Serie: GroeiDividend TIP 4

Profiteer van de huidige kortingen in de markt

Meest succesvolle medicijn-
fabrikant met

5% alsmaar meer dividend

Serie GroeiDividend tips – deel 4
  

 
Deze week is GroeiDividend een serie gestart met aandelentips die door de koersdalingen van afgelopen maand extra aantrekkelijk geprijsd zijn.

Straks start het cijferseizoen weer en dan zullen veel beleggers zich realiseren dat ze hun aandelen ten onrechte in de uitverkoop hebben gedaan. Het negatieve sentiment kan dan zomaar weer omdraaien waardoor koersen snel oplopen. 

Voordat de kortingen op veel aandelen alweer voorbij zijn, vandaag deel 4 in de serie van 5 extra aantrekkelijke GroeiDividend tips.

 

GroeiDividend tip 4 – Medicijnfabrikant

Mijn vierde tip is zonder twijfel een van de meest succesvolle medicijnfabrikanten ter wereld. Vooral het immunologie-medicijn is al een aantal jaar het best verkochte medicijn. De onderneming is opgericht in 2013 na een spin-off en heeft sindsdien een consistente groei van zowel omzet als winst kunnen laten zien. Daarbij heeft de onderneming haar Dividend Aristocraten status behouden en heeft het haar zeer aandeelhoudersvriendelijke beleid meer dan voortgezet.

Vooral de dividendverhogingen van het afgelopen 5 kwartalen mogen er zijn: Van $0,64 naar $1,07 per kwartaal nu, een stijging van 67,2%!

Sinds de Spin-off heeft de onderneming beleggers een heerlijk totaalrendement van 201,54% opgeleverd.
  

Rendement Medicijn fabrikant 2013 – 2018

GroeiDividend  

Analisten zijn echter onzeker over het aandeel vanwege het aflopen van een groot patent in delen van de wereld. Is men in staat dit op te vangen? De onderneming is haar concurrenten in Europa in ieder geval al een slag voor geweest door de prijs van het medicijn drastisch te verlagen, waardoor toetreden minder aantrekkelijk wordt. In de VS loopt het patent echter nog door tot eind 2022, wat de onderneming genoeg tijd geeft voor het vinden van omzetvervangers. En daar twijfel ik niet aan want de onderneming heeft nog genoeg andere veelbelovende medicijnen in haar ontwikkelingspijplijn die voor extra groei kunnen zorgen.

Het aandeel heeft alles in zich om in de toekomst beleggers fantastische rendementen op te leveren, helemaal omdat door de flinke koersdaling al veel van de zogenaamde “onzekerheid” is ingeprijsd.

Daarbij is het dividendrendement opgelopen naar 5%, waarvan u ook nog eens zeker weet dat dit elk jaar alleen maar zal oplopen!

De onderneming heeft als Dividend Aristocraat een indrukwekkend dividend trackrecord, wat de afgelopen 5 jaar met gemiddeld 22% is verhoogd.

Wilt u ook gaan beleggen volgens de GroeiDividend-methode? Dat kan! In de week van de GroeiDividend tips hebben wij een heel aantrekkelijk instap-abonnement. In plaats van €49,90 betaalt u de eerste drie maanden slechts €9,99.

Het aandeel noteert momenteel 32,7% onder het 52-weeks high maar u weet het, wacht niet te lang…

Begin het jaar goed en start hier.

Eveline Vrisekoop

 
Succes met beleggen,
Eveline
Eveline Vrisekoop

 

PS:
Mijn tip van maandag nog eens nalezen? Klik hier

Mijn tip van dinsdag nog eens nalezen? Klik hier

En mijn tip van gisteren leest u hier

 

Direct inloggen

Over Eveline Vrisekoop

Eveline Vrisekoop

Actuele beleggingsresultaten

18-07-2023
Evert: zonder Groeidividend Evert: zonder Groeidividend
$ 32.997,-
Martijn: met groeidividend Martijn: met Groeidividend
$ 237.750,- !
Bekijk het actuele praktijkvoorbeeld

Bekijk hier de video

Een uniek kijkje in de keuken van groeidividend

BELANGRIJK BERICHT VOOR ABONNEES

We hebben de voorbije maanden hard gewerkt aan een compleet nieuw platform om je als abonnee nog beter te dienen.

Via BeleggersPlaats 2.0 word je makkelijker en sneller voorzien van updates, beheer je op een vlotte manier je abonnementen en heb je straks ook de mogelijkheid tot extra interactie.

Je ontvangt van ons binnenkort een email (of je hebt die reeds ontvangen) met als onderwerp “Belangrijk: activeer je account bij BeleggersPlaats”. Open deze mail meteen na ontvangst en zorg ervoor dat je een nieuw wachtwoord aanmaakt zodat je account geactiveerd wordt.

Vanaf dan kan je inloggen op BeleggersPlaats.com (ipv. BeleggersPlaats.nl) om je favoriete nieuwsbrieven te consulteren.