Een imposante dividendgeschiedenis

 
GroeiDividend zoekt en vindt voor u de aandelen
met een imposante geschiedenis!

90 jaar dividend
biedt belegger 
zekerheid en vermogen

 Uiteindelijk volgt de koers altijd de trend van het dividend 
  

 
Vorige week woensdag is mijn nieuwsbrief van de maand december verschenen en hierin trakteer ik mijn abonnees weer op een degelijke ondergewaardeerde Alsmaar Meer Dividend Betaler (AMDB).

Een aandeel van een onderneming, die dankzij het brede en diepe assortiment van specialistische producten een stapje voor heeft op haar concurrenten. Hierdoor kan de onderneming al jaren stijgende omzet- en winstcijfers laten zien.

Daarbij heeft de onderneming een zeer rijke historie en een indrukwekkende dividendgeschiedenis. Het keert al sinds 1939 onverstoorbaar dividend uit.

Meer dan 90 jaar dividend betekent wel dat ze het dividend hebben kunnen doorbetalen tijdens oorlogen, economische crisissen en vanzelfsprekend ook tijdens de laatste kredietcrisis.

Desondanks bedraagt de pay-out ratio van de onderneming slechts 30%. Hierdoor wordt het dividend dus nog altijd comfortabel gedekt door de inkomsten.

En niet onbelangrijk, het dividend is de afgelopen 10 jaar met gemiddeld 12% verhoogd, waarvan het afgelopen jaar met zelfs 13,7%.

Kijk eens wat een mooi plaatje dat oplevert.
 

GroeiDividend

 
Dergelijke prestaties kunnen natuurlijk alleen worden neergezet door bedrijven met een concurrentievoordeel, kwaliteit en goed management.

Zulke bedrijven vindt u bij GroeiDividend.

 

De zekerheid van Alsmaar Meer Dividend

Mijn naam is Eveline Vrisekoop en ben auteur van de GroeiDividend nieuwsbrief. Een nieuwsbrief die zich concentreert op aandelen van hoogwaardige bedrijven, die er een gewoonte van maken hun dividend regelmatig te verhogen. Ik noem deze aandelen de Alsmaar Meer Dividend Betalers (AMDB's).

Elke maand selecteer ik voor mijn abonnees veilige ondergewaardeerde GroeiDividend-aandelen. Abonnees vinden deze onder de groene knop "KOPEN" op mijn website. Koopwaardige aandelentips, die voldoen aan strenge selectiecriteria.

Zo heb ik een lijst samengesteld van 251 AMDB’s. Allemaal bedrijven, die regelmatig hun dividend verhogen.

En hoewel een degelijk dividend dus belangrijk is, willen we natuurlijk ook niet te veel betalen voor een aandeel.

Daarom meet de GroeiDividend-methode dagelijks de verhouding van koers en dividendrendement en zetten dit af tegen de historie. Wij kunnen zo precies bepalen wanneer aandelen zijn ondergewaardeerd, zelfs in de huidige overgewaardeerde markt.

Wij adviseren maandelijks een selectie van eersteklas AMDB kwaliteitsaandelen die ondergewaardeerd zijn. Aandelen die u de rest van uw leven een jaarlijks groeiende stroom aan inkomsten opleveren en de kans op koerswinst beduidend vergroten.

De kooptips worden geselecteerd na een grondige analyse, die ik voor mijn aandelen regelmatig doorvoer. Het ene ondergewaardeerde aandeel is nu eenmaal koopwaardiger dan het andere.
 

Maar GroeiDividend doet meer

Als extraatje krijgt u van ons ook te horen wanneer een aandeel overgewaardeerd is en zou kunnen verkopen. U beslist dan zelf of u ze verkoopt en het vrijgekomen vermogen investeert in een op dat moment ander ondergewaardeerd AMDB aandeel.

GroeiDividend biedt u dus ook de mogelijkheid te profiteren van behaalde koerswinsten. Hierdoor geniet u dus dubbel van uw aangegroeide kapitaal.

Als bezitter van AMDB’s slaat u hiermee twee vliegen in één klap.

U verzekert uzelf van een stijgend inkomen en tegelijkertijd stijgt de waarde van uw belegd vermogen. Zo groeit uw vermogen gegarandeerd.

Sinds de start van GroeiDividend in 2011 heeft deze beleggingsmethode geen windeieren gelegd.
 

Sinds de start van de nieuwsbrief zijn mijn tips met gemiddeld 66,84% totaalrendement verkocht.

 
De aandelen die nu nog in portfolio staan, noteren gemiddeld 43% in de plus.

En dit alles zonder te speculeren of grote risico’s te nemen!
 

GroeiDividend heeft daarmee
een uniek concept!

Nergens in Nederland vindt u een nieuwsbrief met zoveel informatie over de AMDB’s.

Niet alleen heb ik een lijst met 251 AMDB’s waarmee u een ruime keuze ter beschikking heeft, deze lijst is ook dynamisch. Hij wordt dagelijks geactualiseerd en bij elk aandeel geef ik aan of dat aandeel op dit moment koopwaardig is of niet. Bovendien heb ik van elk aandeel een grafiek, waarin u de koers- en dividendontwikkeling kunt aflezen.

Elke maand ontvangt u van mij de nieuwsbrief met aandelen die wij bijzonder aanbevelen.
  

Word abonnee en ontvang
3 maanden GRATIS

Ervaar ook het succes van de GroeiDividend methode. De risico's zijn laag en de beloning is hoog. Want dat de GroeiDividend-methode geen windeieren legt, bewijst deze methode al meer dan 50 jaar.

Als u nu een abonnement neemt op GroeiDividend, ontvangt u bij een abonnement van 3 maanden van ons nog eens 3 maanden gratis. Dat zijn 6 maanden voor slechts €49,90

Een korting van wel 50%. 

Ja, u leest het goed. U krijgt GroeiDividend drie maanden extra als u deze week een abonnement afsluit. 

Daarbij behoort u eveneens tot die groep abonnees, die exclusief alle informatie krijgt uit onze lijst van 251 Alsmaar Meer Dividend Betalers.
 

3 maanden GRATIS
   

Maar dan moet u wel nu reageren

En u loopt geen enkel risico!

Want ook op deze aanbieding geldt de gebruikelijke niet goed, geld terug garantie. Als enige uitgever van financiële bladen in Nederland en België, geef ik u het niet gebruikte deel van uw abonnement terug als u niet tevreden mocht zijn. Zonder verder te vragen of moeilijk te doen.

Dat is een harde garantie en daar mag u mij altijd aan houden!

Beleggen in mijn tips is erg eenvoudig. Bij Binck Bank, maar ook bij andere banken kunt u mijn aanbevelingen gemakkelijk kopen en verkopen.

 

Laat uw vermogen groeien en 

 
START HIER

 

Eveline Vrisekoop

Met vriendelijke groet,
100_handtekening.png
Eveline Vrisekoop

 

  

 

Share this page

 

Direct inloggen

Over Eveline Vrisekoop

Eveline Vrisekoop

Actuele beleggingsresultaten

18-07-2023
Evert: zonder Groeidividend Evert: zonder Groeidividend
$ 32.997,-
Martijn: met groeidividend Martijn: met Groeidividend
$ 237.750,- !
Bekijk het actuele praktijkvoorbeeld

Bekijk hier de video

Een uniek kijkje in de keuken van groeidividend

BELANGRIJK BERICHT VOOR ABONNEES

We hebben de voorbije maanden hard gewerkt aan een compleet nieuw platform om je als abonnee nog beter te dienen.

Via BeleggersPlaats 2.0 word je makkelijker en sneller voorzien van updates, beheer je op een vlotte manier je abonnementen en heb je straks ook de mogelijkheid tot extra interactie.

Je ontvangt van ons binnenkort een email (of je hebt die reeds ontvangen) met als onderwerp “Belangrijk: activeer je account bij BeleggersPlaats”. Open deze mail meteen na ontvangst en zorg ervoor dat je een nieuw wachtwoord aanmaakt zodat je account geactiveerd wordt.

Vanaf dan kan je inloggen op BeleggersPlaats.com (ipv. BeleggersPlaats.nl) om je favoriete nieuwsbrieven te consulteren.