Laatste dag 1 + 1 jaar gratis abonnement

Laat uw spaargeld ook groeien!

Het ongelooflijke verhaal van Grace Groner

Start 2021 met deze 10 aantrekkelijke tips

  

 
Droomt u er ook wel eens van met de goede belegging miljonair te worden?

Hoewel dit weldegelijk mogelijk is, is miljonair worden met beleggen maar weinigen gegund. Met speculeren win je niet zo gemakkelijk een fortuin. En als je dan eens flink in de plus zit, is er wel weer een andere positie waar de winst verloren gaat.

Toch gebeurt het soms, dat iemand met een belegging in aandelen miljoenen rijker wordt.
   

Had Grace Groner geluk?

Laat ik het anders zeggen. Grace had een beetje geluk, maar zeker een gevoel voor de juiste beslissing.

Mijn naam is Eveline Vrisekoop en ik ben auteur van GroeiDividend. Tijdens één van mijn vele onderzoeken kwam ik het verhaal tegen van Grace Groner en dat wil ik u niet onthouden.

Grace is miljonair geworden met haar belegging. Zij had een vermogen van $7 miljoen toen zij in 2010 kwam te overlijden.

Zij was niet de miljonair die haar vermogen verdiende als manager van een hedge fonds of zoiets. 

Nee, Grace was gewoon een secretaresse met een normaal salaris bij een farmaceutische onderneming.

Zij leefde eenvoudig, kocht haar kleren meestal in de uitverkoop, woonde in een klein huis met maar één slaapkamer en werkte het grootste deel van haar leven gewoon voor een werkgever.
   

Het geheim van Grace zat in haar belegging

Grace belegde haar inkomen in één enkel bedrijf. Ze wist wat ze deed, maar ze kon vooraf niet vermoeden dat ze er als miljonair mee zou sterven.

In 1935 kocht ze drie aandelen voor $180. Dat heeft ze overigens nooit aan iemand verteld.

Daarna heeft ze die aandelen stevig vastgehouden en het uitgekeerde dividend telkens weer in de onderneming belegd. Toen ze op de respectabele leeftijd van 100 jaar overleed, had ze meer dan 100.000 aandelen met een waarde van $7 miljoen.

In welke onderneming heeft Grace al haar geld gestopt?

Het was het bedrijf waar ze 43 jaar voor gewerkt heeft. De naam van het bedrijf was Abbott Laboratories (NYSE: ABT).

Financiële adviseurs zouden haar niet geadviseerd hebben haar geld in één onderneming te steken, maar…

Grace ging ervoor!

Ze nam het risico. Ze kende Abbott Laboratories immers beter dan welke andere onderneming ook.

Ze wist dat “haar” onderneming alles deed om de waarde voor de aandeelhouders te maximeren, met inkoop van eigen aandelen en de uitbetaling van alsmaar meer dividend.

Abbott Laboratories heeft sinds 1924 onophoudelijk dividend uitgekeerd en dat dividend de laatste 49 jaar op rij verhoogd. De meest recente dividendverhoging bedroeg 25% (!) en was afgelopen december. 

Of Grace zich bewust geweest is van de kracht van dividend toen ze haar 3 aandelen kocht, zullen we waarschijnlijk nooit te weten komen.

Wat we wel weten is, dat…
 

Grace haar fortuin aan dividend te danken heeft!

Dit mag dan misschien een extreem voorbeeld zijn, zeker is dat dividenden verantwoordelijk zijn voor de interessantste vermogensgroeiverhalen van deze tijd.

In feite “hebben dividenden bij het investeren in aandelen gezorgd voor meer dan 50% van alle beleggingsinkomsten.” (Forbes Magazine)

Bij GroeiDividend specialiseren wij ons in Alsmaar Meer Dividend Betalers (AMDB's). Aandelen van kwaliteitsbedrijven die er een gewoonte van gemaakt hebben hun dividend regelmatig te verhogen.

Voor de bezitters van deze aandelen is dat heel aantrekkelijk, want zij zien het rendement op hun aandelen elk jaar verder stijgen.

Sommige Alsmaar Meer Dividend Betalers verhogen hun dividend al meer dan 50 jaar! En zij hebben een reputatie hoog te houden.
  

GroeiDividend aandelen zijn als een spaarrekening
met een oplopende rente!

Iets dat we tegenwoordig bij de banken niet meer tegenkomen.

Natuurlijk is beleggen in aandelen wat minder zeker dan sparen op een spaarrekening, maar daar staat een mooie beloning tegenover. Want een dividendrendement van boven de 10% in 5 jaar is niet niks. En als u deze aandelen nog langer vasthoudt, blijft de dividenduitkering groeien tot ver daarboven.

Dat is het mooie van GroeiDividend !

Terwijl uw spaargeld op de bank door de inflatie minder waard wordt, groeit door het oplopende dividend uw vermogen omdat de koersen van de onderliggende aandelen meestijgen.
 

10 aantrekkelijke tips om 2021 mee te starten

GroeiDividend is mijn maandelijkse nieuwsbrief, die helemaal is samengesteld rond het idee, dat beleggen niet moeilijk of riskant moet zijn.

Integendeel!

De nieuwsbrief en de website zijn geconcentreerd rond een aantal bedrijven, die consequent aan een aantal uitgangspunten voldoen. Want niet elk aandeel komt zomaar op mijn lijst. Hiervoor moeten ze aan strenge criteria voldoen.

Het idee klinkt gemakkelijk, maar dat is het niet. Want de meeste beleggers hebben niet de tijd en de middelen om de meer dan 43.000 aandelen te boordelen, die de wereld rijk is, om daarbij het beste van het beste boven water te krijgen.

Dat is mijn taak en het resultaat daarvan vindt u terug op onze website. Na een uitvoerige analyse stel ik voor u maandelijks een lijst samen van ondergewaardeerde AMDB's die wij op dat moment bijzonder aanbevelen. 

Deze maand zijn dat er 10! Tien aandelentips van koopwaardige kwaliteitsbedrijven, met een conservatieve balans en veel cash, en heel aandeelhoudersvriendelijk met alsmaar hogere dividenden. 

Ga ook beleggen volgens de GroeiDividend-methode en laat uw vermogen gegarandeerd dubbel zo hard groeien. 
 

In 2020 behaalden mijn tips een gemiddeld
totaalrendement van 22,6%!

 

U krijgt GroeiDividend 1 jaar lang gratis

Deze week heb ik voor de nieuwe abonnees van GroeiDividend een heel aantrekkelijke aanbieding.

Als u nu een jaarabonnement neemt, krijgt u er van mij een jaar extra GRATIS bij. Dat betekent dus, dat u voor 2 jaar slechts €199,90 betaalt.
  

300_1_jaar_gratis.jpg 
   

Ja, u leest het goed. U krijgt GroeiDividend een jaar lang gratis als u deze week een jaarabonnement neemt. Maar u moet dan wel snel reageren. Uw aanmelding moet uiterlijk donderdag 21 januari 2021 binnen zijn om dat jaar gratis erbij te kunnen krijgen. 

U behoort dan gelijk tot de groep abonnees, die exclusief alle informatie krijgt uit onze lijst van 261 Alsmaar Meer Dividend Betalers
  

Maar dan moet u wel nu reageren!

Tot donderdagavond kunt u van deze aanbieding profiteren.

En u loopt geen enkel risico!

Want ook op deze aanbieding geldt de gebruikelijke niet goed, geld terug garantie. Als enige uitgever van financiële bladen in Nederland en België, geef ik u het niet gebruikte deel van uw abonnement terug, als u niet tevreden mocht zijn. Zonder verder te vragen of moeilijk te doen.

Dat is een harde garantie en daar mag u mij altijd aan houden!

Beleggen in mijn tips is erg eenvoudig. Bij BinckBank maar ook bij andere banken kunt u mijn aanbevelingen gemakkelijk kopen en verkopen.


  Abonneer HIER   

  Eveline Vrisekoop

Succes met beleggen,
100_handtekening.png
Eveline Vrisekoop

 

  

Share this page

 

PS: Ik krijg veel reacties van lezers. Hieronder vindt u er een aantal:

"In eerste instantie was ik nogal sceptisch over uw nieuwsbrief, zulke lage dividendrendementen. Naarmate het abonnement vorderde, hoe enthousiaster ik over uw AMDB's werd. Inmiddels heb ik al menig dividendverhoging te pakken waardoor diverse aandelen een dividendrendement van boven de 5% noteren, nog los van de behaalde koerswinsten. Ik dank u zeer." W.G. Voogd - Weert

  

“Ik lees Groeidividend nu anderhalf jaar en zie steeds meer Alsmaar Meer Dividend Betalers op de beurs. Mij zijn de ogen opengegaan. Vroeger ging ik alleen voor koerswinsten. En die heb ik natuurlijk wel eens gehaald, maar daar stonden dan ook weer koersverliezen tegenover. Ik heb het speculeren vaarwel gezegd. Ik ben nu op een leeftijd, dat ik over enkele jaren van mijn vermogen wil gaan genieten zonder dat ik al teveel inteer. Ik zie nu bij al mijn aandelen het dividend stijgen. En ik vertrouw erop, dat dit jaar en dag door zal gaan. Zo heb ik er straks een aardig inkomen bij en dat gaat nog elk jaar omhoog ook. Eveline, je doet dit ontzetten leuk en ik hoop, dat je nog veel van die meer dividend betalers op de beurs gaat ontdekken….” Bert van K. 

     

“In het begin las ik alleen de nieuwsbrief. Heel informatief, maar ik vind de lijst met 261 Alsmaar Meer Dividend Betalers veel interessanter. Ik ben nog geen nieuwsbrief tegengekomen, die zo’n lange lijst met aandelen volgt. En bij elk aandeel staat een status waar je uit kunt afleiden, of je het aandeel kunt kopen of juist verkopen. Ik vind het een geweldig pluspunt zo’n lijst. Ik raadpleeg hem regelmatig.” Annemiek van H. 

     
 
 300_1_jaar_gratis.jpg
  

Direct inloggen

Over Eveline Vrisekoop

Eveline Vrisekoop

Actuele beleggingsresultaten

18-07-2023
Evert: zonder Groeidividend Evert: zonder Groeidividend
$ 32.997,-
Martijn: met groeidividend Martijn: met Groeidividend
$ 237.750,- !
Bekijk het actuele praktijkvoorbeeld

Bekijk hier de video

Een uniek kijkje in de keuken van groeidividend

BELANGRIJK BERICHT VOOR ABONNEES

We hebben de voorbije maanden hard gewerkt aan een compleet nieuw platform om je als abonnee nog beter te dienen.

Via BeleggersPlaats 2.0 word je makkelijker en sneller voorzien van updates, beheer je op een vlotte manier je abonnementen en heb je straks ook de mogelijkheid tot extra interactie.

Je ontvangt van ons binnenkort een email (of je hebt die reeds ontvangen) met als onderwerp “Belangrijk: activeer je account bij BeleggersPlaats”. Open deze mail meteen na ontvangst en zorg ervoor dat je een nieuw wachtwoord aanmaakt zodat je account geactiveerd wordt.

Vanaf dan kan je inloggen op BeleggersPlaats.com (ipv. BeleggersPlaats.nl) om je favoriete nieuwsbrieven te consulteren.