5,13% Alsmaar Meer Dividend

Nieuwsbrief GroeiDividend

 
De #1 op gebied van winkelcentra in de VS

Vastgoed aandeel met 5,13%
Alsmaar Meer Dividend

Hèt antwoord op de nieuwe lage renteperiode

  

Beste belegger,

 
De beurs blijft fascineren. Na een slechte maand mei registreerde de Dow Jones Index haar beste junimaand in meer dan tachtig jaar.

De Dow Jones Index kreeg er 7,2% bij, de S&P500 6,9% en de Nasdaq zelfs 7,4%. Het bevestigt maar weer dat een belegger de beurs nooit volledig de rug moet toekeren.

Stel dat u het “Sell in May” ter harte had genomen, wanneer was u dan weer ingestapt?

Met als gevolg dat ontgetwijfeld het merendeel van de juni-rally door uw neus was geboord (+ het bijbehorende dividend)…

 
De tweede helft van 2019 brengt weer dalende rentevoeten

Het jaar is inmiddels over de helft en we kunnen niet zeggen dat de eerste helft van het beursjaar saai is geweest met de nodige internationale spanningen.

En hoewel ook in de rest van 2019 alles mogelijk is, kunnen we er wel vanuit gaan dat de wereldeconomie aan de vooravond staat van een “nieuwe”  periode van dalende rentevoeten.

En lage rentevoeten gooien veel roet in het eten van de rendementen op menig spaartegoed en pensioenpot.

Lage rentevoeten die (pensioen)spaarders dwingen op zoek te blijven gaan naar alternatieven op de beurs.

 
GroeiDividend biedt u veilige alternatieven

Onlangs is mijn nieuwsbrief van de maan juli verschenen met hierin een nieuwe opname uit de vastgoedsector.

Want als er één sector is die in mijn ogen dubbel profiteert van de lage rente, dan is het de onroerendgoedsector wel. Door een lage rente kan er goedkoop worden geleend. Maar beleggers profiteren ook. Vastgoed-aandelen staan bekend om hun aantrekkelijke bovengemiddelde dividendrendement.

Mijn tip: 5,13% Alsmaar Meer Dividend

 

De #1 in winkelvastgoed

De Favoriet van deze maand is een Real Estate Investment Trust, ofwel REIT, gespecialiseerd in winkelvastgoed vooral in de VS. De onderneming is dé #1 winkelvastgoed REIT in de VS en gaat alleen voor het beste, voor de high-end uit de detailhandel en hun klanten. De onderneming heeft daarom vooral belangen op A-locaties en in top-outlet centra.

Dit streven naar de hoogste kwaliteit manifesteert zich ook in de balans van de onderneming. Het is de enige “Mall” REIT, die beschikt over de felbegeerde A-credit ratings, afgegeven door instanties als Moody’s en Standard & Poors. 

 
Retail Apocalyps

Met de opkomst van het internet-shoppen is er natuurlijk nog al wat te doen met winkelcentra. In Amerika wordt ook wel gesproken van een Retail Apocalyps.

Door een aantal worstelende en bankroete retailers in de VS (waaronder Toys R Us, Macy’s en Sears) voorspelt men een volledige teloorgang van het winkelen in een winkel.

Het fysieke winkellandschap is in de loop der jaren flink veranderd. Volgens velen zijn Amazon en andere e-commerce bedrijven hiervan de oorzaak. Anderen vinden dat de huidige winkelsluitingen eerder simpelweg een marktcorrectie zijn door overaanbod.

Marktcorrectie of niet, het blijkt dat de top-locaties veel beter bestand zijn tegen e-commerce dan winkels op minder goede locaties. Mijn vastgoed REIT zit hiermee duidelijk aan de goede kant. Huurders draaien dankzij de sterke Amerikaanse economie op deze plekken juist uitstekend.

 
Locatie, locatie, locatie

Daarbij zetten ook steeds meer internetbedrijven in op winkels om hun klanten te bedienen. Hierbij draait het wel om locatie, locatie, locatie. Ook hier is mijn vastgoed REIT weer een duidelijke winnaar. Winkelcentra met een groot aanbod van internationale ketens en veel vertier blijven dan ook gewoon in trek bij het winkelend publiek.

Uit de eerste kwartaalcijfers van deze REIT bleek maar weer eens over wat voor een sterke vastgoedportefeuille de onderneming beschikt. De omzet steeg met 3,6%, terwijl de Funds From Operations (FFO) per aandeel 7,7% hoger uitkwam op $3,04 (bij REIT’s is de FFO van belang). Het bedrijf rapporteerde een operationele groei van 1,6% en de bezettingsgraad steeg met 0,5% naar 95,1%. De leasing spread groeide naar 27,3% en was de hoogste in meer dan 10 jaar. De verwachtingen voor heel 2019 werden dan ook door het management bevestigd.

Uit de cijfers blijkt dat de winkelcentra van mijn tip uitstekend presteren.

 

Dividend blijft de oplossing
voor de lage rente

Mijn naam is Eveline Vrisekoop en ben auteur van de GroeiDividend nieuwsbrief. Een nieuwsbrief die zich concentreert op aandelen van hoogwaardige bedrijven, die er een gewoonte van maken hun dividend regelmatig te verhogen. Ik noem deze aandelen de Alsmaar Meer Dividend Betalers (AMDB's).

Elke maand selecteer ik voor mijn abonnees veilige ondergewaardeerde GroeiDividend-aandelen. Abonnees vinden deze onder de groene knop "KOPEN" op mijn website. Koopwaardige aandelentips die voldoen aan strenge selectiecriteria.

Ik heb een lijst samengesteld van 255 AMDB’s. Allemaal bedrijven, die regelmatig hun dividend verhogen.

En hoewel een degelijk dividend dus belangrijk is, willen we natuurlijk ook niet te veel betalen voor een aandeel.

Daarom meet de GroeiDividend-methode dagelijks de verhouding van koers en dividendrendement en zetten dit af tegen de historie. Wij kunnen zo precies bepalen wanneer aandelen zijn ondergewaardeerd, zelfs in de huidige overgewaardeerde markt.

Wij adviseren maandelijks een selectie van eersteklas AMDB kwaliteitsaandelen die ondergewaardeerd zijn. Aandelen die u de rest van uw leven een jaarlijks groeiende stroom aan inkomsten opleveren en de kans op koerswinst beduidend vergroten.

De kooptips worden geselecteerd na een grondige analyse, die ik voor mijn aandelen regelmatig doorvoer. Het ene ondergewaardeerde aandeel is nu eenmaal koopwaardiger dan het andere.
 

Maar GroeiDividend doet meer

Als extraatje krijgt u van ons ook te horen wanneer een aandeel overgewaardeerd is en zou kunnen verkopen. U beslist dan zelf of u ze verkoopt en het vrijgekomen vermogen investeert in een op dat moment ander ondergewaardeerd AMDB aandeel.

GroeiDividend biedt u dus ook de mogelijkheid te profiteren van behaalde koerswinsten. Hierdoor geniet u dus dubbel van uw aangegroeide kapitaal.

Als bezitter van AMDB’s slaat u twee vliegen in één klap.

U verzekert uzelf van een stijgend inkomen en tegelijkertijd stijgt de waarde van uw belegd vermogen. Zo groeit uw vermogen gegarandeerd.

Sinds de start van GroeiDividend in 2011 heeft deze beleggingsmethode geen windeieren gelegd.
 

Sinds de start van de nieuwsbrief zijn mijn tips met gemiddeld 67,23% totaalrendement verkocht.

 
De aandelen die nu nog in portfolio staan, noteren gemiddeld 42,39% in de plus.

En dit alles zonder te speculeren of hoge risico’s te nemen!
 

GroeiDividend heeft daarmee
een uniek concept!

Nergens in Nederland vindt u een nieuwsbrief met zoveel informatie over de AMDB’s.

Niet alleen heb ik een lijst met 255 AMDB’s waarmee u een ruime keuze ter beschikking heeft, deze lijst is ook dynamisch. Hij wordt dagelijks geactualiseerd en bij elk aandeel geef ik aan of dat aandeel op dit moment koopwaardig is of niet. Bovendien heb ik van elk aandeel een grafiek, waarin u de koers- en dividendontwikkeling kunt aflezen.

Elke maand ontvangt u van mij de nieuwsbrief met aandelen die wij bijzonder aanbevelen.
  

Word abonnee en ontvang
3 maanden GRATIS

Ervaar ook het succes van de GroeiDividend methode. De risico's zijn laag en de beloning is groot. Want dat de GroeiDividend-methode geen windeieren legt, bewijst deze methode al meer dan 50 jaar.

Als u nu een abonnement neemt op GroeiDividend, ontvangt u bij een abonnement van 3 maanden van ons nog eens 3 maanden gratis. Dat zijn 6 maanden voor slechts €49,90

Een korting van wel 50%. 

Ja, u leest het goed. U krijgt GroeiDividend drie maanden extra als u deze week een abonnement afsluit. 

Daarbij behoort u eveneens tot die groep abonnees, die exclusief alle informatie krijgt uit onze lijst van 255 Alsmaar Meer Dividend Betalers.
 

3 maanden GRATIS
   

Maar dan moet u wel nu reageren

En u loopt geen enkel risico!

Want ook op deze aanbieding geldt de gebruikelijke niet goed, geld terug garantie. Als enige uitgever van financiële bladen in Nederland en België, geef ik u het niet gebruikte deel van uw abonnement terug als u niet tevreden mocht zijn. Zonder verder te vragen of moeilijk te doen.

Dat is een harde garantie en daar mag u mij altijd aan houden!

Beleggen in mijn tips is erg eenvoudig. Bij Binck Bank, maar ook bij andere banken kunt u mijn aanbevelingen gemakkelijk kopen en verkopen.

 

Laat uw vermogen groeien en 

START HIER

 

Eveline Vrisekoop

Met vriendelijke groet,
100_handtekening.png
Eveline Vrisekoop

 

  

 

Share this page

 

 

PS: Ik krijg veel reacties van lezers. Hieronder vindt u er een aantal:

"Even om je te laten weten dat ik je nieuwsbrief een verademing vind. Wat een geweldig systeem! Een prima uitleg in je nieuwsbrief en vervolgens je kooptips opvolgen. Ik ben er ontzettend blij mee." Anita B. - Amsterdam

  

"In eerste instantie was ik nogal sceptisch over uw nieuwsbrief, zulke lage dividendrendementen. Naarmate het abonnement vorderde, hoe enthousiaster ik over uw AMDB's werd. Inmiddels heb ik al menig dividendverhoging te pakken waardoor diverse aandelen een dividendrendement van boven de 5% noteren, nog los van de behaalde koerswinsten. Ik dank u zeer." W.G. Voogd - Weert

  

“Ik lees Groeidividend nu anderhalf jaar en zie steeds meer Alsmaar Meer Dividend Betalers op de beurs. Mij zijn de ogen opengegaan. Vroeger ging ik alleen voor koerswinsten. En die heb ik natuurlijk wel eens gehaald, maar daar stonden dan ook weer koersverliezen tegenover. Ik heb het speculeren vaarwel gezegd. Ik ben nu op een leeftijd, dat ik over enkele jaren van mijn vermogen wil gaan genieten zonder dat ik al teveel inteer. Ik zie nu bij al mijn aandelen het dividend stijgen. En ik vertrouw erop, dat dit jaar en dag door zal gaan. Zo heb ik er straks een aardig inkomen bij en dat gaat nog elk jaar omhoog ook. Eveline, je doet dit ontzetten leuk en ik hoop, dat je nog veel van die meer dividend betalers op de beurs gaat ontdekken….” Bert van K. 

     

“In het begin las ik alleen de nieuwsbrief. Heel informatief, maar ik vind de lijst met Alsmaar Meer Dividend Betalers veel interessanter. Ik ben nog geen nieuwsbrief tegengekomen, die zo’n lange lijst met aandelen volgt. En bij elk aandeel staat een status waar je uit kunt afleiden, of je het aandeel kunt kopen of juist verkopen. Ik vind het een geweldig pluspunt zo’n lijst. Ik raadpleeg hem regelmatig.” Annemiek van H. 

     
 
Abonneer HIER

Direct inloggen

Over Eveline Vrisekoop

Eveline Vrisekoop

Actuele beleggingsresultaten

18-07-2023
Evert: zonder Groeidividend Evert: zonder Groeidividend
$ 32.997,-
Martijn: met groeidividend Martijn: met Groeidividend
$ 237.750,- !
Bekijk het actuele praktijkvoorbeeld

Bekijk hier de video

Een uniek kijkje in de keuken van groeidividend

BELANGRIJK BERICHT VOOR ABONNEES

We hebben de voorbije maanden hard gewerkt aan een compleet nieuw platform om je als abonnee nog beter te dienen.

Via BeleggersPlaats 2.0 word je makkelijker en sneller voorzien van updates, beheer je op een vlotte manier je abonnementen en heb je straks ook de mogelijkheid tot extra interactie.

Je ontvangt van ons binnenkort een email (of je hebt die reeds ontvangen) met als onderwerp “Belangrijk: activeer je account bij BeleggersPlaats”. Open deze mail meteen na ontvangst en zorg ervoor dat je een nieuw wachtwoord aanmaakt zodat je account geactiveerd wordt.

Vanaf dan kan je inloggen op BeleggersPlaats.com (ipv. BeleggersPlaats.nl) om je favoriete nieuwsbrieven te consulteren.