De enige manier om uw vermogen te laten groeien

Hier valt niet tegenop te werken en te sparen

En de rijken worden alsmaar rijker

De enige manier om uw vermogen te laten groeien

 

 
In 2013 verscheen het boek “Le Capital au XXIe Siècle” van Thomas Piketty. Een Franse econoom verbonden aan de École d’ économie in Parijs, columnist voor Libération en Le Monde.

De centrale stelling in zijn boek is dat de rijken alleen maar rijker worden omdat de groei van hun eigen vermogen groter is dan het economische groeitempo.

Zonder hier nu een discussie over vermogensongelijkheid te willen opstarten, is het een feit dat je met hard werken alleen je vermogen niet gaat vergroten.

Dat was in 2013 zo, en dat is in 2020 alleen maar erger geworden.

Want kijken we enkel maar naar de S&P500, dan wordt de stelling van meneer Piketty glashard bevestigd.

Van de 500 bedrijven uit deze belangrijkste Amerikaanse index, keren er zo’n 400 dividend uit. We hebben het hier dan niet over spectaculaire dividendbetalers (het gemiddelde dividendrendement ligt op zo'n 2%) en ze verhogen ook niet allemaal elk jaar het dividend. Maar sinds eind jaren tachtig zien we de mate van dividendverhogingen wel sterk groeien.

De afgelopen 15 jaar gaat het helemaal hard en stijgt het dividend zelfs met gemiddeld 8% per jaar en dat kunnen we geenszins zeggen van het gemiddelde uurloon.

 

Dividend stijgt harder dan uurloon en inflatie

GroeiDividend

 

In bovenstaande grafiek is te zien dat het dividend van S&P500 aandelen niet alleen harder stijgt dan het gemiddelde uurloon, maar dat ze ook de inflatie ruimschoots verslaan. De afgelopen 45 jaar is de inflatie grofweg met 700% gestegen, terwijl het dividend van S&P500 aandelen met meer dan 2.000% is toegenomen.

Zo worden de rijken dus alsmaar rijker, zonder ook maar iets harder te hoeven werken.

En dan hebben we het in dit vergelijk enkel over aandelen uit de S&P500, niet per definitie de dividendgroeiers. Hoe groot moet het verschil dan zijn wanneer u enkel belegt in Alsmaar Meer Dividend Betalers?

 

Alsmaar Meer Dividend

Mijn naam is Eveline Vrisekoop en ben auteur van de GroeiDividend nieuwsbrief. Een nieuwsbrief die zich concentreert op Alsmaar Meer Dividend Betalers (AMDB's). Aandelen van Blue Chip bedrijven, die er een gewoonte van gemaakt hebben hun dividend regelmatig te verhogen.

Voor de bezitters van de aandelen is dat heel aantrekkelijk, want zij zien het rendement op hun aandelen elk jaar verder stijgen.

Sommige Alsmaar Meer Dividend Betalers verhogen hun dividend al meer dan 50 jaar! En zij hebben een reputatie hoog te houden.

Ik heb een lijst samengesteld van 262 AMDB’s. Allemaal bedrijven, die regelmatig hun dividend verhogen. U kunt die lijst terugvinden op mijn website en per aandeel geef ik aan, of u het aandeel nu kunt kopen of niet.

Dat is wel heel belangrijk nu de beurzen weer zo hoog staan.

 

GroeiDividend aandelen zijn te vergelijken
met een spaarrekening met een oplopende rente!

Iets dat we tegenwoordig bij de banken niet meer tegenkomen.

Natuurlijk is beleggen in aandelen wat minder zeker dan sparen op een spaarrekening, maar daar staat een mooie beloning tegenover. Want al begint u met een dividendrendement van 2,5%, kan dit op termijn makkelijk uitgroeien naar 8% en meer!

Dat is het mooie van GroeiDividend !

Terwijl uw spaargeld op de bank door de inflatie minder waard wordt, groeit door het oplopende dividend uw vermogen.

En wat denkt u dat dit Alsmaar Meer Dividend met de koersen zal doen. Juist die stijgen mee omhoog. 

Zo vangt u twee vliegen in één klap.

AMDB's geven u een stijgend inkomen en tegelijkertijd stijgt de koerswaarde van uw belegd vermogen. Zo groeit uw vermogen gegarandeerd!

    

1 jaar GroeiDividend voor maar €99,50

Ervaar ook het succes van de GroeiDividend methode. De risico's zijn laag en de beloning is groot. Want dat de GroeiDividend-methode geen windeieren legt, bewijst deze methode al meer dan 50 jaar.

En deze week heb ik een unieke aanbieding. Wie nu een jaarabonnement neemt op GroeiDividend betaalt geen €199,90 maar slechts €99,50.

Een korting van ruim €100,- ofwel 50%. 

U behoort dan gelijk tot de groep abonnees, die exclusief alle informatie krijgt uit onze lijst van 262 Alsmaar Meer Dividend Betalers

 

GroeiDividend

 

En u loopt geen enkel risico. Want ook op deze aanbieding geldt de gebruikelijke niet goed, geld terug garantie. Als enige uitgever van financiële bladen in Nederland en België, geef ik u het niet gebruikte deel van uw abonnement terug als u niet tevreden mocht zijn. Zonder verder te vragen of moeilijk te doen.

Dat is een harde garantie en daar mag u mij altijd aan houden!

Beleggen in mijn tips is erg eenvoudig. Bij Binck Bank maar ook bij andere banken kunt u mijn aanbevelingen gemakkelijk kopen en verkopen.
  

Wordt ook steeds rijker en

 
START HIER 

 

Eveline Vrisekoop

Met vriendelijke groet,
100_handtekening.png
Eveline Vrisekoop

 

  

Share this page

 

PS: Afgelopen woensdag is mijn nieuwsbrief van september verschenen. En ook hierin staan weer 10 ondergewaardeerde kooptips van aandelen met een GroeiDividend.

Direct inloggen

Over Eveline Vrisekoop

Eveline Vrisekoop

Actuele beleggingsresultaten

18-07-2023
Evert: zonder Groeidividend Evert: zonder Groeidividend
$ 32.997,-
Martijn: met groeidividend Martijn: met Groeidividend
$ 237.750,- !
Bekijk het actuele praktijkvoorbeeld

Bekijk hier de video

Een uniek kijkje in de keuken van groeidividend

BELANGRIJK BERICHT VOOR ABONNEES

We hebben de voorbije maanden hard gewerkt aan een compleet nieuw platform om je als abonnee nog beter te dienen.

Via BeleggersPlaats 2.0 word je makkelijker en sneller voorzien van updates, beheer je op een vlotte manier je abonnementen en heb je straks ook de mogelijkheid tot extra interactie.

Je ontvangt van ons binnenkort een email (of je hebt die reeds ontvangen) met als onderwerp “Belangrijk: activeer je account bij BeleggersPlaats”. Open deze mail meteen na ontvangst en zorg ervoor dat je een nieuw wachtwoord aanmaakt zodat je account geactiveerd wordt.

Vanaf dan kan je inloggen op BeleggersPlaats.com (ipv. BeleggersPlaats.nl) om je favoriete nieuwsbrieven te consulteren.