Krijg vandaag nog het beste van het beste!

 

Producten van dit bedrijf gebruiken we elke dag!

Colgate-Palmolive
betaalt al 35 jaar
achtereen dividend!

Aandeelhouders krijgen in april van dit jaar
opnieuw 9,7% meer dividend uitgekeerd.

 

  

 
Vorige week vertelde ik u, dat we veel bedrijven met een degelijke dividendontwikkeling graag als saaie bedrijven betitelen. Ik kan dat niet ontkennen. Vandaag wil ik het met u hebben over weer zo’n saai bedrijf, maar wel over een onderneming die de laatste 5 jaar zijn dividend met maar liefst 70% heeft verhoogd.
  

Dit bedrijf maakt producten die we elke dag nodig hebben!

Ik heb het dan over tandpasta en zeep, maar het bedrijf maakt ook reinigingsmiddelen die we elke dag in de keuken of de badkamer gebruiken, of voer voor uw hond of kat.

Nu zult u misschien wel zeggen, wat saai! Waarom heeft u het niet over een dynamisch bedrijf als Apple, die net weer met een nieuwe iPhone op de markt gekomen is. Of over Barrick Gold Corp, één van de grootste goudproducenten ter wereld?
   

Omdat dividend momenteel één van de grootste smaakmakers is!

Mijn naam is Eveline Vrisekoop en ik ben de redacteur van GroeiDividend. Door de lage rente en het feit dat centrale banken als de Fed en de ECB de rente nog jarenlang extreem laag willen houden, zijn dividendaandelen bij beleggers steeds meer in trek.

Wij houden ons daarbij bezig met aandelen, die jaar op jaar hun dividend verder verhogen. Steeds meer beleggers zetten uit angst hun geld op de bank. Met tegenzin overigens, omdat zij daar maar een hele lage rente krijgen.

Omdat de rente voorlopig zo laag blijft, blijven deze spaarders zoeken naar wegen om toch meer inkomen te genereren.
  

Alsmaar Meer Dividend Betalers bieden een oplossing!

Bij GroeiDividend zijn we op zoek gegaan naar aandelen, die elk jaar consequent meer dividend aan hun aandeelhouders uitkeren. Dat zijn er op dit moment 255. Deze bedrijven hebben we samengevat in een lijst die voor abonnees vrij toegankelijk is op onze website.

Regelmatig lichten we daar één bedrijf uit en vertellen daar wat meer over. Onlangs ging het over Colgate-Palmolive. Een onderneming die gespecialiseerd is in consumentenartikelen. Ik weet bijna zeker, dat u al eens uw tanden gepoetst hebt met de tandpasta van dit bedrijf of uw handen gewassen hebt met de zeep.

Omdat consumenten de producten van dit bedrijf elke dag nodig hebben en omdat de onderneming zo’n dominante positie in zijn sector inneemt, spreekt het bedrijf ook veel beleggers aan.
  

Colgate-Palmolive keert al 35 jaar dividend uit!    

In de beginjaren werd dat dividend niet jaarlijks verhoogd, maar in 2005 kwam daarin verandering. In april van dat jaar besloot de onderneming zijn dividend met 5 cent per kwartaal te verhogen en sindsdien is dat beleid onveranderd gebleven. Kijkt u maar even mee:
  

April 2005: een dividendverhoging van 5 cent  + 20,8%
April 2006: een dividendverhoging van 3 cent  + 10,3%
April 2007: een dividendverhoging van 4 cent  + 12,5%
April 2008: een dividendverhoging van 4 cent  + 11,1%
April 2009: een dividendverhoging van 4 cent  + 10%
April 2010: een dividendverhoging van 9 cent  + 20,5%
April 2011: een dividendverhoging van 5 cent  + 9,4%
April 2012: een dividendverhoging van 4 cent  + 6,9%
April 2013 een dividendverhoging van 6 cent  + 9,7%

 
Voor wie bang is dat de onderneming vandaag of morgen met de dividendverhogingen gaat stoppen, moet ik zeggen dat ik dat voorlopig niet geloof, want de onderneming heeft een payout ratio van 47%. Dat wil zeggen dat van elke dollar die verdiend wordt, 47 cent aan de aandeelhouders wordt uitgekeerd.
  

Dat is een heel gezonde payout ratio!

Voor het beleggen in aandelen met een groeidividend, heb je als belegger een lange termijn visie nodig. Daarvoor kijk ik graag tien jaar terug.

Had u tien jaar geleden deze aandelen gekocht, dan had u daarvoor $42,99 moeten betalen. Het dividend was toen op jaarbasis 96 cent, waarmee u een dividendrendement zou hebben gehad van 2,23%.

Had u de aandelen vastgehouden, dan ontvangt u komend jaar $2,72 en is uw rendement op de korstprijs (ROK) opgelopen naar 6,3%. Daarnaast had u een koersstijging meegemaakt naar $115, ofwel bijna 167%.

Ik verwacht dat het dividenduitkeringen de komende jaren verder zullen oplopen.
  

Daarmee zijn dit soort aandelen ook geschikt voor de jongere belegger!

Stel, u bent 40 jaar en u wilt met groeidividend extra sparen voor uw pensioen. Dan kunt u van sterk stijgende rendementen profiteren. Het aandeel waar ik het vandaag over heb, betaalde 25 jaar geleden een dividend uit van 17 cent per jaar. Nu is dat $2,72. Een stijging dus van 1500%! En dan heb ik het nog niet over de extra winst die gemaakt kan worden als de dividendinkomsten worden herbelegd.
  

Waarom vertel ik u dit?

Omdat deze onderneming maar één voorbeeld is. Wij hebben een lijst samengesteld van 255 bedrijven, die stuk voor stuk kunnen worden gerangschikt als Alsmaar Meer Dividend Betaler.

Het zijn misschien wat saaie bedrijven omdat ze elke dag hetzelfde doen, maar voor de aandeelhouders zijn dit helemaal geen saaie bedrijven. Integendeel! Door het alsmaar hogere dividend is de koersontwikkeling van deze aandelen beter dan het gemiddelde op de beurs. En u krijgt een mooi dividend op de koop toe. Bijna alle bedrijven in mijn lijst keren elk kwartaal dividend uit.

Beste Eveline, ik ben nu een jaar abonnee van Groeidividend en ik vind jouw aanpak erg goed. Zeker nadat je begonnen bent om ons elke week een overzicht te sturen met de nieuwe dividend aankondigingen. Dividend is voor mij veel meer gaan leven en ik begrijp nu ook, waarom beleggen in jouw aandelen op termijn zoveel oplevert. Bedankt voor alle informatie. Margot de B.
  

Daar blijft het niet bij!

Bij elk aandeel in mijn lijst vindt u een indicatie of dat aandeel op dit moment koopwaardig is of niet. Het vertelt u dus wanneer er een voordeling instapmoment is.

Die beoordeling wordt gemaakt aan de hand van een aantal historische criteria, kwartaalcijfers en wordt elke maand geactualiseerd. Als abonnee van GroeiDividend hebt u altijd toegang tot mijn lijst. Bovendien krijgt u maandelijks van mij een nieuwsbrief met daarin mijn meest favoriete aandelen. Een overzicht van de meest koopwaardige aandelen van dat moment.
  

GroeiDividend heeft daarmee een uniek concept!

Nergens in Nederland vindt u een nieuwsbrief met zoveel informatie over de AMDB’s.

Niet alleen heb ik een lijst met 255 AMDB’s waarmee u een ruime keuze ter beschikking heeft, deze lijst is ook dynamisch. Hij wordt dagelijks geactualiseerd en bij elk aandeel geef ik aan of dat aandeel op dit moment ondergewaardeerd is of niet. Bovendien heb ik van elk aandeel een grafiek, waarin u de koers- en dividendontwikkeling kunt aflezen.

Elke maand ontvangt u van ons de nieuwsbrief met daarin een overzicht van de aandelen, die ik op dat moment het beste van het beste vind.
  

U krijgt van mij een uniek kennismakingsaanbod

Deze week heb ik voor de nieuwe abonnees van GroeiDividend een heel aantrekkelijke aanbieding.

Als u nu een abonnement neemt met een doorlopende machtiging van €39,95 per kwartaal, krijgt u er van mij 3 maanden gratis bij. Dat betekent, dat u zes maanden lang Groeidividend ontvangt voor maar €39,95! 

 

3 maanden helemaal gratis

 

Ja, u leest het goed. U krijgt GroeiDividend zes maanden lang voor maar €39,95 als u deze week een kwartaalabonnement neemt. Maar u moet dan wel snel reageren. Uw aanmelding moet binnen drie dagen bij ons binnen zijn om voor het aanbod van 3 maanden GRATIS in aanmerking te komen. U behoort dan gelijk tot de groep abonnees, die exclusief alle informatie krijgt uit onze lijst van 255 Alsmaar Meer Dividend Betalers.

 

Maar dan moet u wel nu reageren!

U kunt maar drie dagen van deze aanbieding profiteren.

En u loopt geen enkel risico! Want ook op deze aanbieding geldt de gebruikelijke niet goed, geld terug garantie. Als enige uitgever van financiële bladen in Nederland en België geef ik u het niet gebruikte deel van uw abonnement terug als u niet tevreden mocht zijn. Zonder verder te vragen of moeilijk te doen.

Dat is een harde garantie en daar mag u mij altijd aan houden!

Beleggen in mijn tips is erg eenvoudig. Bij BinckBank, maar ook bij andere banken, kunt u mijn aanbevelingen gemakkelijk kopen en verkopen.

 

Aarzel dus niet en reageer vandaag nog! 

 

 START HIER

 

Voor het geringe bedrag van €39,95 ontvangt u alle informatie over de beste aandelen die er zijn. Bij elk aandeel heb ik aangegeven, of ze over- dan wel ondergewaardeerd is. U kunt dus zo aflezen of u een aandeel nu moet kopen of beter kunt afwachten.Eveline Vrisekoop

 

Succes!
100_handtekening.png
Eveline Vrisekoop

 

PS: Het aandeel Colgate-Palmolive, waarover ik hierboven geschreven heb, is de laatste maanden zo opgelopen dat het aandeel is overgewaardeerd. Ik raad een aankoop op dit moment af, maar in mijn lijst staan genoeg aandelen, die momenteel wel ondergewaardeerd zijn. Bovendien krijgt u als nieuwe abonnee direct mijn laatste nieuwsbrief met daarin het beste van het beste, dat u nu kunt kopen.   

 

 

Direct inloggen

Over Eveline Vrisekoop

Eveline Vrisekoop

Actuele beleggingsresultaten

18-07-2023
Evert: zonder Groeidividend Evert: zonder Groeidividend
$ 32.997,-
Martijn: met groeidividend Martijn: met Groeidividend
$ 237.750,- !
Bekijk het actuele praktijkvoorbeeld

Bekijk hier de video

Een uniek kijkje in de keuken van groeidividend

BELANGRIJK BERICHT VOOR ABONNEES

We hebben de voorbije maanden hard gewerkt aan een compleet nieuw platform om je als abonnee nog beter te dienen.

Via BeleggersPlaats 2.0 word je makkelijker en sneller voorzien van updates, beheer je op een vlotte manier je abonnementen en heb je straks ook de mogelijkheid tot extra interactie.

Je ontvangt van ons binnenkort een email (of je hebt die reeds ontvangen) met als onderwerp “Belangrijk: activeer je account bij BeleggersPlaats”. Open deze mail meteen na ontvangst en zorg ervoor dat je een nieuw wachtwoord aanmaakt zodat je account geactiveerd wordt.

Vanaf dan kan je inloggen op BeleggersPlaats.com (ipv. BeleggersPlaats.nl) om je favoriete nieuwsbrieven te consulteren.