20 aandelen + 1 jaar GRATIS

 

GroeiDividend

De 20 meest recessie bestendige GroeiDividend aandelen 

+

1 jaar GRATIS 

 

 
Vorige week speelde de rente angst de beurzen weer parten. Vanwege de goede cijfers over de Amerikaanse economie is de rente op de Amerikaanse staatsobligaties weer aan het stijgen geslagen.

Afgelopen januari maakte het beleggers ook al nerveus, waardoor de koersen op drie weken tijd flink wisten te dalen.

Want goed nieuws is in deze “slecht” nieuws. Een goed draaiende economie zal de Federal Reserve aanmoedigen de rente ook volgend jaar meermaals te verhogen.

Staan we aan de vooravond van een wisseling van de wacht van aandelen naar obligaties? Met flink dalende aandelenkoersen tot gevolg?

Een stijgende rente zorgt er immers voor dat aandelen minder aantrekkelijk zullen worden omdat het verschil tussen risico-opslag verkleint met obligaties.

Moeten we bezorgd zijn? Er zijn immers genoeg andere sluimerende factoren die ook nog voor een beurscorrectie kunnen zorgen.

De Amerikaanse beurs is sowieso al aan haar langste rally ooit bezig. En het is alleen daarom al dat veel beleggers zich vertwijfeld afvragen wanneer de volgende serieuze correctie zich aandient.

Tijdens de crisis tussen 2007-2009 daalde de brede S&P500 met 55%. En de psyche van menig belegger is hier niet tegen bestand.

 

Anticiperen op een worst case scenario

Wat gaat u doen als de koersen met 25% en meer gaan dalen? Heeft u al een plan van aanpak? Wanneer er dan eenmaal paniek heerst, kan het gemoed van een belegger snel keren.

GroeiDividendIk weet niet of het allemaal zo'n vaart zal lopen maar ik ben wel al begonnen een bonusrapport te schrijven met de 20 meest recessie bestendige GroeiDividend aandelen.

Een lijst van aandelen die met grote waarschijnlijkheid minder hard zullen dalen dan de bredere markt tijdens een volgende recessie.

Het is een lijst van bedrijven met stabiele bedrijfsmodellen, solide balansen en de bewezen wil het dividend te behouden en zelfs te laten groeien onder welke economische omstandigheden en/of renteniveaus ook.

En niet onbelangrijk, deze aandelen presteerden ook nog eens beduidend beter dan de bredere S&P500 tijdens de crisis van 2007-2009.

Een geruststellende gedachte en een veilig gevoel.

Simpel gezegd, deze GroeiDividend aandelen zijn waardige kandidaten om in uw portfolio te hebben, mocht de volgende recessie zich aandienen.

 

Word abonnee en ontvang
1 jaar GRATIS + Bonusrapport

Wilt u uw aandelenportfolio ook recessiebestendiger maken met degelijke dividend betalers? Dat kan nu heel voordelig!

Als u nu een jaarabonnement neemt op GroeiDividend, krijgt u er van mij een jaar extra GRATIS bij. Dat betekent dus, dat u voor 2 jaar maar €199,90 betaalt.

 

1 jaar GRATIS

 

En u ontvangt dan ook meteen het Bonusrapport met de 20 meest recessie bestendige GroeiDividend aandelen.

Een 15-pagina tellend rapport waarin zowel de recessiebestendigheid als de aandelen zelf voor u worden toegelicht. 

 

En u loopt geen enkel risico!

Want ook op deze aanbieding geldt de gebruikelijke niet goed, geld terug garantie. Als enige uitgever van financiële bladen in Nederland en België geef ik u het niet gebruikte deel van uw abonnement terug als u niet tevreden mocht zijn. Zonder verder te vragen of moeilijk te doen.

Dat is een harde garantie en daar mag u mij altijd aan houden!

Beleggen in mijn tips is erg eenvoudig. Bij Binck Bank maar ook bij andere banken of brokers kunt u mijn aanbevelingen gemakkelijk kopen en verkopen.
  

Reageer vandaag nog en 

 
START HIER

 

Eveline VrisekoopMet vriendelijke groet,
100_handtekening.png
Eveline Vrisekoop

 

  

Share this page

  

 

Wat zijn GroeiDividend aandelen?

GroeiDividend 
Dit zijn aandelen die er de gewoonte van maken het dividend met regelmaat te verhogen, ook wel de Alsmaar Meer Dividend Betalers (AMDB's) genoemd.

Echter, niet elk AMDB-aandeel is zomaar een GroeiDividend aandeel. GroeiDividend aandelen zijn large en mid-cap ondernemingen die consequent aan een aantal uitgangspunten en strenge selectie criteria moeten voldoen.

Welke dat zijn? Leest u hiernaast.

Een uitgebreidere omschrijving van de GroeiDividend beleggingsmethode vindt u in het GroeiDividend E-Boek. Bij een abonnement krijgt u dit automatisch toegestuurd.

 

Direct inloggen

Over Eveline Vrisekoop

Eveline Vrisekoop

Actuele beleggingsresultaten

18-07-2023
Evert: zonder Groeidividend Evert: zonder Groeidividend
$ 32.997,-
Martijn: met groeidividend Martijn: met Groeidividend
$ 237.750,- !
Bekijk het actuele praktijkvoorbeeld

Bekijk hier de video

Een uniek kijkje in de keuken van groeidividend

BELANGRIJK BERICHT VOOR ABONNEES

We hebben de voorbije maanden hard gewerkt aan een compleet nieuw platform om je als abonnee nog beter te dienen.

Via BeleggersPlaats 2.0 word je makkelijker en sneller voorzien van updates, beheer je op een vlotte manier je abonnementen en heb je straks ook de mogelijkheid tot extra interactie.

Je ontvangt van ons binnenkort een email (of je hebt die reeds ontvangen) met als onderwerp “Belangrijk: activeer je account bij BeleggersPlaats”. Open deze mail meteen na ontvangst en zorg ervoor dat je een nieuw wachtwoord aanmaakt zodat je account geactiveerd wordt.

Vanaf dan kan je inloggen op BeleggersPlaats.com (ipv. BeleggersPlaats.nl) om je favoriete nieuwsbrieven te consulteren.