift of krant, zit u daar meestal voor een lange periode aan vast. 

GroeiDividend.nl biedt u een unieke service waarbij u uw abonnement altijd tussentijds mag opzeggen. Wij betalen u dan het niet gebruikte deel tot op de laatste cent terug!

 

Aarzel dus niet en reageer vandaag nog!

 

 300_p40_600_p27_start-hier-button.gif

 

Zodra wij uw betaling binnen hebben, krijgt u onmiddellijk toegang tot de website. U weet dan binnen tien seconden of het aandeel Wal-Mart wel of niet ondergewaardeerd is. Gegarandeerd.
  

300_gerard3.jpgVeel succes met beleggen!
100_handtekening-gerard.png
Gerard Bastiaansen

  

Direct inloggen

Over Eveline Vrisekoop

Eveline Vrisekoop

Actuele beleggingsresultaten

18-07-2023
Evert: zonder Groeidividend Evert: zonder Groeidividend
$ 32.997,-
Martijn: met groeidividend Martijn: met Groeidividend
$ 237.750,- !
Bekijk het actuele praktijkvoorbeeld

Bekijk hier de video

Een uniek kijkje in de keuken van groeidividend

BELANGRIJK BERICHT VOOR ABONNEES

We hebben de voorbije maanden hard gewerkt aan een compleet nieuw platform om je als abonnee nog beter te dienen.

Via BeleggersPlaats 2.0 word je makkelijker en sneller voorzien van updates, beheer je op een vlotte manier je abonnementen en heb je straks ook de mogelijkheid tot extra interactie.

Je ontvangt van ons binnenkort een email (of je hebt die reeds ontvangen) met als onderwerp “Belangrijk: activeer je account bij BeleggersPlaats”. Open deze mail meteen na ontvangst en zorg ervoor dat je een nieuw wachtwoord aanmaakt zodat je account geactiveerd wordt.

Vanaf dan kan je inloggen op BeleggersPlaats.com (ipv. BeleggersPlaats.nl) om je favoriete nieuwsbrieven te consulteren.