Flashbericht verkoop aandelen

  

Succes gegarandeerd

met één simpele strategie

Ga ook GroeiDividend beleggen en ontvang 1 jaar GRATIS

 
1 jaar GRATIS

  

  
Afgelopen donderdag stuurde ik een flashbericht uit naar mijn abonnees met een verkoopadvies voor het aandeel Caterpillar (NYSE: CAT) en Emerson Electric (NYSE: EMR)

Caterpillar behoorde vorig jaar nog tot mijn lijst met Favorieten kooptips en...

Nu was het moment om te verkopen!

 GroeiDividend

 

Abonnees realiseerde hiermee op 11 maanden een totaalrendement van 115%.

Ook het aandeel Emerson Elelectric was door de koersstijging van de afgelopen maanden overgewaardeerd geraakt. Dit aandeel namen we voor het eerst op in 2015. 

Met dit aandeel behaalde we een totaalrendement van 117%.

 

GroeiDividend

 

Maar ook begin deze maand, afgelopen december en november, verkochten we met groot succes nog drie aandelen.

Zo verkochten we het aandeel Parker Hannifin (NYSE: PH) met een totaalrendement van 121%.

 

GroeiDividend

 
 

 The Walt Disney Company (NYSE: DIS) met +74%

en Eaton Vance (NYSE: EV) met +181% totaalrendement

 

Ontvang ook goed nieuws

Kunt u zich het voorstellen? Een portfolio met aandelen van een exclusieve klasse, die u kunt kopen, houden of zelfs totaal vergeten, zonder er wakker van te liggen om daarna met flinke koerswinsten te verkopen?

Maak kennis met de GroeiDividend-methode.

Deze woensdag verschijnt mijn volgende GroeiDividend nieuwsbrief met hierin mijn Favoriete kooptips van de maand maart.

Allemaal ondergewaardeerde aandelen die, net als alle hierboven genoemde aandelen, het in zich hebben mooie rendementen op te leveren.

Wilt u er de volgende keer ook bij zijn wanneer ik mijn abonnees een flashbericht stuur met een verkoopadvies?

Dat kan!

En om u de tijd te geven ook mijn goednieuws flashberichten te ontvangen, heb ik daarom nu een hele aantrekkelijke aanbieding.

U ziet aan de hand van mijn voorbeeldgrafieken dat het gemiddeld toch wel twee jaar kan duren voordat een aandeel van ondergewaardeerd naar overgewaardeerd groeit.

Als u nu een jaarabonnement neemt op GroeiDividend, krijgt u er van mij een jaar extra GRATIS bij. Dat betekent dus, dat u voor 2 jaar maar €199,90 betaalt.

 

1 jaar GRATIS

 

Ja, u leest het goed. U krijgt GroeiDividend een jaar lang gratis als u nu een jaarabonnement neemt. Maar u moet dan wel snel reageren. 

U behoort dan gelijk tot de groep abonnees, die exclusief alle informatie krijgt uit onze lijst van 262 Alsmaar Meer Dividend Betalers. 

 

En u loopt geen enkel risico!

Want ook op deze aanbieding geldt de gebruikelijke niet goed, geld terug garantie. Als enige uitgever van financiële bladen in Nederland en België, geef ik u het niet gebruikte deel van uw abonnement terug als u niet tevreden mocht zijn. Zonder verder te vragen of moeilijk te doen.

Dat is een harde garantie en daar mag u mij altijd aan houden!

Beleggen in mijn tips is erg eenvoudig. Bij praktisch alle banken of brokers kunt u mijn aanbevelingen gemakkelijk kopen en verkopen.
  

Reageer vandaag nog en 

 
START HIER

 

 

  Eveline Vrisekoop

Met vriendelijke groet,
100_handtekening.png
Eveline Vrisekoop

 

  

Share this page

  

PS: Ik krijg veel reacties van lezers. Hieronder vindt u er een aantal:

"Even om je te laten weten dat ik je nieuwsbrief een verademing vind. Wat een geweldig systeem! Een prima uitleg in je nieuwsbrief en vervolgens je kooptips opvolgen. Ik ben er ontzettend blij mee." Piet B. - Nieuwegein

     

“In het begin las ik alleen de nieuwsbrief. Heel informatief, maar ik vind de lijst met Alsmaar Meer Dividend Betalers veel interessanter. Ik ben nog geen nieuwsbrief tegengekomen, die zo’n lange lijst met aandelen volgt. En bij elk aandeel staat een status waar je uit kunt afleiden, of je het aandeel kunt kopen of juist verkopen. Ik vind het een geweldig pluspunt zo’n lijst. Ik raadpleeg hem regelmatig.” Annemiek van H. 

     
 
 abonneer hier
   

Direct inloggen

Over Eveline Vrisekoop

Eveline Vrisekoop

Actuele beleggingsresultaten

18-07-2023
Evert: zonder Groeidividend Evert: zonder Groeidividend
$ 32.997,-
Martijn: met groeidividend Martijn: met Groeidividend
$ 237.750,- !
Bekijk het actuele praktijkvoorbeeld

Bekijk hier de video

Een uniek kijkje in de keuken van groeidividend

BELANGRIJK BERICHT VOOR ABONNEES

We hebben de voorbije maanden hard gewerkt aan een compleet nieuw platform om je als abonnee nog beter te dienen.

Via BeleggersPlaats 2.0 word je makkelijker en sneller voorzien van updates, beheer je op een vlotte manier je abonnementen en heb je straks ook de mogelijkheid tot extra interactie.

Je ontvangt van ons binnenkort een email (of je hebt die reeds ontvangen) met als onderwerp “Belangrijk: activeer je account bij BeleggersPlaats”. Open deze mail meteen na ontvangst en zorg ervoor dat je een nieuw wachtwoord aanmaakt zodat je account geactiveerd wordt.

Vanaf dan kan je inloggen op BeleggersPlaats.com (ipv. BeleggersPlaats.nl) om je favoriete nieuwsbrieven te consulteren.