De grootste angst van elke belegger

  

Beste belegger,

  
Nu de Dow Jones weer een all-time high heeft bereikt en de S&P500 hier op een haar na vanaf zit, wordt het beleggers niet makkelijk gemaakt.

Sinds de Coronacrash van een jaar geleden zijn de beurskoersen onwaarschijnlijk hard opgelopen. De S&P500 staat inmiddels 74,3% hoger en is ondertussen zwaar overgewaardeerd. 

 GroeiDividend

 

Het is dan ook niet zo gek dat veel beleggers voorzichtig zijn. 

Want laten we wel wezen, kopen tegen een topkoers is de grootste nachtmerrie van elke particuliere belegger.  

Uit angst voor een correctie laten veel beleggers daarom hun geld langs de zijlijn staan, of ze stellen de aankoop van Amerikaanse aandelen uit.

Ondertussen klimmen de Amerikaanse beurzen hoger en hoger en wordt er veel rendement gemist.

Wat te doen?

Warren Buffett kreeg in 1957 van zijn vader de raad te wachten met het kopen van aandelen omdat de beurs al te fors was gestegen. Gelukkig sloeg hij het advies van zijn vader in de wind.
 

Want wanneer een index, zoals de S&P500 of de Dow Jones, huizenhoog staat, zullen veel aandelen inderdaad overgewaardeerd zijn ... maar nooit allemaal. En dat is een belangrijk onderscheid!

 
Als belegger moet u dus niet bezig zijn met de hoogte van de beurs, want die koopt u niet. U koopt aandelen van individuele bedrijven.

En dat er nog weldegelijk aantrekkelijke aandelentips te vinden zijn in de huidige markt, bewijst de GroeiDividend nieuwsbrief van de maand maart. Hierin neem ik 10 aandelen op met een zeer aantrekkelijke waardering.

Deze tips zijn boven komen drijven dankzij een uniek algoritme met een focus op waarde en kwaliteit, bedacht door een slimme dame in de jaren zestig van de vorige eeuw.

Een systeem dat beleggers al meer dan 55 jaar hele aantrekkelijke rendementen oplevert.

En dat geeft een veilig gevoel in deze onzekere tijd.

Klik hier voor meer informatie >>>


Direct inloggen

Over Eveline Vrisekoop

Eveline Vrisekoop

Actuele beleggingsresultaten

18-07-2023
Evert: zonder Groeidividend Evert: zonder Groeidividend
$ 32.997,-
Martijn: met groeidividend Martijn: met Groeidividend
$ 237.750,- !
Bekijk het actuele praktijkvoorbeeld

Bekijk hier de video

Een uniek kijkje in de keuken van groeidividend

BELANGRIJK BERICHT VOOR ABONNEES

We hebben de voorbije maanden hard gewerkt aan een compleet nieuw platform om je als abonnee nog beter te dienen.

Via BeleggersPlaats 2.0 word je makkelijker en sneller voorzien van updates, beheer je op een vlotte manier je abonnementen en heb je straks ook de mogelijkheid tot extra interactie.

Je ontvangt van ons binnenkort een email (of je hebt die reeds ontvangen) met als onderwerp “Belangrijk: activeer je account bij BeleggersPlaats”. Open deze mail meteen na ontvangst en zorg ervoor dat je een nieuw wachtwoord aanmaakt zodat je account geactiveerd wordt.

Vanaf dan kan je inloggen op BeleggersPlaats.com (ipv. BeleggersPlaats.nl) om je favoriete nieuwsbrieven te consulteren.