10 aandelen met imposante dividendgeschiedenis

GroeiDividend zoekt aandelen 
met een imposante dividendgeschiedenis!

Ontvang Tien
Dividend Kanjers
 

Met meer dan 120 jaar dividend voor slechts €9,99
   

 
Regelmatig ontvangen we op de klantenservice de vraag waarom bedrijven als Microsoft, Apple, Starbucks of Visa niet op mijn lange lijst met Alsmaar Meer Dividend Betalers (AMDB's) staan. Dit zijn immers toch ook gerenommeerde S&P500 bedrijven die dividend uitkeren? Daarbij zijn het ondernemingen die hun sporen inmiddels al wel hebben verdiend.

Ik kan deze abonnees niet anders dan gelijk geven. De genoemde bedrijven zijn inderdaad bedrijven die hun sporen hebben verdiend. Op één punt na, en dat is het dividend.

Geen van de vier bedrijven keert al meer dan 25 jaar dividend uit. Microsoft heeft evenwel al een redelijke dividendgeschiedenis (vanaf 2003) maar Apple nog helemaal niet en keert pas weer sinds 2012 uit.

Bij GroeiDividend beoordelen we niet alleen de financiële prestaties van een aandeel, maar hechten we ook veel waarde aan de dividendgeschiedenis van de onderneming. Dividend bepaalt immers voor een groot deel het rendement op uw beleggingen (kijk hier) en zorgt voor een buffer bij stevige koersdalingen.

GroeiDividend aandelen moeten zich daarom op dividendvlak minimaal 25 jaar hebben bewezen. In mijn lijst staan zelfs bedrijven die al meer dan 120 jaar dividend uitkeren.
   

Bedrijven die meer dan 120 jaar dividend betalen!

Meer dan 120 jaar dividend uitkeren, dat is nogal wat. Het betekent dat het dividend is doorbetaald tijdens de eerste wereldoorlog, de crisis van de jaren 30 en tijdens de tweede wereldoorlog!

Maar ook tijdens de laatste kredietcrisis.

Sterke aandelen met een lucratief dividend zijn waardevol voor beleggers die mede afhankelijk zijn van een aanvullend inkomen uit hun vermogen. Het verleden heeft ten slotte bewezen dat de beste dividendaandelen blijven uitkeren, welke economische- dan wel politieke problemen er zich ook voordoen.

Ik heb daarom eens op een rijtje gezet, welke bedrijven uit mijn lijst van 251 AMDB’s al meer dan 120 jaar achtereen dividend aan hun aandeelhouders uitbetalen.
 

Dat lijstje is voor u beschikbaar

Het gaat om 10 bedrijven, die altijd oog voor hun aandeelhouders gehad hebben, in goede en in minder goede tijden.

Ik heb van die bedrijven een korte beschrijving gemaakt met wat gegevens, zodat u alvast kennis kunt maken met de aard van de bedrijven die op mijn “eeuwige lijst” voorkomen.

Een aantal van deze aandelen zijn op dit moment koopwaardig. Bij de andere raad ik u aan een geschikt koopmoment af te wachten. 

Alle details over deze ondernemingen krijgt u toegezonden als u nu een abonnement neemt op de nieuwsbrief van GroeiDividend.

En dat kan nu heel voordelig!

 

Word abonnee voor slechts €9,99

U kunt nu risicoloos kennismaken met de enige nieuwsbrief in Nederland, die Alsmaar Meer Dividend Betalers zo uitvoerig analyseert.

En wij hebben nu een hele bijzondere aktie. Voor het eerste kwartaal betaalt u slechts €9,99! Daarna betaalt u €49,90 per kwartaal.

Naast dat u mijn lijst met 10 bedrijven ontvangt die al 120 jaar dividend betalen, behoort u ook meteen tot de groep abonnees, die exclusief alle informatie krijgt uit onze lijst van 251 Alsmaar Meer Dividend Betalers

 

Bekijk op uw gemak
de schatkamer van onze website


3 maanden voor maar €9,99

 

Dat is een korting van 75%!

 
Voor die paar euro kunt u zelf de conclusie trekken, of deze nieuwsbrief iets voor u is of niet.

Bent u tevreden, dan hoeft u niets te doen. Bent u niet tevreden, dan is een berichtje aan onze administratie voldoende om uw abonnement te stoppen.

  

En u loopt geen enkel risico!

Want ook op deze aanbieding geldt de gebruikelijke niet goed, geld terug garantie. Als enige uitgever van financiële bladen in Nederland en België geef ik u het niet gebruikte deel van uw abonnement terug als u niet tevreden mocht zijn. Zonder verder te vragen of moeilijk te doen.

Dat is een harde garantie en daar mag u mij altijd aan houden!

Beleggen in mijn tips is erg eenvoudig. Bij Bink Bank maar ook bij andere banken kunt u mijn aanbevelingen gemakkelijk kopen en verkopen.
  

Aarzel dus niet en reageer vandaag nog!

 

START HIER

 

  Eveline Vrisekoop

Met vriendelijke groet,
100_handtekening.png
Eveline Vrisekoop

 

  

Share this page

 

Direct inloggen

Over Eveline Vrisekoop

Eveline Vrisekoop

Actuele beleggingsresultaten

18-07-2023
Evert: zonder Groeidividend Evert: zonder Groeidividend
$ 32.997,-
Martijn: met groeidividend Martijn: met Groeidividend
$ 237.750,- !
Bekijk het actuele praktijkvoorbeeld

Bekijk hier de video

Een uniek kijkje in de keuken van groeidividend

BELANGRIJK BERICHT VOOR ABONNEES

We hebben de voorbije maanden hard gewerkt aan een compleet nieuw platform om je als abonnee nog beter te dienen.

Via BeleggersPlaats 2.0 word je makkelijker en sneller voorzien van updates, beheer je op een vlotte manier je abonnementen en heb je straks ook de mogelijkheid tot extra interactie.

Je ontvangt van ons binnenkort een email (of je hebt die reeds ontvangen) met als onderwerp “Belangrijk: activeer je account bij BeleggersPlaats”. Open deze mail meteen na ontvangst en zorg ervoor dat je een nieuw wachtwoord aanmaakt zodat je account geactiveerd wordt.

Vanaf dan kan je inloggen op BeleggersPlaats.com (ipv. BeleggersPlaats.nl) om je favoriete nieuwsbrieven te consulteren.