Marktleider nu ondergewaardeerd

 

Marktleider binnen elk segment dat het bedient

Aandeel met een totaalrendement van
15,3% per jaar

En die zich in een duidelijke groeimarkt bevindt 

  

 
In dit uitzonderlijke beleggersjaar lijken de beurzen enkel oog te hebben voor de Coronawinnaars. Dat is doodzonde en veel te kortzichtig.

Deze "winnaars" kregen afgelopen maandag niet voor niets flinke klappen nadat Pfizer bekendmaakte een zeer effectief vaccin in handen te hebben.

Beleggers werden even met hun neus op de feiten gedrukt van de betrekkelijkheid van dit succes.

Het aandeel waar ik u vandaag op wil wijzen, steeg de afgelopen 5 handelsdagen juist met 9,2%! Een tip voor de toekomst dus.

Zonder de onderneming een “Coronaverliezer” te willen noemen, is het wel enorm geraakt door de coronapandemie. Zo moest het een aantal van de productielijnen stoppen als gevolg van besmettingshaarden in haar vleesverwerkende fabrieken.

Hierdoor is de koers van het aandeel dit jaar dusdanig gedaald dat het is ondergewaardeerd. En dat betekent juist een mooie koopkans!

Want het goede nieuws is dat de Coronacrisis een keer overgaat. En dan nog, mijn tip heeft zeker de financiële middelen die nodig zijn om zelfs een lange omzet-neergang te doorstaan. De onderneming is dan ook zo groot, dat het bijna too-big-to-fail is.

Los daarvan levert het aandeel beleggers al vele jaren aantrekkelijke rendementen op. De afgelopen 10 jaar was dat gemiddeld 15,3% per jaar.

 

GroeiDividend

 

En dat gaat het de komende jaren ongetwijfeld weer doen.

De onderneming bevindt zich namelijk in een enorme groeimarkt. Want wenselijk of niet, de vleesconsumptie zal wereldwijd alleen maar verder groeien.

 

GroeiDividend

Bron: AgriPulse

De Voedsel- en Landbouworganisatie van de Verenigde Naties voorspelt een toename van 73% in de consumptie van dierlijke eiwitten in 2050 ten opzichte van het niveau van 2011. Gedurende die periode zal de vleesconsumptie per hoofd van de bevolking in Noord-Amerika en Europa stagneren; de consumptie in Azië en Afrika zal echter meer dan verdubbelen, terwijl de consumptie in Latijns-Amerika en het Caribisch gebied een sterke groei zal doormaken. 

Het kan niet anders dan dat mijn aandeel als marktleider hiervan zal profiteren. Het afgelopen kwartaal steeg de internationale omzet al met 25%. De gemiddelde omzetgroei van de afgelopen 5 jaar bedraagt een mooie 12,3%.

Maar ook op dividendgebied is het aandeel aantrekkelijk.

Werd vanaf 2000 tot en met 2012 standaard een kwartaaldividend van $0,04 uitgekeerd, zit hier sinds 2013 een jaarlijkse stijgende lijn in.

Inmiddels is het dividend opgetrokken naar $0,42 per kwartaal. Een stijging van 950% op 7 jaar tijd. Het gemiddelde van de afgelopen vijf jaar bedraagt een fijne 38%.

Ook u kunt meeliften op de aantrekkelijke rendementen die het aandeel beleggers al jaren biedt. Zeker nu de koers van het aandeel zo is ondergewaardeerd.

 

Mis de huidige koopkansen in de markt niet

Mijn naam is Eveline Vrisekoop en ben auteur van de GroeiDividend nieuwsbrief. Een nieuwsbrief die zich concentreert op aandelen van hoogwaardige bedrijven, die er een gewoonte van maken hun dividend regelmatig te verhogen. Ik noem deze aandelen de Alsmaar Meer Dividend Betalers (AMDB's).

Elke maand selecteer ik voor mijn abonnees veilige ondergewaardeerde GroeiDividend-aandelen. Abonnees vinden deze onder de groene knop "KOPEN" op mijn website. Koopwaardige aandelentips die voldoen aan strenge selectiecriteria.

Ik heb een lijst samengesteld van 262 AMDB’s. Allemaal bedrijven die regelmatig hun dividend verhogen.

En hoewel een degelijk dividend dus belangrijk is, willen we natuurlijk ook niet te veel betalen voor een aandeel.

Daarom meet de GroeiDividend-methode dagelijks de verhouding van koers en dividendrendement en zet dit af tegen de historie. Wij kunnen zo precies bepalen wanneer aandelen zijn ondergewaardeerd of evengoed nog zijn overgewaardeerd, zelfs in de huidige coronacrisis.

In mijn maandelijkse nieuwsbrief vindt u een selectie van eersteklas AMDB kwaliteitsaandelen die ondergewaardeerd zijn. Aandelen die u de rest van uw leven een jaarlijks groeiende stroom aan inkomsten opleveren en de kans op koerswinst beduidend vergroten.

De kooptips worden geselecteerd na een grondige analyse, die ik voor mijn aandelen regelmatig doorvoer. Het ene ondergewaardeerde aandeel is nu eenmaal koopwaardiger dan het andere.

 

Maar GroeiDividend doet meer

Als extraatje krijgt u van ons ook te horen wanneer een aandeel overgewaardeerd is en zou kunnen verkopen. U beslist dan zelf of u ze verkoopt en het vrijgekomen vermogen investeert in een op dat moment ander ondergewaardeerd AMDB aandeel.

GroeiDividend biedt u dus ook de mogelijkheid te profiteren van behaalde koerswinsten. Hierdoor geniet u dus dubbel van uw aangegroeide kapitaal.

Als bezitter van AMDB’s slaat u twee vliegen in één klap.

U verzekert uzelf van een stijgend inkomen en tegelijkertijd stijgt de waarde van uw belegd vermogen. Zo groeit uw vermogen gegarandeerd.

 

GroeiDividend heeft daarmee een uniek concept!

Nergens in Nederland of België vindt u een nieuwsbrief met zoveel informatie over de AMDB’s.

Niet alleen heb ik een lijst met 262 AMDB’s waarmee u een ruime keuze ter beschikking heeft, deze lijst is ook dynamisch. Hij wordt dagelijks geactualiseerd en bij elk aandeel geef ik aan of dat aandeel op dit moment koopwaardig is of niet. Bovendien heb ik van elk aandeel een grafiek, waarin u de koers- en dividendontwikkeling kunt aflezen.

Elke maand ontvangt u van mij de nieuwsbrief met aandelen die wij bijzonder aanbevelen.

En vandaag heb ik iets bijzonders voor u!

 

Word abonnee en ontvang 3 maanden GRATIS

Ervaar ook het succes van de GroeiDividend methode. De risico's zijn laag en de beloning is groot. Want dat de GroeiDividend-methode geen windeieren legt, bewijst deze methode al meer dan 50 jaar.

Als u nu een abonnement neemt op GroeiDividend, ontvangt u bij een abonnement van 3 maanden van ons nog eens 3 maanden gratis. Dat zijn 6 maanden voor slechts €49,90

Een korting van wel 50%. 

Ja, u leest het goed. U krijgt GroeiDividend drie maanden extra als u deze week een abonnement afsluit. 

Daarbij behoort u eveneens tot die groep abonnees, die exclusief alle informatie krijgt uit onze lijst van 262 Alsmaar Meer Dividend Betalers.
 

3 maanden GRATIS
   

Maar dan moet u wel nu reageren

En u loopt geen enkel risico!

Want ook op deze aanbieding geldt de gebruikelijke niet goed, geld terug garantie. Als enige uitgever van financiële bladen in Nederland en België, geef ik u het niet gebruikte deel van uw abonnement terug als u niet tevreden mocht zijn. Zonder verder te vragen of moeilijk te doen.

Dat is een harde garantie en daar mag u mij altijd aan houden!

Beleggen in mijn tips is erg eenvoudig. Bij Binck Bank, maar ook bij andere banken kunt u mijn aanbevelingen gemakkelijk kopen en verkopen.
  

Laat uw vermogen groeien en 

START HIER

 

Eveline Vrisekoop

Met vriendelijke groet,
100_handtekening.png
Eveline Vrisekoop

 

  

 

Share this page 

Direct inloggen

Over Eveline Vrisekoop

Eveline Vrisekoop

Actuele beleggingsresultaten

18-07-2023
Evert: zonder Groeidividend Evert: zonder Groeidividend
$ 32.997,-
Martijn: met groeidividend Martijn: met Groeidividend
$ 237.750,- !
Bekijk het actuele praktijkvoorbeeld

Bekijk hier de video

Een uniek kijkje in de keuken van groeidividend

BELANGRIJK BERICHT VOOR ABONNEES

We hebben de voorbije maanden hard gewerkt aan een compleet nieuw platform om je als abonnee nog beter te dienen.

Via BeleggersPlaats 2.0 word je makkelijker en sneller voorzien van updates, beheer je op een vlotte manier je abonnementen en heb je straks ook de mogelijkheid tot extra interactie.

Je ontvangt van ons binnenkort een email (of je hebt die reeds ontvangen) met als onderwerp “Belangrijk: activeer je account bij BeleggersPlaats”. Open deze mail meteen na ontvangst en zorg ervoor dat je een nieuw wachtwoord aanmaakt zodat je account geactiveerd wordt.

Vanaf dan kan je inloggen op BeleggersPlaats.com (ipv. BeleggersPlaats.nl) om je favoriete nieuwsbrieven te consulteren.