11 Dividend Kanjers nu nog koopwaardig

Aandelen schieten omhoog in de VS

Benut de huidige
kansen in de markt

Van mijn 13 Dividend Kanjers zijn er nog 11 koopwaardig

 

 
Ik hoef u niet te vertellen dat we dramatische beursweken achter de rug hebben.

Dat de gevolgen van de Coronacrisis, zowel economisch als voor mensen individueel, groot zijn, is wel duidelijk. Maar de snelheid waarmee de beurskoersen afgelopen week zijn gedaald, is echt ongekend.

Binnen 10 dagen werd de handel in New York vier keer stil gelegd om af te koelen. Eersteklas aandelen die tot een maand geleden nog zwaar overgewaardeerd waren, stortte in één rechte streep naar beneden naar zwaar ondergewaardeerd (Realty Income – NYSE:O). Andere aandelen lieten op één dag koersuitslagen van +23% en -5% zien (Sysco Corporation – NYSE: SYY).

En deze aandelen zijn echt niet de minste. De eerste keert maandelijks een hoger dividend uit en de tweede verhoogt het dividend al 50 jaar op rij.

Twee voorbeelden die overduidelijk illustreren dat alle logica uit de markt weg was en de wanhoop groot.

 

Een kentering

Afgelopen dinsdag begonnen de koersen in de VS echter weer als een dolle te stijgen, 15%-25% op een dag was niks. De snelheid waarmee het in eerste instantie naar beneden ging, gaat het sinds deze week, in veel gevallen, weer omhoog.

Kijk maar eens naar de twee eerder genoemde Alsmaar Meer Dividend Betalers (AMDB’s). Zo steeg Realty Income +34,6% op 3 dagen en Sysco Corporation zelfs +51,5%.

Maar ook meer bekende degelijke AMDB’s gingen op een paar dagen hard omhoog:

Avery Dennison +29,5%, Boeing +90,1%, Deere & Company +25,5%, Nike +34,2%. 

 

Het vertrouwen is herstellende

Waarom? Ten eerste omdat de Amerikaanse Centrale bank, de Federal Reserve, $700 miljard in de markten pompt en de rente praktisch tot nul heeft gebracht.

Daarbij zijn de Senaat en het Huis het eens geworden over een pakket steunmaatregelen van maar liefst $2.000 miljard.

Ook donderdag sloten de beurzen, ondanks het slechter dan verwachte cijfer over de ww-uitkeringsaanvragen, met winst. Dit nadat Fed voorzichter Jerome Powel van de Fed had laten weten dat de bank nog genoeg slagkracht had om meer maatregelen te nemen.

Dit alles gaf beleggers weer genoeg vertrouwen dat de economie weer op gang komt zodra de uitbraak onder controle is.

 

Selectief zijn is een must

Of dit de opmaat is voor herstel, valt nog te bezien. En juist daarom is het uiterst belangrijk zeer selectief te zijn met wat u koopt en tegen welke koers.

Een veilig dividend is daarbij top prioriteit. In deze onzekere (beurs)tijden, valt en staat uw toekomstig rendement met de houdbaarheid van het dividend.

Bedrijven die het dividend zullen moeten verlagen, of zelfs schrappen, is uw koersverlies van de toekomst.

Er gaat dan ook niets boven een trackrecord van dividendverhogingen van meer dan 25 jaar of zelfs 62 jaar op rij.

Bij deze bedrijven hoeft u niet bang te zijn voor een dividendverlaging. In tegendeel, dergelijke ondernemingen zullen, ondanks de Coronacrisis, het dividend opnieuw verhogen.

Een zeer geruststellende gedachte en iets wat beleggers op de lange termijn alleen maar ten goede kan komen.

 

7 Top Dividend Kings en 6 Dividend Aristocraten

Aandelen mogen zich een Dividend King noemen wanneer zij al meer dan 50 jaar op rij een hoger dividend uitkeren. Aandelen die dat al 25 jaar doen, krijgen het predikaat Dividend Aristocraat.

In mijn lange lijst van AMDB-aandelen bevinden zich momenteel 26 Dividend Kings en 41 Dividend Aristocraten.

En ondanks dat deze 67 aandelen al jaren een geweldige dividendprestatie leveren, zijn ze natuurlijk niet allemaal even koopwaardig.

De kwaliteit van het ene aandeel is nu eenmaal hoger dan het andere. En om het dividend te kunnen waarborgen is top-kwaliteit vereist.

Daarom heb ik met de uiterste zorg deze week voor mijn abonnees een lijst van 13 aantrekkelijke kooptips samengesteld van bedrijven die samen gemiddeld al 45 jaar op rij een hoger dividend uitkeren.

Gemiddeld een pay-out ratio hebben van 45% en die het dividend de afgelopen vijf jaar ook nog eens met gemiddeld 12% hebben verhoogd.

Sterke degelijke bedrijven met een gezonde balans en een fantastische dividendgeschiedenis tegen ondergewaardeerde prijzen!

Hoe solide wilt u het hebben?

 

De koersen van mijn tips gaan hard

Dat het kind met het badwater is weggegooid, is iets wat veel beleggers zich nu realiseren.

Normaal zou ik mijn lijst met Favorieten van de maand woensdag op 1 april presenteren, maar omdat de koersen nu zo hard stijgen, was ik genoodzaakt ze vorige week al rond te sturen.

Met het huidige tempo zou geen enkel van mijn tips volgende week nog koopwaardig zijn!

Gelukkig is de beurs gisteren weer wat afgekoeld. Dat geeft u ook nog een kans.

 

Mis deze unieke koopkansen niet

Mijn naam is Eveline Vrisekoop en ben auteur van de GroeiDividend nieuwsbrief. Een nieuwsbrief die zich concentreert op aandelen van hoogwaardige bedrijven, die er een gewoonte van maken hun dividend regelmatig te verhogen. Ik noem deze aandelen de Alsmaar Meer Dividend Betalers (AMDB's).

Elke maand selecteer ik voor mijn abonnees veilige ondergewaardeerde GroeiDividend-aandelen. Abonnees vinden deze onder de groene knop "KOPEN" op mijn website. Koopwaardige aandelentips die voldoen aan strenge selectiecriteria.

Ik heb een lijst samengesteld van 253 AMDB’s. Allemaal bedrijven die regelmatig hun dividend verhogen.

En hoewel een degelijk dividend dus belangrijk is, willen we natuurlijk ook niet te veel betalen voor een aandeel.

Daarom meet de GroeiDividend-methode dagelijks de verhouding van koers en dividendrendement en zetten dit af tegen de historie. Wij kunnen zo precies bepalen wanneer aandelen zijn ondergewaardeerd of evengoed nog zijn overgewaardeerd, zelfs in de huidige coronacrisis.

In mijn maandelijkse nieuwsbrief vindt u een selectie van eersteklas AMDB kwaliteitsaandelen die ondergewaardeerd zijn. Aandelen die u de rest van uw leven een jaarlijks groeiende stroom aan inkomsten opleveren en de kans op koerswinst beduidend vergroten.

De kooptips worden geselecteerd na een grondige analyse, die ik voor mijn aandelen regelmatig doorvoer. Het ene ondergewaardeerde aandeel is nu eenmaal koopwaardiger dan het andere.

 

Maar GroeiDividend doet meer

Als extraatje krijgt u van ons ook te horen wanneer een aandeel overgewaardeerd is en zou kunnen verkopen. U beslist dan zelf of u ze verkoopt en het vrijgekomen vermogen investeert in een op dat moment ander ondergewaardeerd AMDB aandeel.

GroeiDividend biedt u dus ook de mogelijkheid te profiteren van behaalde koerswinsten. Hierdoor geniet u dus dubbel van uw aangegroeide kapitaal.

Als bezitter van AMDB’s slaat u twee vliegen in één klap.

U verzekert uzelf van een stijgend inkomen en tegelijkertijd stijgt de waarde van uw belegd vermogen. Zo groeit uw vermogen gegarandeerd.

 

GroeiDividend heeft daarmee een uniek concept!

Nergens in Nederland vindt u een nieuwsbrief met zoveel informatie over de AMDB’s.

Niet alleen heb ik een lijst met 253 AMDB’s waarmee u een ruime keuze ter beschikking heeft, deze lijst is ook dynamisch. Hij wordt dagelijks geactualiseerd en bij elk aandeel geef ik aan of dat aandeel op dit moment koopwaardig is of niet. Bovendien heb ik van elk aandeel een grafiek, waarin u de koers- en dividendontwikkeling kunt aflezen.

Elke maand ontvangt u van mij de nieuwsbrief met aandelen die wij bijzonder aanbevelen.

En vandaag heb ik iets bijzonders voor u!

 

Word abonnee en ontvang 3 maanden GRATIS

Ervaar ook het succes van de GroeiDividend methode. De risico's zijn laag en de beloning is groot. Want dat de GroeiDividend-methode geen windeieren legt, bewijst deze methode al meer dan 50 jaar.

Als u nu een abonnement neemt op GroeiDividend, ontvangt u bij een abonnement van 3 maanden van ons nog eens 3 maanden gratis. Dat zijn 6 maanden voor slechts €49,90

Een korting van wel 50%. 

Ja, u leest het goed. U krijgt GroeiDividend drie maanden extra als u deze week een abonnement afsluit. 

Daarbij behoort u eveneens tot die groep abonnees, die exclusief alle informatie krijgt uit onze lijst van 253 Alsmaar Meer Dividend Betalers.

3 maanden GRATIS
   

Maar dan moet u wel nu reageren

En u loopt geen enkel risico!

Want ook op deze aanbieding geldt de gebruikelijke niet goed, geld terug garantie. Als enige uitgever van financiële bladen in Nederland en België, geef ik u het niet gebruikte deel van uw abonnement terug als u niet tevreden mocht zijn. Zonder verder te vragen of moeilijk te doen.

Dat is een harde garantie en daar mag u mij altijd aan houden!

Beleggen in mijn tips is erg eenvoudig. Bij Binck Bank, maar ook bij andere banken kunt u mijn aanbevelingen gemakkelijk kopen en verkopen.

 

Laat uw vermogen groeien en 

START HIER

 

Eveline Vrisekoop

Met vriendelijke groet,
100_handtekening.png
Eveline Vrisekoop

 

  

 

Share this page 

 

PS: U vindt mijn 13 kooptips in de bijlage van uw welkomstmail, of onder de groene knop "KOPEN" op de GroeiDividend-website. 

 

Direct inloggen

Over Eveline Vrisekoop

Eveline Vrisekoop

Actuele beleggingsresultaten

18-07-2023
Evert: zonder Groeidividend Evert: zonder Groeidividend
$ 32.997,-
Martijn: met groeidividend Martijn: met Groeidividend
$ 237.750,- !
Bekijk het actuele praktijkvoorbeeld

Bekijk hier de video

Een uniek kijkje in de keuken van groeidividend

BELANGRIJK BERICHT VOOR ABONNEES

We hebben de voorbije maanden hard gewerkt aan een compleet nieuw platform om je als abonnee nog beter te dienen.

Via BeleggersPlaats 2.0 word je makkelijker en sneller voorzien van updates, beheer je op een vlotte manier je abonnementen en heb je straks ook de mogelijkheid tot extra interactie.

Je ontvangt van ons binnenkort een email (of je hebt die reeds ontvangen) met als onderwerp “Belangrijk: activeer je account bij BeleggersPlaats”. Open deze mail meteen na ontvangst en zorg ervoor dat je een nieuw wachtwoord aanmaakt zodat je account geactiveerd wordt.

Vanaf dan kan je inloggen op BeleggersPlaats.com (ipv. BeleggersPlaats.nl) om je favoriete nieuwsbrieven te consulteren.