3 mnd GroeiDividend voor €9,99

Drie maanden lang GroeiDividend met 75% korting!

Gaat u het ook proberen?  

En u krijgt er ook nog tien waardevolle tips bij!

   

 
Deze week heb ik zitten nadenken.

Niet alleen over wat er op de beurzen het afgelopen jaar allemaal gebeurd is of wat de rest van 2019 nog voor ons in petto heeft, maar ook over hoe ik beleggers kan overtuigen om GroeiDividend gewoon eens uit te proberen.

De GroeiDividend portfolio is dit jaar met 21% gestegen en ondertussen staan mijn tips gemiddeld 57,5% in de plus. Dergeijke resultaten gun ik iedereen!

De nieuwsbrief en website zijn uniek in Nederland. Beleggers die ermee hebben kennisgemaakt, zijn er erg enthousiast over.

Maar u heb ik nog niet kunnen overtuigen.

Ik heb aan een paar van mijn lezers van het eerste uur gevraagd, mij hierbij te helpen. Dan kunt u ook eens van beleggers zoals uzelf, horen wat zij van GroeiDividend vinden.

Zo schreef Bert van K.:

“Ik lees GroeiDividend nu anderhalf jaar en zie steeds meer Alsmaar Meer Dividend Betalers op de beurs. Mijn zijn de ogen opengegaan. Vroeger ging ik alleen voor koerswinsten. En die heb ik natuurlijk wel eens gehaald, maar daar stonden dan ook weer koersverliezen tegenover. Ik heb het speculeren vaarwel gezegd. Ik ben op een leeftijd dat ik over enkele jaren van mijn vermogen wil gaan genieten zonder dat ik al teveel inteer. Ik zie nu bij mijn aandelen het dividend steeds verder stijgen. En ik vertrouw erop dat dit jaar en dag door zal gaan. Zo heb ik er straks een aardig inkomen bij wat elk jaar omhoog gaat. Eveline, je doet dit ontzettend leuk en ik hoop dat je nog veel van die meer dividend betalers op de beurs gaat ontdekken... ” 

    

251 Alsmaar Meer Dividend Betalers

Elke maand krijgen abonnees een nieuwsbrief met onder meer de beste aandelen van de maand uit mijn lange lijst van 251 AMDB's, die u op mijn website kunt terugvinden.

Aandelen komen niet zomaar op die lijst. Ik heb 6 criteria waaraan aandelen worden getoetst en als ze aan 5 van de 6 criteria voldoen, komen ze op mijn lijst. In het kort komt het hierop neer dat aandelen zich echt bewezen moeten hebben voor ze op de lijst komen.

Zo moeten ze een rijke dividendhistorie hebben en het dividend moet regelmatig zijn verhoogd.    

Annemiek van H. schreef over de AMDB lijst:

“In het begin las ik alleen de nieuwsbrief. Heel informatief, maar ik vind de lijst met 252 Alsmaar Meer Dividend Betalers veel interessanter. Ik ben nog geen nieuwsbrief tegengekomen, die zo’n lange lijst met aandelen volgt. En bij elk aandeel staat een status waar je uit kunt afleiden, of je het aandeel kunt kopen of juist verkopen. Ik vind het een geweldig pluspunt zo’n lijst. Ik raadpleeg hem regelmatig.”

 

Elke dividendbelegger
zou deze lijst moeten hebben

Als u van mijn kennismakingsaanbod gebruik maakt, krijgt u hem ook. Het is een ideale lijst om bij de hand te hebben, als u het beste van het beste op de beurs zoekt.

De lijst wordt doorlopend geactualiseerd.

Aandelen veranderen van status bijvoorbeeld, omdat ze hun dividend hebben verhoogd, omdat de koers te veel is gestegen of juist gedaald. Het is allemaal van invloed op de status van een aandeel.

Daarom licht ik er elke maand de beste ondergewaardeerde aandelen uit, zodat de keuze voor u als belegger gemakkelijker wordt.
 

Bekijk op uw gemak
de schatkamer van onze website


3 maanden voor maar €9,99

U kunt mijn nieuwsbrief nu drie maanden lang bijna voor niets lezen. U kunt op uw gemak de website bekijken, mijn lange lijst van Alsmaar Meer Dividend Betalers, mijn aanbevelingen uit het verleden volgen, maar ook mijn Favoriete tips voor de komende maanden. 

U krijgt de GroeiDividend-nieuwsbrief drie maanden lang voor maar €9,99! 

Dat is een korting van 75%!

Voor die paar euro kunt u zelf de conclusie trekken, of deze nieuwsbrief iets voor u is of niet.

Bent u tevreden, dan hoeft u niets te doen. Bent u niet tevreden, dan is een berichtje aan onze administratie voldoende om uw abonnement te stoppen.
 

Voor €9,99 is GroeiDividend 3 maanden voor u
en u krijgt er gratis nog tien waardevolle tips bij!

Voor nieuwe abonnees heb ik nog iets extra. Een bonusrapport met tien waardevolle aandelentips. Tien namen van bedrijven die al meer dan 120 jaar dividend uitkeren. 120 jaar dividend betekent dat ze het dividend hebben weten te handhaven gedurende alle omstandigheden in de markt: Oorlogen, recessies, Berenmarkten en financiële crisissen.

U kunt risicoloos kennismaken met de enige nieuwsbrief in Nederland, die Alsmaar Meer Dividend Betalers zo uitvoerig analyseert. Voor het eerste kwartaal betaalt u maar €9,99! Daarna betaalt u €49,90 per kwartaal.

U behoort dan gelijk tot de groep abonnees, die exclusief alle informatie krijgt uit onze lijst van 251 Alsmaar Meer Dividend Betalers

  

En u loopt geen enkel risico!

Want ook op deze aanbieding geldt de gebruikelijke niet goed, geld terug garantie. Als enige uitgever van financiële bladen in Nederland en België geef ik u het niet gebruikte deel van uw abonnement terug als u niet tevreden mocht zijn. Zonder verder te vragen of moeilijk te doen.

Dat is een harde garantie en daar mag u mij altijd aan houden!

Beleggen in mijn tips is erg eenvoudig. Bij Bink Bank maar ook bij andere banken kunt u mijn aanbevelingen gemakkelijk kopen en verkopen.
  

Aarzel dus niet en reageer vandaag nog!

 

START HIER

 

Mijn nieuwsbrief van de maand december is vorige week verschenen en ook deze bevat weer tal van eersteklas Alsmaar Meer Dividend Betalers. Zorg daarom dat u ze niet mist!

  Eveline Vrisekoop

Met vriendelijke groet,
100_handtekening.png
Eveline Vrisekoop

 

  

Share this page

 

Direct inloggen

Over Eveline Vrisekoop

Eveline Vrisekoop

Actuele beleggingsresultaten

18-07-2023
Evert: zonder Groeidividend Evert: zonder Groeidividend
$ 32.997,-
Martijn: met groeidividend Martijn: met Groeidividend
$ 237.750,- !
Bekijk het actuele praktijkvoorbeeld

Bekijk hier de video

Een uniek kijkje in de keuken van groeidividend

BELANGRIJK BERICHT VOOR ABONNEES

We hebben de voorbije maanden hard gewerkt aan een compleet nieuw platform om je als abonnee nog beter te dienen.

Via BeleggersPlaats 2.0 word je makkelijker en sneller voorzien van updates, beheer je op een vlotte manier je abonnementen en heb je straks ook de mogelijkheid tot extra interactie.

Je ontvangt van ons binnenkort een email (of je hebt die reeds ontvangen) met als onderwerp “Belangrijk: activeer je account bij BeleggersPlaats”. Open deze mail meteen na ontvangst en zorg ervoor dat je een nieuw wachtwoord aanmaakt zodat je account geactiveerd wordt.

Vanaf dan kan je inloggen op BeleggersPlaats.com (ipv. BeleggersPlaats.nl) om je favoriete nieuwsbrieven te consulteren.