Laat uw inkomen stijgen met gemiddeld 30% per jaar

Hoezo, uw pensioen wordt niet geïndexeerd?

Laat uw inkomen
stijgen met gemiddeld
30% per jaar

en pik een koerswinst van 260% gratis mee
 

 
Soms kom je van die aandelen tegen die alles in zich hebben: Jaren van omzet en winstgroei, een degelijk en snelgroeiend alsmaar meer dividend en een koersontwikkeling waar menig technologie-aandeel jaloers op is.

Sinds januari 2016 zit er een dergelijk aandeel in de portfolio van GroeiDividend. Het gaat om een van de belangrijkste zorg gerelateerde ondernemingen in de VS met ruim 75 miljoen klanten wereldwijd.

De onderneming heeft een uitstekende cashflow, wat het management het liefste deelt met de aandeelhouders in de vorm van het verhogen van dividend en het inkopen van eigen aandelen.

Ook afgelopen maand verhoogde de onderneming het dividend weer, waardoor de gemiddelde dividendgroei van de onderneming de afgelopen vijf jaar uitkomt op 30% per jaar.

GroeiDividend aandelen laten uw inkomen dus wel elk jaar stijgen!

De pay-out ratio van deze onderneming bedraagt slechts 32%. Voorzetting van het Alsmaar Meer Dividend Beleid is daarmee dus wel gegarandeerd.

 

Dividendgroei zorgt voor enorme koersstijgingen

Wanneer een onderneming er een dergelijk GroeiDividend beleid op nahoudt, heeft dit enorme positieve gevolgen voor de koersontwikkeling van een aandeel.

Noteerde de koers van het aandeel in 2012 nog rond de $50, is dat inmiddels gestegen naar $180. Dat is een koerswinst van 260%.

En hoewel het aandeel nu slechts een dividendrendement van 1,65% noteert, moet u zich hierdoor niet laten misleiden. Bij een GroeiDividend beleid van 30% per jaar kan dit oplopen tot zeer aantrekkelijk dividendrendement-niveaus.

Beleggers die 5 jaar geleden zijn ingestapt, zitten nu op een rendement op kostprijs van 6%. En in het huidige tempo van dividendgroei zitten zij binnen drie jaar boven een dividendrendement van 10% per jaar.

 

Het is nog niet te laat om nu in te stappen

Ondanks dat het aandeel de afgelopen jaren uitstekend heeft gepresteerd, is het nog niet te laat. Zoals gezegd bevindt het aandeel zich in de Amerikaanse gezondheidssector. Een sector die de komende decennia alleen maar zal blijven groeien.

De koers van het aandeel gaat als een raket. Sinds de opname in 2016 hebben we al een totaalrendement van 65,4%. Ook dit jaar staat het aandeel al 13% in de plus en daarom bijna tegen mijn aankooplimiet aan van $185.

Wacht dus niet te lang, de aankooplimiet is in zicht.

En het mooie is, de onderneming is helemaal niet gevoelig voor de perikelen rond ObamaCare. Dus ook onder TrumpCare kan deze onderneming de groeicijfers blijven laten zien.

In april 2017 bij de presentatie van de eerste kwartaalcijfers heeft de onderneming juist de groeicijfers voor dit jaar naar boven bijgesteld naar een omzet van $200 miljard (was $197-$199 miljard) en een winst per aandeel van $9,65-$9,85 (was $9,30-$9,60).

Dergelijke aanpassingen zeggen genoeg over de kracht van de onderneming.

  

Ontvang meer inkomen en koerswinst

met GroeiDividend

Mijn naam is Eveline Vrisekoop en ben auteur van de GroeiDividend nieuwsbrief. Een nieuwsbrief die zich concentreert op aandelen van hoogwaardige bedrijven, die er een gewoonte van maken hun dividend regelmatig te verhogen. Ik noem deze aandelen de Alsmaar Meer Dividend Betalers (AMDB's).

Elke maand selecteer ik voor mijn abonnees veilige ondergewaardeerde GroeiDividend-aandelen. Abonnees vinden deze onder de groene knop KOPEN op mijn website.

Koopwaardige aandelentips die voldoen aan strenge selectiecriteria, met een veilig dividend en tegen een aantrekkelijke prijs.

Want naast een veilig groeidividend willen we natuurlijk ook niet te veel betalen voor een aandeel.

Mijn Favoriete aandelen van de maand zijn aandelen die het dividend al meer dan 7, 11, 30, 41 of zelfs 50 jaar op rij verhogen.

En dat is goed nieuws, want het betekent niet alleen dat uw inkomen elke jaar stijgt, maar het betekent ook nog eens dat dergelijke aandelen het beter doen dan de markt.

Zoals u kunt zien in onderstaande tabel, presteren aandelen die dividend uitkeren en het zelfs laten groeien, een stuk beter dan aandelen die geen dividend uitbetalen.
 

GroeiDividend

 
Daarbij richt de GroeiDividend nieuwsbrief zich op aandelen met een sterke dividendgeschiedenis en de potentie dit in de toekomst te blijven verhogen.

Dus in tegenstelling tot vastrentende beleggingsvormen zoals obligaties en bankcertificaten, leveren GroeiDividend-aandelen u gaandeweg een steeds hoger inkomen op.

 

Dividend helpt ons om prachtige winsten te behalen

Naast Alsmaar Meer Dividend maakt u kans op hele mooie koerswinsten. Want wat denkt u dat dit alsmaar meer dividend doet met de koers van het aandeel?

Juist, uiteindelijk volgt de koers altijd de trend van het dividend.

De GroeiDividend-methode biedt u de mogelijkheid te profiteren van behaalde koerswinsten en te genieten van uw aangegroeide kapitaal.

Als GroeiDividend abonnee slaat u twee vliegen in één klap.

AMDB's geven u een stijgend inkomen en tegelijkertijd stijgt de koerswaarde van uw belegd vermogen. Zo groeit uw vermogen gegarandeerd.

 

Word abonnee en ontvang 3 maanden GRATIS

Ga ook beleggen volgens de GroeiDividend methode. De risico's zijn laag en de beloning is groot. Want dat de GroeiDividend-methode geen windeieren legt, bewijst deze methode al meer dan 50 jaar.

Als u nu een abonnement neemt op GroeiDividend, ontvangt u bij een abonnement van 3 maanden van ons nog eens 3 maanden gratis. Dat zijn 6 maanden voor slechts €49,90

Een korting van wel 50%. 

Ja, u leest het goed. U krijgt GroeiDividend drie maanden extra als u deze week een kwartaalabonnement afsluit. 

Daarbij behoort u eveneens tot die groep abonnees, die exclusief alle informatie krijgt uit onze lijst van 229 Alsmaar Meer Dividend Betalers.
 

3 maanden GRATIS
   

Maar dan moet u wel nu reageren

En u loopt geen enkel risico!

Want ook op deze aanbieding geldt de gebruikelijke niet goed, geld terug garantie. Als enige uitgever van financiële bladen in Nederland en België geef ik u het niet gebruikte deel van uw abonnement terug als u niet tevreden mocht zijn. Zonder verder te vragen of moeilijk te doen.

Dat is een harde garantie en daar mag u mij altijd aan houden!

Beleggen in mijn tips is erg eenvoudig. Bij Binck Bank, maar ook bij andere banken kunt u mijn aanbevelingen gemakkelijk kopen en verkopen.

 

Laat uw vermogen groeien en 

START HIER

 

Ook deze maand bestaan mijn Favorieten van de maand weer uit zeer aantrekkelijk kooptips. Zorg dat u ze niet mist.
 

Eveline Vrisekoop

Met vriendelijke groet,
100_handtekening.png
Eveline Vrisekoop

 

  

 

Share this page

 

PS: De aantrekkelijk kooptip waar ik het over heb, staat in mijn top-12 van kooptips op nummer 4.

  

Direct inloggen

Over Eveline Vrisekoop

Eveline Vrisekoop

Actuele beleggingsresultaten

18-07-2023
Evert: zonder Groeidividend Evert: zonder Groeidividend
$ 32.997,-
Martijn: met groeidividend Martijn: met Groeidividend
$ 237.750,- !
Bekijk het actuele praktijkvoorbeeld

Bekijk hier de video

Een uniek kijkje in de keuken van groeidividend

BELANGRIJK BERICHT VOOR ABONNEES

We hebben de voorbije maanden hard gewerkt aan een compleet nieuw platform om je als abonnee nog beter te dienen.

Via BeleggersPlaats 2.0 word je makkelijker en sneller voorzien van updates, beheer je op een vlotte manier je abonnementen en heb je straks ook de mogelijkheid tot extra interactie.

Je ontvangt van ons binnenkort een email (of je hebt die reeds ontvangen) met als onderwerp “Belangrijk: activeer je account bij BeleggersPlaats”. Open deze mail meteen na ontvangst en zorg ervoor dat je een nieuw wachtwoord aanmaakt zodat je account geactiveerd wordt.

Vanaf dan kan je inloggen op BeleggersPlaats.com (ipv. BeleggersPlaats.nl) om je favoriete nieuwsbrieven te consulteren.