+58,2% rendement in twee jaar

Hoe doen mijn Favorieten het sinds begin 2016?

+58,2% rendement

Word ook abonnee en ontvang 3 maanden gratis
  

 
De grootste angst van elke belegger is, instappen om daarna de beurzen enorm te zien dalen. Het overkwam menig nieuwe GroeiDividend abonnee begin 2016.

Twee jaar geleden hadden wij een unieke Kerstactie voor nieuwe abonnees, wat een enorme hoeveelheid nieuwe abonnees opleverde. En wat een pech, 2016 had de slechtste start van een beursjaar ooit.

Stel dat deze nieuwe abonnees in al hun enthousiasme begin januari 2016 al mijn Favorieten van die maand hadden gekocht, net voordat eind januari en begin februari 2016 de beurzen zo hard naar beneden gingen.

Hoe staan deze “pechvogels” er nu voor?

Kijkt u maar even mee. Mijn kooptips bestonden uit de volgende 11 aandelen.
 

GroeiDividend

Nou, deze pechvogels zijn helemaal geen pechvogels. Mijn 11 tips hebben deze nieuwe abonnees een totaal rendement van 58,2% opgeleverd (helaas stellen twee ervan nog teleur). Maar gemiddeld genomen doen mijn tips het uitstekend.

En let wel: de aankopen werden gedaan nog vóórdat de beurzen eind januari en begin februari 2016 corrigeerden.

Wie eerst even de kat uit de boom had gekeken en daarna het lef had (midden in de beursdalingen van 10% en meer) mijn tips te kopen, heeft natuurlijk een nog veel beter totaalrendement.

Maarja, als je alles van te voren weet ... 
 

* Ter informatie: ROK staat voor Rendement op Kostprijs en is het dividendrendement van het huidige dividend afgezet tegen de aankoopkoers. Aangezien het hier om rasechte Alsmaar Meer Dividend Betalers gaat, zal de ROK met de jaren alleen maar verder oplopen naar makkelijk 5% en meer.

 

Veel beleggers blijven huiverig

Voorlopig wijst alles er nog op dat de koersen verder omhoog zullen gaan. De wereldwijde economie trekt aan, bedrijfswinsten nemen toe en de rente blijft historisch laag. 

Ondanks dat de vooruitzichten voor 2018 zeer positief zijn, blijven beleggers huiverig om in te stappen.

Niet zonder reden, gezien het huidige koersniveau van de markt. Hieronder een GroeiDividend grafiek van de S&P500 waaruit blijkt dat de index zich momenteel dicht tegen de overgewaardeerde grens aan beweegt. 
 

GroeiDividend

 

Gelukkige beleggen we bij GroeiDividend niet in de gehele markt, maar in individuele aandelen.

Wanneer de brede markt duur is, wil dat nog niet zeggen dat er geen aantrekkelijk geprijsde individuele aandelen te vinden zijn.

Want ook in een dure markt bevinden zich altijd ondergewaardeerde aandelen. Aandelen die tijdelijk minder populari zijn bij beleggers, maar alles in zich hebben mooie rendementen op te leveren.

De GroeiDividend-methode weet ze voor u te vinden!

 

GroeiDividend bezorgt beleggers enorme koerswinsten

Mijn naam is Eveline Vrisekoop en ben auteur van de GroeiDividend nieuwsbrief. Een nieuwsbrief die zich concentreert op aandelen van hoogwaardige bedrijven, die er een gewoonte van maken hun dividend regelmatig te verhogen. Ik noem deze aandelen de Alsmaar Meer Dividend Betalers (AMDB's).

Elke maand selecteer ik voor mijn abonnees veilige ondergewaardeerde GroeiDividend-aandelen. Abonnees vinden deze onder de groene knop "KOPEN" op mijn website. Koopwaardige aandelentips die voldoen aan strenge selectiecriteria.

Ik heb een lijst samengesteld van 238 AMDB’s. Allemaal bedrijven, die regelmatig hun dividend verhogen.

En hoewel een degelijk dividend dus belangrijk is, willen we natuurlijk ook niet te veel betalen voor een aandeel.

Daarom meet de GroeiDividend-methode dagelijks de verhouding van koers en dividendrendement en zetten dit af tegen de historie. Wij kunnen zo precies bepalen wanneer aandelen zijn ondergewaardeerd, zelfs in de huidige overgewaardeerde markt.

Wij adviseren maandelijks een selectie van eersteklas AMDB kwaliteitsaandelen die ondergewaardeerd zijn. Aandelen die u de rest van uw leven een jaarlijks groeiende stroom aan inkomsten opleveren en de kans op koerswinst beduidend vergroten.

De kooptips worden geselecteerd na een grondige analyse, die ik voor mijn aandelen regelmatig doorvoer. Het ene ondergewaardeerde aandeel is nu eenmaal koopwaardiger dan het andere.
 

Maar GroeiDividend doet meer

Als extraatje krijgt u van ons ook te horen wanneer een aandeel overgewaardeerd is en zou kunnen verkopen. U beslist dan zelf of u ze verkoopt en het vrijgekomen vermogen investeert in een op dat moment ander ondergewaardeerd AMDB aandeel.

GroeiDividend biedt u dus ook de mogelijkheid te profiteren van behaalde koerswinsten. Hierdoor geniet u dus dubbel van uw aangegroeide kapitaal.

Als bezitter van AMDB’s slaat u twee vliegen in één klap.

U verzekert uzelf van een stijgend inkomen en tegelijkertijd stijgt de waarde van uw belegd vermogen. Zo groeit uw vermogen gegarandeerd.
 

GroeiDividend heeft daarmee een uniek concept!

Nergens in Nederland vindt u een nieuwsbrief met zoveel informatie over de AMDB’s.

Niet alleen heb ik een lijst met 238 AMDB’s waarmee u een ruime keuze ter beschikking heeft, deze lijst is ook dynamisch. Hij wordt dagelijks geactualiseerd en bij elk aandeel geef ik aan of dat aandeel op dit moment koopwaardig is of niet. Bovendien heb ik van elk aandeel een grafiek, waarin u de koers- en dividendontwikkeling kunt aflezen.

Elke maand ontvangt u van mij de nieuwsbrief met aandelen die wij bijzonder aanbevelen.
  

Aarzel niet langer en ga beleggen volgens de GroeiDividend-methode

Ervaar ook het succes van de GroeiDividend methode. De risico's zijn laag en de beloning is groot. Want dat de GroeiDividend-methode geen windeieren legt, bewijst deze methode al meer dan 50 jaar.

Als u nu een abonnement neemt op GroeiDividend, ontvangt u bij een abonnement van 3 maanden van ons nog eens 3 maanden gratis. Dat zijn 6 maanden voor slechts €49,90

Een korting van wel 50%. 

Ja, u leest het goed. U krijgt GroeiDividend drie maanden extra als u deze week een abonnement afsluit. 

Daarbij behoort u eveneens tot die groep abonnees, die exclusief alle informatie krijgt uit onze lijst van 238 Alsmaar Meer Dividend Betalers.
 

3 maanden GRATIS
   

Maar dan moet u wel nu reageren

En u loopt geen enkel risico! Want ook op deze aanbieding geldt de gebruikelijke niet goed, geld terug garantie. Als enige uitgever van financiële bladen in Nederland en België geef ik u het niet gebruikte deel van uw abonnement terug als u niet tevreden mocht zijn. Zonder verder te vragen of moeilijk te doen.

Dat is een harde garantie en daar mag u mij altijd aan houden!

Beleggen in mijn tips is erg eenvoudig. Bij Binck Bank, maar ook bij andere banken kunt u mijn aanbevelingen gemakkelijk kopen en verkopen.

 

Laat uw vermogen groeien en 

START HIER

 

Ook deze maand januari bestaan mijn Favorieten van de maand weer uit zeer aantrekkelijk kooptips. Zorg dat u ze niet mist.
 

Eveline Vrisekoop

Met vriendelijke groet,
100_handtekening.png
Eveline Vrisekoop

 

  

 

Share this page

 

Direct inloggen

Over Eveline Vrisekoop

Eveline Vrisekoop

Actuele beleggingsresultaten

18-07-2023
Evert: zonder Groeidividend Evert: zonder Groeidividend
$ 32.997,-
Martijn: met groeidividend Martijn: met Groeidividend
$ 237.750,- !
Bekijk het actuele praktijkvoorbeeld

Bekijk hier de video

Een uniek kijkje in de keuken van groeidividend

BELANGRIJK BERICHT VOOR ABONNEES

We hebben de voorbije maanden hard gewerkt aan een compleet nieuw platform om je als abonnee nog beter te dienen.

Via BeleggersPlaats 2.0 word je makkelijker en sneller voorzien van updates, beheer je op een vlotte manier je abonnementen en heb je straks ook de mogelijkheid tot extra interactie.

Je ontvangt van ons binnenkort een email (of je hebt die reeds ontvangen) met als onderwerp “Belangrijk: activeer je account bij BeleggersPlaats”. Open deze mail meteen na ontvangst en zorg ervoor dat je een nieuw wachtwoord aanmaakt zodat je account geactiveerd wordt.

Vanaf dan kan je inloggen op BeleggersPlaats.com (ipv. BeleggersPlaats.nl) om je favoriete nieuwsbrieven te consulteren.