$3 bonusdividend voor wie NU koopt

  
Trump’s dividend bonanza is van start gegaan

GroeiDividend aandeel keert superdividend uit

Gegarandeerd 10,7% dividendrendement voor wie nu koopt
  

 
Het is u vast niet ontgaan. Sinds eind vorig jaar is in Amerika een nieuwe belastingwet van kracht. 

Naast een enorme verlaging van de vennootschapsbelasting, stelt de nieuwe wet bedrijven ook in de gelegenheid circa $2,5 triljoen aan cash (wat nu nog op buitenlandse rekeningen staat) eenmalig tegen een gunstig belastingtarief te repatriëren.

En hoewel de nieuwe belastingwet niet onomstreden is, is het wel bijzonder goed nieuws voor beleggers. Het zal de cashpositie van multinationals enorm vergroten, wat op zijn beurt weer heel positief is voor dividendaandelen. Helemaal van grote internationale bedrijven, zoals veel van mijn Alsmaar Meer Dividend Betalers (AMDB’s) zijn.

Waarom is dat goed? De ondernemingen zullen een groot deel van dit extra geld gaan gebruiken voor de inkoop van eigen aandelen, het verhogen van het dividend of het uitkeren van een BonusDividend.
 

Allemaal enorm gunstig voor de aandeelhouders.

En een van mijn Favorieten van de maand is hier al gretig mee begonnen.
 

Naast een dividendverhoging van 15% heeft de onderneming ook een bonusdividend van $3,00 aangekondigd. Een bonus van circa 8,2% op de huidige koerswaarde. Samen met het uit te keren kwartaaldividend van $0,23 komt dat neer op een uitkering van $3,23 ofwel 8,8%. Op jaarbasis geniet u zelfs van een snoeihard dividendrendement van 10,7%.*

* O.b.v. de slotkoers van 23 maart 2018

 
Hoezo GroeiDividend aandelen saai?

En ja, de onderneming is niet flitsend maar wel een hele degelijke investering. Het beloont haar aandeelhouders al jaren met alsmaar meer dividend en zoals nu, ook regelmatig met wat extra's.

De onderneming is een heuse Dividend Aristocraat en verhoogt al 35 jaar op rij het dividend. De afgelopen vijf jaar groeide het dividend zelfs met gemiddeld 17,32%.

Dit gunstige dividendbeleid zal zeker nog niet stoppen.

Met een lage forwarding pay-out ratio en de Amerikaanse belastinghervormingen, zal deze AMDB nog jaren blijven doen, wat het al jaren doet: Alsmaar Meer Dividend Betalen.

Het aandeel noteert YTD -15,4%. Een mooi instapmoment denk ik zo.

Maar dan moet u wel nu reageren, want op 28 maart gaat dit aandeel ex-dividend. Dinsdagavond 27 maart moet daarom het aandeel in uw bezit zijn om hiervan te kunnen profiteren.

 

Ga ook beleggen volgens de GroeiDividend methode

Ervaar ook het succes van de GroeiDividend methode. De risico's zijn laag en de beloning is groot. Want dat de GroeiDividend-methode geen windeieren legt, bewijst deze methode al meer dan 50 jaar.

Als u nu een abonnement neemt op GroeiDividend, ontvangt u bij een abonnement van 3 maanden van ons nog eens 3 maanden gratis. Dat zijn 6 maanden voor slechts €49,90

Een korting van wel 50%. 

Ja, u leest het goed. U krijgt GroeiDividend drie maanden extra als u deze week een abonnement afsluit. 

Daarbij behoort u eveneens tot die groep abonnees, die exclusief alle informatie krijgt uit onze lijst van 242 Alsmaar Meer Dividend Betalers.
 

3 maanden GRATIS
   

En u loopt geen enkel risico! Want ook op deze aanbieding geldt de gebruikelijke niet goed, geld terug garantie. Als enige uitgever van financiële bladen in Nederland en België geef ik u het niet gebruikte deel van uw abonnement terug als u niet tevreden mocht zijn. Zonder verder te vragen of moeilijk te doen.

Dat is een harde garantie en daar mag u mij altijd aan houden!

Beleggen in mijn tips is erg eenvoudig. Bij Binck Bank, maar ook bij andere banken en brokers kunt u mijn aanbevelingen gemakkelijk kopen en verkopen.

 

Laat uw vermogen groeien en

START HIER

 

Ook deze maand bestaan mijn Favorieten van de maand weer uit zeer aantrekkelijk kooptips, waaronder het hierboven beschreven aandeel.  
 

Wie nu koopt, harkt gelijk $3,23 binnen, wat staat voor direct 8,8% dividendrendement.


U vindt het aandeel op de website, bovenaan het lijstje onder de groene knop "KOPEN". Het aandeel wordt verder nog uitgebreid omschreven in de bijlage van uw welkomstmail.

Maar wacht niet te lang, uiterlijk 27 maart moet u het aandeel hebben aangekocht om van deze buitenkans te kunnen profiteren.
 

Eveline Vrisekoop

Met vriendelijke groet,
100_handtekening.png
Eveline Vrisekoop

 

  

 

Share this page

 

Direct inloggen

Over Eveline Vrisekoop

Eveline Vrisekoop

Actuele beleggingsresultaten

18-07-2023
Evert: zonder Groeidividend Evert: zonder Groeidividend
$ 32.997,-
Martijn: met groeidividend Martijn: met Groeidividend
$ 237.750,- !
Bekijk het actuele praktijkvoorbeeld

Bekijk hier de video

Een uniek kijkje in de keuken van groeidividend

BELANGRIJK BERICHT VOOR ABONNEES

We hebben de voorbije maanden hard gewerkt aan een compleet nieuw platform om je als abonnee nog beter te dienen.

Via BeleggersPlaats 2.0 word je makkelijker en sneller voorzien van updates, beheer je op een vlotte manier je abonnementen en heb je straks ook de mogelijkheid tot extra interactie.

Je ontvangt van ons binnenkort een email (of je hebt die reeds ontvangen) met als onderwerp “Belangrijk: activeer je account bij BeleggersPlaats”. Open deze mail meteen na ontvangst en zorg ervoor dat je een nieuw wachtwoord aanmaakt zodat je account geactiveerd wordt.

Vanaf dan kan je inloggen op BeleggersPlaats.com (ipv. BeleggersPlaats.nl) om je favoriete nieuwsbrieven te consulteren.