Flashbericht - verkoop Wal-Mart

  

Succes gegarandeerd

met één simpele strategie

Ga ook GroeiDividend beleggen en ontvang 3 maanden GRATIS

 
3 maanden GRATIS

  

 
Kunt u het zich voorstellen? Een portfolio met aandelen van een exclusieve klasse, die u kunt kopen, houden of zelfs totaal vergeten, zonder er wakker van te liggen en om daarna met flinke koerswinsten te verkopen?

Maak kennis met de GroeiDividend-methode.

Gisteren nog stuurde ik een flashbericht uit naar mijn abonnees met een verkoopadvies over het aandeel Wal-Mart (NYSE: WMT). 

Het aandeel heeft met tussenpozen van december 2011 tot en met oktober 2016 in mijn lijst met Favorieten van de maand gestaan.

Nu was het moment om te verkopen en te cashen!

 

GroeiDividend 

 
Beleggers van het eerste uur noteren een plus van 119,1%. Beleggers uit oktober 2016 behalen evengoed nog +59,9%.

 

Nieuwe kooptip

Net zoals Wal-Mart in 2016/ 2017 vanwege omzetdalingen en angst voor Amazon werd uitgekotst door de beurs, is dat nu precies hetzelfde geval met mijn nummer 1 tip van deze maand.

Een aandeel wat in 2014 al tot mijn Favorieten van de maand behoorde en toen binnen een jaar alweer overgewaardeerd kon worden verkocht.

Nu is het aandeel wéér ondergewaardeerd en willen we deze aktie graag herhalen! 

GroeiDividend 

 
De onderneming is actief in de gezondheidszorg en dankzij de verkoopgolf van de afgelopen maanden tot de club van “Dogs of the Dow” toegetreden (een lijst van 10 aandelen uit de index met het hoogste dividendrendement).

Met de huidige k/w-verhouging van slechts 9,5 kunnen we echter wel stellen dat alle mogelijke onzekerheden ondertussen zijn ingeprijsd. Lange termijn beleggers kunnen dan ook gerust het aandeel oppakken.

Want het goede nieuws is dat de onderneming een hele degelijke en gezonde financiële basis heeft en daarmee genoeg tijd om (net als Wal-Mart!) het tij te keren. Daarnaast is het dividend uiterst veilig. Het dividend snoept maar 28% van de cashflow op en de forwarding pay-out ratio bedraagt slechts 32%, en dat voor een onderneming die al 43 jaar op rij het dividend verhoogt!

 

Ontvang ook goed nieuws

Bent u er de volgende keer ook bij wanneer ik mijn abonnees een flashbericht stuur met een verkoopadvies?

Dat kan!

Ervaar ook het succes van de GroeiDividend methode. De risico's zijn laag en de beloning is groot. Want dat de GroeiDividend-methode geen windeieren legt, bewijst deze methode al meer dan 50 jaar.

Als u nu een abonnement neemt op GroeiDividend, ontvangt u bij een abonnement van 3 maanden van ons nog eens 3 maanden gratis. Dat zijn 6 maanden voor slechts €49,90

Een korting van wel 50%. 

Ja, u leest het goed. U krijgt GroeiDividend drie maanden extra als u deze week een abonnement afsluit. 

Daarbij behoort u eveneens tot die groep abonnees, die exclusief alle informatie krijgt uit onze lijst van 255 Alsmaar Meer Dividend Betalers.
 

3 maanden GRATIS
   

En u loopt geen enkel risico!

Want ook op deze aanbieding geldt de gebruikelijke niet goed, geld terug garantie. Als enige uitgever van financiële bladen in Nederland en België geef ik u het niet gebruikte deel van uw abonnement terug als u niet tevreden mocht zijn. Zonder verder te vragen of moeilijk te doen.

Dat is een harde garantie en daar mag u mij altijd aan houden!

Beleggen in mijn tips is erg eenvoudig. Bij Binck Bank, maar ook bij andere banken kunt u mijn aanbevelingen gemakkelijk kopen en verkopen.

 

Laat uw vermogen groeien en 

START HIER

 

Eveline Vrisekoop

Met vriendelijke groet,
100_handtekening.png
Eveline Vrisekoop

 

  

 

Share this page

 

PS 1:

Onder de groene knop "KOPEN" op mijn website staan mijn kooptips op alfabetische volgorde. Daar vindt u mijn nummer 1 kooptip van hierboven op de 11e positie.

PS 2: Ik krijg veel reacties van lezers. Hieronder vindt u er een aantal:

"Even om je te laten weten dat ik je nieuwsbrief een verademing vind. Wat een geweldig systeem! Een prima uitleg in je nieuwsbrief en vervolgens je kooptips opvolgen. Ik ben er ontzettend blij mee." Piet B. - Nieuwegein

     

“In het begin las ik alleen de nieuwsbrief. Heel informatief, maar ik vind de lijst met Alsmaar Meer Dividend Betalers veel interessanter. Ik ben nog geen nieuwsbrief tegengekomen, die zo’n lange lijst met aandelen volgt. En bij elk aandeel staat een status waar je uit kunt afleiden, of je het aandeel kunt kopen of juist verkopen. Ik vind het een geweldig pluspunt zo’n lijst. Ik raadpleeg hem regelmatig.” Annemiek van H. 

     
 
 abonneer hier
  

  

Direct inloggen

Over Eveline Vrisekoop

Eveline Vrisekoop

Actuele beleggingsresultaten

18-07-2023
Evert: zonder Groeidividend Evert: zonder Groeidividend
$ 32.997,-
Martijn: met groeidividend Martijn: met Groeidividend
$ 237.750,- !
Bekijk het actuele praktijkvoorbeeld

Bekijk hier de video

Een uniek kijkje in de keuken van groeidividend

BELANGRIJK BERICHT VOOR ABONNEES

We hebben de voorbije maanden hard gewerkt aan een compleet nieuw platform om je als abonnee nog beter te dienen.

Via BeleggersPlaats 2.0 word je makkelijker en sneller voorzien van updates, beheer je op een vlotte manier je abonnementen en heb je straks ook de mogelijkheid tot extra interactie.

Je ontvangt van ons binnenkort een email (of je hebt die reeds ontvangen) met als onderwerp “Belangrijk: activeer je account bij BeleggersPlaats”. Open deze mail meteen na ontvangst en zorg ervoor dat je een nieuw wachtwoord aanmaakt zodat je account geactiveerd wordt.

Vanaf dan kan je inloggen op BeleggersPlaats.com (ipv. BeleggersPlaats.nl) om je favoriete nieuwsbrieven te consulteren.