Enorme dividendmeevaller in de maak

Trump zorgt voor Dividend Bonanza

Triljoenen op weg richting aandeelhouders

Weer een reden waarom GroeiDividend
aandelen zo gewild zijn!

 
Zowel Amerikaanse aandelen als ETF’s blijven maar richting nieuwe recordhoogten koersen.

Dit alles door de sterke kwartaalcijfers die tot nu toe zijn gepresenteerd, maar ook door Trump's aangekondigde belastingverlaging voor bedrijven.

Afgelopen donderdag werden de eerste details bekend gemaakt van de belastinghervormingsplannen van Trump. Zo heeft de president voor particulieren o.a. drie nieuwe belastingschijven voorgesteld van 35%, 25% en 10%.

Maar nog veel belangrijker, hij maakte ook zijn belastingplannen voor Corporate America bekend. Iets waar Wall Street al langer naar uitkeek.
 

Zo is Trump van plan:
 
# de vennootschapsbelasting drastisch te verlagen van 35% naar 15%
 
# Bedrijven de gelegenheid te geven om circa $2,5 triljoen aan cash, wat nu nog op buitenlandse rekeningen staat, eenmalig tegen een gunstig belastingtarief te repatriëren.

 
Ik kan haast niet genoeg benadrukken wat beide maatregelen voor positieve gevolgen zullen hebben op dividendaandelen.

Bedrijven zullen een groot deel van dit gerepatrieerde geld en de belastingverlaging gaan gebruiken voor de inkoop van eigen aandelen en het verhogen van het dividend. En een hoger dividend zal weer meer beleggers aantrekken.

De voorgestelde maatregelen zullen als een soort dubbele espresso shot voor de koersen van hoogwaardige dividendaandelen gaan fungeren.

Weer een reden waarom GroeiDividend-aandelen hoog bovenaan moeten staan bij beleggers die op zoek zijn naar koerswinst en inkomen.

 

Laat mij u helpen extra te profiteren van deze
aanstaande Dividend Bonanza

Mijn naam is Eveline Vrisekoop en ben auteur van de GroeiDividend nieuwsbrief. Een nieuwsbrief die zich concentreert op aandelen van hoogwaardige bedrijven, die er een gewoonte van gemaakt hebben hun dividend regelmatig te verhogen. Ik noem deze aandelen de Alsmaar Meer Dividend Betalers (AMDB's). 

GroeiDividendOp mijn website vindt u een lange lijst van AMDB-aandelen die ik op u kwaliteit heb geselecteerd. Want niet elk dividendaandeel komt zomaar in aanmerking om op deze lijst te mogen staan. Hiervoor moet het aandeel voldoen aan een aantal strenge selectie-criteria. Welke dat zijn, vindt u hiernaast.

Het voordeel van AMDB-aandelen is dat dividendrendementen op deze aanedelen elk jaar verder stijgen. 

Maar dividend heeft nog een functie. Wij meten dagelijks de verhouding van koers en dividendrendement en zetten dit af tegen de historie. Wij kunnen zo exact bepalen wanneer een aandeel is ondergewaardeerd of niet.

Natuurlijk is het ene ondergewaardeerde aandeel koopwaardiger dan het andere. Daarom maak ik voor mijn lezers elke maand een nieuwsbrief met daarin mijn Favorieten van de maand. Een selectie van eersteklas AMDB kwaliteitsaandelen die ondergewaardeerd zijn.

Want hoewel we zeker willen meeprofiteren van de mogelijkheden die de aankomende Dividend Bonanza biedt, willen we natuurlijk ook niet te veel betalen voor een aandeel. Dit verhoogt de kansen op een succesvol resultaat aanmerkelijk.

Mijn kooptips van ondergewaardeerde aandelen worden geselecteerd na een grondige analyse, die ik voor mijn aandelen regelmatig doorvoer.

Het resultaat daarvan vindt u in mijn maandelijkse nieuwsbrief.

 

Maar GroeiDividend doet meer

Als extraatje krijgt u van ons ook te horen wanneer een aandeel overgewaardeerd is en zou kunnen verkopen. U beslist dan zelf of u ze verkoopt en het vrijgekomen vermogen investeert in een op dat moment ander ondergewaardeerd AMDB aandeel.

GroeiDividend biedt u dus ook de mogelijkheid te profiteren van behaalde koerswinsten. Hierdoor geniet u dus dubbel van uw aangegroeide kapitaal.

Als bezitter van AMDB’s slaat u daarmee twee vliegen in één klap.

U verzekert uzelf van een stijgend inkomen en tegelijkertijd stijgt de waarde van uw belegd vermogen. Zo groeit uw vermogen gegarandeerd.

 

Zet uw horizon op GroeiDividend

Mijn doel is voor u een vermogen op te bouwen met een hoge mate van zekerheid.

Natuurlijk is het niet zo dat het verleden een garantie is voor de toekomst. Maar het is wel zo dat bedrijven met een cultuur waarin aandeelhouders belangrijk zijn, het alles aangelegen is deze reputatie te behouden.

En mensen zoeken die zekerheid in onzekere tijden.

Onderzoek in Amerika heeft dat uitgewezen. Want wist u dat 72% van de Baby Boomers, mensen die kort na de tweede wereldoorlog zijn geboren, denkt dat zij hun pensioen moeten uitstellen en dat 50% zelfs gelooft, dat zij helemaal niet aan een pensioen toekomen?

En wist u dat mensen banger zijn op een gegeven moment geen pensioen meer te krijgen, dan dat zij angst hebben voor de dood?

Nu leven wij hier nog in een verzorgingsstaat, maar die wordt in een hard tempo afgebouwd.

Zekerheid is dus het sleutelwoord.

 

Ik zoek die zekerheid voor u

Met GroeiDividend geef ik u naast zekerheid ook voldoende keuze. Want spreiding is bij beleggen een absolute must!

Ik heb voor u dus een lijst samengesteld van 229 Alsmaar Meer Dividend Betalers. Deze bedrijven heb ik aan de hand van een aantal strenge criteria voor u uit zo’n 40.000 beursgenoteerde bedrijven geselecteerd. U heeft dus keuze genoeg.

Zoals ik al zei, staat per AMDB vermeld of het aandeel koopwaardig is of niet. Dat hangt af van de koers. De beurzen staan hoog, dus het is raadzaam voorzichtig te zijn.

U vindt deze lijst op mijn website.

Daarnaast ontvangt u van mij elke maand een nieuwsbrief met daarbij de top aanbevelingen van de maand. Dat zijn er meestal zo’n 10, maar het kan ook wel eens iets meer of iets minder zijn.

En u krijgt elke week per e-mail een overzicht van het laatste dividendnieuws, ex-dividenddata en dividendverhogingen.

Voor nieuwe abonnees heb ik nog iets bijzonders.

 

U krijgt GroeiDividend nu 3 maanden GRATIS

Ga ook beleggen volgens de GroeiDividend methode. De risico's zijn laag en de beloning is groot. Want dat de GroeiDividend-methode geen windeieren legt, bewijst deze methode al meer dan 50 jaar.

Als u nu een abonnement neemt op GroeiDividend, ontvangt u bij een abonnement van 3 maanden van ons nog eens 3 maanden gratis. Dat zijn 6 maanden voor slechts €49,90

Een korting van wel 50%. 

Ja, u leest het goed. U krijgt GroeiDividend drie maanden extra als u deze week een kwartaalabonnement afsluit. 

Daarbij behoort u eveneens tot die groep abonnees, die exclusief alle informatie krijgt uit onze lijst van 229 Alsmaar Meer Dividend Betalers.
 

3 maanden GRATIS

    

Maar dan moet u wel nu reageren

En u loopt geen enkel risico!

Want ook op deze aanbieding geldt de gebruikelijke niet goed, geld terug garantie. Als enige uitgever van financiële bladen in Nederland en België geef ik u het niet gebruikte deel van uw abonnement terug als u niet tevreden mocht zijn. Zonder verder te vragen of moeilijk te doen.

Dat is een harde garantie en daar mag u mij altijd aan houden!

Beleggen in mijn tips is erg eenvoudig. Bij Binck Bank, maar ook bij andere banken en brokers kunt u mijn aanbevelingen gemakkelijk kopen en verkopen.

 

Laat uw vermogen groeien en 

START HIER

 

De nieuwsbrief van de maand mei verschijnt volgende week woensdag. Hierin staan weer genoeg koopwaardige tips. Zorg dat u ze niet mist.

 Eveline Vrisekoop

Met vriendelijke groet,
100_handtekening.png
Eveline Vrisekoop

 

  

Share this page

 

  

PS: Ik krijg veel reacties van lezers. Hieronder vindt u er een aantal:

"Even om je te laten weten dat ik je nieuwsbrief een verademing vind. Wat een geweldig systeem! Een prima uitleg in je nieuwsbrief en vervolgens je kooptips opvolgen. Ik ben er ontzettend blij mee." Anita B. - Amsterdam

  

“Ik lees Groeidividend nu anderhalf jaar en zie steeds meer Alsmaar Meer Dividend Betalers op de beurs. Mij zijn de ogen opengegaan. Vroeger ging ik alleen voor koerswinsten. En die heb ik natuurlijk wel eens gehaald, maar daar stonden dan ook weer koersverliezen tegenover. Ik heb het speculeren vaarwel gezegd. Ik ben nu op een leeftijd, dat ik over enkele jaren van mijn vermogen wil gaan genieten zonder dat ik al teveel inteer. Ik zie nu bij al mijn aandelen het dividend stijgen. En ik vertrouw erop, dat dit jaar en dag door zal gaan. Zo heb ik er straks een aardig inkomen bij en dat gaat nog elk jaar omhoog ook. Eveline, je doet dit ontzetten leuk en ik hoop, dat je nog veel van die meer dividend betalers op de beurs gaat ontdekken….” Bert van K. 

     

“In het begin las ik alleen de nieuwsbrief. Heel informatief, maar ik vind de lijst met Alsmaar Meer Dividend Betalers veel interessanter. Ik ben nog geen nieuwsbrief tegengekomen, die zo’n lange lijst met aandelen volgt. En bij elk aandeel staat een status waar je uit kunt afleiden, of je het aandeel kunt kopen of juist verkopen. Ik vind het een geweldig pluspunt zo’n lijst. Ik raadpleeg hem regelmatig.” Annemiek van H. 

     
 
 abonneer hier
  

  

Direct inloggen

Over Eveline Vrisekoop

Eveline Vrisekoop

Actuele beleggingsresultaten

18-07-2023
Evert: zonder Groeidividend Evert: zonder Groeidividend
$ 32.997,-
Martijn: met groeidividend Martijn: met Groeidividend
$ 237.750,- !
Bekijk het actuele praktijkvoorbeeld

Bekijk hier de video

Een uniek kijkje in de keuken van groeidividend

BELANGRIJK BERICHT VOOR ABONNEES

We hebben de voorbije maanden hard gewerkt aan een compleet nieuw platform om je als abonnee nog beter te dienen.

Via BeleggersPlaats 2.0 word je makkelijker en sneller voorzien van updates, beheer je op een vlotte manier je abonnementen en heb je straks ook de mogelijkheid tot extra interactie.

Je ontvangt van ons binnenkort een email (of je hebt die reeds ontvangen) met als onderwerp “Belangrijk: activeer je account bij BeleggersPlaats”. Open deze mail meteen na ontvangst en zorg ervoor dat je een nieuw wachtwoord aanmaakt zodat je account geactiveerd wordt.

Vanaf dan kan je inloggen op BeleggersPlaats.com (ipv. BeleggersPlaats.nl) om je favoriete nieuwsbrieven te consulteren.