100 jaar dividend

 
Maak uw (klein)kinderen miljonair

Alsmaar Meer Dividend zorgt voor zekerheid en vermogen!

 
GroeiDividend zoekt en vindt voor u de aandelen 
met een imposante dividendgeschiedenis!

  

 
Vorige week belde een abonnee naar onze klantenservice. Hij had mijn lijst met aandelen op de website eens goed bestudeerd en vroeg zich af waarom bedrijven als Microsoft, Apple, Starbucks en Visa niet op mijn lange lijst stonden. Dit waren immers gerenommeerde S&P500 bedrijven die hun sporen ondertussen wel hadden verdiend en ze betaalden alle vier dividend!

Ik kon deze abonnee niet anders dan gelijk geven. De bedrijven die hij noemde zijn inderdaad bedrijven die hun sporen hebben verdiend. Op één punt na en dat is het dividend.

Geen van de vier bedrijven keert al meer dan 25 jaar dividend uit. Microsoft heeft evenwel al een redelijke dividendgeschiedenis (vanaf 2003) maar Apple nog helemaal niet en keert pas weer sinds 2012 uit.

Bij GroeiDividend beoordelen we niet alleen de financiële prestaties van een aandeel, maar hechten we ook veel waarde aan de dividendgeschiedenis van de onderneming. Dividend bepaalt voor een groot deel het rendement op uw beleggingen en zorgt voor een buffer bij stevige koersdalingen. GroeiDividend aandelen moeten zich daarom op dividendvlak minimaal 25 jaar hebben bewezen. In mijn lijst staan zelfs bedrijven die al meer dan 100 jaar dividend uitkeren.
   

Bedrijven die meer dan een eeuw dividend betalen!

Meer dan een eeuw betekent wel dat ze hun dividend hebben doorbetaald tijdens de eerste wereldoorlog, de crisis van de jaren 30 en tijdens de tweede wereldoorlog!

En vanzelfsprekend ook tijdens de laatste kredietcrisis.

Mijn naam is Eveline Vrisekoop en ik heb mij gespecialiseerd in Alsmaar Meer Dividend Betalers (AMDB's) en het zoeken naar de zekerste aandelen is mijn grootste uitdaging.

Ik ben hier al jaren mee bezig en heb al mijn ervaringen in GroeiDividend gestopt.

Die ervaringen wil ik graag met u delen in deze onzekere tijd.

Ik heb eens op een rijtje gezet, welke bedrijven uit mijn lijst van 233 AMDB’s al meer dan 100 jaar achtereen dividend aan hun aandeelhouders uitkeren.
 

Dat lijstje is voor u beschikbaar: GRATIS!

Het gaat om 7 bedrijven, die altijd oog voor hun aandeelhouders gehad hebben, in goede en in minder goede tijden.

Ik heb van die bedrijven een korte beschrijving gemaakt met wat gegevens, zodat u alvast kennis kunt maken met de aard van de bedrijven die op mijn “eeuwige lijst” voorkomen.

Een aantal van die aandelen zijn op dit moment koopwaardig. Bij de andere raad ik u aan een geschikt koopmoment af te wachten.

Hier komen ze:

Het eerste bedrijf is gespecialiseerd in de exploratie, productie en verkoop van ruwe olie, aardgas, petroleumproducten en chemicaliën. De onderneming zit in alle productiefases van de petroleum-industrie. De onderneming betaalt dividend sinds 1882 en heeft de laatste 33 jaar zijn dividend elk jaar weten te verhogen.

Het tweede bedrijf is een wereldwijde producent van gereedschap voor zowel de doe-het-zelver als de professional. De onderneming betaalt dividend sinds 1877, waarbij de laatste 48 jaar het dividend elk jaar is verhoogd.

Het derde bedrijf heeft zich gespecialiseerd in de productie en de verkoop van merkartikelen voor de consument. De onderneming is in meer dan 180 landen actief en betaalt sinds 1891 dividend aan zijn aandeelhouders. Dat dividend is de laatste 59 jaar elk jaar verhoogd.

Het vierde bedrijf is een producent van frisdranken. De onderneming produceert en distribueert niet-alcoholische dranken, sappen en siropen. Het bedrijf is sterk marketing georiënteerd. Het betaalt zijn dividend sinds 1893 en heeft dat dividend 54 jaar achtereen weten te verhogen.

Het vijfde bedrijf is een technologische onderneming, werkzaam in 150 landen en is gespecialiseerd in producten en diensten, waarbij energie op een optimale manier kan worden gebruikt. Zo maakt de onderneming accu’s voor hybride en elektrische auto’s. De onderneming betaalt zijn dividend sinds 1887.

Het zesde bedrijf is één van de snelst groeiende bedrijven op het gebied van huishoudelijke en persoonlijke verzorgingsproducten en verkoopt een scala aan diervoeding en speciale schoonmaakmiddelen. De onderneming betaalt zijn dividend sinds 1901.

Het zevende bedrijf is een producent, een vervoerder en een distributeur van energie, waaronder elektriciteit, opgewekt door water en aardgas. De onderneming betaalt dividend sinds 1899 en weet elk jaar weer zijn dividend te verhogen.

Alle details over deze ondernemingen krijgt u toegezonden als u GroeiDividend risicoloos wilt uitproberen. Deze 7 bedrijven zijn overigens onderdeel van mijn lijst van 233 Alsmaar Meer Dividend Betalers.

Ik krijg wekelijks enthousiaste reacties van mijn lezers. Wim G. schreef mij onlangs:

Beste Eveline, ik ben nu bijna een jaar abonnee van GroeiDividend. Het was even wennen. Meestal krijg je van die e-mails, die van alles beloven. Maar het charmante bij jou vond ik de bescheidenheid. Geen dividenden van 10% of 20% maar klein beginnen en dan opbouwen. Ik ben echt heel overtuigd van het concept, omdat de geschiedenis bewezen heeft, dat met jouw aandelen, je alsmaar meer dividend blijft ontvangen. Ik hoop, dat je in de toekomst nog veel meer dividendgroeiers vindt. Wim G.   

 

Beperk u tot het beste van het beste!

Met GroeiDividend help ik u daarbij.

Niet alleen met de keuze van de aandelen, maar ook met de juiste timing om de aandelen aan te kopen. Daarvoor hebben wij een grafiek ontwikkeld op basis waarvan wij voor elke AMDB kunnen bepalen of deze is overgewaardeerd of juist is ondergewaardeerd.

Een handig hulpmiddel, dat geen enkele andere Nederlandse nieuwsbrief u kan bieden.

Die grafiek vindt u in de lijst op de website, door het aandeel van uw keuze aan te klikken. Op deze manier kunt u uw aankoop prima timen. Mocht het aandeel niet zijn ondergewaardeerd, dan zet u het op een verlanglijstje en wacht u rustig af. Of u koopt een aandeel dat wel is ondergewaardeerd en nog beter, als tip door mij wordt aanbevolen.

   

Zet uw horizon daarom op GroeiDividend!

GroeiDividend is mijn maandelijkse nieuwsbrief, die helemaal is samengesteld rond het idee dat beleggen niet moeilijk of riskant moet zijn.

Integendeel!

De nieuwsbrief en de website zijn geconcentreerd rond een aantal bedrijven, die consequent aan een aantal uitgangspunten voldoen: Domineren over hun concurrenten, met een conservatieve balans en veel cash, en heel aandeelhoudersvriendelijk met alsmaar hogere dividenden.

Het idee klinkt gemakkelijk, maar dat is het niet. Want de meeste beleggers hebben niet de tijd en de middelen om de meer dan 46.000 aandelen te boordelen die de wereld rijk is, om daarbij het beste van het beste boven water te krijgen.

Dat is mijn taak en het resultaat daarvan vindt u terug in mijn nieuwsbrief.

En daarmee doe ik de vele abonnees, die GroeiDividend inmiddels heeft, een groot plezier.
 

GroeiDividend heeft daarmee een uniek concept!

Nergens in Nederland vindt u een nieuwsbrief met zoveel informatie over de AMDB’s.

Niet alleen heb ik een lijst met 233 AMDB’s waarmee u een ruime keuze ter beschikking heeft, deze lijst is ook dynamisch. Hij wordt dagelijks geactualiseerd en bij elk aandeel geef ik aan of dat aandeel op dit moment koopwaardig is of niet. Bovendien heb ik van elk aandeel een grafiek, waarin u de koers- en dividendontwikkeling kunt aflezen.

Elke maand ontvangt u van mij de nieuwsbrief met aandelen die wij bijzonder aanbevelen.
  

Hoe jonger u begint…

Ik hoorde onlangs iemand zeggen, dat GroeiDividend alleen voor oudere mensen is.

Ouderen leven immers vaak van de uitgekeerde dividenden en als die alsmaar hoger worden, kan daarmee de inflatie worden bijgehouden.

Dat is waar…

Maar ik wil vandaag ook jongere beleggers duidelijk maken, dat GroeiDividend ook werkelijk iets te bieden heeft.

Want hoe jonger je ermee begint, hoe groter de kans, dat je als miljonair met pensioen kan gaan.

Peter Baars kan dat beamen. Hij schreef mij onlangs:

…Toen ik 30 werd, heb ik besloten zelf voor mijn pensioen te gaan sparen door elke maand 250 gulden op mijn beleggingsrekening te storten en er degelijke aandelen van te kopen, die regelmatig dividend uitkeren. Ik ben nu 62 en de gulden is niet meer. Maar ik heb wel meer dan €1 miljoen door het ontvangen dividend telkens weer opnieuw in mijn aandelen te steken. Toen ik met GroeiDividend heb kennisgemaakt, heb ik op uw advies alles in AMDB’s belegd en nu gaat het nog sneller. Ik ben nooit een gokker geweest. Gewoon beleggen in degelijke dividendaandelen is het beste dat je kunt doen en ik raad het iedereen aan...

 

Maar ook als u wat ouder bent…

en u wilt uw kinderen of kleinkinderen miljonair maken, dan is GroeiDividend de weg om dat te bereiken.

Ik wil hier alleen maar mee aangeven, dat jongeren dat niet zelf hoeven te doen.

Steeds meer hoor ik van oudere beleggers, dat zij graag iets willen nalaten en dat in een spaarvorm willen doen. Alsmaar Meer Dividend Betalers zijn hiervoor ideaal en met GroeiDividend heeft u alle inzicht.

En vandaag heb ik iets bijzonders voor u!
 

Word abonnee en ontvang 3 maanden GRATIS

Ervaar ook het succes van de GroeiDividend methode. De risico's zijn laag en de beloning is groot. Want dat de GroeiDividend-methode geen windeieren legt, bewijst deze methode al meer dan 50 jaar.

Als u nu een abonnement neemt op GroeiDividend, ontvangt u bij een abonnement van 3 maanden van ons nog eens 3 maanden gratis. Dat zijn 6 maanden voor slechts €49,90

Een korting van wel 50%. 

Ja, u leest het goed. U krijgt GroeiDividend drie maanden extra als u deze week een abonnement afsluit. 

Daarbij behoort u eveneens tot die groep abonnees, die exclusief alle informatie krijgt uit onze lijst van 233 Alsmaar Meer Dividend Betalers.
 

3 maanden GRATIS
   

Maar dan moet u wel nu reageren

En u loopt geen enkel risico!

Want ook op deze aanbieding geldt de gebruikelijke niet goed, geld terug garantie. Als enige uitgever van financiële bladen in Nederland en België geef ik u het niet gebruikte deel van uw abonnement terug als u niet tevreden mocht zijn. Zonder verder te vragen of moeilijk te doen.

Dat is een harde garantie en daar mag u mij altijd aan houden!

Beleggen in mijn tips is erg eenvoudig. Bij Binck Bank, maar ook bij andere banken kunt u mijn aanbevelingen gemakkelijk kopen en verkopen.

 

Laat uw vermogen groeien en 

START HIER

 

Ook deze maand bestaan mijn Favorieten van de maand weer uit zeer aantrekkelijk kooptips. Zorg dat u ze niet mist.
 

Eveline Vrisekoop

Met vriendelijke groet,
100_handtekening.png
Eveline Vrisekoop

 

  

 

Share this page

 

Direct inloggen

Over Eveline Vrisekoop

Eveline Vrisekoop

Actuele beleggingsresultaten

18-07-2023
Evert: zonder Groeidividend Evert: zonder Groeidividend
$ 32.997,-
Martijn: met groeidividend Martijn: met Groeidividend
$ 237.750,- !
Bekijk het actuele praktijkvoorbeeld

Bekijk hier de video

Een uniek kijkje in de keuken van groeidividend

BELANGRIJK BERICHT VOOR ABONNEES

We hebben de voorbije maanden hard gewerkt aan een compleet nieuw platform om je als abonnee nog beter te dienen.

Via BeleggersPlaats 2.0 word je makkelijker en sneller voorzien van updates, beheer je op een vlotte manier je abonnementen en heb je straks ook de mogelijkheid tot extra interactie.

Je ontvangt van ons binnenkort een email (of je hebt die reeds ontvangen) met als onderwerp “Belangrijk: activeer je account bij BeleggersPlaats”. Open deze mail meteen na ontvangst en zorg ervoor dat je een nieuw wachtwoord aanmaakt zodat je account geactiveerd wordt.

Vanaf dan kan je inloggen op BeleggersPlaats.com (ipv. BeleggersPlaats.nl) om je favoriete nieuwsbrieven te consulteren.