De nachtmerrie van elke belegger

Beurzen weer op recordhoogten

Kunt u niet beter wachten?

Of mist u dan juist de verdere stijging?

  

 
De beurzen zitten weer flink in de lift de afgelopen week. Door flinke stijgingen van technologie en energie-aandelen, zijn de drie belangrijkste indexen op Wall Street weer tot recordhoogtes gestegen.

Door hoop op een handelsovereenkomst tussen de VS en China en een verbetering van de Amerikaanse economie, schoot de risicobereidheid onder beleggers weer omhoog.

Dit jaar staan de S&P500, de Dow Jones Index en de Nasdaq resp. al 22,8%; 21,4% en 26,7% in de plus. Monsterresultaten en het heeft er alle schijn van dat 2019 met dergelijke superscores gaat afsluiten.

En dan te bedenken dat de beurzen vorig jaar nog een bijzonder zware oktobermaand hadden.

Kijk maar eens naar onderstaande grafiek.
 

S&P500 oktober 2018

 GroeiDividend

 

Er waren een hoop factoren die de sell-off in de hand werkten, waaronder een grote correctie onder de tech-aandelen, verontrustende macro-economische berichten, een verkrappend monetair beleid van de Federal Reserve en stijgende rente-tarieven.

Maar het kan verkeren, want hoe anders was de afgelopen maand.
 

S&P500 oktober 2019

 GroeiDividend

 

Wat een verschil! Zo zie je maar, beleggers hebben het afgelopen jaar weer hele goede zaken gedaan.

Alleen nu de beurzen weer zo hoog staan, dient zich bij veel potentiele beleggers weer een ander probleem aan... die van TWIJFEL.

Vragen als:

  • Zijn Amerikaanse aandelen (nu echt) niet te duur?
  • Gaat de wereldeconomie niet vertragen?
  • Ben ik niet te laat om nu nog te beginnen?
  • Is het dit keer niet echt anders?
  • Wat als er een crisis komt?
  • Kan ik niet beter wachten op een correctie?

 

Kan ik niet beter wachten?!?

Nee! Er zijn nog steeds veel beleggers die hun spaargeld het afgelopen jaar aan de zijlijn hebben laten staan. Ze stellen de aankoop van Amerikaanse aandelen uit omdat ze volgens hen veel te duur zijn, of omdat een algemene correctie op de beurs dreigt.

Maar geld zomaar een beetje laten staan, levert niets op en ondertussen heeft u al een stijging van ruim 20% in de markt gemist.

Maarja, laten we wel wezen, kopen tegen een topkoers blijft toch de nachtmerrie van elke particuliere belegger.  

Maar hoe weet u dan dat u niet teveel betaalt? 

Maak kennis met GroeiDividend. Een beleggingsmethode die zich al meer dan 50 jaar heeft bewezen onder welke marktomstandigheden en beurssentimenten ook.

Een beleggingsmethode die u wijst op de nog wel aantrekkelijk geprijsde dividendbetalers die u ook nog eens jaar op jaar een alsmaar meer dividend opleveren.

Wie zijn huiswerk doet, koopt GroeiDividend-aandelen tegen een aantrekkelijke waardering, ongeacht een potentiële overwaardering van de bredere aandelenmarkt.

Warren Buffett kreeg in 1957 van zijn vader de raad te wachten met het kopen van aandelen omdat de beurs al te fors was gestegen. Gelukkig sloeg hij het advies van zijn vader in de wind. De stand van de S&P500 was destijds 44. Nu is dat ongeveer 3050, dat is bijna 70 keer zoveel. De 60 jaar aan dividend niet eens meegerekend.

 

Het is altijd een goed moment
om te beginnen met GroeiDividend

Ondanks dat de vele indexen recordhoogten aantikken, wil dat niet zeggen dat er geen individuele koopjes zijn.

Wie wacht op een correctie, loopt veel geld mis. Inflatie tast de koopkracht van uw spaargeld aan. Hoe langer u uw geld op uw rekening laat staan, hoe minder het waard wordt. 

In Amsterdam wonen sommige mensen al sinds 1960 in een huurhuis, puur omdat ze elke keer de huizenprijzen zo duur vinden... Natuurlijk, het is en blijft beleggen en ook GroeiDividend aandelen kunnen flinke correcties laten zien. De ervaring leert echter dat ze ook weer snel herstellen.

Het is dus altijd een goed moment om te gaan beleggen volgens de GroeiDividend-methode. Ook als u nu begint, zal de beloning groot zijn. Vele malen groter dan sparen in ieder geval!

Want GroeiDividend richt zich op Alsmaar Meer Dividend Betalers (AMDB's). Dat zijn aandelen die regelmatig hun dividend verhogen en wat blijkt? Aandelen die dit regelmatig doen, doen het over een lange periode significant beter!

Ik ben tot de conclusie gekomen dat beleggen in AMDB's veel winstgevender en rustgevender is dan speculeren. Ik lig er niet meer van wakker als de beurs omhoog of omlaag gaat. Hoe luxe is dat? 

 

Een eenvoudige methode
om prachtige winsten te behalen!

Regelmatig dividend ontvangen is heerlijk en is tevens het bewijs dat het goed gaat met de onderneming. Immers, dividend liegt niet!

Maar dividend heeft nog een functie; wij meten dagelijks de verhouding van koers en dividendrendement en zetten dit af tegen de historie. Wij kunnen zo precies bepalen wanneer aandelen zijn ondergewaardeerd, zelfs in de huidige overgewaardeerde markt.

Wij adviseren maandelijks een selectie van eersteklas AMDB kwaliteitsaandelen die ondergewaardeerd zijn. Aandelen die u de rest van uw leven een jaarlijks groeiende stroom aan inkomsten opleveren.

Abonnees op GroeiDividend krijgen van mij elke maand een nieuwsbrief met de laatste ontwikkelingen. Ik selecteer daarin voor u de aandelen, die u op dat moment het beste kunt kopen. Dat zijn er meestal zo’n stuk of tien.

De kooptips worden geselecteerd na een grondige analyse, die ik voor mijn aandelen regelmatig doorvoer.

     

Maar GroeiDividend doet meer

Als extraatje krijgt u van ons ook te horen wanneer een aandeel overgewaardeerd is en zou kunnen verkopen. U beslist dan zelf of u ze verkoopt en het vrijgekomen vermogen investeert in een op dat moment ander ondergewaardeerd AMDB aandeel.

GroeiDividend biedt u dus ook de mogelijkheid te profiteren van behaalde koerswinsten. Hierdoor geniet u dus dubbel van uw aangegroeide kapitaal.

Als bezitter van AMDB’s slaat u dus twee vliegen in één klap.

U verzekert uzelf van een stijgend inkomen en tegelijkertijd stijgt de waarde van uw belegd vermogen. Zo groeit uw vermogen gegarandeerd.

 

Aarzel niet langer en ga ook
GroeiDividend beleggen

Ervaar ook het succes van de GroeiDividend methode. De risico's zijn laag en de beloning is groot. Want dat de GroeiDividend-methode geen windeieren legt, bewijst deze methode al meer dan 50 jaar.

Als u nu een abonnement neemt op GroeiDividend, ontvangt u bij een abonnement van 3 maanden van ons nog eens 3 maanden gratis. Dat zijn 6 maanden voor slechts €49,90

Een korting van wel 50%. 

Ja, u leest het goed. U krijgt GroeiDividend drie maanden extra als u deze week een abonnement afsluit. 

Daarbij behoort u eveneens tot die groep abonnees, die exclusief alle informatie krijgt uit onze lijst van 253 Alsmaar Meer Dividend Betalers.
 

3 maanden GRATIS
   

Maar dan moet u wel nu reageren

En u loopt geen enkel risico!

Want ook op deze aanbieding geldt de gebruikelijke niet goed, geld terug garantie. Als enige uitgever van financiële bladen in Nederland en België geef ik u het niet gebruikte deel van uw abonnement terug als u niet tevreden mocht zijn. Zonder verder te vragen of moeilijk te doen.

Dat is een harde garantie en daar mag u mij altijd aan houden!

Beleggen in mijn tips is erg eenvoudig. Bij Binck Bank, maar ook bij andere banken kunt u mijn aanbevelingen gemakkelijk kopen en verkopen.

 

Laat uw vermogen groeien en 

START HIER

 

Afgelopen week is mijn nieuwsbrief van de maand november verschenen met hierin weer 10 aantrekkelijke ondergewaardeerde tips. Zorg dat u ze niet mist.
 

Eveline Vrisekoop

Met vriendelijke groet,
100_handtekening.png
Eveline Vrisekoop

 

  

 

Share this page 

 

PS: Ik krijg veel reacties van lezers. Hieronder vindt u er een aantal:

"Even om je te laten weten dat ik je nieuwsbrief een verademing vind. Wat een geweldig systeem! Een prima uitleg in je nieuwsbrief en vervolgens je kooptips opvolgen. Ik ben er ontzettend blij mee." Anita B. - Amsterdam

  

"In eerste instantie was ik nogal sceptisch over uw nieuwsbrief, zulke lage dividendrendementen. Naarmate het abonnement vorderde, hoe enthousiaster ik over uw AMDB's werd. Inmiddels heb ik al menig dividendverhoging te pakken waardoor diverse aandelen een dividendrendement van boven de 5% noteren, nog los van de behaalde koerswinsten. Ik dank u zeer." W.G. Voogd - Weert

  

“Ik lees Groeidividend nu anderhalf jaar en zie steeds meer Alsmaar Meer Dividend Betalers op de beurs. Mij zijn de ogen opengegaan. Vroeger ging ik alleen voor koerswinsten. En die heb ik natuurlijk wel eens gehaald, maar daar stonden dan ook weer koersverliezen tegenover. Ik heb het speculeren vaarwel gezegd. Ik ben nu op een leeftijd, dat ik over enkele jaren van mijn vermogen wil gaan genieten zonder dat ik al teveel inteer. Ik zie nu bij al mijn aandelen het dividend stijgen. En ik vertrouw erop, dat dit jaar en dag door zal gaan. Zo heb ik er straks een aardig inkomen bij en dat gaat nog elk jaar omhoog ook. Eveline, je doet dit ontzetten leuk en ik hoop, dat je nog veel van die meer dividend betalers op de beurs gaat ontdekken….” Bert van K. 

     

“In het begin las ik alleen de nieuwsbrief. Heel informatief, maar ik vind de lijst met Alsmaar Meer Dividend Betalers veel interessanter. Ik ben nog geen nieuwsbrief tegengekomen, die zo’n lange lijst met aandelen volgt. En bij elk aandeel staat een status waar je uit kunt afleiden, of je het aandeel kunt kopen of juist verkopen. Ik vind het een geweldig pluspunt zo’n lijst. Ik raadpleeg hem regelmatig.” Annemiek van H. 

     
 
 
3 maanden GRATIS

  

Direct inloggen

Over Eveline Vrisekoop

Eveline Vrisekoop

Actuele beleggingsresultaten

18-07-2023
Evert: zonder Groeidividend Evert: zonder Groeidividend
$ 32.997,-
Martijn: met groeidividend Martijn: met Groeidividend
$ 237.750,- !
Bekijk het actuele praktijkvoorbeeld

Bekijk hier de video

Een uniek kijkje in de keuken van groeidividend

BELANGRIJK BERICHT VOOR ABONNEES

We hebben de voorbije maanden hard gewerkt aan een compleet nieuw platform om je als abonnee nog beter te dienen.

Via BeleggersPlaats 2.0 word je makkelijker en sneller voorzien van updates, beheer je op een vlotte manier je abonnementen en heb je straks ook de mogelijkheid tot extra interactie.

Je ontvangt van ons binnenkort een email (of je hebt die reeds ontvangen) met als onderwerp “Belangrijk: activeer je account bij BeleggersPlaats”. Open deze mail meteen na ontvangst en zorg ervoor dat je een nieuw wachtwoord aanmaakt zodat je account geactiveerd wordt.

Vanaf dan kan je inloggen op BeleggersPlaats.com (ipv. BeleggersPlaats.nl) om je favoriete nieuwsbrieven te consulteren.