Alsmaar meer dividend van 19% per jaar

Binnen vijf jaar een ijzersterk dividendrendement van 6,4%

Dat alles door 19%
Alsmaar Meer Dividend 

en slechts 10 aandelen
 

 
Te vaak hoor ik beleggers vertellen, dat mijn kooptips zo’n laag dividendrendement hebben.

Maar is dat echt zo?

Ik denk van niet. Vandaag de dag is elk dividendrendement boven 1,5% al 150% meer dan een spaarrekening oplevert en veel van mijn tips zitten al tussen de 2% en 4%.

Maar dat is niet het echte geheim achter GroeiDividend, want dat is het oplopende rendement op de kostprijs.

Hebt u bijvoorbeeld een dividendrendement van 3% op het moment dat u de aandelen koopt, dan kan dat in de jaren erna gemakkelijk oplopen naar 6% of meer.

En daar kan maar weinig aan tippen. Zeker niet, omdat dit soort rendementen worden gerealiseerd met aandelen van een uitzonderlijk hoge kwaliteit.

Dat beperkt voor u het risico.

 

Een uitstekend resultaat met minimale inspanning

Beleggen is omgeven met vele mythes. Zo zou het ingewikkeld zijn en alleen voor de “rijken”. Niets is minder waar. Je hoeft echt geen hoog geleerde te zijn of een mega portfolio aan te houden om jaarlijks een veilig en aantrekkelijk dividendrendement te behalen op je spaargeld, wat ook nog eens elk jaar wordt verhoogd.

Om dat te bewijzen heb ik 10 van mijn 12 kooptips van de maand mei voor u op een rijtje gezet. Wanneer u in elk aandeel $1.000 belegt, ontvangt u komend jaar al $267,36 aan dividend.

 GroeiDividend

 
Dat is natuurlijk nog geen 6,4% maar het allermooiste aan bovenstaand rijtje is dat het dividend van deze aandelen bijzonder betrouwbaar en uitermate veilig is. Zo keren deze bedrijven al tussen de 7 en 50 jaar nog elk jaar een hoger dividend uit.

In theorie behoort bovenstaand rijtje zelfs tot de Dividend Aristocraten en wordt het dividend gemiddeld al 25 jaar op rij verhoogd.

Daarbij ligt de pay-out ratio van de aandelen ver onder de 50%. Dat wil zeggen dat minder dan de helft van de winst wordt uitgekeerd aan dividend. Ruimte genoeg dus om ook de komende jaren het dividend verder te verhogen.

 

Alsmaar meer dividend van 19% per jaar

Een mooi rendement op uw spaargeld is mooi maar bedrijven die hun dividend met de jaren een boost weten te geven, dat valt eigenlijk in de categorie van gratis geld voor een belegger. En dat mijn 10 bedrijven weten wat een boost geven aan het dividend is, blijkt wel uit het feit dat de afgelopen 5 jaar het dividend gemiddeld met 19% per jaar is verhoogd.

Dat is veel, op slechts 5 jaar tijd zijn uw dividendinkomsten met 139% gegroeid naar $638,02. Meer dan een verdubbeling.

Kijk maar even mee:

GroeiDividend

 
Een dividenduitkering van $638,02 komt neer op een ijzersterk dividendrendement van 6,4% op uw investering van $10.000.

Zelfs als het groeidividend tempo wordt gehalveerd naar 10% per jaar, ontvangt u evengoed nog een rendement van 4,3% per jaar. Bij welke bank vindt u dat?

 

Ontvang een inkomen, veiligheid en koerswinst

met GroeiDividend

Mijn naam is Eveline Vrisekoop en ben auteur van de GroeiDividend nieuwsbrief. Een nieuwsbrief die zich concentreert op aandelen van hoogwaardige bedrijven, die er een gewoonte van maken hun dividend regelmatig te verhogen. Ik noem deze aandelen de Alsmaar Meer Dividend Betalers (AMDB's).

Elke maand selecteer ik voor mijn abonnees veilige ondergewaardeerde GroeiDividend-aandelen. Abonnees vinden deze onder de groene knop kopen op mijn website.

Koopwaardige aandelentips die voldoen aan strenge selectiecriteria, met een veilig dividend en tegen een aantrekkelijke prijs.

Want naast een veilig groeidividend willen we natuurlijk ook niet te veel betalen voor een aandeel.

Mijn Favoriete aandelen van de maand zijn aandelen die het dividend al meer dan 7, 11, 30, 41 of zelfs 50 jaar op rij verhogen.

En dat is goed nieuws, want het betekent niet alleen dat uw inkomen elke jaar stijgt, maar het betekent ook nog eens dat dergelijke aandelen het beter doen dan de markt.

Zoals u kunt zien in onderstaande tabel, presteren aandelen die dividend uitkeren en het zelfs laten groeien, een stuk beter dan aandelen die geen dividend uitbetalen.
 

GroeiDividend

 
Daarbij richt de GroeiDividend nieuwsbrief zich op aandelen met een sterke dividendgeschiedenis en de potentie dit in de toekomst te blijven verhogen.

Dus in tegenstelling tot vastrentende beleggingsvormen zoals obligaties en bankcertificaten, leveren GroeiDividend-aandelen u gaandeweg een steeds hoger inkomen op.

 

Dividend helpt ons om prachtige winsten te behalen

Naast Alsmaar Meer Dividend maakt u kans op hele mooie koerswinsten. Want wat denkt u dat dit alsmaar meer dividend doet met de koers van het aandeel?

Juist, uiteindelijk volgt de koers altijd de trend van het dividend.

De GroeiDividend-methode biedt u de mogelijkheid te profiteren van behaalde koerswinsten en te genieten van uw aangegroeide kapitaal.

Als GroeiDividend abonnee slaat u twee vliegen in één klap.

AMDB's geven u een stijgend inkomen en tegelijkertijd stijgt de koerswaarde van uw belegd vermogen. Zo groeit uw vermogen gegarandeerd.

 

Word abonnee en ontvang 3 maanden GRATIS

Ga ook beleggen volgens de GroeiDividend methode. De risico's zijn laag en de beloning is groot. Want dat de GroeiDividend-methode geen windeieren legt, bewijst deze methode al meer dan 50 jaar.

Als u nu een abonnement neemt op GroeiDividend, ontvangt u bij een abonnement van 3 maanden van ons nog eens 3 maanden gratis. Dat zijn 6 maanden voor slechts €49,90

Een korting van wel 50%. 

Ja, u leest het goed. U krijgt GroeiDividend drie maanden extra als u deze week een kwartaalabonnement afsluit. 

Daarbij behoort u eveneens tot die groep abonnees, die exclusief alle informatie krijgt uit onze lijst van 229 Alsmaar Meer Dividend Betalers.
 

3 maanden GRATIS
   

Maar dan moet u wel nu reageren

En u loopt geen enkel risico!

Want ook op deze aanbieding geldt de gebruikelijke niet goed, geld terug garantie. Als enige uitgever van financiële bladen in Nederland en België geef ik u het niet gebruikte deel van uw abonnement terug als u niet tevreden mocht zijn. Zonder verder te vragen of moeilijk te doen.

Dat is een harde garantie en daar mag u mij altijd aan houden!

Beleggen in mijn tips is erg eenvoudig. Bij Binck Bank, maar ook bij andere banken kunt u mijn aanbevelingen gemakkelijk kopen en verkopen.

 

Laat uw vermogen groeien en 

START HIER

 

Ook deze maand bestaan mijn Favorieten van de maand weer uit zeer aantrekkelijk kooptips. Zorg dat u ze niet mist.
 

Eveline Vrisekoop

Met vriendelijke groet,
100_handtekening.png
Eveline Vrisekoop

 

  

 

Share this page

 

  

Direct inloggen

Over Eveline Vrisekoop

Eveline Vrisekoop

Actuele beleggingsresultaten

18-07-2023
Evert: zonder Groeidividend Evert: zonder Groeidividend
$ 32.997,-
Martijn: met groeidividend Martijn: met Groeidividend
$ 237.750,- !
Bekijk het actuele praktijkvoorbeeld

Bekijk hier de video

Een uniek kijkje in de keuken van groeidividend

BELANGRIJK BERICHT VOOR ABONNEES

We hebben de voorbije maanden hard gewerkt aan een compleet nieuw platform om je als abonnee nog beter te dienen.

Via BeleggersPlaats 2.0 word je makkelijker en sneller voorzien van updates, beheer je op een vlotte manier je abonnementen en heb je straks ook de mogelijkheid tot extra interactie.

Je ontvangt van ons binnenkort een email (of je hebt die reeds ontvangen) met als onderwerp “Belangrijk: activeer je account bij BeleggersPlaats”. Open deze mail meteen na ontvangst en zorg ervoor dat je een nieuw wachtwoord aanmaakt zodat je account geactiveerd wordt.

Vanaf dan kan je inloggen op BeleggersPlaats.com (ipv. BeleggersPlaats.nl) om je favoriete nieuwsbrieven te consulteren.