Hier vindt u nog wel koopwaardige aandelen

Nobelprijswinnaar waarschuwt:

“The US stock market is trading at a very high level today”

GroeiDividend vindt voor u de aandelen die nog
wèl 
koopwaardig zijn

  

 
Op 2 januari verscheen in de New York Times een artikel van Robert J. Schiller met als titel “Gut Feelings’ are Driving the Markets”. Hierin stelt hij dat de Amerikaanse aandelenbeurzen puur op sentiment en onderbuikgevoel te ver zijn opgelopen (voor het volledige artikel klik hier).

Voor wie Robert J. Schiller niet kent, hij is een Amerikaanse econoom die in 2013, samen met twee anderen, de Nobelprijs ontving voor zijn empirische analyse van prijzen van activa en het ontstaan van zeepbellen in de economie en vooral bekend is van de CAPE-ratio (the Cyclically Adjusted Price Earnings ratio).

Nu hoeven we natuurlijk geen geleerde te zijn om te bedenken dat de Amerikaanse beurzen hard zijn opgelopen.

De Bulls-run die we de afgelopen jaren in Amerika hebben gezien, is ongekend. De S&P500 index is sinds maart 2009 met bijna 325% gestegen.

En met het geweldige beursjaar 2019 nog vers in het geheugen, voelt de index overgewaardeerd en zoals onderstaande GroeiDividend grafiek laat zien, zit deze bekende graadmeter er inderdaad dicht tegenaan.
 

GroeiDividend

 

Het is dan ook niet zo gek dat veel beleggers voorzichtig zijn. Want laten we wel wezen, kopen tegen een topkoers blijft toch de nachtmerrie van elke particuliere belegger.  

Uit angst voor een correctie laten veel beleggers daarom hun geld langs de zijlijn staan, of ze stellen de aankoop van Amerikaanse aandelen uit.

Ondertussen klimmen de Amerikaanse beurzen hoger en hoger en wordt er veel rendement gemist.

 

Angst is een slechte raadgever

Warren Buffett kreeg in 1957 van zijn vader de raad te wachten met het kopen van aandelen omdat de beurs al te fors was gestegen. Gelukkig sloeg hij het advies van zijn vader in de wind.
 

Want wanneer een index, zoals de S&P500 zo hoog staat, zullen veel aandelen inderdaad overgewaardeerd zijn, maar nooit allemaal. En dat is een belangrijk onderscheid!

 
Als belegger moet u dus niet bezig zijn met de hoogte van de beurs, want die koopt u niet. U koopt aandelen van individuele bedrijven.

En dat er nog weldegelijk aantrekkelijke aandelentips te vinden zijn in de huidige markt, bewijst de GroeiDividend nieuwsbrief van afgelopen woensdag. Hierin neem ik 10 aandelen op met een zeer aantrekkelijke waardering.

Zo kent mijn lijst met kooptips ten opzichte van de S&P500 een bovengemiddeld dividendrendement (4,1% vs 1,74%) een hogere gemiddelde dividendgroei (12,4% vs 5%) en een veel lagere koer/winst-verhouding (12,7 vs 21,3).

Daarbij zijn het stuk voor stuk ook nog eens Alsmaar Meer Dividend Betalers (AMDB’s). Bedrijven dus die er een gewoonte van maken het dividend met grote regelmaat te verhogen.

 

Een eenvoudige methode
om prachtige winsten te behalen!

Regelmatig dividend ontvangen is heerlijk en is tevens het bewijs dat het goed gaat met de onderneming. Immers, dividend liegt niet!

Maar dividend heeft nog een functie; wij meten dagelijks de verhouding van koers en dividendrendement en zetten dit af tegen de historie. Wij kunnen zo precies bepalen wanneer aandelen zijn ondergewaardeerd, zelfs in de huidige overgewaardeerde markt.

Wij adviseren maandelijks een selectie van eersteklas AMDB kwaliteitsaandelen die ondergewaardeerd zijn. Aandelen die u de rest van uw leven een jaarlijks groeiende stroom aan inkomsten opleveren.

Abonnees op GroeiDividend krijgen van mij elke maand een nieuwsbrief met de laatste ontwikkelingen. Ik selecteer daarin voor u de aandelen, die u op dat moment het beste kunt kopen. Dat zijn er meestal zo’n stuk of tien.

De kooptips worden geselecteerd na een grondige analyse, die ik voor mijn aandelen regelmatig doorvoer.
    

Maar GroeiDividend doet meer

Als extraatje krijgt u van ons ook te horen wanneer een aandeel overgewaardeerd is en zou kunnen verkopen. U beslist dan zelf of u ze verkoopt en het vrijgekomen vermogen investeert in een op dat moment ander ondergewaardeerd AMDB aandeel.

GroeiDividend biedt u dus ook de mogelijkheid te profiteren van behaalde koerswinsten. Hierdoor geniet u dus dubbel van uw aangegroeide kapitaal.

Als bezitter van AMDB’s slaat u dus twee vliegen in één klap.

U verzekert uzelf van een stijgend inkomen en tegelijkertijd stijgt de waarde van uw belegd vermogen. Zo groeit uw vermogen gegarandeerd.

 

Aarzel niet langer en ga ook
GroeiDividend beleggen

Ervaar ook het succes van de GroeiDividend methode. De risico's zijn laag en de beloning is groot. Want dat de GroeiDividend-methode geen windeieren legt, bewijst deze methode al meer dan 50 jaar.

Als u nu een abonnement neemt op GroeiDividend, ontvangt u bij een abonnement van 3 maanden van ons nog eens 3 maanden gratis. Dat zijn 6 maanden voor slechts €49,90

Een korting van wel 50%. 

Ja, u leest het goed. U krijgt GroeiDividend drie maanden extra als u deze week een abonnement afsluit. 

Daarbij behoort u eveneens tot die groep abonnees, die exclusief alle informatie krijgt uit onze lijst van 253 Alsmaar Meer Dividend Betalers.
 

3 maanden GRATIS
   

Maar dan moet u wel nu reageren

En u loopt geen enkel risico!

Want ook op deze aanbieding geldt de gebruikelijke niet goed, geld terug garantie. Als enige uitgever van financiële bladen in Nederland en België, geef ik u het niet gebruikte deel van uw abonnement terug als u niet tevreden mocht zijn. Zonder verder te vragen of moeilijk te doen.

Dat is een harde garantie en daar mag u mij altijd aan houden!

Beleggen in mijn tips is erg eenvoudig. Bij Binck Bank, maar ook bij andere banken kunt u mijn aanbevelingen gemakkelijk kopen en verkopen.

 

Laat uw vermogen groeien en 

START HIER

 

Afgelopen woensdag is mijn nieuwsbrief van de maand janauri verschenen met hierin 10 aantrekkelijke kooptips. Zorg dat u het niet mist.
 

Eveline Vrisekoop

Met vriendelijke groet,
100_handtekening.png
Eveline Vrisekoop

 

  

 

Share this page 

 

Direct inloggen

Over Eveline Vrisekoop

Eveline Vrisekoop

Actuele beleggingsresultaten

18-07-2023
Evert: zonder Groeidividend Evert: zonder Groeidividend
$ 32.997,-
Martijn: met groeidividend Martijn: met Groeidividend
$ 237.750,- !
Bekijk het actuele praktijkvoorbeeld

Bekijk hier de video

Een uniek kijkje in de keuken van groeidividend

BELANGRIJK BERICHT VOOR ABONNEES

We hebben de voorbije maanden hard gewerkt aan een compleet nieuw platform om je als abonnee nog beter te dienen.

Via BeleggersPlaats 2.0 word je makkelijker en sneller voorzien van updates, beheer je op een vlotte manier je abonnementen en heb je straks ook de mogelijkheid tot extra interactie.

Je ontvangt van ons binnenkort een email (of je hebt die reeds ontvangen) met als onderwerp “Belangrijk: activeer je account bij BeleggersPlaats”. Open deze mail meteen na ontvangst en zorg ervoor dat je een nieuw wachtwoord aanmaakt zodat je account geactiveerd wordt.

Vanaf dan kan je inloggen op BeleggersPlaats.com (ipv. BeleggersPlaats.nl) om je favoriete nieuwsbrieven te consulteren.