Maak je op voor een bankenrally

  
De Fed zal de rentecurve doen verdwijnen

Een Bankenrally is
in de maak

Dat biedt nu kansen!

  

 
De rente op 10-jarige Amerikaanse staatsobligaties is dit jaar in een vrije val terecht gekomen. Van 2,7% in januari naar 1,5% nu. En dat terwijl de coupon eind juli nog op 2,1% stond.

Gevolg? De o zo gevreesde omgekeerde rentecurve, waarbij de 2- en 5-jarige obligaties een hogere yield kennen dan de 10-jarige. En hoewel dit niet per definitie een voorbode voor een recessie is, raakte de markt behoorlijk in paniek en werd vooral de financiële sector, hup in de verkoop gedaan.

Veel aandelen uit de financiële sector noteren daarom behoorlijk onder hun 52-wks high en vooral de maand augustus deed de koersen geen goed.

 

Is die afstraffing wel terecht?

Eind juli kondigde de Federal Reserve voor het eerst sinds 10 jaar weer eens een renteverlaging aan. Hoge rentetarieven zijn negatief voor aandelen omdat beleggers dan eerder kiezen voor veilige obligaties. Lagere rentetarieven maken aandelen juist weer aantrekkelijk. Toch koos iedereen massaal voor obligaties in augustus. Waarom?

Heel eenvoudig, winstneming. Ook dit jaar waren de rendementen op veel aandelen weer absurd hoog opgelopen. De S&P500 stond eind juli op +20%! Logisch dat beleggers, met alle geopolitieke en economische onzekerheden, een deel van hun winst verzilverden en er obligaties voor terug kochten.

En twee, wereldwijd staat een recordbedrag van circa $15 biljoen uit tegen een negatieve rente. Geen wonder dat iedereen zich op Amerikaanse staatsobligaties stort (die doen in ieder geval nog 1,5%).

De omgekeerde rentecurve is dus niet ontstaan omdat de Federal Reserve de afgelopen jaren de rente te enthousiast heeft verhoogd. Nee, die is ontstaan omdat jan en alleman over de hele wereld 10-jarige Amerikaanse staatsobligaties wil hebben.

 

Geen naderende recessie,
juist een instapkans

De ontstane situatie legt wel enorm veel druk op de schouders van de Amerikaanse Centrale Bank. Wall Street (en Trump) roepen hard om nog twee renteverlagingen. De economie moet gestimuleerd worden want de recessie komt er aan!

En hoewel de kans groot is dat de Fed in september inderdaad wederom (gedwongen) de rente zal verlagen, is dat in mijn ogen niet om redenen van een naderende recessie.

Ik vermoed dan ook, dat wanneer beleggers weer wat zijn bekomen van de schrik, de rentecurve zich uiteindelijk zal herstellen en er vanzelf weer geld terug vloeit richting aandelen en de financiële sector omdat de obligatiebehoefte afneemt en met de lage rentes de zucht naar rendement weer toeneemt (en die vind je zeker bij de financials).

Ondertussen betekent dat wel dat de sector juist nu aantrekkelijk gewaardeerd is, een extra hoog dividendrendement heeft, met weinig neerwaarts risico en een hoog koerspotentieel…

Sommige aandelen noteren zelfs op of onder de boekwaarde. Een bankenrally is daarom goed mogelijk.

Reden voor mij om in de nieuwsbrief van september geen lijst met “Favorieten van de maand”, maar een lijst met "Financials van de maand" op te stellen.

Een lijst van 11 ondergewaardeerde aandelen uit de financiële sector met de meest veilige A-rating op dividendgebied.

Want een degelijk groeidividend is heilig voor mijn abonnees.

En deze lijst met 11 kansen ligt ook voor u klaar.

 

Dividend blijft de oplossing
voor de lage rente

Mijn naam is Eveline Vrisekoop en ben auteur van de GroeiDividend nieuwsbrief. Een nieuwsbrief die zich concentreert op aandelen van hoogwaardige bedrijven, die er een gewoonte van maken hun dividend regelmatig te verhogen. Ik noem deze aandelen de Alsmaar Meer Dividend Betalers (AMDB's).

Elke maand selecteer ik voor mijn abonnees veilige ondergewaardeerde GroeiDividend-aandelen. Abonnees vinden deze onder de groene knop "KOPEN" op mijn website. Koopwaardige aandelentips die voldoen aan strenge selectiecriteria.

Ik heb een lijst samengesteld van 255 AMDB’s. Allemaal bedrijven, die regelmatig hun dividend verhogen.

En hoewel een degelijk dividend dus belangrijk is, willen we natuurlijk ook niet te veel betalen voor een aandeel.

Daarom meet de GroeiDividend-methode dagelijks de verhouding van koers en dividendrendement en zetten dit af tegen de historie. Wij kunnen zo precies bepalen wanneer aandelen zijn ondergewaardeerd, zelfs in de huidige overgewaardeerde markt.

Wij adviseren maandelijks een selectie van eersteklas AMDB kwaliteitsaandelen die ondergewaardeerd zijn. Aandelen die u de rest van uw leven een jaarlijks groeiende stroom aan inkomsten opleveren en de kans op koerswinst beduidend vergroten.

De kooptips worden geselecteerd na een grondige analyse, die ik voor mijn aandelen regelmatig doorvoer. Het ene ondergewaardeerde aandeel is nu eenmaal koopwaardiger dan het andere.
 

Maar GroeiDividend doet meer

Als extraatje krijgt u van ons ook te horen wanneer een aandeel overgewaardeerd is en zou kunnen verkopen. U beslist dan zelf of u ze verkoopt en het vrijgekomen vermogen investeert in een op dat moment ander ondergewaardeerd AMDB aandeel.

GroeiDividend biedt u dus ook de mogelijkheid te profiteren van behaalde koerswinsten. Hierdoor geniet u dus dubbel van uw aangegroeide kapitaal.

Als bezitter van AMDB’s slaat u twee vliegen in één klap.

U verzekert uzelf van een stijgend inkomen en tegelijkertijd stijgt de waarde van uw belegd vermogen. Zo groeit uw vermogen gegarandeerd.

Sinds de start van GroeiDividend in 2011 heeft deze beleggingsmethode geen windeieren gelegd.
 

Sinds de start van de nieuwsbrief zijn mijn tips met gemiddeld 66,84% totaalrendement verkocht.

 
De aandelen die nu nog in portfolio staan, noteren gemiddeld 41,60% in de plus.

En dit alles zonder te speculeren of grote risico’s te nemen!
 

GroeiDividend heeft daarmee
een uniek concept!

Nergens in Nederland vindt u een nieuwsbrief met zoveel informatie over de AMDB’s.

Niet alleen heb ik een lijst met 255 AMDB’s waarmee u een ruime keuze ter beschikking heeft, deze lijst is ook dynamisch. Hij wordt dagelijks geactualiseerd en bij elk aandeel geef ik aan of dat aandeel op dit moment koopwaardig is of niet. Bovendien heb ik van elk aandeel een grafiek, waarin u de koers- en dividendontwikkeling kunt aflezen.

Elke maand ontvangt u van mij de nieuwsbrief met aandelen die wij bijzonder aanbevelen.
  

Word abonnee en ontvang
3 maanden GRATIS

Ervaar ook het succes van de GroeiDividend methode. De risico's zijn laag en de beloning is groot. Want dat de GroeiDividend-methode geen windeieren legt, bewijst deze methode al meer dan 50 jaar.

Als u nu een abonnement neemt op GroeiDividend, ontvangt u bij een abonnement van 3 maanden van ons nog eens 3 maanden gratis. Dat zijn 6 maanden voor slechts €49,90

Een korting van wel 50%. 

Ja, u leest het goed. U krijgt GroeiDividend drie maanden extra als u deze week een abonnement afsluit. 

Daarbij behoort u eveneens tot die groep abonnees, die exclusief alle informatie krijgt uit onze lijst van 255 Alsmaar Meer Dividend Betalers.
 

3 maanden GRATIS
   

Maar dan moet u wel nu reageren

En u loopt geen enkel risico!

Want ook op deze aanbieding geldt de gebruikelijke niet goed, geld terug garantie. Als enige uitgever van financiële bladen in Nederland en België, geef ik u het niet gebruikte deel van uw abonnement terug als u niet tevreden mocht zijn. Zonder verder te vragen of moeilijk te doen.

Dat is een harde garantie en daar mag u mij altijd aan houden!

Beleggen in mijn tips is erg eenvoudig. Bij Binck Bank, maar ook bij andere banken kunt u mijn aanbevelingen gemakkelijk kopen en verkopen.

 

Laat uw vermogen groeien en 

 
START HIER

 

Eveline Vrisekoop

Met vriendelijke groet,
100_handtekening.png
Eveline Vrisekoop

 

  

 

Share this page

 

Direct inloggen

Over Eveline Vrisekoop

Eveline Vrisekoop

Actuele beleggingsresultaten

18-07-2023
Evert: zonder Groeidividend Evert: zonder Groeidividend
$ 32.997,-
Martijn: met groeidividend Martijn: met Groeidividend
$ 237.750,- !
Bekijk het actuele praktijkvoorbeeld

Bekijk hier de video

Een uniek kijkje in de keuken van groeidividend

BELANGRIJK BERICHT VOOR ABONNEES

We hebben de voorbije maanden hard gewerkt aan een compleet nieuw platform om je als abonnee nog beter te dienen.

Via BeleggersPlaats 2.0 word je makkelijker en sneller voorzien van updates, beheer je op een vlotte manier je abonnementen en heb je straks ook de mogelijkheid tot extra interactie.

Je ontvangt van ons binnenkort een email (of je hebt die reeds ontvangen) met als onderwerp “Belangrijk: activeer je account bij BeleggersPlaats”. Open deze mail meteen na ontvangst en zorg ervoor dat je een nieuw wachtwoord aanmaakt zodat je account geactiveerd wordt.

Vanaf dan kan je inloggen op BeleggersPlaats.com (ipv. BeleggersPlaats.nl) om je favoriete nieuwsbrieven te consulteren.