U heeft alleen vandaag nog

Profiteer mee van deze monsterverhoging

Alsmaar Meer Dividend Betaler verhoogt dividend met 32%

Maar let op: het aandeel gaat morgen
(13 maart) ex-dividend

  

 
Soms geloof je je ogen gewoon niet, een dividendverhoging van 32%!

Maar ja, als je je hoogste omzet- en winstcijfers ooit behaalt en je winst per aandeel met 33,5% stijgt, mogen je aandeelhouders daarvan best meeprofiteren. Toch?

Dat was ook wat het management dacht van deze onbetwiste marktleider in een zeer winstgevende niche van de detailhandel.

Mijn Favoriet van deze maand beschikt over circa 2.300 winkels, verdeeld over de VS, Canada en Mexico, die gezamenlijk ongeveer een jaaromzet van $110 miljard genereren. Deze retailer is in haar sector met afstand de grootste in de VS en doet veel om haar dominante koppositie te behouden.

Zo heeft het bedrijf de afgelopen jaren veel geïnvesteerd in haar online business en het ophalen van online bestellingen in de winkel.

De komende vijf jaar wil het nog eens $11,1 miljard extra investeren in een aantal strategische doelen, waaronder verbetering van de winkelbeleving (zoals dat zo mooi heet), product-innovatie, persoonlijke klantbenadering en klantendata analyse. 

Verder wil het binnen nu en vier jaar 90% van de bevolking in de VS kunnen bereiken met een same-day-delivery service. Om dit te verwezenlijken wordt $1,2 miljard uitgetrokken.

En dat alles om de dominante positie te behouden.

 

Super prestatie

De prestatie die de onderneming de afgelopen 40 jaar heeft neergezet is indrukwekkend, zo ook het rendement voor haar aandeelhouders.

Al decennia lang is de onderneming marktleider op haar specifieke gebied in de VS.

En marktleiders hebben onbetwiste voordelen opgebouwd ten opzichte van haar concurrenten en de financiële resultaten laten dat zien.

 

GroeiDividend

 
Afgelopen 10 jaar heeft het aandeel beleggers een gemiddeld jaarlijks rendement van meer dan 26% opgeleverd.

De afgelopen 5 jaar is het dividend met gemiddeld 25% verhoogd.

Het laat maar weer eens zien dat de koers uiteindelijk altijd de trend van het dividend volgt.

Afgelopen week is mijn nieuwsbrief verschenen met hierin naast bovengenoemde nieuwe GroeiDividend-tip, nog 10 aantrekkelijke kooptips.

Allemaal aandelen die het in zich hebben aantrekkelijke rendementen op te leveren.

 

Ook u kunt hiervan profiteren

Ervaar ook het succes van de GroeiDividend methode. De risico's zijn laag en de beloning is groot. Want dat de GroeiDividend-methode geen windeieren legt, bewijst deze methode al meer dan 50 jaar.

Als u nu een abonnement neemt op GroeiDividend, ontvangt u bij een abonnement van 3 maanden van ons nog eens 3 maanden gratis. Dat zijn 6 maanden voor slechts €49,90

Een korting van wel 50%. 

Ja, u leest het goed. U krijgt GroeiDividend drie maanden extra als u deze week een abonnement afsluit. 

Daarbij behoort u eveneens tot die groep abonnees, die exclusief alle informatie krijgt uit onze lijst van 255 Alsmaar Meer Dividend Betalers.

Maar wees snel, op 13 maart gaat mijn Favoriet van de maand ex-dividend.

 

3 maanden GRATIS
   

En u loopt geen enkel risico!

Want ook op deze aanbieding geldt de gebruikelijke niet goed, geld terug garantie. Als enige uitgever van financiële bladen in Nederland en België geef ik u het niet gebruikte deel van uw abonnement terug als u niet tevreden mocht zijn. Zonder verder te vragen of moeilijk te doen.

Dat is een harde garantie en daar mag u mij altijd aan houden!

Beleggen in mijn tips is erg eenvoudig. Bij Binck Bank, maar ook bij andere banken kunt u mijn aanbevelingen gemakkelijk kopen en verkopen.

 

Laat uw vermogen groeien en 

START HIER

 

Eveline Vrisekoop

Met vriendelijke groet,
100_handtekening.png
Eveline Vrisekoop

 

  

 

Share this page

 

Direct inloggen

Over Eveline Vrisekoop

Eveline Vrisekoop

Actuele beleggingsresultaten

18-07-2023
Evert: zonder Groeidividend Evert: zonder Groeidividend
$ 32.997,-
Martijn: met groeidividend Martijn: met Groeidividend
$ 237.750,- !
Bekijk het actuele praktijkvoorbeeld

Bekijk hier de video

Een uniek kijkje in de keuken van groeidividend

BELANGRIJK BERICHT VOOR ABONNEES

We hebben de voorbije maanden hard gewerkt aan een compleet nieuw platform om je als abonnee nog beter te dienen.

Via BeleggersPlaats 2.0 word je makkelijker en sneller voorzien van updates, beheer je op een vlotte manier je abonnementen en heb je straks ook de mogelijkheid tot extra interactie.

Je ontvangt van ons binnenkort een email (of je hebt die reeds ontvangen) met als onderwerp “Belangrijk: activeer je account bij BeleggersPlaats”. Open deze mail meteen na ontvangst en zorg ervoor dat je een nieuw wachtwoord aanmaakt zodat je account geactiveerd wordt.

Vanaf dan kan je inloggen op BeleggersPlaats.com (ipv. BeleggersPlaats.nl) om je favoriete nieuwsbrieven te consulteren.