Negen ondergewaardeerde DividendAristocraten

 

Dividend Aristocraten
verslaan de markt met gemak

GroeiDividend weet welke koopwaardig zijn (en welke niet)
   

 
Dividend Aristocraten (DA’s) zijn een select groepje van 56 aandelen uit de S&P500 die al 25 jaar op rij Alsmaar Meer Dividend Betalen.

DA’s zijn bedrijven die niet alleen de wens hebben het dividend te verhogen, maar ook nog eens de mogelijkheid hebben om dit jaar op jaar te doen. En die twee factoren samen zijn een unieke combinatie.

Daarbij gaat het om stuk voor stuk kwaliteitsbedrijven. Want een onderneming die al 25 jaar (of langer) het dividend kan verhogen, moet wel over een stevig en duurzaam concurrentievoordeel beschikken.

Dividend Aristocraten zijn daarom het beste van het beste wat GroeiDividend aandelen betreft en het mooie is:

Dividend Aristocraten presteren al vele jaren beter dan de S&P500 index
 

GroeiDividend 

En wanneer we naar de prestatie van DA’s kijken per kalenderjaar, vergeleken met de S&P500, zien we het volgende:

 

Dividend Aristocraten vs S&P500 van 2000-2018

 GroeiDividend

 

Heeft u de prestaties in 2000, 2001 en 2008 gezien? Koersen van DA’s zakken ook nog eens veel minder hard ten tijde van beurscrashes.

Ook in 2018 presteerden de Dividend Aristocraten een stuk beter.

Dus een hoger totaalrendement met een lagere volatiliteit, welke belegger wil dat nu niet?

Helaas zijn niet alle Dividend Aristocraten een even goede investering en dat is waar GroeiDividend om de hoek komt kijken.

Bij GroeiDividend vindt u een lijst van 255 bedrijven die er de gewoonte van maken regelmatig hun dividend te verhogen. Hierin staan niet alleen maar Dividend Aristocraten, maar ook bedrijven die pas 7, 11 of 20 jaar op rij het dividend verhogen en zelfs bedrijven die dat al 50 jaar op rij doen. 

Ik noem ze mijn Alsmaar Meer Dividend Betalers (AMDB's).

En hoewel een degelijk dividend belangrijk is, willen we natuurlijk ook niet te veel betalen voor een aandeel.

Daarom meet de GroeiDividend-methode dagelijks de verhouding van koers en dividendrendement en zetten dit af tegen de historie. Wij kunnen zo precies bepalen wanneer aandelen zijn ondergewaardeerd en aantrekkelijk geprijsd, zelfs in de huidige overgewaardeerde markt.

Momenteel zijn slechts 9 van de 56 DA's ondergewaardeerd. 

De andere DA's zijn volgens de GroeiDividend-methode veel te duur geprijsd.

BijGroeiDividend adviseren we maandelijks een selectie van eersteklas AMDB's die ondergewaardeerd zijn. Aandelen die u de rest van uw leven een jaarlijks groeiende stroom aan inkomsten opleveren, en de kans op koerswinst beduidend vergroten, waaronder dus ook Dividend Aristocraten.

De kooptips worden geselecteerd na een grondige analyse die ik voor mijn aandelen regelmatig doorvoer. Want zoals u zult begrijpen, is het ene ondergewaardeerde aandeel of Dividend Aristocraat koopwaardiger dan het andere.

 

Beperk u tot het beste van het beste!

Met GroeiDividend help ik u daarbij.

Niet alleen met de keuze van de aandelen, maar ook met de juiste timing om de aandelen aan te kopen. Daarvoor hebben wij een grafiek ontwikkeld op basis waarvan wij voor elke AMDB kunnen bepalen of deze is overgewaardeerd of juist is ondergewaardeerd.

Een handig hulpmiddel, dat geen enkele andere Nederlandse of Belgische nieuwsbrief u kan bieden.

Die grafiek vindt u in de lijst op de website, door het aandeel van uw keuze aan te klikken. Op deze manier kunt u uw aankoop prima timen. Mocht het aandeel niet zijn ondergewaardeerd, dan zet u het op een verlanglijstje en wacht u rustig af. Of u koopt een aandeel dat wel is ondergewaardeerd en nog beter, als tip door mij wordt aanbevolen.

   

Zet uw horizon daarom op GroeiDividend!

GroeiDividend is mijn maandelijkse nieuwsbrief, die helemaal is samengesteld rond het idee dat beleggen niet moeilijk of riskant moet zijn.

Integendeel!

De nieuwsbrief en de website zijn geconcentreerd rond een aantal bedrijven, die consequent aan een aantal uitgangspunten voldoen: Domineren over hun concurrenten, met een conservatieve balans en veel cash, en heel aandeelhoudersvriendelijk met alsmaar hogere dividenden.

Het idee klinkt gemakkelijk, maar dat is het niet. Want de meeste beleggers hebben niet de tijd en de middelen om de meer dan 46.000 aandelen te boordelen die de wereld rijk is, om daarbij het beste van het beste boven water te krijgen.

Dat is mijn taak en het resultaat daarvan vindt u terug in mijn nieuwsbrief.

En daarmee doe ik de vele abonnees, die GroeiDividend inmiddels heeft, een groot plezier.
 

GroeiDividend heeft daarmee een uniek concept!

Nergens in Nederland vindt u een nieuwsbrief met zoveel informatie over de AMDB’s.

Niet alleen heb ik een lijst met 255 AMDB’s waarmee u een ruime keuze ter beschikking heeft, deze lijst is ook dynamisch. Hij wordt dagelijks geactualiseerd en bij elk aandeel geef ik aan of dat aandeel op dit moment koopwaardig is of niet. Bovendien heb ik van elk aandeel een grafiek, waarin u de koers- en dividendontwikkeling kunt aflezen.

Elke maand ontvangt u van mij de nieuwsbrief met aandelen die wij bijzonder aanbevelen.
   

Word abonnee en ontvang 3 maanden GRATIS

Ervaar ook het succes van de GroeiDividend methode. De risico's zijn laag en de beloning is groot. Want dat de GroeiDividend-methode geen windeieren legt, bewijst deze methode al meer dan 50 jaar.

Als u nu een abonnement neemt op GroeiDividend, ontvangt u bij een abonnement van 3 maanden van ons nog eens 3 maanden gratis. Dat zijn 6 maanden voor slechts €49,90

Een korting van wel 50%. 

Ja, u leest het goed. U krijgt GroeiDividend drie maanden extra als u deze week een abonnement afsluit. 

Daarbij behoort u eveneens tot die groep abonnees, die exclusief alle informatie krijgt uit onze lijst van 255 Alsmaar Meer Dividend Betalers.
 

3 maanden GRATIS
   

Maar dan moet u wel nu reageren

En u loopt geen enkel risico!

Want ook op deze aanbieding geldt de gebruikelijke niet goed, geld terug garantie. Als enige uitgever van financiële bladen in Nederland en België, geef ik u het niet gebruikte deel van uw abonnement terug als u niet tevreden mocht zijn. Zonder verder te vragen of moeilijk te doen.

Dat is een harde garantie en daar mag u mij altijd aan houden!

Beleggen in mijn tips is erg eenvoudig. Bij Binck Bank, maar ook bij andere banken kunt u mijn aanbevelingen gemakkelijk kopen en verkopen.

 

Laat uw vermogen groeien en 

START HIER

 

Dan weet u meteen welke Dividend Aristocraten momenteel koopwaardig zijn.
 

Eveline Vrisekoop

Met vriendelijke groet,
100_handtekening.png
Eveline Vrisekoop

 

  

 

Share this page

 

Direct inloggen

Over Eveline Vrisekoop

Eveline Vrisekoop

Actuele beleggingsresultaten

18-07-2023
Evert: zonder Groeidividend Evert: zonder Groeidividend
$ 32.997,-
Martijn: met groeidividend Martijn: met Groeidividend
$ 237.750,- !
Bekijk het actuele praktijkvoorbeeld

Bekijk hier de video

Een uniek kijkje in de keuken van groeidividend

BELANGRIJK BERICHT VOOR ABONNEES

We hebben de voorbije maanden hard gewerkt aan een compleet nieuw platform om je als abonnee nog beter te dienen.

Via BeleggersPlaats 2.0 word je makkelijker en sneller voorzien van updates, beheer je op een vlotte manier je abonnementen en heb je straks ook de mogelijkheid tot extra interactie.

Je ontvangt van ons binnenkort een email (of je hebt die reeds ontvangen) met als onderwerp “Belangrijk: activeer je account bij BeleggersPlaats”. Open deze mail meteen na ontvangst en zorg ervoor dat je een nieuw wachtwoord aanmaakt zodat je account geactiveerd wordt.

Vanaf dan kan je inloggen op BeleggersPlaats.com (ipv. BeleggersPlaats.nl) om je favoriete nieuwsbrieven te consulteren.