Volatiliteit biedt kansen!

  

Beste belegger,

  
Oei oei oei, deze maand is er al 9% van de S&P500 af! YTD zelfs 18,7%! De Dow Jones Industrial doet het met -13,3% dit jaar iets beter maar de Nasdaq -27% (oef).

Dit alles vanwege de oplopende inflatie, de verwachte renteverhogingen en monetaire verkrapping van de Amerikaanse Centrale Bank en de economie die daardoor wel eens in een recessie kan belanden.

En helemaal ongegrond is dat niet, want na een forse stijging eind 2021 is de Amerikaanse economie in het eerste kwartaal van dit jaar met 1,4% op jaarbasis gekrompen. Met manisch depressief gedrag van beleggers en enorm fluctuerende koersen tot gevolg.

De volatiliteit zal pas weer afnemen zodra duidelijk is dat de inflatie over haar hoogtepunt heen is.

Tot die tijd blijft het onstuimig op de beurs, maar dat biedt juist kansen!

Want vergeet niet, recessies zijn een onvermijdelijk onderdeel van de economische cyclus echter, ze duren maar een paar maanden of kwartalen. Dit in tegenstelling tot perioden van economische expansie, die duren jaren (-:

En wie dan kiest voor degelijke kwaliteitsaandelen tegen ondergewaardeerde koersen, die winst maken en een betrouwbaar dividend uitkeren, zal deze periode glansrijk te boven komen.

Het mooie is, er is een website waar je dergelijke aandelen in één oogopslag vindt.

KLIK HIER voor meer informatie


Direct inloggen

Over Eveline Vrisekoop

Eveline Vrisekoop

Actuele beleggingsresultaten

18-07-2023
Evert: zonder Groeidividend Evert: zonder Groeidividend
$ 32.997,-
Martijn: met groeidividend Martijn: met Groeidividend
$ 237.750,- !
Bekijk het actuele praktijkvoorbeeld

Bekijk hier de video

Een uniek kijkje in de keuken van groeidividend

BELANGRIJK BERICHT VOOR ABONNEES

We hebben de voorbije maanden hard gewerkt aan een compleet nieuw platform om je als abonnee nog beter te dienen.

Via BeleggersPlaats 2.0 word je makkelijker en sneller voorzien van updates, beheer je op een vlotte manier je abonnementen en heb je straks ook de mogelijkheid tot extra interactie.

Je ontvangt van ons binnenkort een email (of je hebt die reeds ontvangen) met als onderwerp “Belangrijk: activeer je account bij BeleggersPlaats”. Open deze mail meteen na ontvangst en zorg ervoor dat je een nieuw wachtwoord aanmaakt zodat je account geactiveerd wordt.

Vanaf dan kan je inloggen op BeleggersPlaats.com (ipv. BeleggersPlaats.nl) om je favoriete nieuwsbrieven te consulteren.