Meer dan 40 AMDB’s verhogen elk jaar het dividend!

22 augustus 2012

Afgelopen week las ik het resultaat van een onderzoek van de Financiële Telegraaf. Particulieren beleggen vooral op hun gevoel stond erboven. Meer dan de helft van de particuliere beleggers blijkt vooral op basis van gevoel te beleggen. En dat is zonde. Zo koopt u toch ook geen wasmachine, fiets of auto? Beleggen kan ook anders. Hoe? Dat vertel ik u vandaag zonder dat u een vermogen betaalt of de controle over uw vermogen uit handen geeft.
  

Stop met beleggen op uw gevoel! Investeer ook in
streng geselecteerde aandelen van degelijke bedrijven
die jaarlijks het dividend verhogen!

Meer dan 40 AMDB aandelen verhogen al minimaal 25 jaar jaarlijks het dividend!

En dat zullen ze blijven doen! Slimme beleggers maken meer winst met de winst van Alsmaar Meer Dividend Betalers

  

Vorige week sprak ik een redactielid van de Financiële Telegraaf (DFT). Hij had wat vragen naar aanleiding van mijn column van die week waarin ik kort de Amerikaanse Dividend Aristocraten besprak.

Tijdens het gesprek vertelde hij me de resultaten van de peiling die de redactie had uitgevoerd onder particuliere beleggers. Van de ruim 700 respondenten gaf 57 (!) procent aan zich vooral door zijn of haar gevoel te laten leiden.

Ik schrok daar eerlijk gezegd van. Bij grote aankopen zoals van een wasmachine of een auto gaan velen niet over één nacht ijs. Voor beleggen gaat die vlieger blijkbaar dus niet op.

Verder valt op dat particuliere beleggers die zich door analyses laten leiden, vaak technische en fundamentele analyse combineren. Ruim 22 procent van de respondenten doet dit, en dat is iets meer dan het gezamenlijke percentage dat uitsluitend technische (8 procent) of fundamentele analyse (13 procent) gebruikt.

GroeiDividend.nl combineert ook de technische en fundamentele analyse. Het is niet voor niets dat ook wij dat doen!

Slimme beleggers spinnen daar garen bij!

Ze worden beloond met alsmaar stijgend dividend. Jaar na jaar gaat het omhoog. Ook in crisistijden!

En nee, het is geen sigaar uit eigen doos. Wij selecteren alleen die aandelen die maximaal 50 procent van de winst uitkeren in de vorm van dividend.

Zo blijft er voldoende financiële ruimte over om de nodige investeringen te doen of een overname van een bedrijf.

 

Deze bedrijven zullen altijd dividend blijven uitkeren!

In mijn wekelijkse kolom die ik voor de Financiële Telegraaf schrijf, kon u afgelopen maandag al een aantal van deze bedrijven vinden.

Coca-Cola is wellicht de bekendste onder de dividendaristocraten, maar er zijn er meer die u vast bekend in de oren zullen klinken.

3M, Abbott Laboratories, Exxon Mobil, McDonald’s, Procter & Gamble en natuurlijk Wal-Mart.

Stuk voor stuk wereldspelers die het gewoon goed doen. Bedrijven die elk jaar een fraaie winst laten zien. Kijkt u zelf maar in onderstaande illustratie, waarin u de winst per aandeel van Coca-Cola over de afgelopen jaren terug kunt vinden.

 

Winst per aandeel Coca-Cola 2007 - 2011

600_nb3.jpg

Coca-Cola heeft in de afgelopen jaren laten zien dat het bedrijf met ‘gemak’ de crisis de baas blijft.

Natuurlijk fluctueert de winst per aandeel, maar dat kan gedurende crisisjaren bijna niet anders. Maar winst is winst!

 

AMDB aandelen keren ALTIJD dividend uit! 

100_logo_s.jpgElke maand krijgt u van ons tien favoriete AMDB aandelen waarvan de koers ondergewaardeerd is. En ondergewaardeerd betekent koopwaardig.

Deze bedrijven moeten stuk voor stuk aan het strenge GroeiDividend keurmerk voldoen. Ik zal 3 van de 6 eisen kort toelichten.

 • Ten eerste moet zo’n bedrijf minimaal 5 keer in de afgelopen 12 jaar het dividend verhoogd hebben.
   
 • Ten tweede moet het 25 jaar onafgebroken dividend hebben uitgekeerd.
   
 • Ten derde moet de winst in minimaal 7 van de afgelopen 12 jaren zijn gestegen.

Door deze strenge eisen toe te passen wordt uw risico maximaal verkleind.

De GroeiDividend methode bepaalt vervolgens aan de hand van koers- en dividendhistorie of een aandeel koopwaardig is of niet.

In onderstaande illustratie ziet u de dividendhistorie van Coca-Cola over de afgelopen 5 jaar.

Jaren waarin een crisis ontstond, maar dat zie je aan de gedane dividenduitkeringen niet terug.

Coca-Cola blijft gestaag meer winst maken en daardoor kan het bedrijf ook gestaag steeds meer dividend uitkeren.

   

Dividend per aandeel Coca-Cola 2007 - 2012

600_nb2.jpg

 

2007 – 2012: +50 %

 

Met de stijgende dividenden van AMDB aandelen word je steeds rijker!

Had u in juli 2007 aandelen Coca-Cola gekocht, dan had u een rendement behaald van 66,35% in 5 jaar. Gedurende crisisjaren welteverstaan!

Een indrukwekkend gemiddelde van 10,72% per jaar. Wie wil dat niet?

Wie daarnaast ook nog het lef had gehad aandelen van McDonald’s te kopen…

De hamburgergigant versloeg Coca-Cola met gemak. Een rendement in 5 jaar van 105,85%, ofwel 15,54% per jaar is verre van slecht te noemen..

Zonder stress en zonder gebruik te maken van opties, turbo’s, speeders of wat dan ook.

Natuurlijk daalt ook de koers van een AMDB aandeel wanneer de wereldeconomie onder druk staat, maar opvallend genoeg niet zo scherp.

En het zijn altijd de allerbeste AMDB aandelen waarvan de koers het snelst opveert, zodra de economie het weer beter doet.

 

Laat ook uw geld voor u werken!

Zonder tussenkomst van de bekende banken. Zij hebben immers bewezen hoe het niet moet! Uw geld blijft uw geld.

GroeiDividend.nl helpt u gegarandeerd uw inkomen uit Blue Chip aandelen te verdubbelen.
 

Het werk is al gedaan voor u:
Meer dan zes maanden heeft ons team van analisten samen met enkele software specialisten aan deze unieke methode gewerkt. Niemand beschikt over zo’n uniek stukje gereedschap. Dagelijks volgen wij meer dan 250 streng geselecteerde AMDB aandelen en slaan daarvan o.a. de koers en het dividend op. Ons team en de speciale software doen het werk voor u.

 

Wat kan ik verwachten van GroeiDividend.nl?

U krijgt de beschikking over een stukje software, dat speciaal voor dit doel is geprogrammeerd.

Aan de hand van de dividend- en koershistorie berekent het programma of een AMDB aandeel ondergewaardeerd en dus koopwaardig is.

Om het voor u zo makkelijk mogelijk te maken, hebben wij alle uitkomsten van data overzichtelijk in een tabel per categorie en per aandeel bij elkaar geplaatst. Deze vier tabellen kunt u terugvinden in onze maandelijkse nieuwsbrief.

In deze nieuwsbrief publiceren wij elke maand onze tien favorieten van alle ondergewaardeerde AMDB aandelen.

Kosten noch moeite zijn gespaard om het beste bedrijf, waarvan de aandelen ondergewaar-deerd zijn, naar boven te halen.

Heeft u geen zin of tijd de gehele nieuwsbrief te lezen, dan kunt u ook alleen de tien favorieten terugvinden.

300_voorbeeld.jpgPer ondergewaardeerd AMDB aandeel geven wij u een aankooplimiet, de dividendhistorie sinds 1980 en de financiële resultaten van de afgelopen 5 jaar.

Tevens kunt u van de meer dan 250 AMDB aandelen zelf de GroeiDividend.nl grafiek bekijken.

Mocht het u misschien toch niet bevallen, kunt u tussentijds opzeggen en krijgt u het niet verbruikte deel van uw abonnement volledig terug.

Die service verlenen wij onze abonnees graag!

 

Zo veilig was beleggen nog nooit!

Nou ja, beleggen. Persoonlijk noem ik het liever investeren, maar het kopen van  AMDB aandelen noemt men nu eenmaal beleggen.

Omdat wij alleen gebruik maken van S&P500 aandelen die voldoen aan ons strenge keurmerk, durf ik te beweren dat dit misschien wel de veiligste methode van beleggen is.

Coca-Cola heeft de crisisjaren 2009 en 2010 glansrijk doorstaan. Het dividend werd elk jaar wederom verhoogd.

En dat blijft ze de komende jaren doen!

Waarom?

Omdat ervaren topmanagers aan het roer van deze bedrijven staan! Zij weten wat ze moeten doen wanneer er economische tegenwind is. Zo worden de belangen van aandeelhouders optimaal beschermd.

Ook die van u!

Laat u niet gek maken en verleiden tot het kopen van opties, turbo’s, speeders of wat dan ook. Beleggen in eersteklas bedrijven loont! Lekker onderuit gezakt en meer dan u zou verwachten.

Gekscherend noemen we het ook weleens de Melisana onder de beleggingsmethoden.

   

Start vandaag nog voor slechts € 39,95

Zo makkelijk gaat dat:

 • U neemt een abonnement op de nieuwsbrief van GroeiDividend.nl en dat kost u slechts € 39,95 per kwartaal. Als u zich nu abonneert, kunt u vandaag al aan de slag.
    
 • Elke maand publiceer ik op de website de GroeiDividend.nl nieuwsbrief met daarin de indeling per categorie van alle AMDB aandelen die voldoen aan ons keurmerk. Zo ziet u snel in welke categorie uw aandelen zich bevinden.
    
 • De maandelijkse 10 favorieten van ondergewaardeerde aandelen kunt u eenvoudig en snel bekijken. U hoeft daarvoor niet de gehele nieuwsbrief door te worstelen. Deze is natuurlijk alleen voor vaste abonnees toegankelijk.
   
 • Per favoriet aandeel krijgt u de dividendhistorie vanaf 1980 te zien, de GroeiDividend.nl grafiek en verschillende nuttige kengetallen. In onderstaande illustratie vindt u een voorbeeld daarvan.

  600_nb1.jpg

 • U hoeft in België of Nederland alleen maar een rekening te openen bij een lokale bank of broker en de rest gaat vanzelf.
    
 • BinckTip van de redactie: Binck is al diverse malen uitgeroepen tot beste internetbroker van Nederland en is de snelst groeiende beleggingsbank van Europa. Het staat bekend om zijn uit-stekende helpdesk en scherpe tarieven. Alle AMDB aandelen uit de portfolio van GroeiDividend.nl zijn via Binck verhandelbaar. De website en klantenservice zijn bovendien 100% in het Nederlands. Klik hier om de tarieven van Binck met andere brokers te vergelijken en een gratis informatiemap aan te vragen. Dat is geheel vrijblijvend en verplicht u tot niets.
    
 • U gaat zelf beleggen. U blijft te allen tijde baas over uw eigen geld! Wij geven u een duidelijk en helder advies. Zo bespaart u enorm veel tijd en groeit uw vermogen optimaal!

 

U krijgt 100% geld terug garantie 
     600_certificaat6.jpg

Deze service vindt u haast nergens. Wanneer u een abonnement neemt op een tijdschrift of krant, zit u daar meestal voor een lange periode aan vast. 

GroeiDividend.nl biedt u een unieke service waarbij u uw abonnement altijd tussentijds mag opzeggen. Wij betalen u dan het niet gebruikte deel tot op de laatste cent terug!

 

Aarzel dus niet en reageer vandaag nog!

 

 300_p40_600_p27_start-hier-button.gif

 

Zodra wij uw betaling binnen hebben, krijgt u onmiddellijk toegang tot de website. U weet dan binnen enkele minuten welke ondergewaardeerde AMDB aandelen tot onze favorieten gerekend mogen worden.

Stuk voor stuk aandelen van bedrijven die ALTIJD dividend zullen blijven uitkeren.


  

300_gerard3.jpgVeel succes met beleggen!
100_handtekening-gerard.png
Gerard Bastiaansen

  

Direct inloggen

Over Eveline Vrisekoop

Eveline Vrisekoop

Actuele beleggingsresultaten

18-07-2023
Evert: zonder Groeidividend Evert: zonder Groeidividend
$ 32.997,-
Martijn: met groeidividend Martijn: met Groeidividend
$ 237.750,- !
Bekijk het actuele praktijkvoorbeeld

Bekijk hier de video

Een uniek kijkje in de keuken van groeidividend

BELANGRIJK BERICHT VOOR ABONNEES

We hebben de voorbije maanden hard gewerkt aan een compleet nieuw platform om je als abonnee nog beter te dienen.

Via BeleggersPlaats 2.0 word je makkelijker en sneller voorzien van updates, beheer je op een vlotte manier je abonnementen en heb je straks ook de mogelijkheid tot extra interactie.

Je ontvangt van ons binnenkort een email (of je hebt die reeds ontvangen) met als onderwerp “Belangrijk: activeer je account bij BeleggersPlaats”. Open deze mail meteen na ontvangst en zorg ervoor dat je een nieuw wachtwoord aanmaakt zodat je account geactiveerd wordt.

Vanaf dan kan je inloggen op BeleggersPlaats.com (ipv. BeleggersPlaats.nl) om je favoriete nieuwsbrieven te consulteren.