Verdubbel uw inkomen in vijf jaar

ECB maakt pensioenopbouw onmogelijk

Red uw pensioen met GroeiDividend

En laat uw inkomen op 5 jaar zelfs verdubbelen
  

 
In zijn laatste vergadering als voorzitter van de ECB heeft Mario Draghi er naast een renteverlaging toch nog even een stimuleringspakket doorheen geduwd.

Het spaarbankboekje leverde al niets meer op, maar ook pensioenfondsen komen zo onder steeds grotere druk te staan.

Het ECB-beleid maakt het voor veel mensen onmogelijk een behoorlijk pensioen op te bouwen, is de kritiek van financieel experts.

Velen van u wisten al dat GroeiDividend een goed alternatief was voor sparen. Maar wist u ook dat GroeiDividend de redding van uw pensioen kan zijn?

 

Elk jaar een hoger inkomen

Mijn naam is Eveline Vrisekoop en ben auteur van de GroeiDividend nieuwsbrief. Een nieuwsbrief die zich concentreert op aandelen van hoogwaardige bedrijven, die er een gewoonte van maken hun dividend regelmatig te verhogen. Ik noem deze aandelen de Alsmaar Meer Dividend Betalers (AMDB's).

Elke maand selecteer ik voor mijn abonnees veilige ondergewaardeerde GroeiDividend-aandelen, allemaal bedrijven die regelmatig het dividend verhogen.

Dergelijke bedrijven zorgen er niet alleen voor dat uw vermogen groeit, maar ook nog eens dat uw inkomen jaarlijks stijgt, dit in tegenstelling van menig pensioen.

Zo hebben mijn kooptips van deze maand de afgelopen vijf jaar het dividend met gemiddeld 15% verhoogd.

Een stijging van het inkomen van wel 15%. Er zijn maar weinigen die dat kunnen zeggen. Het is natuurlijk niet gezegd dat ze dit de komende jaren ook zullen doen. De een zal het juist beter doen en de ander wat minder.

Maar stel nu dat we pessimistisch zijn ingesteld en we gaan uit van een gemiddelde stijging van slechts 10% per jaar…

GroeiDividend

Dan stijgt uw inkomen uit dividend op vijf jaar altijd nog van $378,98 naar $610,35!

Houden mijn tips hun divididendstijging van 15% gemiddeld echter gewoon vol ...

GroeiDividend

dan verdubbelt uw inkomen zelfs naar $762,26 en iedereen weet:

Geen pensioenfonds zal uw inkomen op vijf jaar kunnen verdubbelen.

En wat doet dit met uw rendement op uw geïnvesteerde vermogen? In bovengenoemde voorbeelden heeft u bij een belegging van $10.990 een dividendrendement van 3,4%.

Door de dividendgroei is dit na vijf jaar in het eerste voorbeeld opgelopen naar 5,6% en in het tweede voorbeeld zelfs naar 6,9%.

Geen enkele spaarbank kan u een rente van 6,9% bieden.

Dan hebben we het nog niet eens gehad over de koersontwikkeling van de aandelen. Want wat denkt u dat een dergelijk stijging van het dividend doet met de koers?

Juist die stijgt mee omhoog!

Als GroeiDividend-abonnee slaat u zo twee vliegen in één klap.

AMDB's geven u een  stijgend inkomen en tegelijkertijd stijgt de koerswaarde van uw belegd vermogen. Zo groeit uw kapitaal gegarandeerd.

 

Zet uw horizon op GroeiDividend!

GroeiDividend is mijn maandelijkse nieuwsbrief, die helemaal is samengesteld rond het idee, dat beleggen niet moeilijk of riskant moet zijn.

Integendeel!

GroeiDividendDe nieuwsbrief en de website zijn geconcentreerd rond een aantal bedrijven, die consequent aan een aantal uitgangspunten voldoen. Want niet elk aandeel komt zomaar op mijn lijst. Hiervoor moeten ze aan strenge criteria voldoen. Welke criteria dat zijn, leest u hiernaast.

Zo beschikt de website over een lijst van kwaliteitsaandelen, met een conservatieve balans en veel cash, en heel aandeelhoudersvriendelijk met alsmaar hogere dividenden en flinke inkoopprogramma’s voor eigen aandelen.

Het idee klinkt gemakkelijk, maar dat is het niet. Want de meeste beleggers hebben niet de tijd en de middelen om de meer dan 46.000 aandelen te boordelen, die de wereld rijk is, om daarbij het beste van het beste boven water te krijgen.

Dat is mijn taak en het resultaat daarvan vindt u terug in mijn nieuwsbrief.

Daarmee doe ik de vele abonnees, die mijn nieuwsbrief inmiddels heeft, een groot plezier.
 

Warren BuffettZijn dividendaandelen het geheim van zijn succes? 

Meester belegger Warren Buffett is een groot dividend fan. Bijna 80% van zijn top 45 aandelen betalen dividend. En hou je vast – hij ontvangt elke dag maar liefst $6.700 aan dividend per minuut!!
  

  

Word abonnee en ontvang
3 maanden GRATIS

Ervaar ook het succes van de GroeiDividend methode. De risico's zijn laag en de beloning is groot. Want dat de GroeiDividend-methode geen windeieren legt, bewijst deze methode al meer dan 50 jaar.

Als u nu een abonnement neemt op GroeiDividend, ontvangt u bij een abonnement van 3 maanden van ons nog eens 3 maanden gratis. Dat zijn 6 maanden voor slechts €49,90

Een korting van wel 50%. 

Ja, u leest het goed. U krijgt GroeiDividend drie maanden extra als u deze week een abonnement afsluit. 

Daarbij behoort u eveneens tot die groep abonnees, die exclusief alle informatie krijgt uit onze lijst van 255 Alsmaar Meer Dividend Betalers.
 

3 maanden GRATIS
   

Maar dan moet u wel nu reageren

En u loopt geen enkel risico!

Want ook op deze aanbieding geldt de gebruikelijke niet goed, geld terug garantie. Als enige uitgever van financiële bladen in Nederland en België, geef ik u het niet gebruikte deel van uw abonnement terug als u niet tevreden mocht zijn. Zonder verder te vragen of moeilijk te doen.

Dat is een harde garantie en daar mag u mij altijd aan houden!

Beleggen in mijn tips is erg eenvoudig. Bij Binck Bank, maar ook bij andere banken kunt u mijn aanbevelingen gemakkelijk kopen en verkopen.

 

Laat uw vermogen groeien en 

 
START HIER

 

Eveline Vrisekoop

Met vriendelijke groet,
100_handtekening.png
Eveline Vrisekoop

 

  

 

Share this page

 

Direct inloggen

Over Eveline Vrisekoop

Eveline Vrisekoop

Actuele beleggingsresultaten

18-07-2023
Evert: zonder Groeidividend Evert: zonder Groeidividend
$ 32.997,-
Martijn: met groeidividend Martijn: met Groeidividend
$ 237.750,- !
Bekijk het actuele praktijkvoorbeeld

Bekijk hier de video

Een uniek kijkje in de keuken van groeidividend

BELANGRIJK BERICHT VOOR ABONNEES

We hebben de voorbije maanden hard gewerkt aan een compleet nieuw platform om je als abonnee nog beter te dienen.

Via BeleggersPlaats 2.0 word je makkelijker en sneller voorzien van updates, beheer je op een vlotte manier je abonnementen en heb je straks ook de mogelijkheid tot extra interactie.

Je ontvangt van ons binnenkort een email (of je hebt die reeds ontvangen) met als onderwerp “Belangrijk: activeer je account bij BeleggersPlaats”. Open deze mail meteen na ontvangst en zorg ervoor dat je een nieuw wachtwoord aanmaakt zodat je account geactiveerd wordt.

Vanaf dan kan je inloggen op BeleggersPlaats.com (ipv. BeleggersPlaats.nl) om je favoriete nieuwsbrieven te consulteren.