7 aandelentips voor gegarandeerde inkomensgroei

Het leven wordt alleen maar duurder

Zeven aandelen die elk jaar hun dividend verhogen

  

 
Jonge beleggers vinden het vaak leuk om lekker agressief te investeren. Ze willen flinke koerswinsten maken en nemen verliezen op de koop toe. Voordeel van deze groep is dat ze nog tijd hebben om geleden verliezen weer weg te werken.

Maar deze flexibiliteit ziet er wat anders uit als je met je pensioen te maken krijgt, nu al of over een paar jaar. Wat oudere beleggers moeten hun tolerantie voor risico’s vaak terugdraaien om er zeker van te zijn, dat hun kapitaal voldoende gaat zijn voor hun hele oude dag!

  

Ik wil u daar graag bij helpen

Mijn naam is Eveline Vrisekoop en ik ben een specialist op het gebied van Alsmaar Meer Dividend Betalers. Dat zijn aandelen die er de gewoonte van maken telkens een hoger dividend uit te keren.

Ik realiseer me als geen ander dat veel beleggers aan de vooravond van hun pensionering staan of daar al middenin zitten. De na-oorlogse geboortegolf spoelt op dit moment immers over ons heen echter, we weten ook dat er op allerlei manieren aan de oudedagsvoorziening wordt geknabbeld. De AOW leeftijd gaat nog altijd omhoog en veel pensioenfondsen kunnen nog steeds niet indexeren.

Dat veroorzaakt onrust onder de ouderen. Want met een rente van 0,05% zet sparen, om een extra buffer op te bouwen, immers geen zoden meer aan de dijk.

We weten ook allemaal, die lage rente die blijft nog wel even. Zeker in Europa.

 

Een stijging van de rente zit er voorlopig niet in

Intussen stijgen de kosten van dagelijks leven wel, vooral in de sectoren die de ouderen raken. Ik noem er twee. Voedsel wordt steeds schaarser. We leven met steeds meer mensen op dezelfde aarde en die aarde wordt niet groter. We moeten dus met dezelfde hoeveelheid landbouwgrond steeds meer monden vullen. Die stijgende vraag zorgt automatisch voor stijgende prijzen.

Een andere sector is de gezondheidszorg. We zijn met steeds meer mensen en we worden ouder. Daarmee neemt het beroep dat we op de gezondheidszorg doen, steeds verder toe. Er ontstaat dus een groeiende vraag naar geneesmiddelen. Daarbij worden we steeds hulpbehoevender, wat meer vraag genereert naar dienstverleners in de gezondheidssector.

Met andere woorden, de kosten van gezondheidszorg zullen alleen maar verder stijgen en we zullen er steeds meer zelf aan moeten bijdragen.

 

U heeft dus behoefte aan een stijgend inkomen

Juist als u ouder wordt!

Ik ga u daar vandaag bij helpen. GroeiDividend heeft een concept ontwikkeld waarmee uw dividendinkomen de komende jaren zal groeien.

Dit concept is gebaseerd op een lijst van 233 aandelen, die een bewezen historie hebben van dividendgroei. En…waar we bovendien van mogen verwachten dat die groei de komende jaren door zal zetten.

Deze Alsmaar Meer Dividend Betalers (AMDB’s) betalen elk jaar meer dividend uit. Jaar in, jaar uit. En omdat wij die aandelen gevonden hebben op de beurzen in Amerika, krijgt u dat dividend ook nog eens elk kwartaal op uw rekening bijgeschreven.

En dat is precies wat gepensioneerden nodig hebben!

 

Maar GroeiDividend doet meer

Op basis van de koers- en dividendontwikkeling hebben wij aan elk aandeel een status toegevoegd. Daaruit kunt u aflezen of het aandeel bij de huidige koers koopwaardig is of dat u beter kunt wachten op een lagere koers.

Ik kan u verklappen, dat op het moment dat ik dit schrijf, slechts 32 van mijn aandelen in de lijst van 233 zijn ondergewaardeerd. Dat komt omdat de beurzen het afgelopen jaar enorm zijn opgelopen.

Maar er is nog keuze genoeg!

Toch ga ik voor mijn nieuwe abonnees iets extra doen, zodat u direct aan de slag kunt als u zich gaat aanmelden. Ik heb een lijstje gemaakt speciaal voor u!

 

Mijn 7 tips voor gepensioneerden

Ja, u leest het goed. Ik heb een lijstje van 7 aandelen, waarmee u niet alleen uw dividendinkomen de komende jaren ziet stijgen, maar waar u ook rustig bij kunt slapen. Ongeacht de willekeur van de beurzen of hoe oud u ook bent.

Het gemiddelde aantal jaar dat mijn 7 tips hun dividend verhogen, is 44 jaar. Met een huidige gemiddelde payout ratio van 51% (deel van de winst dat wordt uitgekeerd aan dividend) blijft er nog ruimte genoeg over om dat voorlopig nog jaren te blijven doen.

Belangrijk om te weten is ook dat het dividend van deze ondernemingen de afgelopen vijf jaar met gemiddeld 15% werd verhoogd. Dat betekent elk jaar een loonsverhoging van 15%

Wat denkt u dat een dergelijke verhoging doet met het dividendrendement? Dat is verdubbeld! Een gemiddeld dividendrendement van 2,7% weet op 5 jaar uit te groeien tot 5,5%.

Een rotsvast dividendrendement waarvan u met zekerheid weet dat het alleen maar verder zal oplopen. Ofwel anders gezegd, u koopt ze en houdt ze voor altijd vast. Heel simpel dus!

In feite zijn deze 7 aandelen een goed advies voor elke belegger, die niet voordurend wil speculeren en ideaal als u binnenkort met pensioen gaat (of dat al bent).

 

Meld u daarom vandaag nog aan bij GroeiDividend

Wij staan u bij als u besluit het speculeren de rug toe te keren. Op onze website kunt u alles over GroeiDividend lezen en wij hebben daar ook de complete lijst van onze 233 aandelen ter inzage.

Bovendien ontvangt u elke maand van mij een nieuwsbrief met onze aanbeveling van de maand en een lijst met tips, waarmee u verder kunt. En daar gaat het niet bij blijven.

Ik hou u wekelijks op de hoogte van de ex-dividend data en aangekondigde dividendverhogingen.

 

Beleggen met GroeiDividend is veilig

Een aspect, dat ik niet genoeg kan benadrukken.

Kopen en verkopen van aandelen is iets dat u zelf doet. U geeft uw geld dus niet uit handen. Het aankopen van onze tips kan eenvoudig bij uw eigen bank of broker en u geeft zelf de opdrachten.

Wij zijn degenen die u op de hoogte houden van de marktontwikkelingen en de mutaties in onze lijst. Daarom noemen wij GroeiDividend een veilige methode om uw dividendinkomen de komende jaren te laten groeien.

 

U krijgt mijn lijst met 7 tips

Mijn 7 tips voor gepensioneerden ontvangt u vandaag nog als u zich aanmeldt voor GroeiDividend. Het gaat om 7 aandelen van gerenommeerde bedrijven, die al jarenlang bewezen hebben dat aandeelhouders voor hun belangrijk zijn.

Reden genoeg om een abonnement op GroeiDividend vandaag nog te overwegen. Ik geef u nog even alle voordelen op een rijtje:

  • U belegt in Alsmaar Meer Dividend Betalers, ofwel aandelen die elk jaar weer hun dividend verder verhogen.
  • Wij geven aan wanneer deze AMDB’s koopwaardig zijn.
  • U krijgt mijn lijstje van 7 aandelen als u vandaag nog reageert

En of dat nog niet genoeg is, heb ik nog iets extra voor u. Want als u nu een abonnement van drie maanden neemt, krijgt u er van mij nog eens drie maanden gratis bij!

 

En ook nog eens 3 maanden GRATIS

Ervaar ook het succes van de GroeiDividend methode. De risico's zijn laag en de beloning is groot. Want dat de GroeiDividend-methode geen windeieren legt, bewijst deze methode al meer dan 50 jaar.

Als u nu een abonnement neemt op GroeiDividend, ontvangt u bij een abonnement van 3 maanden van ons nog eens 3 maanden gratis. Dat zijn 6 maanden voor slechts €49,90

Een korting van wel 50%. 

Ja, u leest het goed. U krijgt GroeiDividend drie maanden extra als u deze week een abonnement afsluit. 

Daarbij behoort u eveneens tot die groep abonnees, die exclusief alle informatie krijgt uit onze lijst van 233 Alsmaar Meer Dividend Betalers.
 

3 maanden GRATIS

 
   

Maar dan moet u wel nu reageren

En u loopt geen enkel risico! Want ook op deze aanbieding geldt de gebruikelijke niet goed, geld terug garantie. Als enige uitgever van financiële bladen in Nederland en België geef ik u het niet gebruikte deel van uw abonnement terug als u niet tevreden mocht zijn. Zonder verder te vragen of moeilijk te doen.

Dat is een harde garantie en daar mag u mij altijd aan houden!

Beleggen in mijn tips is erg eenvoudig. Bij Binck Bank, maar ook bij andere banken kunt u mijn aanbevelingen gemakkelijk kopen en verkopen.

 

Laat uw inkomen groeien en 

START HIER

 

Eveline Vrisekoop

 

Met vriendelijke groet,
100_handtekening.png
Eveline Vrisekoop

 

  

 

Share this page

 

Direct inloggen

Over Eveline Vrisekoop

Eveline Vrisekoop

Actuele beleggingsresultaten

18-07-2023
Evert: zonder Groeidividend Evert: zonder Groeidividend
$ 32.997,-
Martijn: met groeidividend Martijn: met Groeidividend
$ 237.750,- !
Bekijk het actuele praktijkvoorbeeld

Bekijk hier de video

Een uniek kijkje in de keuken van groeidividend

BELANGRIJK BERICHT VOOR ABONNEES

We hebben de voorbije maanden hard gewerkt aan een compleet nieuw platform om je als abonnee nog beter te dienen.

Via BeleggersPlaats 2.0 word je makkelijker en sneller voorzien van updates, beheer je op een vlotte manier je abonnementen en heb je straks ook de mogelijkheid tot extra interactie.

Je ontvangt van ons binnenkort een email (of je hebt die reeds ontvangen) met als onderwerp “Belangrijk: activeer je account bij BeleggersPlaats”. Open deze mail meteen na ontvangst en zorg ervoor dat je een nieuw wachtwoord aanmaakt zodat je account geactiveerd wordt.

Vanaf dan kan je inloggen op BeleggersPlaats.com (ipv. BeleggersPlaats.nl) om je favoriete nieuwsbrieven te consulteren.