Dit bedrijf is een dividendtopper!

 

Bedrijf verhoogt dividend voor de 5e keer!

Een typisch voorbeeld
van een saai bedrijf,
maar o zo
winstgevend!

Alsmaar Meer Dividend Betaler koopt ook nog
eens voor
miljarden eigen aandelen in

 

 
Een paar weken geleden kregen wij een brief van één van onze lezers. Zij vond de aandelen die we op de kooplijst van GroeiDividend hadden staan zo verschrikkelijk saai. Zij produceerden alsmaar hetzelfde. Jaar in, jaar uit.

Zij had gelijk!

Onze aanbevelingen zijn over het algemeen saaie aandelen. Zij doen altijd hetzelfde. Zij zijn dominant in hun markt, doen geen gekke overnames, halen elk jaar meer winst en laten hun aandeelhouders van die extra winsten profiteren.
 

Beleggers die onze adviezen volgen,
behalen daarom betere beleggingsresultaten
dan het marktgemiddelde

Mijn naam is Eveline Vrisekoop en ik ben gespecialiseerd in bedrijven, die met regelmaat van de klok hun dividend verhogen.

In mijn jonge jaren heb ik veel gespeculeerd met aandelen. Soms maakte ik een mooie winst, maar toen ik na een paar jaar alle resultaten bij elkaar optelde, bleek dat ik per saldo niet veel verdiend had.

En ik ben niet de enige!

Ik besloot daarom het roer om te gooien en mij te gaan concentreren op dividendaandelen. Niet op gewone dividendaandelen, maar op aandelen die elk jaar hun dividend verhogen.
 

Deze aandelen zijn van bedrijven die ik
Alsmaar Meer Dividend Betalers noem

Die beslissing heeft mij geen windeieren gelegd. Ik heb de afgelopen jaren een mooie portfolio opgebouwd met aandelen die niet alleen elk jaar meer dividend uitbetaalden, maar ook in koers een veel betere ontwikkeling lieten zien dan het marktgemiddelde.

Over één van die aandelen wil ik u vandaag iets meer vertellen.

Het gaat om Philip Morris International (NYSE: PM). Deze sigarettenfabrikant werd in 2006 afgesplitst van Altria (NYSE: MO) en ging zich op de verkoop van sigaretten richten buiten Amerika. En niet zonder succes.

Op 26 juni 2008 keerde deze onderneming voor de eerste keer een kwartaaldividend van 46 cent uit. Sindsdien heeft de onderneming elke kwartaal een dividend uitgekeerd, waarbij het dividend elk jaar werd verhoogd. Kijkt u maar mee:

In september 2008 werd het kwartaaldividend verhoogd naar 54 cent

In september 2009 werd het kwartaaldividend verhoogd neer 58 cent

In september 2010 werd het kwartaaldividend verhoogd naar 64 cent

In september 2011 werd het kwartaaldividend verhoogd naar 77 cent

In september 2012 werd het kwartaaldividend verhoogd naar 85 cent

Dat gebeurt nu al vijf jaar lang elk jaar weer. Bovendien keerde de onderneming in december 2012 ook nog eens een bonusdividend uit!
    

En Philip Morris deed nog iets!

De onderneming kocht de afgelopen jaren 450 miljoen eigen aandelen in voor een bedrag van $23 miljard! Die inkoop van eigen aandelen is aantrekkelijk voor de overgebleven aandeelhouders. De winst van de onderneming kon over minder aandelen worden verdeeld en dus steeg de winst per aandeel nog eens extra.

Philip Morris heeft laten weten, dat het daar niet bij gaat blijven. Voor de komende 3 jaar heeft de onderneming besloten om nog eens voor $18 miljard eigen aandelen in te kopen.

Philip Morris is daarmee erg vriendelijk richting zijn aandeelhouders en die hebben daar al flink van geprofiteerd. Want bij de afsplitsing in 2008 zagen we voor het aandeel een koers van $50. We zijn nu zes jaar later en we zitten midden in een crisis.

En wat doet de koers?

Die is sinds de afsplitsing met 85% gestegen en staat als de voortekenen niet bedriegen, zal de koers van het aandeel de komende jaren verder stijgen.
 

Philip Morris heeft zijn aandeelhouders
geen windeieren gelegd!

Beleggers, die in 2008 in het aandeel zijn gestapt, konden Philip Morris kopen voor een koers van rond $50.

Het dividend is de afgelopen jaren opgelopen van $1,84 op jaarbasis naar nu $3,40.

Dat betekent dat beleggers, die op $50 in het aandeel zijn gestapt, het dividendrendement hebben zien oplopen van 3,7% in 2008 naar 6,8% nu. Als die beleggers de aandelen stevig vasthouden, dan stijgt het Rendement Op de Kostprijs (ROK) verder richting 10%!

Dit komt bovenop de koersstijging van 85%.

Philip Morris is een mooi voorbeeld van hoe met AMDB’s mooie winsten kunnen worden gerealiseerd, zonder dat daarbij bovenmatige risico’s worden gelopen.
 

Waarom vertel ik u dit?

Omdat Philip Morris maar één voorbeeld is. Over de jaren heen hebben we een lijst samengesteld van 255 bedrijven, die stuk voor stuk kunnen worden gerangschikt als Alsmaar Meer Dividend Betaler.

Het zijn misschien wat saaie bedrijven omdat zij elke dag hetzelfde doen, maar voor de aandeelhouders zijn dit helemaal geen saaie bedrijven. Integendeel! Door het alsmaar hogere dividend is de koersontwikkeling van deze aandelen beter dan het gemiddelde op de beurs. En u krijgt een mooi dividend op de koop toe. Bijna alle bedrijven in de lijst keren elk kwartaal dividend uit.

Beste Eveline, ik heb nu 6 aandelen gekocht uit de aandelenlijst van Groeidividend. En tot nu toe ben ik er erg tevreden mee. Bij vier ervan heb ik mijn eerste dividendverhoging te pakken. En als dat elk jaar gebeurd, heb ik straks een mooi rendement op mijn aandelen. Ik ben blij, dat ik deze kant ben opgegaan en ik hoop, dat je de komende maanden nog een paar leuke tips hebt. Met vriendelijke groet, Gerard Z. 

 

En daar blijft het niet bij!

Bij elk aandeel in mijn lijst vindt u een indicatie of dat aandeel op dit moment over- dan wel ondergewaardeerd is.

Die beoordeling wordt gemaakt aan de hand van een aantal historische criteria en elke maand geactualiseerd. Als abonnee van GroeiDividend.nl heeft u altijd toegang tot deze lijst. Bovendien krijgt u maandelijks een nieuwsbrief met  een overzicht van de meest koopwaardige aandelen van dat moment.

En daar blijft het niet bij.

Want sinds kort ontvangen mijn abonnees elke week een overzicht van de dividend aankondigingen en van de bedrijven, die hun dividend weer hebben verhoogd.

Binnenkort komt er op onze website de mogelijkheid een eigen portfolio in te richten bij. Wij vullen die dan aan met onze waardering en met de laatste dividend gegevens.
 

GroeiDividend heeft daarmee een uniek concept!

Nergens in Nederland vindt u een nieuwsbrief met zoveel informatie over de AMDB’s.

Niet alleen hebben we een lijst met 255 AMDB’s waarmee u een ruime keuze ter beschikking heeft, deze lijst is ook dynamisch. Hij wordt dagelijks geactualiseerd en bij elk aandeel geef ik aan of dat aandeel op dit moment koopwaardig is of niet. Bovendien heb ik van elk aandeel een grafiek, waarin u de koers- en dividendontwikkeling kunt aflezen.

Elke maand ontvangt u van ons de nieuwsbrief met de tips over aandelen, die wij bijzonder aanbevelen en ik op dat moment het beste van het beste vind. 
 

U krijgt een abonnement 3 maanden gratis

Deze week heb ik voor de nieuwe abonnees van GroeiDividend.nl een heel aantrekkelijke aanbieding.

Als u nu een abonnement neemt met een doorlopende machtiging van €39,95 per kwartaal, krijgt u er van mij 3 maanden GRATIS bij. Dat betekent dus, dat u voor de eerste 6 maanden slechts €39,95 betaalt. 
  

3 maanden helemaal gratis

 
Ja, u leest het goed. U krijgt GroeiDividend.nl drie maanden gratis als u deze week een kwartaalabonnement van €39,95 neemt. Maar u moet dan wel snel reageren. Uw aanmelding moet binnen drie dagen bij ons binnen zijn om die drie maanden gratis te kunnen krijgen.

U behoort dan gelijk tot de groep abonnees, die exclusief alle informatie krijgt uit onze lijst van 255 Alsmaar Meer Dividend Betalers.
 

Maar dan moet u wel nu reageren!

En u loopt geen enkel risico! Want ook op deze aanbieding geldt de gebruikelijke niet goed, geld terug garantie. Als enige uitgever van financiële bladen in Nederland en België, geef ik u het niet gebruikte deel van uw abonnement terug als u niet tevreden mocht zijn. Zonder verder te vragen of moeilijk te doen. Dat is een harde garantie en daar mag u mij altijd aan houden!

Beleggen in mijn tips is erg eenvoudig. Bij Binck Bank, maar ook bij andere banken, kunt u mijn aanbevelingen gemakkelijk kopen en verkopen.

Ik betaal eigenlijk niet zo graag met automatische afschrijving. Maar ik kan mij wel voorstellen, dat het jullie aan werk scheelt. Wat ik top vind is, dat jullie een niet goed, geld terug garantie hebben. Dat heb ik nog niet eerder gezien bij een uitgeverij. Ik heb daarom toch maar gekozen voor jullie betaalwijze. En…omdat ik veel vertrouwen heb in Groeidividend natuurlijk. Hans van B.

 

Aarzel dus niet en reageer vandaag nog!

START HIER

 

Deze week verschijnt mijn nieuwsbrief van april met daarin de nieuwe favoriete van de maand. Als u nu reageert, bent u meteen op de hoogte van het beste van het beste dat op dit moment gekocht kan worden.Eveline Vrisekoop

 

Met vriendelijke groet,
100_handtekening.png
Eveline Vrisekoop

 

   
PS:
Philip Morris is maar een voorbeeld van wat Alsmaar Meer Dividend Betalers voor u kunnen betekenen. Ik heb dit voorbeeld niet genomen, omdat het aandeel op dit moment ondergewaardeerd is. Welke aandelen wel zijn ondergewaardeerd vind u op onze website www.Groeidividend.nl onder het tabje "aandelen". En natuurlijk in mijn laatste nieuwsbrief.

 

Direct inloggen

Over Eveline Vrisekoop

Eveline Vrisekoop

Actuele beleggingsresultaten

18-07-2023
Evert: zonder Groeidividend Evert: zonder Groeidividend
$ 32.997,-
Martijn: met groeidividend Martijn: met Groeidividend
$ 237.750,- !
Bekijk het actuele praktijkvoorbeeld

Bekijk hier de video

Een uniek kijkje in de keuken van groeidividend

BELANGRIJK BERICHT VOOR ABONNEES

We hebben de voorbije maanden hard gewerkt aan een compleet nieuw platform om je als abonnee nog beter te dienen.

Via BeleggersPlaats 2.0 word je makkelijker en sneller voorzien van updates, beheer je op een vlotte manier je abonnementen en heb je straks ook de mogelijkheid tot extra interactie.

Je ontvangt van ons binnenkort een email (of je hebt die reeds ontvangen) met als onderwerp “Belangrijk: activeer je account bij BeleggersPlaats”. Open deze mail meteen na ontvangst en zorg ervoor dat je een nieuw wachtwoord aanmaakt zodat je account geactiveerd wordt.

Vanaf dan kan je inloggen op BeleggersPlaats.com (ipv. BeleggersPlaats.nl) om je favoriete nieuwsbrieven te consulteren.