10 aandelen die al 120 jaar dividend betalen

GroeiDividend zoekt en vindt de aandelen
met een betrouwbaar dividend

10 x 120 jaar Dividend

  
plus een jaar lang GroeiDividend voor maar €99,50
   

 
De Coronacrisis slaat een groot gat in de financiële huishouding van veel ondernemingen. Omzetten vallen stil, terwijl het leeuwendeel van de kosten doorlopen.

En terwijl consumenten levensmiddelen hamsteren, doen bedrijven dat met liquide middelen.

Flexibele bedrijfskredieten worden aangesproken en de obligatiekaart wordt getrokken. Een recordbedrag aan investmentgrade schulden is in maart en april uitgegeven.

Maar bedrijven doen nog meer om hun kaspositie te vergroten. Aandelen-inkoopprogramma's zijn stopgezet en nog erger, dividenduitkeringen worden in veel gevallen geschrapt.

Een ramp voor beleggers!

Naast de grote koersverliezen, die in maart zijn geleden, is het opschorten van dividenden een extra klap. Velen rekenen er op, het is een aanvulling op hun inkomen.

Dat kan anders weten we bij GroeiDividend.

Wij beoordelen niet alleen de financiële prestaties van een aandeel, maar hechten juist veel waarde aan de dividendgeschiedenis van de onderneming. Dividend bepaalt immers voor een groot deel het rendement op uw beleggingen (kijk hier) en het zorgt voor een buffer bij stevige koersdalingen.

GroeiDividend aandelen moeten zich daarom op dividendvlak minimaal 25 jaar hebben bewezen. In mijn lijst staan zelfs bedrijven die al meer dan 120 jaar dividend uitkeren.

 

Bedrijven die meer dan 120 jaar
dividend betalen!

Meer dan 120 jaar dividend uitkeren, dat is nogal wat. Het betekent dat het dividend is doorbetaald tijdens de eerste wereldoorlog, de crisis van de jaren 30 en tijdens de tweede wereldoorlog!

Tijdens de laatste kredietcrisis natuurlijk ook, maar wat blijkt?

Ook nu keren deze aandelen gewoon hun dividend uit!

Sterke aandelen met een lucratief dividend zijn waardevol voor beleggers die mede afhankelijk zijn van een aanvullend inkomen uit hun vermogen. Het verleden heeft ten slotte bewezen dat de beste dividendaandelen blijven uitkeren, welke economische- dan wel politieke problemen er zich ook voordoen.

Ik heb daarom eens op een rijtje gezet, welke bedrijven uit mijn lijst van 253 AMDB’s al meer dan 120 jaar achtereen dividend aan hun aandeelhouders uitbetalen.

 

Maak kennis met de meest zekere dividendbetalers die er zijn 

U kunt nu risicoloos kennismaken met de enige nieuwsbrief in Nederland, die Alsmaar Meer Dividend Betalers zo uitvoerig analyseert.

Elke maand selecteer ik voor mijn abonnees veilige ondergewaardeerde GroeiDividend-aandelen. Abonnees vinden deze onder de groene knop "KOPEN" op mijn website. Koopwaardige aandelentips die voldoen aan strenge selectiecriteria.

En hoewel een degelijk dividend dus belangrijk is, willen we natuurlijk ook niet te veel betalen voor een aandeel.

Daarom meet de GroeiDividend-methode dagelijks de verhouding van koers en dividendrendement en zetten dit af tegen de historie. Wij kunnen zo precies bepalen wanneer aandelen zijn ondergewaardeerd of evengoed nog zijn overgewaardeerd, zelfs in de huidige coronacrisis.

In mijn maandelijkse nieuwsbrief vindt u een selectie van eersteklas AMDB aandelen die ondergewaardeerd zijn. Aandelen die u de rest van uw leven een jaarlijks groeiende stroom aan inkomsten opleveren en de kans op koerswinst beduidend vergroten.

 

Maar GroeiDividend biedt meer

Als extra service krijgt u van ons ook te horen wanneer een aandeel overgewaardeerd is en kunt verkopen. Abonnees ontvangen van ons hiervoor een apart advies. U beslist dan zelf of u het aandeel verkoopt en het vrijgekomen vermogen investeert in een ander ondergewaardeerd AMDB aandeel. 

Zo biedt de GroeiDividend-methode de mogelijkheid te profiteren van behaalde koerswinsten en te genieten van het aangegroeide kapitaal.

Als GroeiDividend-abonnee slaat u twee vliegen in één klap.

AMDB's geven u een stijgend inkomen en tegelijkertijd stijgt de koerswaarde van uw belegd vermogen. Zo groeit uw vermogen gegarandeerd.

    

1 jaar GroeiDividend voor maar €99,50

Ervaar ook het succes van de GroeiDividend methode. De risico's zijn laag en de beloning is groot. Want dat de GroeiDividend-methode geen windeieren legt, bewijst deze methode al meer dan 50 jaar.

En deze week heb ik een unieke aanbieding. Wie nu een jaarabonnement neemt op GroeiDividend betaalt geen €199,90 maar slechts €99,50.

Een korting van ruim €100,- ofwel 50%. 

U behoort dan gelijk tot de groep abonnees, die exclusief alle informatie krijgt uit onze lijst van 253 Alsmaar Meer Dividend Betalers

 

GroeiDividend

 

Maar dan moet u wel nu reageren!

En u loopt geen enkel risico. Want ook op deze aanbieding geldt de gebruikelijke niet goed, geld terug garantie. Als enige uitgever van financiële bladen in Nederland en België, geef ik u het niet gebruikte deel van uw abonnement terug als u niet tevreden mocht zijn. Zonder verder te vragen of moeilijk te doen.

Dat is een harde garantie en daar mag u mij altijd aan houden!

Beleggen in mijn tips is erg eenvoudig. Bij Binck Bank maar ook bij andere banken kunt u mijn aanbevelingen gemakkelijk kopen en verkopen.
  

 
START HIER 

 

En u ontvangt mijn lijst met 10 Dividend aandelen die al 120 jaar dividend uitkeren gratis.
 

Eveline Vrisekoop

Succes met beleggen!
100_handtekening.png
Eveline Vrisekoop

 

  

Share this page

   

Direct inloggen

Over Eveline Vrisekoop

Eveline Vrisekoop

Actuele beleggingsresultaten

18-07-2023
Evert: zonder Groeidividend Evert: zonder Groeidividend
$ 32.997,-
Martijn: met groeidividend Martijn: met Groeidividend
$ 237.750,- !
Bekijk het actuele praktijkvoorbeeld

Bekijk hier de video

Een uniek kijkje in de keuken van groeidividend

BELANGRIJK BERICHT VOOR ABONNEES

We hebben de voorbije maanden hard gewerkt aan een compleet nieuw platform om je als abonnee nog beter te dienen.

Via BeleggersPlaats 2.0 word je makkelijker en sneller voorzien van updates, beheer je op een vlotte manier je abonnementen en heb je straks ook de mogelijkheid tot extra interactie.

Je ontvangt van ons binnenkort een email (of je hebt die reeds ontvangen) met als onderwerp “Belangrijk: activeer je account bij BeleggersPlaats”. Open deze mail meteen na ontvangst en zorg ervoor dat je een nieuw wachtwoord aanmaakt zodat je account geactiveerd wordt.

Vanaf dan kan je inloggen op BeleggersPlaats.com (ipv. BeleggersPlaats.nl) om je favoriete nieuwsbrieven te consulteren.