Beleggen met een vangnet

Dat voelt goed, 120 jaar dividend

Beleggen met
een vangnet

GroeiDividend zoekt en vindt voor u die aandelen 
met een betrouwbare dividendgeschiedenis
  

 
Als er iets is waar beurzen een hekel aan hebben, dan is het wel onzekerheid. En laten we daar de afgelopen maanden nu net genoeg van bezitten!

Gingen de beurzen na een turbulent eind 2018 het nieuwe jaar voortvarend van start, heeft angst onder beleggers in mei de beurzen weer doen dalen. 

Vooral de technologie-aandelen krijgen klap op klap door een drievoudige dreiging: de Huawei boycot, de vrees voor groeivertraging en oplopende internationale handelsspanningen.

En hoewel 2019 alles behalve een jaar van recessie is, lijken de beurzen zich inmiddels wèl zo te gaan gedragen.

Beleggers voelen dat er verandering op til is. Daarom gaan ze langzaam maar zeker op zoek naar een defensiever profiel.

En wat is er dan beter dan te beleggen in bedrijven met een oerveilig dividend? En een dividend dat ook nog eens regelmatig wordt verhoogd!

Want hoewel we veel waarde hechten aan de kwaliteit van een onderneming, vinden we de dividendgeschiedenis van de onderneming nòg belangrijker.

In de GroeiDividend nieuwsbrief vindt u dergelijke aandelen.

Dividend bepaalt immers voor een groot deel het rendement op uw beleggingen (kijk hier) en zorgt ook nog eens voor een vangnet bij stevige koersdalingen.

GroeiDividend aandelen moeten zich daarom op dividendvlak minimaal 25 jaar hebben bewezen. In mijn lijst staan zelfs bedrijven die al meer dan 120 jaar dividend uitkeren. 
 

Bedrijven die meer dan 120 jaar dividend betalen!

Meer dan 120 jaar dividend uitkeren, dat is nogal wat. Het betekent dat het dividend is doorbetaald tijdens de eerste wereldoorlog, de crisis van de jaren 30 en tijdens de tweede wereldoorlog!

Maar ook tijdens de laatste kredietcrisis.

Sterke aandelen met een lucratief dividend zijn waardevol voor beleggers die mede afhankelijk zijn van een aanvullend inkomen uit hun vermogen. Het verleden heeft immers bewezen dat de beste dividendaandelen blijven uitkeren, welke economische- dan wel politieke problemen er zich ook voordoen.

Ik heb daarom eens op een rijtje gezet, welke bedrijven uit mijn lijst van 243 AMDB’s al meer dan 120 jaar achtereen dividend aan hun aandeelhouders uitbetalen.
 

Dat lijstje is voor u beschikbaar: GRATIS!

Het gaat om 10 bedrijven, die altijd oog voor hun aandeelhouders gehad hebben, in goede en in minder goede tijden.

Ik heb van die bedrijven een korte beschrijving gemaakt met wat gegevens, zodat u alvast kennis kunt maken met de aard van de bedrijven die op mijn “eeuwige lijst” voorkomen.

Een aantal van deze aandelen zijn op dit moment koopwaardig. Bij de andere raad ik u aan een geschikt koopmoment af te wachten.

Hier komen ze:

Bedrijf 1
Conglomeraat van consumentenproducten als tandpasta, mondwater, tandenborstels en vele vele andere persoonlijke verzorgingsproducten. Betaalt dividend sinds 1895 wat de afgelopen 55 jaar ook nog eens elk jaar is verhoogd. De afgelopen vijf jaar bedragen de dividendverhogingen gemiddeld 4,53%. Het aandeel heeft een dividendrendement van 2,47% en een gezonde pay-out ratio van 63%. Wordt ook beschouwd als een zeer recessie-bestendig aandeel.

Bedrijf 2
Elektriciteits- en gasbedrijf: Nutsbedrijven zijn van oudsher grote dividendbetalers en deze onderneming keert sinds 1885 dividend uit, wat de afgelopen 43 jaar nog elk jaar is verhoogd. De afgelopen vijf jaar bedragen de dividendverhogingen gemiddeld 3,06%. Het aandeel heeft een dividendrendement van 3,71% en een gezonde pay-out ratio van 66%. Wordt ook beschouwd als een zeer recessie-bestendig aandeel.

Bedrijf 3
Verkoopt wereldwijd bekende merken consumenten-voedselproducten. Betaalt dividend sinds 1898 waarvan het de afgelopen 14 jaar nog elk jaar is verhoogd. De afgelopen vijf jaar bedragen de dividendverhogingen gemiddeld 8,23%. Het aandeel is momenteel ondergewaardeerd, heeft een dividendrendement van 3,96% en een pay-out ratio van 77%.

Bedrijf 4
Een grote frisdrankenproducent, betaalt dividend sinds 1893 waarvan het de afgelopen 56 jaar ook nog eens elk jaar is verhoogd. De afgelopen vijf jaar bedragen de dividendverhogingen gemiddeld 6,85%. Het aandeel heeft een dividendrendement van 3,11% en een pay-out ratio van 96%.

Bedrijf 5
Producent van medicijnen op recept, met producten als anti-depressiva en middelen tegen schizofrenie en bipolaire stoornissen. Betaalt dividend sinds 1885 wat de afgelopen vijf jaar met gemiddeld 2,8% is verhoogd. Het dividendrendement bedraagt momenteel 2,23%. Dit aandeel is overgewaardeerd.

Bedrijf 6
Multinational, grote leveranciers van huishoudelijke en verzorgingsproducten. Betaalt dividend sinds 1891 waarvan het de afgelopen 56 jaar ook nog eens elk jaar is verhoogd. De afgelopen vijf jaar bedragen de dividendverhogingen gemiddeld 4,02%. Het aandeel heeft een dividendrendement van 2,9% en een gezonde pay-out ratio van 68%. Het aandeel wordt eveneens beschouwd als recessie-bestendig.

Bedrijf 7
Een gigant in de sector van elektrisch gereedschap. Naast een verscheidenheid aan handgereedschappen, biedt het bedrijf ook beveiligingssystemen, bevestigingsproducten en lasapparatuur. Betaalt dividend sinds 1877 waarvan het de afgelopen 50 jaar ook nog eens elk jaar is verhoogd. De afgelopen vijf jaar bedragen de dividendverhogingen gemiddeld 5,44%. Het aandeel heeft een dividendrendement van 2,08% en een nette pay-out ratio van 65%.

Bedrijf 8
Verdeelt propaangas naar circa 1,9 miljoen klanten over 50 staten in de VS. Betaalt dividend sinds 1885 waarvan het dividend de afgelopen 32 jaar nog elke jaar is verhoogd. De afgelopen vijf jaar bedragen de dividendverhogingen gemiddeld 6,65%. Het aandeel heeft een dividendrendement van 2,33% en een pay-out ratio van slechts 48%.

Bedrijf 9
Deze oliegigant is een grootmacht in de mondiale energiesector. De geïntegreerde olie- en aardgasactiviteiten zijn voor vele kleinere bedrijven een maatstaf. Betaalt dividend sinds 1882 waarvan het dividend de afgelopen 36 jaar nog elk jaar is verhoogd. De afgelopen vijf jaar bedragen de dividendverhogingen gemiddeld 5,6%. Het aandeel is ondergewaardeerd, heeft een dividendrendement van 4,9% en een gezonde pay-out ratio van 76%. Wordt eveneens beschouwd als een recessie-bestendig aandeel.

Bedrijf 10
Drinkwaterzuiveringbedrijf: betaalt dividend sinds 1815 waarvan het de afgelopen 16 jaar elk jaar is verhoogd. De afgelopen vijf jaar bedragen de dividendverhogingen gemiddeld 5,44%. Het aandeel is momenteel overgewaardeerd, heeft een dividendrendement van 2,04% en een gezonde pay-out ratio van 65%.

 
Alle details over deze ondernemingen krijgt u toegezonden als u GroeiDividend risicoloos wilt uitproberen. Deze 10 bedrijven zijn overigens onderdeel van mijn lijst van 255 Alsmaar Meer Dividend Betalers.
 

Ik krijg wekelijks enthousiaste reacties van mijn lezers. Wim G. schreef mij onlangs:

Beste Eveline, ik ben nu bijna een jaar abonnee van GroeiDividend. Het was even wennen. Meestal krijg je van die e-mails, die van alles beloven. Maar het charmante bij jou vond ik de bescheidenheid. Geen dividenden van 10% of 20% maar klein beginnen en dan opbouwen. Ik ben overtuigd van het concept, omdat de geschiedenis bewezen heeft, dat met jouw aandelen, je alsmaar meer dividend blijft ontvangen. Ik hoop, dat je in de toekomst nog veel meer dividendgroeiers vindt. Wim G.   

 

Dividend bezorgt beleggers enorme koerswinsten

Mijn naam is Eveline Vrisekoop en ben auteur van de GroeiDividend nieuwsbrief. Een nieuwsbrief die zich concentreert op aandelen van hoogwaardige bedrijven, die er een gewoonte van maken hun dividend regelmatig te verhogen. Ik noem deze aandelen de Alsmaar Meer Dividend Betalers (AMDB's).

Elke maand selecteer ik voor mijn abonnees veilige ondergewaardeerde GroeiDividend-aandelen. Abonnees vinden deze onder de groene knop "KOPEN" op mijn website. Koopwaardige aandelentips die voldoen aan strenge selectiecriteria.

Ik heb een lijst samengesteld van 255 AMDB’s. Allemaal bedrijven die regelmatig hun dividend verhogen.

En hoewel een degelijk dividend dus belangrijk is, willen we natuurlijk ook niet te veel betalen voor een aandeel.

Daarom meet de GroeiDividend-methode dagelijks de verhouding van koers en dividendrendement en zetten dit af tegen de historie. Wij kunnen zo precies bepalen wanneer aandelen zijn ondergewaardeerd, zelfs in de huidige overgewaardeerde markt.

Wij adviseren maandelijks een selectie van eersteklas AMDB kwaliteitsaandelen die ondergewaardeerd zijn. Aandelen die u de rest van uw leven een jaarlijks groeiende stroom aan inkomsten opleveren en de kans op koerswinst beduidend vergroten.

De kooptips worden geselecteerd na een grondige analyse, die ik voor mijn aandelen regelmatig doorvoer. Het ene ondergewaardeerde aandeel is nu eenmaal koopwaardiger dan het andere.
 

Maar GroeiDividend doet meer

Als extraatje krijgt u van ons ook te horen wanneer een aandeel overgewaardeerd is en zou kunnen verkopen. U beslist dan zelf of u ze verkoopt en het vrijgekomen vermogen investeert in een op dat moment ander ondergewaardeerd AMDB aandeel.

GroeiDividend biedt u dus ook de mogelijkheid te profiteren van behaalde koerswinsten. Hierdoor geniet u dus dubbel van uw aangegroeide kapitaal.

Als bezitter van AMDB’s slaat u twee vliegen in één klap.

U verzekert uzelf van een stijgend inkomen en tegelijkertijd stijgt de waarde van uw belegd vermogen. Zo groeit uw vermogen gegarandeerd.
 

GroeiDividend heeft daarmee een uniek concept!

Nergens in Nederland vindt u een nieuwsbrief met zoveel informatie over de AMDB’s.

Niet alleen heb ik een lijst met 255 AMDB’s waarmee u een ruime keuze ter beschikking heeft, deze lijst is ook dynamisch. Hij wordt dagelijks geactualiseerd en bij elk aandeel geef ik aan of dat aandeel op dit moment koopwaardig is of niet. Bovendien heb ik van elk aandeel een grafiek, waarin u de koers- en dividendontwikkeling kunt aflezen.

Elke maand ontvangt u van mij de nieuwsbrief met aandelen die wij bijzonder aanbevelen.

En vandaag heb ik iets bijzonders voor u!
 

Word abonnee en ontvang 3 maanden GRATIS

Ervaar ook het succes van de GroeiDividend methode. De risico's zijn laag en de beloning is groot. Want dat de GroeiDividend-methode geen windeieren legt, bewijst deze methode al meer dan 50 jaar.

Als u nu een abonnement neemt op GroeiDividend, ontvangt u bij een abonnement van 3 maanden van ons nog eens 3 maanden gratis. Dat zijn 6 maanden voor slechts €49,90

Een korting van wel 50%. 

Ja, u leest het goed. U krijgt GroeiDividend drie maanden extra als u deze week een abonnement afsluit. 

Daarbij behoort u eveneens tot die groep abonnees, die exclusief alle informatie krijgt uit onze lijst van 255 Alsmaar Meer Dividend Betalers.
 

3 maanden GRATIS
   

En u loopt geen enkel risico!

Want ook op deze aanbieding geldt de gebruikelijke niet goed, geld terug garantie. Als enige uitgever van financiële bladen in Nederland en België geef ik u het niet gebruikte deel van uw abonnement terug als u niet tevreden mocht zijn. Zonder verder te vragen of moeilijk te doen.

Dat is een harde garantie en daar mag u mij altijd aan houden!

Beleggen in mijn tips is erg eenvoudig. Bij Binck Bank, maar ook bij andere banken kunt u mijn aanbevelingen gemakkelijk kopen en verkopen.

 

Laat uw vermogen groeien en 

START HIER

 

Mijn nieuwsbrief van de maand juni is deze week verschenen en ook hierin vindt u nog tal van andere koopwaardige tips. Zorg dat u ze niet mist.
 

Eveline Vrisekoop

Met vriendelijke groet,
100_handtekening.png
Eveline Vrisekoop

 

  

 

Share this page

 

Direct inloggen

Over Eveline Vrisekoop

Eveline Vrisekoop

Actuele beleggingsresultaten

18-07-2023
Evert: zonder Groeidividend Evert: zonder Groeidividend
$ 32.997,-
Martijn: met groeidividend Martijn: met Groeidividend
$ 237.750,- !
Bekijk het actuele praktijkvoorbeeld

Bekijk hier de video

Een uniek kijkje in de keuken van groeidividend

BELANGRIJK BERICHT VOOR ABONNEES

We hebben de voorbije maanden hard gewerkt aan een compleet nieuw platform om je als abonnee nog beter te dienen.

Via BeleggersPlaats 2.0 word je makkelijker en sneller voorzien van updates, beheer je op een vlotte manier je abonnementen en heb je straks ook de mogelijkheid tot extra interactie.

Je ontvangt van ons binnenkort een email (of je hebt die reeds ontvangen) met als onderwerp “Belangrijk: activeer je account bij BeleggersPlaats”. Open deze mail meteen na ontvangst en zorg ervoor dat je een nieuw wachtwoord aanmaakt zodat je account geactiveerd wordt.

Vanaf dan kan je inloggen op BeleggersPlaats.com (ipv. BeleggersPlaats.nl) om je favoriete nieuwsbrieven te consulteren.