Aktie: 1 + 1 jaar GRATIS

  

Succes gegarandeerd

met één simpele strategie

Ga ook GroeiDividend beleggen en ontvang 1 jaar GRATIS

 
1 jaar GRATIS

  

 
Kunt u zich het voorstellen? Een portfolio met aandelen van een exclusieve klasse, die u kunt kopen, houden of zelfs totaal vergeten, zonder er wakker van te liggen en om daarna met flinke koerswinsten te verkopen?

Maak kennis met de GroeiDividend-methode.

Afgelopen week nog stuurde ik een flashbericht uit naar mijn abonnees met een verkoopadvies over het aandeel Church & Dwight (NYSE: CHD)

Een aandeel dat van 2012 tot begin 2017 tot mijn lijst met Favorieten heeft behoord.

Nu was het moment om te verkopen!

 GroeiDividend

 

Afhankelijk van het instapmoment realiseerden abonnees een totaalrendement van 52%-163%.

Het is al het vierde verkoopadvies dat ik mijn abonnees dit jaar geef. In juli stuurde ik nog een flashbericht uit over W.W. Grainger (NYSE: GWW).

Met dit aandeel variëerde het totaalrendement tussen 65%-143%.

 

600_wvgdgww.jpg

 

Maar ook in januari en juni 2018 verkochten we met groot succes nog twee aandelen.

Zo verkochten we het aandeel Boeing (NYSE: BA) met een totaalrendement van 186%.

 

GroeiDividend

 
 

En Jack Henry Associates met
  
een totaalrendement van +256%

 

GroeiDividend

 

 

Nieuwe opname

Afgelopen woensdag verscheen mijn nieuwsbrief van de maand november met hierin weer een nieuwe opname. Een aandeel dat we mogelijk over een paar jaar weer met succes kunnen verkopen.

 

GroeiDividend

 

Het aandeel is werkelijk degelijkheid troef, onbetwist marktleider en keert al 123 jaar dividend uit, waarvan het de afgelopen 55 jaar nog elk jaar is verhoogt.

Daarbij behoort het ook nog eens tot de top 10 van meest recessie bestendige aandelen.

 

Ontvang ook goed nieuws

Bent u er de volgende keer ook bij wanneer ik mijn abonnees een flashbericht stuur met een verkoopadvies?

Dat kan!

U ziet aan de hand van mijn voorbeeldgrafieken dat het gemiddeld toch wel twee jaar duurt voordat een aandeel van ondergewaardeerd naar overgewaardeerd groeit.

En om u de tijd te geven ook mijn goednieuws flashberichten te ontvangen, heb ik daarom nu een hele aantrekkelijke aanbieding.

Als u nu een jaarabonnement neemt op GroeiDividend, krijgt u er van mij een jaar extra GRATIS bij. Dat betekent dus, dat u voor 2 jaar maar €199,90 betaalt.

 

1 jaar GRATIS

 

Ja, u leest het goed. U krijgt GroeiDividend een jaar lang gratis als u nu een jaarabonnement neemt. Maar u moet dan wel snel reageren. 

U behoort dan gelijk tot de groep abonnees, die exclusief alle informatie krijgt uit onze lijst van 243 Alsmaar Meer Dividend Betalers. 

 

En u loopt geen enkel risico!

Want ook op deze aanbieding geldt de gebruikelijke niet goed, geld terug garantie. Als enige uitgever van financiële bladen in Nederland en België, geef ik u het niet gebruikte deel van uw abonnement terug als u niet tevreden mocht zijn. Zonder verder te vragen of moeilijk te doen.

Dat is een harde garantie en daar mag u mij altijd aan houden!

Beleggen in mijn tips is erg eenvoudig. Bij Binck Bank maar ook bij andere banken of brokers kunt u mijn aanbevelingen gemakkelijk kopen en verkopen.
  

Reageer vandaag nog en 

 
START HIER

 

Naast mijn nieuwe opname bestaat deze maand mijn lijst met Favorieten uit nog 10 aantrekkelijke tips. 

Zorg dat u ze niet mist!

  Eveline Vrisekoop

Met vriendelijke groet,
100_handtekening.png
Eveline Vrisekoop

 

  

Share this page

  

PS: Ik krijg veel reacties van lezers. Hieronder vindt u er een aantal:

"Even om je te laten weten dat ik je nieuwsbrief een verademing vind. Wat een geweldig systeem! Een prima uitleg in je nieuwsbrief en vervolgens je kooptips opvolgen. Ik ben er ontzettend blij mee." Piet B. - Nieuwegein

     

“In het begin las ik alleen de nieuwsbrief. Heel informatief, maar ik vind de lijst met Alsmaar Meer Dividend Betalers veel interessanter. Ik ben nog geen nieuwsbrief tegengekomen, die zo’n lange lijst met aandelen volgt. En bij elk aandeel staat een status waar je uit kunt afleiden, of je het aandeel kunt kopen of juist verkopen. Ik vind het een geweldig pluspunt zo’n lijst. Ik raadpleeg hem regelmatig.” Annemiek van H. 

     
 
 abonneer hier
  

  

Direct inloggen

Over Eveline Vrisekoop

Eveline Vrisekoop

Actuele beleggingsresultaten

18-07-2023
Evert: zonder Groeidividend Evert: zonder Groeidividend
$ 32.997,-
Martijn: met groeidividend Martijn: met Groeidividend
$ 237.750,- !
Bekijk het actuele praktijkvoorbeeld

Bekijk hier de video

Een uniek kijkje in de keuken van groeidividend

BELANGRIJK BERICHT VOOR ABONNEES

We hebben de voorbije maanden hard gewerkt aan een compleet nieuw platform om je als abonnee nog beter te dienen.

Via BeleggersPlaats 2.0 word je makkelijker en sneller voorzien van updates, beheer je op een vlotte manier je abonnementen en heb je straks ook de mogelijkheid tot extra interactie.

Je ontvangt van ons binnenkort een email (of je hebt die reeds ontvangen) met als onderwerp “Belangrijk: activeer je account bij BeleggersPlaats”. Open deze mail meteen na ontvangst en zorg ervoor dat je een nieuw wachtwoord aanmaakt zodat je account geactiveerd wordt.

Vanaf dan kan je inloggen op BeleggersPlaats.com (ipv. BeleggersPlaats.nl) om je favoriete nieuwsbrieven te consulteren.