Nieuwe kansen door de huidige correcties

Aandelencorrectie
in volle gang

Heeft u hem al herkend?
Wij van GroeiDividend wel!
  

 
Er zijn nog steeds veel beleggers die hun spaargeld aan de zijlijn hebben staan. Velen stellen de aankoop van Amerikaanse aandelen uit omdat ze volgens hen te duur zijn of omdat er weer een grote correctie op de beurs dreigt.

En laten we wel wezen, kopen tegen een topkoers blijft toch de nachtmerrie van elke particuliere belegger.  

Het paradoxale is dat, hoewel door velen gevreesd, correcties eigenlijk een feest zijn. Het wil zeggen dat u voor hetzelfde geld meer van dezelfde aandelen kunt kopen.

Voor GroeiDividend-beleggers is het zelfs dubbel feest, want hoe lager de beurskoers, hoe hoger het dividendrendement is.

Maar wanneer is er eigenlijk sprake van een correctie? Waar hebben we het dan over?

Een correctie is een omgekeerde beweging (meestal negatief) van tenminste 10% in een aandelenindex, zoals de AEX, BEL20 of de S&P500.

Een daling van 10% of meer dus.
  

De S&P500 lijkt overgewaardeerd

De Bulls-run die we de afgelopen jaren in Amerika hebben gezien, is ongekend. De S&P500 is de afgelopen 10 jaar met maar liefst 286% gestegen. Hierdoor lijkt de index overgewaardeerd.

Wanneer een index, zoals de S&P 500, is overgewaardeerd, zullen inderdaad veel aandelen overgewaardeerd zijn, maar nooit allemaal.

En dat is een belangrijk onderscheid!

Herkent u een correctie als die er is? Want terwijl veel beleggers wachten op een algemene aandelencorrectie, zijn er nu al veel individuele aandelen die momenteel hun eigen correctie ondergaan.

In deze bijlage een lijst van GroeiDividend-aandelen waarvan de koers 10% tot zelfs 78% lager noteert dan het 52-weeks high. Een lijst van maar liefst 114 aandelen die een ruime correctie ondergaan hebben!!

Een 9-tal van deze aandelen vormen een unieke kans, maar gaan aan uw neus voorbij wanneer u wacht op een correctie van de algemene markt.
 

Kijk naar de aandelenmarkt als een etalage

Wanneer u in de etalage van een winkel kijkt, is toch ook niet alles even aantrekkelijk geprijsd.

Als belegger moet u dus eigenlijk niet bezig zijn met de waarde van de algemene aandelenmarkt. U koopt de aandelenmarkt niet...

U koopt aandelen van individuele bedrijven.

Wie zijn huiswerk maakt, koopt GroeiDividend-aandelen tegen een aantrekkelijke waardering, ongeacht een potentiële overwaardering van de bredere aandelenmarkt.

Warren Buffett kreeg in 1957 van zijn vader de raad te wachten met het kopen van aandelen omdat de beurs al te fors was gestegen. Gelukkig sloeg hij het advies van zijn vader in de wind. De stand van de S&P500 was destijds 44. Nu is dat rond de 2850, dat is ruim 61 keer zoveel. De 62 jaar aan dividend niet eens meegerekend.

  

Het is altijd een goed moment
om te beginnen met GroeiDividend

Wie wacht op een correctie, loopt veel geld mis. Inflatie tast de koopkracht van uw spaargeld aan. Hoe langer u uw geld op uw rekening laat staan, hoe minder het waard wordt. 

In Amsterdam wonen sommige mensen al sinds 1950 in een huurhuis, puur omdat ze elke keer de huizenprijzen zo duur vinden... Natuurlijk, het is en blijft beleggen en ook GroeiDividend aandelen kunnen flinke correcties laten zien. De ervaring leert echter dat ze ook weer snel herstellen.

Het is dus altijd een goed moment om te gaan beleggen volgens de GroeiDividend-methode. Ook als u nu begint, zal de beloning groot zijn. Vele malen groter dan sparen in ieder geval!

Want de GroeiDividend-methode richt zich op Alsmaar Meer Dividend Betalers (AMDB's). Dat zijn aandelen die regelmatig hun dividend verhogen en wat blijkt? Aandelen die dit regelmatig doen, doen het over een lange periode significant beter!

Ik ben tot de conclusie gekomen dat beleggen in GroeiDividend veel winstgevender en rustgevender is dan speculeren. Ik lig er niet meer van wakker als de beurs omhoog of omlaag gaat. Hoe luxe is dat? 
 

Een eenvoudige methode
om prachtige winsten te behalen!

Regelmatig dividend ontvangen is heerlijk en is tevens het bewijs dat het goed gaat met de onderneming. Immers, dividend liegt niet!

Maar dividend heeft nog een functie; wij meten dagelijks de verhouding van koers en dividendrendement en zetten dit af tegen de historie. Wij kunnen zo precies bepalen wanneer aandelen zijn ondergewaardeerd, zelfs in de huidige overgewaardeerde markt.

Wij adviseren maandelijks een selectie van eersteklas AMDB kwaliteitsaandelen die ondergewaardeerd zijn. Aandelen die u de rest van uw leven een jaarlijks groeiende stroom aan inkomsten opleveren.

Abonnees op GroeiDividend krijgen van mij elke maand een nieuwsbrief met de laatste ontwikkelingen. Ik selecteer daarin voor u de aandelen, die u op dat moment het beste kunt kopen. Dat zijn er meestal zo’n stuk of tien.

De kooptips worden geselecteerd na een grondige analyse, die ik voor mijn aandelen regelmatig doorvoer.
    

Maar GroeiDividend doet meer

Als extraatje krijgt u van ons ook te horen wanneer een aandeel overgewaardeerd is en zou kunnen verkopen. U beslist dan zelf of u ze verkoopt en het vrijgekomen vermogen investeert in een op dat moment ander ondergewaardeerd AMDB aandeel.

GroeiDividend biedt u dus ook de mogelijkheid te profiteren van behaalde koerswinsten. Hierdoor geniet u dus dubbel van uw aangegroeide kapitaal.

Als bezitter van AMDB’s slaat u dus twee vliegen in één klap.

U verzekert uzelf van een stijgend inkomen en tegelijkertijd stijgt de waarde van uw belegd vermogen. Zo groeit uw vermogen gegarandeerd.

 

Aarzel niet langer en ga ook
GroeiDividend beleggen

Ervaar ook het succes van de GroeiDividend methode. De risico's zijn laag en de beloning is groot. Want dat de GroeiDividend-methode geen windeieren legt, bewijst deze methode al meer dan 50 jaar.

Als u nu een abonnement neemt op GroeiDividend, ontvangt u bij een abonnement van 3 maanden van ons nog eens 3 maanden gratis. Dat zijn 6 maanden voor slechts €49,90

Een korting van wel 50%. 

U behoort dan gelijk tot de groep abonnees, die exclusief alle informatie krijgt uit onze lijst van 255 Alsmaar Meer Dividend Betalers

Maar dat is nog niet alles. Begin oktober 2018 heb ik mijn abonnees getrakteertd op een rapport met de 20 meest recessie bestenige GroeiDividend aandelen. Tips die hun waarde bewezen tijdens de correctie in november en december. 

Ook nu is dit rapport nog steeds actueel. U ontvangt het wanneer u abonnee wordt er GRATIS bij. 

GroeiDividend  

Maar dan moet u wel nu reageren!

Tot en met zondagavond kunt u van deze aanbieding profiteren.

En u loopt geen enkel risico!

Want ook op deze aanbieding geldt de gebruikelijke niet goed, geld terug garantie. Als enige uitgever van financiële bladen in Nederland en België geef ik u het niet gebruikte deel van uw abonnement terug, als u niet tevreden mocht zijn. Zonder verder te vragen of moeilijk te doen.

Dat is een harde garantie en daar mag u mij altijd aan houden!

Beleggen in mijn tips is erg eenvoudig. Bij Bink Bank maar ook bij andere banken kunt u mijn aanbevelingen gemakkelijk kopen en verkopen.

 

Abonneer HIER 

  

Vorige week is mijn nieuwsbrief van de maand mei verschenen. Met hierin 11 aandelentips waarvan er 9 koersen (12%-38%) lager noteren dan hun 52-weeks high. Zorg daarom dat u ze niet mist!

  Eveline Vrisekoop

Met vriendelijke groet,
100_handtekening.png
Eveline Vrisekoop

 

  

Share this page

 

PS: Ik krijg veel reacties van lezers. Hieronder vindt u er een aantal:

"Even om je te laten weten dat ik je nieuwsbrief een verademing vind. Wat een geweldig systeem! Een prima uitleg in je nieuwsbrief en vervolgens je kooptips opvolgen. Ik ben er ontzettend blij mee." Anita B. - Amsterdam

  

"In eerste instantie was ik nogal sceptisch over uw nieuwsbrief, zulke lage dividendrendementen. Naarmate het abonnement vorderde, hoe enthousiaster ik over uw AMDB's werd. Inmiddels heb ik al menig dividendverhoging te pakken waardoor diverse aandelen een dividendrendement van boven de 5% noteren, nog los van de behaalde koerswinsten. Ik dank u zeer." W.G. Voogd - Weert

  

“Ik lees Groeidividend nu anderhalf jaar en zie steeds meer Alsmaar Meer Dividend Betalers op de beurs. Mij zijn de ogen opengegaan. Vroeger ging ik alleen voor koerswinsten. En die heb ik natuurlijk wel eens gehaald, maar daar stonden dan ook weer koersverliezen tegenover. Ik heb het speculeren vaarwel gezegd. Ik ben nu op een leeftijd, dat ik over enkele jaren van mijn vermogen wil gaan genieten zonder dat ik al teveel inteer. Ik zie nu bij al mijn aandelen het dividend stijgen. En ik vertrouw erop, dat dit jaar en dag door zal gaan. Zo heb ik er straks een aardig inkomen bij en dat gaat nog elk jaar omhoog ook. Eveline, je doet dit ontzetten leuk en ik hoop, dat je nog veel van die meer dividend betalers op de beurs gaat ontdekken….” Bert van K. 

     

“In het begin las ik alleen de nieuwsbrief. Heel informatief, maar ik vind de lijst met 261 Alsmaar Meer Dividend Betalers veel interessanter. Ik ben nog geen nieuwsbrief tegengekomen, die zo’n lange lijst met aandelen volgt. En bij elk aandeel staat een status waar je uit kunt afleiden, of je het aandeel kunt kopen of juist verkopen. Ik vind het een geweldig pluspunt zo’n lijst. Ik raadpleeg hem regelmatig.” Annemiek van H. 

     
 
 3 maanden EXTRA
  

  

Direct inloggen

Over Eveline Vrisekoop

Eveline Vrisekoop

Actuele beleggingsresultaten

18-07-2023
Evert: zonder Groeidividend Evert: zonder Groeidividend
$ 32.997,-
Martijn: met groeidividend Martijn: met Groeidividend
$ 237.750,- !
Bekijk het actuele praktijkvoorbeeld

Bekijk hier de video

Een uniek kijkje in de keuken van groeidividend

BELANGRIJK BERICHT VOOR ABONNEES

We hebben de voorbije maanden hard gewerkt aan een compleet nieuw platform om je als abonnee nog beter te dienen.

Via BeleggersPlaats 2.0 word je makkelijker en sneller voorzien van updates, beheer je op een vlotte manier je abonnementen en heb je straks ook de mogelijkheid tot extra interactie.

Je ontvangt van ons binnenkort een email (of je hebt die reeds ontvangen) met als onderwerp “Belangrijk: activeer je account bij BeleggersPlaats”. Open deze mail meteen na ontvangst en zorg ervoor dat je een nieuw wachtwoord aanmaakt zodat je account geactiveerd wordt.

Vanaf dan kan je inloggen op BeleggersPlaats.com (ipv. BeleggersPlaats.nl) om je favoriete nieuwsbrieven te consulteren.