Koop deze ETF maar even niet

Amerikaanse beurzen noteren weer all-time highs

Stock Picking is belangrijker dan ooit

GroeiDividend vindt de koopjes in de markt

  

 
Nadat het Coronavirus de wereldwijde beurzen de stuipen op het lijf jaagde, stijgen de beurskoersen weer door het dak.

De allerbekendste ETF, de SPDR S&P500 ETF (NYSE: SPY), die al sinds 1992 een mandje met 500 belangrijkste Amerikaanse aandelen volgt, staat volgens de GroeiDividend-methode weer op een overgewaardeerd niveau. 

GroeiDividend 

Als trouwe lezer van mijn GroeiDividend nieuwsbrief herkent u bovenstaande grafiek vast wel.

Op basis van 25-jaar koers- en dividendgeschiedenis, rekent de computer uit wat het historisch gebruikelijke dividendrendement is van een aandeel.

Wanneer het dividendrendement hiervan dusdanig veel afwijkt en historisch hoog is (groene lijn) of historisch laag (rode lijn), spreken we van een ondergewaardeerd dan wel overgewaardeerd aandeel.

Deze waardering wordt gevisualiseerd in mijn GroeiDividend Grafiek.

En wat iedereen al wel voelde, en wat een kind ondertussen kan zien, is dat de S&P500 momenteel een historisch laag dividendrendement heeft en dus is overgewaardeerd.

Ervan uitgaande dat de index weer zal terugkeren naar het midden, is de kans dat de index gaat dalen heel erg groot!

Wie zijn winstkansen wil vergroten, koopt daarom deze ETF beter maar even niet. Helemaal niet omdat 25% van de ETF momenteel wordt bepaald door de waarde van slechts 2% van de 500 bedrijven.

Met dit in het achterhoofd, is stockpicking belangrijker dan ooit.

 

Zal ik nog maar even wachten?
Nee zeker niet!

Nee, niet wachten met beleggen. Er zijn nog steeds veel beleggers die hun spaargeld het afgelopen jaar aan de zijlijn hebben laten staan. Ze stellen de aankoop van Amerikaanse aandelen uit omdat ze volgens hen veel te duur zijn, of omdat een algemene correctie op de beurs dreigt.

Maar geld zomaar een beetje laten staan, levert niets op en ondertussen heeft u al een stijging van ruim 50% in de markt gemist.

Maar ja, laten we wel wezen, kopen tegen een topkoers blijft toch de nachtmerrie van elke particuliere belegger.  

Maar hoe weet u dan dat u niet teveel betaalt? 

Maak kennis met GroeiDividend. Een beleggingsmethode die zich al meer dan 50 jaar heeft bewezen onder welke marktomstandigheden en beurssentimenten ook.

Een beleggingsmethode die u wijst op de nog wel aantrekkelijk geprijsde dividendbetalers, die u ook nog eens jaar op jaar een alsmaar meer dividend opleveren.

Wie zijn huiswerk goed doet, koopt GroeiDividend-aandelen tegen een aantrekkelijke waardering, ongeacht een potentiële overwaardering van de bredere aandelenmarkt.

Warren Buffett kreeg in 1957 van zijn vader de raad te wachten met het kopen van aandelen, omdat de beurs al te fors was gestegen. Gelukkig sloeg hij het advies van zijn vader in de wind. De stand van de S&P500 was destijds 44. Nu is dat ongeveer 3050, dat is bijna 70 keer zoveel. De 60 jaar aan dividend niet eens meegerekend.

 

GroeiDividend vindt de koopjes
in de markt

Ondanks dat de vele indexen recordhoogten aantikken, wil dat niet zeggen dat er geen individuele koopjes zijn.

Wie wacht op een correctie, loopt veel geld mis. Inflatie tast de koopkracht van uw spaargeld aan. Hoe langer u uw geld op uw rekening laat staan, hoe minder het waard wordt. 

In Amsterdam wonen sommige mensen al sinds 1960 in een huurhuis, puur omdat ze elke keer de huizenprijzen zo duur vinden... Natuurlijk, het is en blijft beleggen en ook GroeiDividend aandelen kunnen flinke correcties laten zien. De ervaring leert echter dat ze ook weer snel herstellen.

Het is dus altijd een goed moment om te gaan beleggen volgens de GroeiDividend-methode. Ook als u nu begint, zal de beloning groot zijn. Vele malen groter dan sparen in ieder geval!

Want GroeiDividend richt zich op Alsmaar Meer Dividend Betalers (AMDB's). Dat zijn aandelen die regelmatig hun dividend verhogen en wat blijkt? Aandelen die dit regelmatig doen, doen het over een lange periode significant beter!

Ik ben tot de conclusie gekomen dat beleggen in AMDB's veel winstgevender en rustgevender is dan speculeren. Ik lig er niet meer van wakker als de beurs omhoog of omlaag gaat. Hoe luxe is dat? 

 

Een eenvoudige methode
om prachtige winsten te behalen!

Regelmatig dividend ontvangen is heerlijk en is tevens het bewijs dat het goed gaat met de onderneming. Immers, dividend liegt niet!

Maar dividend heeft nog een functie; wij meten dagelijks de verhouding van koers en dividendrendement en zetten dit af tegen de historie. Wij kunnen zo precies bepalen wanneer aandelen zijn ondergewaardeerd, zelfs in de huidige overgewaardeerde markt.

Wij adviseren maandelijks een selectie van eersteklas AMDB kwaliteitsaandelen die ondergewaardeerd zijn. Aandelen die u de rest van uw leven een jaarlijks groeiende stroom aan inkomsten opleveren.

Abonnees op GroeiDividend krijgen van mij elke maand een nieuwsbrief met de laatste ontwikkelingen. Ik selecteer daarin voor u de aandelen, die u op dat moment het beste kunt kopen. Dat zijn er meestal zo’n stuk of tien.

De kooptips worden geselecteerd na een grondige analyse, die ik voor mijn aandelen regelmatig doorvoer.

     

Maar GroeiDividend doet meer

Als extraatje krijgt u van ons ook te horen wanneer een aandeel overgewaardeerd is en zou kunnen verkopen. U beslist dan zelf of u ze verkoopt en het vrijgekomen vermogen investeert in een op dat moment ander ondergewaardeerd AMDB aandeel.

GroeiDividend biedt u dus ook de mogelijkheid te profiteren van behaalde koerswinsten. Hierdoor geniet u dus dubbel van uw aangegroeide kapitaal.

Als bezitter van AMDB’s slaat u dus twee vliegen in één klap.

U verzekert uzelf van een stijgend inkomen en tegelijkertijd stijgt de waarde van uw belegd vermogen. Zo groeit uw vermogen gegarandeerd.

 

Aarzel niet langer en ga ook
GroeiDividend beleggen

Ervaar ook het succes van de GroeiDividend methode. De risico's zijn laag en de beloning is groot. Want dat de GroeiDividend-methode geen windeieren legt, bewijst deze methode al meer dan 50 jaar.

Als u nu een abonnement neemt op GroeiDividend, ontvangt u bij een abonnement van 3 maanden van ons nog eens 3 maanden gratis. Dat zijn 6 maanden voor slechts €49,90

Een korting van wel 50%. 

Ja, u leest het goed. U krijgt GroeiDividend drie maanden extra als u deze week een abonnement afsluit. 

Daarbij behoort u eveneens tot die groep abonnees, die exclusief alle informatie krijgt uit onze lijst van 262 Alsmaar Meer Dividend Betalers.
 

3 maanden GRATIS
   

Maar dan moet u wel nu reageren

En u loopt geen enkel risico!

Want ook op deze aanbieding geldt de gebruikelijke niet goed, geld terug garantie. Als enige uitgever van financiële bladen in Nederland en België, geef ik u het niet gebruikte deel van uw abonnement terug als u niet tevreden mocht zijn. Zonder verder te vragen of moeilijk te doen.

Dat is een harde garantie en daar mag u mij altijd aan houden!

Beleggen in mijn tips is erg eenvoudig. Bij Binck Bank, maar ook bij andere banken kunt u mijn aanbevelingen gemakkelijk kopen en verkopen.

 

Laat uw vermogen groeien en 

START HIER

 

Komende woensdag verschijnt mijn nieuwsbrief van september. Ook hierin vindt u weer tal van aantrekkelijke ondergewaardeerde tips. Zorg dat u ze niet mist.
 

Eveline Vrisekoop

Met vriendelijke groet,
100_handtekening.png
Eveline Vrisekoop

 

  

 

Share this page 

 

PS: Ik krijg veel reacties van lezers. Hieronder vindt u er een aantal:

"Even om je te laten weten dat ik je nieuwsbrief een verademing vind. Wat een geweldig systeem! Een prima uitleg in je nieuwsbrief en vervolgens je kooptips opvolgen. Ik ben er ontzettend blij mee." Anita B. - Amsterdam

  

"In eerste instantie was ik nogal sceptisch over uw nieuwsbrief, zulke lage dividendrendementen. Naarmate het abonnement vorderde, hoe enthousiaster ik over uw AMDB's werd. Inmiddels heb ik al menig dividendverhoging te pakken waardoor diverse aandelen een dividendrendement van boven de 5% noteren, nog los van de behaalde koerswinsten. Ik dank u zeer." W.G. Voogd - Weert

  

“Ik lees Groeidividend nu anderhalf jaar en zie steeds meer Alsmaar Meer Dividend Betalers op de beurs. Mij zijn de ogen opengegaan. Vroeger ging ik alleen voor koerswinsten. En die heb ik natuurlijk wel eens gehaald, maar daar stonden dan ook weer koersverliezen tegenover. Ik heb het speculeren vaarwel gezegd. Ik ben nu op een leeftijd, dat ik over enkele jaren van mijn vermogen wil gaan genieten zonder dat ik al teveel inteer. Ik zie nu bij al mijn aandelen het dividend stijgen. En ik vertrouw erop, dat dit jaar en dag door zal gaan. Zo heb ik er straks een aardig inkomen bij en dat gaat nog elk jaar omhoog ook. Eveline, je doet dit ontzetten leuk en ik hoop, dat je nog veel van die meer dividend betalers op de beurs gaat ontdekken….” Bert van K. 

     

“In het begin las ik alleen de nieuwsbrief. Heel informatief, maar ik vind de lijst met Alsmaar Meer Dividend Betalers veel interessanter. Ik ben nog geen nieuwsbrief tegengekomen, die zo’n lange lijst met aandelen volgt. En bij elk aandeel staat een status waar je uit kunt afleiden, of je het aandeel kunt kopen of juist verkopen. Ik vind het een geweldig pluspunt zo’n lijst. Ik raadpleeg hem regelmatig.” Annemiek van H. 

     
 
 
3 maanden GRATIS

  

Direct inloggen

Over Eveline Vrisekoop

Eveline Vrisekoop

Actuele beleggingsresultaten

18-07-2023
Evert: zonder Groeidividend Evert: zonder Groeidividend
$ 32.997,-
Martijn: met groeidividend Martijn: met Groeidividend
$ 237.750,- !
Bekijk het actuele praktijkvoorbeeld

Bekijk hier de video

Een uniek kijkje in de keuken van groeidividend

BELANGRIJK BERICHT VOOR ABONNEES

We hebben de voorbije maanden hard gewerkt aan een compleet nieuw platform om je als abonnee nog beter te dienen.

Via BeleggersPlaats 2.0 word je makkelijker en sneller voorzien van updates, beheer je op een vlotte manier je abonnementen en heb je straks ook de mogelijkheid tot extra interactie.

Je ontvangt van ons binnenkort een email (of je hebt die reeds ontvangen) met als onderwerp “Belangrijk: activeer je account bij BeleggersPlaats”. Open deze mail meteen na ontvangst en zorg ervoor dat je een nieuw wachtwoord aanmaakt zodat je account geactiveerd wordt.

Vanaf dan kan je inloggen op BeleggersPlaats.com (ipv. BeleggersPlaats.nl) om je favoriete nieuwsbrieven te consulteren.