Onnodig zitten wachten op een correctie

Wachten op een correctie is niet verstandig

Profiteer nu al van koopjes in de markt

 En ontvang extra veel dividend
  

 
Er zijn nog steeds veel beleggers die hun spaargeld het afgelopen jaar aan de zijlijn hebben laten staan. Ze stellen de aankoop van Amerikaanse aandelen uit omdat ze volgens hen veel te duur zijn, of omdat een algemene correctie op de beurs dreigt.

En laten we wel wezen, kopen tegen een topkoers blijft toch de nachtmerrie van elke particuliere belegger.  

Maar het paradoxale is dat correcties eigenlijk een feest zijn. Het wil zeggen dat u voor hetzelfde geld meer van dezelfde aandelen kunt kopen. Voor GroeiDividend-beleggers is het zelfs dubbel feest, want hoe lager de beurskoers, hoe hoger het dividendrendement is.

Maar wanneer is er eigenlijk sprake van een correctie? Waar hebben we het dan over?

Een correctie is een omgekeerde beweging (meestal negatief) van tenminste 10% in een aandelenindex, zoals de AEX, BEL20 of de S&P500.

Een daling van 10% of meer dus.
  

De S&P500 lijkt overgewaardeerd

De Bulls-run die we de afgelopen jaren in Amerika hebben gezien, is ongekend. De S&P500 is sinds maart 2009 met maar liefst 211% gestegen. Hierdoor lijkt de index overgewaardeerd.
 

Wanneer een index, zoals de S&P 500, zo hoog staat, zullen inderdaad veel aandelen overgewaardeerd zijn, maar nooit allemaal. En dat is een belangrijk onderscheid!

 
Herkent u een correctie als die er is? Want terwijl veel beleggers wachten op een algemene aandelencorrectie, zijn er nu al veel individuele aandelen die momenteel hun eigen correctie ondergaan.

In deze bijlage een lijst van GroeiDividend aandelen waarvan de koers 10% lager is dan de hoogste koers van het afgelopen jaar. Dat zijn er maar liefst 92!!

Een 10-tal van deze aandelen vormen een unieke koopkans, maar gaan aan uw neus voorbij wanneer u wacht op een correctie van de algemene markt.
 

Kijk naar de aandelenmarkt als een etalage

Wanneer u in de etalage van een winkel kijkt, is toch ook niet alles even aantrekkelijk geprijsd.
 

Als belegger moet u dus niet bezig zijn met de hoogte van de algemene aandelenmarkt, want die koopt u niet... U koopt aandelen van individuele bedrijven.

 
Wie zijn huiswerk doet, koopt GroeiDividend aandelen tegen een aantrekkelijke waardering, ongeacht een potentiële overwaardering van de bredere aandelenmarkt.

Warren Buffett kreeg in 1957 van zijn vader de raad te wachten met het kopen van aandelen omdat de beurs al te fors was gestegen. Gelukkig sloeg hij het advies van zijn vader in de wind. De stand van de S&P500 was destijds 44. Nu is dat rond de 2400, dat is ruim 54 keer zoveel. De 60 jaar aan dividend niet eens meegerekend.

  

Het is altijd een goed moment
om te beginnen met GroeiDividend

Wie wacht op een correctie, loopt veel geld mis. Inflatie tast de koopkracht van uw spaargeld aan. Hoe langer u uw geld op uw rekening laat staan, hoe minder het waard wordt. 

In Amsterdam wonen sommige mensen al sinds 1950 in een huurhuis, puur omdat ze elke keer de huizenprijzen zo duur vinden... Natuurlijk, het is en blijft beleggen en ook GroeiDividend aandelen kunnen flinke correcties laten zien. De ervaring leert echter dat ze ook weer snel herstellen.

Het is dus altijd een goed moment om te gaan beleggen volgens de GroeiDividend-methode. Ook als u nu begint, zal de beloning groot zijn. Vele malen groter dan sparen in ieder geval!

Want de GroeiDividend-methode richt zich op Alsmaar Meer Dividend Betalers (AMDB's). Dat zijn aandelen die regelmatig hun dividend verhogen en wat blijkt? Aandelen die dit regelmatig doen, doen het over een lange periode significant beter!

Ik ben tot de conclusie gekomen dat beleggen in GroeiDividend veel winstgevender en rustgevender is dan speculeren. Ik lig er niet meer van wakker als de beurs omhoog of omlaag gaat. Hoe luxe is dat? 
 

Een eenvoudige methode
om prachtige winsten te behalen!

Regelmatig dividend ontvangen is heerlijk en is tevens het bewijs dat het goed gaat met de onderneming. Immers, dividend liegt niet!

Maar dividend heeft nog een functie; wij meten dagelijks de verhouding van koers en dividendrendement en zetten dit af tegen de historie. Wij kunnen zo precies bepalen wanneer aandelen zijn ondergewaardeerd, zelfs in de huidige overgewaardeerde markt.

Wij adviseren maandelijks een selectie van eersteklas AMDB kwaliteitsaandelen die ondergewaardeerd zijn. Aandelen die u de rest van uw leven een jaarlijks groeiende stroom aan inkomsten opleveren.

Abonnees op GroeiDividend krijgen van mij elke maand een nieuwsbrief met de laatste ontwikkelingen. Ik selecteer daarin voor u de aandelen, die u op dat moment het beste kunt kopen. Dat zijn er meestal zo’n stuk of tien.

De kooptips worden geselecteerd na een grondige analyse, die ik voor mijn aandelen regelmatig doorvoer.
    

Maar GroeiDividend doet meer

Als extraatje krijgt u van ons ook te horen wanneer een aandeel overgewaardeerd is en zou kunnen verkopen. U beslist dan zelf of u ze verkoopt en het vrijgekomen vermogen investeert in een op dat moment ander ondergewaardeerd AMDB aandeel.

GroeiDividend biedt u dus ook de mogelijkheid te profiteren van behaalde koerswinsten. Hierdoor geniet u dus dubbel van uw aangegroeide kapitaal.

Als bezitter van AMDB’s slaat u dus twee vliegen in één klap.

U verzekert uzelf van een stijgend inkomen en tegelijkertijd stijgt de waarde van uw belegd vermogen. Zo groeit uw vermogen gegarandeerd.

 

Aarzel niet langer en ga ook
GroeiDividend beleggen

Ervaar ook het succes van de GroeiDividend methode. De risico's zijn laag en de beloning is groot. Want dat de GroeiDividend-methode geen windeieren legt, bewijst deze methode al meer dan 50 jaar.

Als u nu een abonnement neemt op GroeiDividend, ontvangt u bij een abonnement van 3 maanden van ons nog eens 3 maanden gratis. Dat zijn 6 maanden voor slechts €49,90

Een korting van wel 50%. 

Ja, u leest het goed. U krijgt GroeiDividend drie maanden extra als u deze week een abonnement afsluit. 

Daarbij behoort u eveneens tot die groep abonnees, die exclusief alle informatie krijgt uit onze lijst van 233 Alsmaar Meer Dividend Betalers.
 

3 maanden GRATIS
   

Maar dan moet u wel nu reageren

En u loopt geen enkel risico!

Want ook op deze aanbieding geldt de gebruikelijke niet goed, geld terug garantie. Als enige uitgever van financiële bladen in Nederland en België geef ik u het niet gebruikte deel van uw abonnement terug als u niet tevreden mocht zijn. Zonder verder te vragen of moeilijk te doen.

Dat is een harde garantie en daar mag u mij altijd aan houden!

Beleggen in mijn tips is erg eenvoudig. Bij Binck Bank, maar ook bij andere banken kunt u mijn aanbevelingen gemakkelijk kopen en verkopen.

 

Laat uw vermogen groeien en 

START HIER

 

Volgende week verschijnt mijn nieuwsbrief van de maand september. Hierin neem ik weer een nieuw aandeel op. Zorg dat u het niet mist.
 

Eveline Vrisekoop

Met vriendelijke groet,
100_handtekening.png
Eveline Vrisekoop

 

  

 

Share this page 

 

PS: Ik krijg veel reacties van lezers. Hieronder vindt u er een aantal:

"Even om je te laten weten dat ik je nieuwsbrief een verademing vind. Wat een geweldig systeem! Een prima uitleg in je nieuwsbrief en vervolgens je kooptips opvolgen. Ik ben er ontzettend blij mee." Anita B. - Amsterdam

  

"In eerste instantie was ik nogal sceptisch over uw nieuwsbrief, zulke lage dividendrendementen. Naarmate het abonnement vorderde, hoe enthousiaster ik over uw AMDB's werd. Inmiddels heb ik al menig dividendverhoging te pakken waardoor diverse aandelen een dividendrendement van boven de 5% noteren, nog los van de behaalde koerswinsten. Ik dank u zeer." W.G. Voogd - Weert

  

“Ik lees Groeidividend nu anderhalf jaar en zie steeds meer Alsmaar Meer Dividend Betalers op de beurs. Mij zijn de ogen opengegaan. Vroeger ging ik alleen voor koerswinsten. En die heb ik natuurlijk wel eens gehaald, maar daar stonden dan ook weer koersverliezen tegenover. Ik heb het speculeren vaarwel gezegd. Ik ben nu op een leeftijd, dat ik over enkele jaren van mijn vermogen wil gaan genieten zonder dat ik al teveel inteer. Ik zie nu bij al mijn aandelen het dividend stijgen. En ik vertrouw erop, dat dit jaar en dag door zal gaan. Zo heb ik er straks een aardig inkomen bij en dat gaat nog elk jaar omhoog ook. Eveline, je doet dit ontzetten leuk en ik hoop, dat je nog veel van die meer dividend betalers op de beurs gaat ontdekken….” Bert van K. 

     

“In het begin las ik alleen de nieuwsbrief. Heel informatief, maar ik vind de lijst met 261 Alsmaar Meer Dividend Betalers veel interessanter. Ik ben nog geen nieuwsbrief tegengekomen, die zo’n lange lijst met aandelen volgt. En bij elk aandeel staat een status waar je uit kunt afleiden, of je het aandeel kunt kopen of juist verkopen. Ik vind het een geweldig pluspunt zo’n lijst. Ik raadpleeg hem regelmatig.” Annemiek van H. 

     
 
 
3 maanden GRATIS

  

Direct inloggen

Over Eveline Vrisekoop

Eveline Vrisekoop

Actuele beleggingsresultaten

18-07-2023
Evert: zonder Groeidividend Evert: zonder Groeidividend
$ 32.997,-
Martijn: met groeidividend Martijn: met Groeidividend
$ 237.750,- !
Bekijk het actuele praktijkvoorbeeld

Bekijk hier de video

Een uniek kijkje in de keuken van groeidividend

BELANGRIJK BERICHT VOOR ABONNEES

We hebben de voorbije maanden hard gewerkt aan een compleet nieuw platform om je als abonnee nog beter te dienen.

Via BeleggersPlaats 2.0 word je makkelijker en sneller voorzien van updates, beheer je op een vlotte manier je abonnementen en heb je straks ook de mogelijkheid tot extra interactie.

Je ontvangt van ons binnenkort een email (of je hebt die reeds ontvangen) met als onderwerp “Belangrijk: activeer je account bij BeleggersPlaats”. Open deze mail meteen na ontvangst en zorg ervoor dat je een nieuw wachtwoord aanmaakt zodat je account geactiveerd wordt.

Vanaf dan kan je inloggen op BeleggersPlaats.com (ipv. BeleggersPlaats.nl) om je favoriete nieuwsbrieven te consulteren.