Laatste dag 77 euro aktie GroeiDividend

Mijn outlook voor 2019:

GroeiDividend
onder welke marktomstandigheden ook

(En u bent al op de hoogte voor slechts €77,-)

   

 
Het einde van het beursjaar nadert en de “outlooks” voor 2019 vloeien weer rijkelijk. Hoe de economie zich zal gaan ontwikkelen, de rente, de inflatie, de huizenmarkt. Noem maar op.

Allemaal scenario's die u adviseren waarin u juist wel of juist niet in moet beleggen.

Maar weet u, wat al die knappe koppen ook allemaal naar hun beste eer en geweten voorzien en berekenen, het komt zelden uit.

Markten laten zich niet voorspellen, de geschiedenis bewijst het keer op keer.

  

"Blijf weg uit Amerika", werd vorig jaar in koor gepredikt.

Nou als er één beurs is die tot één van de betere behoort, is het de VS wel.

Want hoewel de S&P500 YTD 0,86% in de min staat, is dat niets vergeleken met de Stoxx50 -10,8%, de DAX -15,2%, de AEX -6,7%, de BEL20 -15,5% en de beurs in het VK -7,7%.

(Mijn GroeiDividend aanbevelingen staan met de slotkoersen van 13 december dit jaar op +3,5%)

Ja maar, hoor ik u denken:
- Zijn Amerikaanse aandelen nu echt niet veel te duur?
- Hoe moet ik anticiperen op de inflatie (of toch weer deflatie)?
- Gaat de wereldeconomie niet vertragen?
- Hoe gaat het met een oplopende rente (of gaat ie toch weer omlaag)?
- Hoe kan ik inspelen op verkrapping van het monetaire beleid (voor zolang als het duurt dan toch)

Allemaal vragen om gek van te worden! 

Zou het niet heerlijk zijn een beleggingsmethode aan te houden die zich al meer dan 50 jaar heeft bewezen onder welke marktomstandigheden en beurssentimenten ook?

Een beleggingsmethode die beleggers jaar op jaar aantrekkelijke rendementen oplevert?

Maak kennis met GroeiDividend.

Een beleggingsmethode ontwikkeld in de jaren zestig van de vorige eeuw, die al ontelbare beleggers prachtige resultaten hebben gebracht.

 

Dividend bezorgt beleggers enorme koerswinsten

Mijn naam is Eveline Vrisekoop en ben auteur van de GroeiDividend nieuwsbrief. Een nieuwsbrief die zich concentreert op aandelen van hoogwaardige bedrijven, die er een gewoonte van maken hun dividend regelmatig te verhogen. Ik noem deze aandelen de Alsmaar Meer Dividend Betalers (AMDB's).

Elke maand selecteer ik voor mijn abonnees veilige ondergewaardeerde GroeiDividend-aandelen. Abonnees vinden deze onder de groene knop "KOPEN" op mijn website. Koopwaardige aandelentips die voldoen aan strenge selectiecriteria.

Ik heb een lijst samengesteld van 246 AMDB’s. Allemaal bedrijven, die regelmatig hun dividend verhogen.

En hoewel een degelijk dividend dus belangrijk is, willen we natuurlijk ook niet te veel betalen voor een aandeel.

Daarom meet de GroeiDividend-methode dagelijks de verhouding van koers en dividendrendement en zetten dit af tegen de historie. Wij kunnen zo precies bepalen wanneer aandelen zijn ondergewaardeerd, zelfs in de huidige overgewaardeerde markt.

Wij adviseren maandelijks een selectie van eersteklas AMDB kwaliteitsaandelen die ondergewaardeerd zijn. Aandelen die u de rest van uw leven een jaarlijks groeiende stroom aan inkomsten opleveren en de kans op koerswinst beduidend vergroten.

De kooptips worden geselecteerd na een grondige analyse, die ik voor mijn aandelen regelmatig doorvoer. Het ene ondergewaardeerde aandeel is nu eenmaal koopwaardiger dan het andere.
 

Maar GroeiDividend doet meer

Als extraatje krijgt u van ons ook te horen wanneer een aandeel overgewaardeerd is en zou kunnen verkopen. U beslist dan zelf of u ze verkoopt en het vrijgekomen vermogen investeert in een op dat moment ander ondergewaardeerd AMDB aandeel.

GroeiDividend biedt u dus ook de mogelijkheid te profiteren van behaalde koerswinsten. Hierdoor geniet u dus dubbel van uw aangegroeide kapitaal.

Als bezitter van AMDB’s slaat u twee vliegen in één klap.

U verzekert uzelf van een stijgend inkomen en tegelijkertijd stijgt de waarde van uw belegd vermogen. Zo groeit uw vermogen gegarandeerd.

Ook sinds onze start van GroeiDividend in 2011 heeft deze beleggingsmethode geen windeieren gelegd.

Abonnees die sinds het begin van de nieuwsbrief volgens de GroeiDividend methode zijn gaan beleggen, hebben hun aandelen met gemiddeld 66,39% totaalrendement verkocht.

De aandelen die nu nog in portfolio staan, noteren gemiddeld 38,96% in de plus.

En dit alles zonder te speculeren of hoge risico’s te nemen!
 

GroeiDividend heeft daarmee een uniek concept!

Nergens in Nederland vindt u een nieuwsbrief met zoveel informatie over de AMDB’s.

Niet alleen heb ik een lijst met 246 AMDB’s waarmee u een ruime keuze ter beschikking heeft, deze lijst is ook dynamisch. Hij wordt dagelijks geactualiseerd en bij elk aandeel geef ik aan of dat aandeel op dit moment koopwaardig is of niet. Bovendien heb ik van elk aandeel een grafiek, waarin u de koers- en dividendontwikkeling kunt aflezen.

Elke maand ontvangt u van mij de nieuwsbrief met aandelen die wij bijzonder aanbevelen.
  

Vier met ons mee!

GroeiDividend bestaat deze maand 7 jaar en daar zijn we natuurlijk ontzettend trots op. Vanwege dit jubileum hebben we nu een hele aantrekkelijk aanbieding voor u.

Wij willen niets liever dan dat ook u kunt profiteren van alle voordelen die de GroeiDividend-methode biedt.
 

Wie nu een abonnement neemt op de nieuwsbrief van GroeiDividend, ontvangt zeven maanden toegang tot de GroeiDividend website met al mijn aanbevelingen voor slechts €77,-

 
Doe uw beste belegging ooit en word abonnee.

Daarbij loopt u geen enkel risico, want ook op deze aanbieding geldt de gebruikelijke niet goed, geld terug garantie. Als enige uitgever van financiële bladen in Nederland en België geef ik u het niet gebruikte deel van uw abonnement terug als u niet tevreden mocht zijn.

Zonder verder te vragen of moeilijk te doen. Dat is een harde garantie en daar mag u mij altijd aan houden!
 

Maar let op: deze aanbieding loopt dinsdag 18 december af

 

Aarzel dus niet en reageer vandaag nog!

 

START HIER

 

Ook mijn nieuwsbrief van de maand december staat weer boordevol tips. Zorg dat u ze niet mist.

  Eveline Vrisekoop

Met vriendelijke groet,
100_handtekening.png
Eveline Vrisekoop

 

  

Share this page

 

PS: Ik krijg veel reacties van lezers. Hieronder vindt u er een aantal:

"Even om je te laten weten dat ik je nieuwsbrief een verademing vind. Wat een geweldig systeem! Een prima uitleg in je nieuwsbrief en vervolgens je kooptips opvolgen. Ik ben er ontzettend blij mee." Anita B. - Amsterdam

  

"In eerste instantie was ik nogal sceptisch over uw nieuwsbrief, zulke lage dividendrendementen. Naarmate het abonnement vorderde, hoe enthousiaster ik over uw AMDB's werd. Inmiddels heb ik al menig dividendverhoging te pakken waardoor diverse aandelen een dividendrendement van boven de 5% noteren, nog los van de behaalde koerswinsten. Ik dank u zeer." W.G. Voogd - Weert

  

“Ik lees Groeidividend nu anderhalf jaar en zie steeds meer Alsmaar Meer Dividend Betalers op de beurs. Mij zijn de ogen opengegaan. Vroeger ging ik alleen voor koerswinsten. En die heb ik natuurlijk wel eens gehaald, maar daar stonden dan ook weer koersverliezen tegenover. Ik heb het speculeren vaarwel gezegd. Ik ben nu op een leeftijd, dat ik over enkele jaren van mijn vermogen wil gaan genieten zonder dat ik al teveel inteer. Ik zie nu bij al mijn aandelen het dividend stijgen. En ik vertrouw erop, dat dit jaar en dag door zal gaan. Zo heb ik er straks een aardig inkomen bij en dat gaat nog elk jaar omhoog ook. Eveline, je doet dit ontzetten leuk en ik hoop, dat je nog veel van die meer dividend betalers op de beurs gaat ontdekken….” Bert van K. 

     

“In het begin las ik alleen de nieuwsbrief. Heel informatief, maar ik vind de lijst met Alsmaar Meer Dividend Betalers veel interessanter. Ik ben nog geen nieuwsbrief tegengekomen, die zo’n lange lijst met aandelen volgt. En bij elk aandeel staat een status waar je uit kunt afleiden, of je het aandeel kunt kopen of juist verkopen. Ik vind het een geweldig pluspunt zo’n lijst. Ik raadpleeg hem regelmatig.” Annemiek van H. 

     
 
Abonneer HIER
  

Direct inloggen

Over Eveline Vrisekoop

Eveline Vrisekoop

Actuele beleggingsresultaten

18-07-2023
Evert: zonder Groeidividend Evert: zonder Groeidividend
$ 32.997,-
Martijn: met groeidividend Martijn: met Groeidividend
$ 237.750,- !
Bekijk het actuele praktijkvoorbeeld

Bekijk hier de video

Een uniek kijkje in de keuken van groeidividend

BELANGRIJK BERICHT VOOR ABONNEES

We hebben de voorbije maanden hard gewerkt aan een compleet nieuw platform om je als abonnee nog beter te dienen.

Via BeleggersPlaats 2.0 word je makkelijker en sneller voorzien van updates, beheer je op een vlotte manier je abonnementen en heb je straks ook de mogelijkheid tot extra interactie.

Je ontvangt van ons binnenkort een email (of je hebt die reeds ontvangen) met als onderwerp “Belangrijk: activeer je account bij BeleggersPlaats”. Open deze mail meteen na ontvangst en zorg ervoor dat je een nieuw wachtwoord aanmaakt zodat je account geactiveerd wordt.

Vanaf dan kan je inloggen op BeleggersPlaats.com (ipv. BeleggersPlaats.nl) om je favoriete nieuwsbrieven te consulteren.