Stop met sparen

 
Nederlanders zijn in april en mei massaal gaan sparen

Een recordbedrag van €13,2 miljard is opgepot

En dat tegen 0% rente. Dat kan beter!

  

 
Sparen tegen 0% rente, je zou wel gek zijn! Toch is dat wat Nederlanders (en waarschijnlijk ook vele Belgen) sinds de uitbraak van het Covid-19 virus massaal zijn gaan doen.

Vorig jaar spaarden Nederlandse huishoudens gemiddeld nog €11 miljard. Volgens de Nederlandse bank zal dat dit jaar echter oplopen naar €35 miljard.

Eind mei stond er al €384 miljard op spaarrekeningen bij banken. Dat is ruim €22.000 per inwoner.

€22.000 spaargeld zonder dat hiervoor enige vergoeding wordt betaald. Ik zeg u: Dat kan beter! Een gemiddelde spaarder loopt zo nl. met gemak €880 aan rente mis.

Een rente waarvan de spaarder ook nog eens weet dat deze elke jaar zal toenemen. En een rentestijging van 10% per jaar is daarbij geen uitzondering.

Na vijf jaar lopen zo de rente-inkomsten van €880 al naar €1.417 per jaar.

Kijk, dat zet tenminste zoden aan de dijk!

Maar waar geven ze nog dergelijke rentevergoedingen zult u denken? Ik ga het u vertellen; in de Verenigde Staten.

En dan niet bij een bank, nee deze vergoedingen worden betaald door Alsmaar Meer Dividend Betalers (AMDB’s). Kwaliteitsbedrijven, die er een gewoonte van maken hun dividend regelmatig te verhogen.

Dergelijke kwaliteitsaandelen zijn te vergelijken met een spaarrekening met een oplopende rente.

Iets dat we tegenwoordig bij de banken niet meer tegenkomen.

En ja, beleggen brengt een koersrisico met zich mee, maar bij sparen weet u zeker dat uw geld vanzelf minder waard wordt.

Echter, de geschiedenis leert dat bij kwaliteitsaandelen op termijn de koers de trend van het dividend vanzelf volgt.

AMDB's geven u daarom niet allen een stijgend inkomen, maar tegelijkertijd stijgt de koerswaarde van uw belegd vermogen ook. Zo groeit uw vermogen gegarandeerd!

 

Start met een veilige 4,6% dividend en 12,6% dividendgroei per jaar

Afgelopen woensdag is mijn GroeiDividend nieuwsbrief voor de maand juli verschenen met hierin 10 kooptips. Tien kwaliteitsbedrijven met een gemiddeld dividendrendement van 4,6% en een gemiddelde dividendgroei over de afgelopen vijf jaar van 12,6%.

Samen verhogen ze gemiddeld al 34 jaar op rij het dividend. Hoe veilig wilt u het hebben?  

Dus in plaats van uw geld te laten verpieteren op een spaarrekening, kunt u ook starten met beleggen in deze veilige dividendbetalers die speciaal voor u na een grondige selectie zijn geselecteerd.

Deze week hebben we ook nog eens een aantrekkelijke aanbieding.

    

1 jaar GroeiDividend voor maar €99,50

Ervaar ook het succes van de GroeiDividend methode. De risico's zijn laag en de beloning is groot. Want dat de GroeiDividend-methode geen windeieren legt, bewijst deze methode al meer dan 50 jaar.

En deze week heb ik een unieke aanbieding. Wie nu een jaarabonnement neemt op GroeiDividend, betaalt geen €199,90 maar slechts €99,50.

Een korting van ruim €100,- ofwel 50%.  

En u loopt geen enkel risico. Want ook op deze aanbieding geldt de gebruikelijke niet goed, geld terug garantie. Als enige uitgever van financiële bladen in Nederland en België, geef ik u het niet gebruikte deel van uw abonnement terug als u niet tevreden mocht zijn. Zonder verder te vragen of moeilijk te doen.

Dat is een harde garantie en daar mag u mij altijd aan houden!

Beleggen in mijn tips is erg eenvoudig. Bij Binck Bank maar ook bij andere banken kunt u mijn aanbevelingen gemakkelijk kopen en verkopen.
  

Ontvang ook rente op uw spaargeld en

 
START HIER 

 

Eveline Vrisekoop

Met vriendelijke groet,
100_handtekening.png
Eveline Vrisekoop

 

  

Share this page

 

Direct inloggen

Over Eveline Vrisekoop

Eveline Vrisekoop

Actuele beleggingsresultaten

18-07-2023
Evert: zonder Groeidividend Evert: zonder Groeidividend
$ 32.997,-
Martijn: met groeidividend Martijn: met Groeidividend
$ 237.750,- !
Bekijk het actuele praktijkvoorbeeld

Bekijk hier de video

Een uniek kijkje in de keuken van groeidividend

BELANGRIJK BERICHT VOOR ABONNEES

We hebben de voorbije maanden hard gewerkt aan een compleet nieuw platform om je als abonnee nog beter te dienen.

Via BeleggersPlaats 2.0 word je makkelijker en sneller voorzien van updates, beheer je op een vlotte manier je abonnementen en heb je straks ook de mogelijkheid tot extra interactie.

Je ontvangt van ons binnenkort een email (of je hebt die reeds ontvangen) met als onderwerp “Belangrijk: activeer je account bij BeleggersPlaats”. Open deze mail meteen na ontvangst en zorg ervoor dat je een nieuw wachtwoord aanmaakt zodat je account geactiveerd wordt.

Vanaf dan kan je inloggen op BeleggersPlaats.com (ipv. BeleggersPlaats.nl) om je favoriete nieuwsbrieven te consulteren.